همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

رنو داستر
Renault Duster

بازه قیمت:
1,690,000,000~1,120,000,000تومان

سال‌های رنو داستر
رنو داستر 2014
رنو داستر 2015
رنو داستر 2016
رنو داستر 2017
رنو داستر 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت رنو داستر

رنو داستر
Renault Duster

بازه قیمت:
1,690,000,000~1,120,000,000تومان

سال‌های رنو داستر
رنو داستر 2014
رنو داستر 2015
رنو داستر 2016
رنو داستر 2017
رنو داستر 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت رنو داستر

نقد و بررسی رنو داستر

داچیا یکی از زیرمجموعه‌های شرکت رنو است که در زمینه ساخت محصولات اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه شرکت رنو اشتغال دارد. از جمله محصولات مشهور این شرکت، داچیا داستر یا همان رنو داستر است که یک کراس‌اوور اقتصادی در سبد محصولات این شرکت به‌حساب می‌آید. رنو داستر به همراه رنو لوگان و رنو ساندرو خودروهایی هستند که بر اساس یک پلتفرم مشترک (B0 platform) توسعه یافته‌اند و داستر تنها محصول این خانواده است که از قابلیت‌های چهار چرخ محرک یا AWD بهره می‌برد. جعبه دنده و پیشرانه این خودرو نیز با نسل دوم رنو مگان که توسط پارس خودرو در کشورمان مونتاژ می‌شد، مشابهت دارد و همین مسئله دردسرهای مربوط به تعمیر و نگهداری رنو داستر را تا حدودی کاهش داده است. واردات رنو داستر به بازار ایران در بازه‌ای چهارساله و طی سال‌های 2014 الی 2018 صورت گرفت. رنو داستر در دو نسخه تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل در بازار کشورمان موجود است که نسخه‌های فول آپشن دودیفرانسیل از فروش بیشتری در بازار برخوردار بوده‌اند. رنو داستر در بازار ایران با خودروهایی همچون سوزوکی گرند ویتارا، جک S5 و میتسوبیشی ASX رقابت می‌کند و هم‌اکنون نیز یکی از گزینه‌های خرید در بازار خودروهای وارداتی کارکرده است. در این مطلب به بررسی همه جانبه رنو داستر خواهیم پرداخت، پس اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این خودرو هستید در ادامه با ما همراه باشید.

نقد و بررسی فضای داخلی

رنو داستر یا داچیا داستر یکی از محصولات اقتصادی شرکت رنو محسوب می‌شود و بر اساس معیارهای بازار خودرو کشورهای در حال توسعه طراحی شده است، بنابراین نباید انتظار مواجه شدن با طراحی پر زرق‌وبرق یا لوکس را داشته باشید. کابین رنو داستر بسیار ساده و در عین حال کاربردی طراحی شده است و در نگاه اول ممکن است شما را به یاد کابین تندر پلاس یا رنو ساندرو بیندازد. غربیلک فرمان ساده با چند دکمه کنترلی، دریچه‌های تهویه هوای گرد و یک سیستم صوتی یا نمایشگر ساده، به سرعت احساس برخورد با یک خودرو اقتصادی را به بیننده منتقل می‌کنند. تنها نمونه‌های فول آپشن رنو داستر به‌واسطه بهره‌مندی از کابین دورنگ و نمایشگر هفت اینچی لمسی نسبت به دیگر نسخه‌ها، اندکی جذاب‌تر به نظر می‌رسد. در بازار کشورمان که از چینی‌های خوش رنگ‌ولعاب انباشته شده است و مشتریان نیز به مشاهده کابین‌هایی جذاب و به‌روز عادت کرده‌اند، رنو داستر ساده و آرام حرف چندانی برای گفتن ندارد. در زمینه امکانات نیز این خودرو به حداقل‌ها مجهز شده است و حتی در نسخه فول آپشن نیز توانایی رقابت با چینی‌های مجهز بازار را ندارد. از جمله امکانات رفاهی رنو داستر در نمونه فول یا SE دو دیفرانسیل می‌توان به مواردی همچون کروز کنترل، سیستم نشان‌دهنده فشار باد تایرها، دی‌لایت، دکمه‌های کنترلی سیستم صوتی روی فرمان، نمایشگر هفت اینچی لمسی به همراه رهیاب ماهواره‌ای و آینه‌های جانبی با تنظیم برقی اشاره کرد.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

استفاده از پلتفرم و زبان طراحی مشترک در خودروهای اقتصادی داچیا سبب شده است تا تنها با یک نگاه به چهره رنو داستر، بتوان به شباهت‌های میان این خودرو و رنو ساندرو پی برد. در حقیقت طراحان کمپانی داچیا رومانی نیز تمایلی چندانی برای ایجاد تمایز در داستر نسبت به دیگر برادرانش نداشته‌اند. در نمای جلو مشخصه اصلی رنو داستر چراغ‌های مربعی شکل و نشان بزرگ رنو هستند که در میانه جلوپنجره جاخوش کرده است. این نسل از رنو داستر طی دوران حضورش در بازار جهانی شاهد یک فیس‌لیفت جزئی بود که نمونه‌های پس از فیس‌لیفت جلوپنجره و رینگ‌های متفاوتی نسبت به نسخه‌های قبل از فیس‌لیفت دارند و زیباتر هستند. در نمای جانبی رنو داستر اگر حجم‌دهی‌های روی گلگیرها را نادیده بگیریم، می‌توان گفت که طراحی داستر در این بخش نیز بسیار ساده است و هیچ پیچیدگی خاصی در آن دیده نمی‌شود. نمای عقب رنو داستر همانند قسمت جلو کاملا ساده طراحی شده و تنها روی دستگیره در صندوق نوشته داستر نقش بسته است. نمونه‌های فیس‌لیفت شده و فول آپشن به یک دیفیوزر نقره‌ای‌‌رنگ نیز مجهز هستند که مقداری جذابیت را به نمای خارجی رنو داستر تزریق کرده است.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

رنو داستر از استهلاک بسیار کمی برخوردار است و حتی قطعات مصرفی آن نیز در مقایسه با سایر محصولات رنو موجود در بازار کشور نظیر تلیسمان، فلوئنس یا کولئوس از قیمت کمتری برخوردار هستند؛ چنین مواردی باعث شده است تا داستر برای برای رفت‌وآمدهای روزمره انتخاب مناسب و مقرون‌به‌صرفه‌ای محسوب شود. به‌واسطه تجهیز داستر به یک موتور نه‌چندان پرتوان و همینطور وزن بالای این خودرو، نباید انتظار خاصی از کشش یا شتاب رنو داستر داشته باشید و درواقع عملکرد فنی این کراس‌اوور محبوب، کاملا متوسط ارزیابی می‌شود. با این حال وجود قابلیت‌های آفرود در نمونه دودیفرانسیل موجب افزایش جذابیت رانندگی با رنو داستر شده است، چرا که چنین قابلیتی در اکثر رقبای چینی موجود در این رده قیمتی وجود ندارد. سیستم تعلیق رنو داستر در نمونه دو دیفرانسیل از نوع مولتی‌لینک است که به دلیل ارتفاع نسبتا زیاد خودرو، سواری خشکی را برای سرنشینان فراهم می‌آورد، اما از سوی دیگر پایداری رنو داستر را افزایش داده است. این مورد یکی از نکات منفی در محصولات خانواده رنو تندر 90 محسوب می‌شود که داچیا سعی کرده است در داستر تاحدودی آن را رفع برطرف کند. عایق‌بندی کابین نیز در سطح متوسطی قرار دارد و اگر انتظارات خود را از یک کراس‌اوور اقتصادی بیش از حد بالا نبرده باشید، رنو داستر پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود!
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

تمامی نمونه‌های رنو داستر موجود در ایران به یک موتور دولیتری تنفس طبیعی مجهز هستند که با نسل دوم رنو مگان مشترک است. این پیشرانه حداکثر می‌تواند 135 اسب‌بخار قدرت و 195 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند که بسته به کلاس خودرو، آن‌ها را به دیفرانسیل جلو یا دودیفرانسیل ارسال می‌کند. جعبه دنده در نظر گرفته شده برای رنو داستر نیز از نوع چهار سرعته اتوماتیک است که در رنو مگان اتوماتیک شاهد استفاده از آن بوده‌ایم. این جعبه دنده در مدل‌های فیس‌لیفت به حالت برفی نیز مجهز است که برای شروع به حرکت در سطوح لغزنده کاربرد دارد. تمرکز اصلی در فرآیند ساخت رنو داستر بر روی مواردی همچون کاهش مصرف سوخت و کاهش استهلاک موتور بوده است، از این رو مصرف سوخت رنو داستر نسبت به سایر خودروهای هم‌رده، اقتصادی‌ ارزیابی می‌شود. رنو داستر بسته به نوع سیستم انتقال قدرت، حدود 8.2 الی 8.9 لیتر بنزین در هر صد کیلومتر می‌سوزاند. شتاب صفر تا صد این خودرو نیز حدود 12 ثانیه اعلام شده است که برای یک کراس‌اوور اقتصادی راضی کننده به نظر می‌رسد. قوای فنی کم استهلاک و کاربردی، بزرگ‌ترین نقطه قوت رنو داستر در مقابل رقبا محسوب می‌شود.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

نخستین نسل از رنو داستر در سال 2011 توسط موسسه ایمنی اروپا یا یورو انکپ مورد آزمون ایمنی قرار گرفت که حاصل آن کسب سه ستاره طلایی برای این خودرو بود. نسخه فیس‌لیفت رنو داستر نیز به‌واسطه افزایش سخت‌گیری‌های اتحادیه اروپا در زمینه ایمنی، با افزایش تجهیزات ایمنی همراه بود که خوشبختانه این خودرو نیز به بازار کشورمان راه یافت. کیسه هوای راننده و سرنشین، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم‌های ترمز ABS و EBD، سنسور پارک و دوربین عقب از جمله امکانات ایمنی رنو داستر هستند. کسب سه ستاره ایمنی از موسسه یورو انکپ یکی از مشخصه‌های مثبت این خودرو در مقایسه با رقبا به خصوص خودروهای چینی است که رنو داستر را در مقابل رقبایش برتری می‌بخشد.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

قوانین سختگیرانه واردات خودرو و محدودیت‌های مختلف موجب شد تا رنو داستر طی دوران حضور خود در بازار کشورمان، با قیمت غیرمنطقی به‌دست مشتریان ایرانی برسد که همین قیمت زمینه‌ساز شکست این خودرو در مقابل رقبا شد. به‌خصوص نسخه‌های تک دیفرانسیل داستر که امکانات رفاهی اندکی دارند و تمایل چندانی به خرید آن‌ها از سوی مشتریان دیده نمی‌شود. به‌همین دلیل اگر قصد فروش رنو داستر خود را داشته باشید، ممکن است مدت‎‌زمان بیشتری را صبر کنید تا خریدار مناسبی برای خودرو شما پیدا شود. اما در خصوص خرید رنو داستر، باید به مشتریان گفت که مهم‌ترین مزیت رنو داستر در مقایسه با دیگر رقبا هزینه‌های نسبتا پایین نگهداری این خودرو است که در زمان حال و با توجه به افزایش شدید بهای لوازم یدکی می‌تواند برای مصرف‌کننده اهمیت ویژه‌ای داشته باشد. البته همانطور که می‌دانید حدود دوسال است که واردات انواع خودروهای خارجی به کشورمان ممنوع شده و در این دوران فعالیت‌های بسیاری از شرکت‌های واردکننده متوقف شده است؛ از این‌رو باید انتظار داشت محصولاتی مانند رنو داستر در بلندمدت دچار مشکل کمبود قطعات یدکی شوند، هرچند مشترکات این خودرو با دیگر محصولات رنو ممکن است این روند را برای مدتی به تاخیر بیندازد.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
فضای کابین جا دار
قابلیت آفرود در نسخه 2 دیفرانسیل
نقاط ضعف
امکانات رفاهی کم نسبت به رقبا
سواری خشک

نظرات کاربران در مورد رنو داستر

امتیاز کاربران

( 8 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
10 نظر
کاربرناشناسرنو داستر PE تک دیفرانسیل 2016
۱۴۰۰/۰۴/۲۲
امتیاز
4/5
دوست خوب و مطمئن
soorena kolahdoozianرنو داستر PE تک دیفرانسیل 2016
۱۳۹۹/۱۱/۲۳
امتیاز
4/5
ماشین بی دردسریه
کاربرناشناسرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2015
۱۳۹۹/۱۱/۰۱
امتیاز
4/5
با سلام ،سه ساله داستر دارم و بنظرم تو رینج قیمتی خودش حرف نداره 👌🏻👌🏻👌🏻
کاربرناشناسرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2015
۱۳۹۹/۱۰/۱۱
امتیاز
4/5
ببینید کولرش هیچ مشکلی نداره بنزین سوپر لازم نیست در ضمن شتاب صفر تا صد 10 ثانیه است نه 12 ثانیه کمپرسور ش هم ماشین رو عین یخچال میکنه و این یه شایعه است و این حرف یه واقعیته سلیقه هر کس هم از طراحی یک چیز که این طراحی واسه من مورد پسنده و این طراحی حساب شده است
کاربرناشناسرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2015
۱۳۹۹/۰۹/۲۰
امتیاز
0/5
نیازی به استفاده دائمی از بنزین سوپر نیست. اتفاقا من از کولرش هم خیلی راضی هستم.(در برخی از مدلها کولر ایراد داره که توسط نمایندگی تعویض میشه) ارزان ترین شاسی بلند وارداتیست به لحاظ قیمت و هزینه ی نگهداری و قطعات. ماشین مستحکم ولی به لحاظ آپشن تعریفی نداره
majid finaرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2015
۱۳۹۹/۰۸/۲۸
امتیاز
1/5
دو تا عیب بزرگ داره یکی بنزین سوپر همیشه باید زد و دوم کولر که فاجعه هست
کاربرناشناسرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2017
۱۳۹۹/۰۴/۰۳
امتیاز
0/5
مذخرف
Milرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2017
۱۳۹۸/۱۰/۱۹
امتیاز
4/5
با توجه به اینکه خیابانهای ما در این مثل آفرود هستش(پر از چاله و دست انداز) و این ماشین سواری نرم داره توصیه میکنم با توجه به استهلاک پایینش بخرین.سیستم پایداری الکترونیکی داره و دو دیفرانسیلش حتی در شرایط سخت آفرود کارایی فوق العاده ای داره.
ffhرنو داستر PE تک دیفرانسیل 2016
۱۳۹۸/۰۹/۲۱
امتیاز
5/5
بهترین شاسی بلند دو دیفرانسیل اروپایی قیمت مناسب
eyvرنو داستر SE تک دیفرانسیل 2015
۱۳۹۸/۰۵/۱۹
امتیاز
4/5
بعد 3 سال سواری هنوزم به داستر ایمان دارم بدون حتی کمی اذیت
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک