همراه مکانیک
جست و جو در

رنو فلوئنس
Renault Fluence

بازه قیمت:
1,420,000,000~970,000,000تومان

سال‌های رنو فلوئنس
رنو فلوئنس 2012
رنو فلوئنس 2013
رنو فلوئنس 2014
رنو فلوئنس 2015
رنو فلوئنس 2016
رنو فلوئنس 2017
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت رنو فلوئنس

رنو فلوئنس
Renault Fluence

بازه قیمت:
1,420,000,000~970,000,000تومان

سال‌های رنو فلوئنس
رنو فلوئنس 2012
رنو فلوئنس 2013
رنو فلوئنس 2014
رنو فلوئنس 2015
رنو فلوئنس 2016
رنو فلوئنس 2017
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت رنو فلوئنس

نقد و بررسی رنو فلوئنس

خودروسازان فرانسوی برخلاف آلمانی‌ها و آمریکایی‌ها تمایلی به خلق شاهکارهای صنعتی ندارند اما بهترین خودروهای مقرون‌به‌صرفه بازار را تولید می‌کنند. محصولاتی همچون رنو 21، پژو 405 و رنو مگان مثال‌هایی از این تولیدات هستند تا حدی که در اروپا پژو را بنز فقرا نام نهاده‌اند. شرکت رقیب یعنی رنو نیز فعالیت‌های گسترده‌ای در این بازار دارد که یکی از آخرین محصولات آن، رنو فلوئنس است. رنو فلوئنس به‌نوعی جایگزین نسل دوم رنو مگان در بازار کشورهای درحال‌توسعه محسوب می‌شود. این خودرو در فاصله سال‌های 2012 تا 2017 و با دو چهره متفاوت توسط نگین خودرو به کشورمان وارد شد. تولید رنو فلوئنس از سال 2009 میلادی آغاز شده و علاوه‌بر کشور همسایه یعنی ترکیه، در آرژانتین، روسیه، مالزی، کره جنوبی و هند نیز مونتاژ می‌شد. در برخی سایت‌های رنو همچنان تولید رنو فلوئنس ادامه دارد. اصلی‌ترین رقیب رنو فلوئنس در ایران را باید نسل دوم رنو مگان دانست که توسط پارس خودرو به بازار عرضه می‌شد، هرچند می‌توان سدان‌های اتوماتیک چینی را به‌عنوان رقیبی برای نسخه دنده‌ای رنو فلوئنس عنوان کرد. هیوندای الانترا، تویوتا کرولا و میتسوبیشی لنسر نیز رقبای نسخه اتوماتیک رنو فلوئنس هستند. در ادامه نگاهی دقیق به این سدان فرانسوی خواهیم داشت و آن را از جوانب مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد. با ما همراه شوید تا رنو فلوئنس را بهتر بشناسیم.

نقد و بررسی فضای داخلی

فضای کابین رنو فلوئنس از همان اصول طراحی ظاهر خارجی استفاده می‌کند، یعنی با ظاهری ساده و درعین‌حال کاربردی روبرو هستیم که نمی‌توان ایراد خاصی را به آن وارد کرد. بزرگترین نقطه قوت کابین رنو فلوئنس در مقایسه با سایر رقبا فضای بزرگ آن است که برای قرارگیری چهار سرنشین بزرگسال کاملا مطلوب به‌نظر می‌رسد. صندلی‌های رنو فلوئنس کاملا راحت هستند و در سواری‌های طولانی شما را خسته نخواهند کرد. رنو در خلق ظاهر داخلی فلوئنس تمایلی به آشفتگی نداشته است و امکانات رفاهی و ایمنی را با چیدمانی ارگونومیک در اختیار راننده و سرنشینان قرار داده است. نسخه‌های فیس‌لیفت رنو فلوئنس به نمایشگر نیز مجهز هستند که ظاهر خودرو را کاملا امروزی نشان می‌دهد. رنو فلوئنس در سه تیپ E2، E4 و دنده‌ای به بازار عرضه شده که تیپ E4 کامل‌ترین نسخه از نظر امکانات رفاهی و ایمنی است. از جمله تجهیزات این خودرو می‌توان به مواردی همچون گرمکن صندلی‌های جلو، کروز کنترل، سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر، سیستم ورود و استارت بدون کلید و سانروف اشاره کرد. برخی از این امکانات در هنگام سفارش و با پرداخت وجه بیشتر، قابل نصب در نسخه‌های دنده‌ای نیز بودند.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

خودروهای فرانسوی به ارائه ظاهری ساده شهرت دارند و برخلاف خودروهای کره‌ای، اثری از خطوط تندوتیز یا حجم‌های فانتزی در آن‌ها دیده نمی‌شود. رنو فلوئنس نیز در هر دو نسخه قبل از فیس‌لیفت و پس از فیس‌لیفت چنین رویه‌ای را دنبال کرده است. نسخه‌های اولیه رنو فلوئنس از زبان طراحی رنو در فاصله سال‌های 2009 الی 2011 پیروی می‌کردند. کاپوت فرو رفته، چراغ‌های تیز و لوگوی بزرگ رنو از جمله مشخصه‌های اصلی این سبک از طراحی بودند. در نسخه‌های فیس‌لیفت رنو فلوئنس، نمای جلو خودرو به کلی تغییر کرده و مطابق اصول طراحی جدید رنو بازسازی شده است. نمای ظاهری رنو فلوئنس در نسخه فیس‌لیفت خشن‌تر و تهاجمی‌تر از گذشته شده و تا حدودی می‌توان آن را شبیه به رنو کلیو توصیف کرد. همانند اکثر فیس‌لیفت‌ها، نمای جانبی و عقبی رنو فلوئنس در هر دو نسخه قبل و پس از فیس‌لیفت بدون تغییر باقی مانده‌اند. نمای جانبی رنو فلوئنس کاملا ساده است و به‌جز ضربه‌گیرهای برآمده نکته خاصی وجود ندارد. نمای عقب نیز از دو چراغ بزرگ تشکیل شده که در برخی سدان‌های هم نسل رنو فلوئنس نیز دیده می‌شود. لازم به ذکر است که نسخه دنده‌ای رنو فلوئنس فاقد امکاناتی همچون دی‌لایت است که ظاهر خودرو را ساده‌تر از همیشه جلوه می‌دهد.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

رنو فلوئنس خودرویی نسبتا ساده است اما هنگامی که برای نخستین بار پشت فرمان این خودرو قرار بگیرید، متوجه خواهید شد که این نقطه‌ضعف با استفاده از قوای فنی قابل‌قبول برطرف شده است. این پیشرانه در بازار ایران که خودروهای چینی اقتصادی با پیشرانه‌های 1.5 لیتری آن را احاطه کرده‌اند، مشخصه‌ای جذاب برای این سدان فرانسوی به‌نظر می‌رسد. همان‌طور که انتظار داریم، نسخه دنده‌ای رنو فلوئنس شتاب و کشش بهتری را نسبت به نسخه اتوماتیک ارائه می‌دهد و با در اختیار داشتن شش دنده، قادر به کاستن از مصرف سوخت هنگام حرکت در اتوبان‌ها خواهد بود. رانندگی با نسخه‌های اتوماتیک رنو فلوئنس نیز در حد یک سدان اقتصادی لذت‌بخش است، اما نکته متفاوتی نسبت به تویوتا کرولا و میتسوبیشی لنسر در این بخش مشاهده نمی‌شود. سیستم تعلیق رنو فلوئنس نیز عملکرد نرمی دارد و در سواری‌های بلندمدت سرنشینان را خسته نخواهد کرد. ترمزها نیز کاملا مطلوب ارزیابی می‌شوند و به همراه سایر سامانه‌های ایمنی، قابلیت کنترل فلوئنس را به راننده اعطا می‌کنند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

رنو فلوئنس مشترکات بسیاری با رنو مگان نسل دوم دارد که یکی از این اشتراکات به قوای فنی مربوط می‌شود. پیشرانه رنو فلوئنس از نوع دو لیتری تنفس طبیعی است که حداکثر 143 اسب‌بخار قدرت و 196 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند و در رنو مگان نیز مشاهده شده است. برای قسمت گیربکس نیز از جعبه‌دنده‌های اتوماتیک CVT یا شش سرعته دستی بهره گرفته شده است. رنو فلوئنس به کمک این مشخصات فنی می‌تواند در زمانی حدود 10 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد که رقم مطلوبی در مقایسه با سایر خودروهای بازار ایران محسوب می‌شود. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز 7.7 لیتر در نسخه اتوماتیک و 7.2 لیتر در نسخه دنده‌ای عنوان شده است.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

رنو فلوئنس توسط موسسات ایمنی مختلفی از جمله لاتین‌انکپ و یوروانکپ مورد بررسی ایمنی قرار گرفته است که در هر دو مورد نتایج قابل‌قبولی را به‌دست آورد. برای مثال نسخه الکتریکی رنو فلوئنس در سال 2011 توسط موسسه یوروانکپ مورد بررسی ایمنی قرار گرفت که حاصل آن کسب چهار ستاره ایمنی بود. امکانات ایمنی رنو فلوئنس نیز به‌عنوان سدان اقتصادی در بازار جهانی قابل‌قبول هستند. شش کیسه هوا در نسخه اتوماتیک و دو کیسه هوا در نسخه دنده‌ای، سیستم‌های ترمز ضد قفل و توزیع نیروی ترمز، سیستم کنترل پایداری و سنسور عقب از جمله تجهیزات ایمنی رنو فلوئنس هستند.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

واردات رنو فلوئنس به ایران در فاصله سال‌های 2012 تا 2017 صورت گرفت، بنابراین می‌توان گفت که این خودرو همچنان تازگی خود را برای خریداران حفظ کرده است. با این حال دلایل چندانی برای خرید رنو فلوئنس وجود ندارند و این خودرو در میان بازاری اشباع شده از رقبای کره‌ای و چینی محاصره شده است. در حقیقت نسخه دنده‌ای رنو فلوئنس نسبت به نسخه اتوماتیک ارزش خرید بالاتری دارد. برخلاف خودرویی همچون کیا سراتو سایپا، تفاوتی در قوای فنی این دو مدل وجود ندارد. نسخه دنده‌ای لذت رانندگی بیشتری را ارائه می‌دهد و مصرف سوخت کمتری نیز دارد. استهلاک اندک نیز از دیگر مزایای مدل دنده‌ای نسبت به مدل اتوماتیک است. ضعف امکانات رفاهی تنها مشکل اساسی نسخه دنده‌ای رنو فلوئنس است که این ضعف را با استفاده از برخی قطعات افترمارکت می‌توان برطرف نمود. اما در مورد نسخه اتوماتیک رنو فلوئنس شرایط اندکی تفاوت دارد. مزیت خاصی در این خودرو مشاهده نمی‌شود تا مشتری به‌وسیله آن ترغیب شده و این خودرو را به‌جای تویوتا کرولا یا هیوندای الانترا انتخاب کند. در بازاری که توسط اتوماتیک‌های کره‌ای، ژاپنی و چینی احاطه شده، خرید خودرویی همچون رنو فلوئنس که چندان شناخته نیست عملی عقلانی به‌نظر نمی‌رسد.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : سدان
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
ایمنی بالا
سوار نسبتا نرم
در دسترس بودن قطعات و لوازم جانبی
نقاط ضعف
بازار خرید و فروش ضعیف
کمبود امکانات رفاهی در نسخه دنده ای

نظرات کاربران در مورد رنو فلوئنس

امتیاز کاربران

( 5 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
6 نظر
علیرضا حاجی پوررنو فلوئنس دنده‌ای 2015
۱۴۰۰/۰۴/۱۰
امتیاز
4/5
در یک کلام عالی
کاربرناشناسرنو فلوئنس دنده‌ای 2015
۱۴۰۰/۰۲/۰۹
امتیاز
4/5
پرقدرت ... ایمنی بالا .... ترمز قوی ... جادار ...رانندگی نرم
حمید قاسمىرنو فلوئنس اتوماتیک E4 2016
۱۳۹۹/۰۷/۱۵
امتیاز
5/5
فرمان عالی زیر و بند و فنر بندی عالی و نرم تعادل سر پیچها عالی و ایمن
Eteرنو فلوئنس اتوماتیک E2 2012
۱۳۹۸/۰۹/۰۴
امتیاز
4/5
خیلی ماشین عالی است من از سال نود دارم فرمان فوقالعاده شتاب عالی و...فقط داخل ماشین بوی بدی میده چند بار به نمایندگی مراجعه کردم فیلتر داخل اتاق رو هم عوض کردم ؛اسپره ضد باکتری هم استفاده کردم بو رفع نشد خیلی علاقمند هستم اگر دیگران دراین مورد تجربه دارند رهنمودنمایند
کاربرناشناسرنو فلوئنس دنده‌ای 2015
۱۳۹۸/۰۶/۱۴
امتیاز
4/5
بسیار پر قدرت و شتاب عالی در عین مصرف کم و ترمز های قوی و صدای ناچیز موتور داخل که ارزشمند.
samرنو فلوئنس اتوماتیک E4 2017
۱۳۹۷/۱۰/۱۸
امتیاز
0/5
الان E2 زیر 250 میلیون نباید باشه با این تورم
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک