همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

پارس تندر
Parskhodro Tondar90

بازه قیمت:
790,000,000~510,000,000تومان

سال‌های پارس تندر
پارس تندر 1392
پارس تندر 1393
پارس تندر 1394
پارس تندر 1395
پارس تندر 1396
پارس تندر 1397
پارس تندر 1398
پارس تندر 1399
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت پارس تندر

پارس تندر
Parskhodro Tondar90

بازه قیمت:
790,000,000~510,000,000تومان

سال‌های پارس تندر
پارس تندر 1392
پارس تندر 1393
پارس تندر 1394
پارس تندر 1395
پارس تندر 1396
پارس تندر 1397
پارس تندر 1398
پارس تندر 1399
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت پارس تندر

نقد و بررسی پارس تندر

پارس تندر فیس‌لیفت ایرانی خودروی داچیا لوگان (Dacia Logan) یا همان تندر 90 است که مونتاژ آن برای اولین بار در سال 1391 توسط خودروسازی پارس‌خودرو آغاز شد. تندر 90 به‌عنوان یک سدان اقتصادی از سال 2004 بر روی خط تولید داچیا رومانی (زیر مجموعه رنو فرانسه) قرار گرفت و نخستین‌بار در سال 1386 با همکاری دو شرکت پارس‌خودرو و ایران‌خودرو به بازار کشورمان وارد شد. شرکت خودروسازی سایپا به‌عنوان بزرگ‌ترین سهام‌دار پارس‌خودرو، در سال 1391 تصمیم گرفت با ایجاد تغییراتی بر روی تندر 90، نسخه ایرانی آن را بر روی خط تولید قرار دهد. در سال‌های اولیه عرضه تندر 90 پارس خودرویی به بازار کشور، این خودرو در تیپ‌های E0، E1 و E2 بر روی خط تولید قرار داشت، اما نسخه‌های E0 و E1 به‌دلیل بهره‌مندی از امکانات ضعیف و بازخورد نامناسب مشتریان از سبد محصولات شرکت‌های تولید کننده خارج شد. در حال حاضر تنها نسخه E2 پارس تندر به بازار عرضه می‌شود که تفاوت بسیار ناچیزی با نمونه فرانسوی دارد. در ادامه با نقد و بررسی طراحی، مشخصات فنی، سطح ایمنی و ارزش خرید پارس تندر با ما همراه باشید.

نقد و بررسی فضای داخلی

پارس‌خودرو در طراحی کابین نسخه ایرانیزه‌شده تندر 90 هیچ تغییراتی اعمال نکرده است. کابین پارس خودرو درست مانند نمونه اولیه خود از یک طراحی ساده و قدیمی برخوردار است. متریال به‌کاررفته در ساخت داشبورد این خودرو از جنس پلاستیک سخت و ارزان‌قیمت بوده و از ترکیب رنگ‌های طوسی و نقره‌ای تشکیل شده است. امکانات رفاهی این خودرو به‌عنوان یک سدان اقتصادی در وضعیت پایه قرار دارد که شامل سیستم تهویه هوای دستی، تنظیمات 6 حالته صندلی راننده و سرنشین جلو، آینه‌های جانبی با تنظیم برقی و گرم‌کن می‌شود. در نسخه‌های قدیمی‌تر پارس تندر شاهد یک سیستم صوتی ساده هستیم، اما در سال 1397 پارس‌خودرو به‌طور محدود برخی از نمونه‌های سفارشی پارس تندر را به سیستم مولتی‌مدیا شامل مانیتور لمسی، بلوتوث و نویگیشن مجهز کرد که بسیار مجهزتر از نمونه‌های پایه به‌نظر می‌رسند. به‌عنوان یکی از نقاط قوت پارس تندر می‌توان به فضای داخلی جادار آن اشاره کرد که درست مانند نمونه فرانسوی فضای مناسبی را در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. علاوه‌بر این صندوق‌عقب نیز از ظرفیتی در حدود 500 لیتر برخوردار است که یک امتیاز ویژه برای خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

ابعاد و اندازه‌های پارس تندر درست مانند تندر 90 نسخه E2 مونتاژ ایران‌خودرو بوده و ظاهر جعبه‌مانند خود را حفظ کرده است. در نمای ظاهری پارس تندر، تنها شاهد تغییرات بسیار جزئی هستیم و این سدان فیس‌لیفت شده ایرانیزه همچنان در بخش طراحی ضعف‌های فراوانی دارد. در نمای جلویی خودرو، هیچ تغییری به چشم نمی‌خورد و همان طراحی ساده نمونه اولیه تندر 90، در پارس تندر نیز پیاده‌سازی شده است. گرافیک چراغ‌ها، جلوپنجره و خطوط حجمی روی بدنه درست مانند نمونه اولیه این خودرو به‌نظر می‌رسد. در نمای جانبی پارس تندر نیز تغییر قابل‌توجهی اعمال نشده و تنها ضخامت زه کنار درب افزایش یافته است. عمده تغییراتی که در پارس تندر شاهد هستیم، به نمای پشتی خودرو مربوط می‌شود. از مهم‌ترین تغییرات نمای پشت این خودرو می‌توان به تغییر مکان چراغ مه‌شکن عقب به وسط سپر، تغییر مکان جای پلاک از روی سپر به روی صندوق و طراحی مجدد چراغ و سپر عقب خودرو اشاره کرد.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

در نمونه‌های اولیه پارس تندر شاهد گیربکس 5 سرعته دنده دستی JH3 هستیم، اما از سال 1396 پارس‌خودرو گیربکس پیشرفته‌تر JHQ را جایگزین نمونه قبلی کرد که به کلاچ هیدرولیکی مجهز بوده و از نظر استهلاک، هزینه نگهداری و طول عمر در وضعیت بهتری قرار دارد. این خودرو در مقایسه با سایر سدان‌های بازار مرکز ثقل بالاتری دارد؛ به همین دلیل تجربه رانندگی متفاوتی را برایتان رقم می‌زند. پارس تندر از موتور 1.6 لیتری با قدرت 105 اسب‌بخار و گشتاور 140 نیوتن‌متر بهره می‌برد که کشش و چالاکی مطلوبی را برای این خودرو به همراه داشته است. فاصله نسبتا زیاد پارس تندر از سطح زمین باعث می‌شود تا این سدان جمع‌وجور حین عبور از پیچ‌ها از پایداری چندانی برخوردار نباشد و احساس ناخوشایندی را به سرنشینان منتقل کند. البته ارتفاع بیشتر پارس تندر در کنار سیستم تعلیق مک فرسون و قطعات جلوبندی مستحکم باعث می‌شود این خودرو در جاده‌های ناهموار عملکرد مطلوبی از خود نشان دهد. ترمزهای محور جلو و عقب پارس‌تندر به‌ترتیب از نوع دیسکی و کاسه‌ای هستند که برای خودرویی در این رنج قیمتی چندان پسندیده به‌نظر نمی‌رسد، اما درمجموع عملکرد آن‌ها به‌گونه‌ای است که در ترمزگیری روزمره شما را دل‌زده نمی‌کنند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

پارس تندر به پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپ با حجم 1598 سی‌سی مجهز شده است که در تندر 90، تندر 90 پلاس و ساندرو نیز شاهد آن هستیم. این پیشرانه که با کد K4M شناخته می‌شود، توانایی تولید قدرت 105 اسب‌بخار در 5750 دور در دقیقه و گشتاور 140 نیوتن‌متر در 3750 دور در دقیقه را دارد. نیروی تولیدشده توسط موتور این خودرو، به‌واسطه یک گیربکس 5 دنده دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. این پیشرانه از کیفیت ساخت بالایی برخوردار بوده و طی این سال‌ها توانسته است کیفیت، دوام و توانایی قابل‌قبولی را از خود به‌نمایش بگذارد. پارس تندر از نظر چالاکی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و قادر است در حدود 10.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر در ساعت برسد. حداکثر سرعت قابل‌دستیابی در این سدان ایرانی-فرانسوی 175 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. سایپا میزان مصرف سوخت ترکیبی پارس تندر را برابر 6.82 لیتر در هر صد کیلومتر عنوان کرده است که برای یک سدان خانوادگی رقم قابل قبولی به‌شمار می‌رود. البته لازم به ذکر است که بسته به شرایط رانندگی، میزان مصرف سوخت ترکیبی پارس تندر می‌تواند حداکثر تا حدود 8 لیتر در هر صد کیلومتر افزایش پیدا کند.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

در سال 2005 میلادی داچیا لوگان طی ارزیابی ایمنی سرنشینان بزرگسال و کودک که توسط موسسه Euro Ncap صورت گرفته بود، موفق به دریافت 3 ستاره از 5 ستاره ایمنی این موسسه شد که برای یک سدان اقتصادی نتیجه مناسبی محسوب می‌شود؛ البته ناگفته نماند که این خودرو در ارزیابی ایمنی برخورد با عابرین پیاده عملکرد چندان مطلوبی نداشته و تنها یک ستاره را دریافت کرد. در میان تجهیزات ایمنی پارس تندر می‌توان از دو کیسه هوا مخصوص سرنشینان جلو، سیستم ترمز ضد قفل ABS، سیستم ضدسرقت immobilizer و قفل مرکزی نام برد.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

از جمله نقاط قوتی که در ارزش خرید پارس تندر تأثیر بسزایی دارند، می‌توان به کیفیت ساخت و دوام فنی بالا، استهلاک کم خودرو، ترمزهای قابل‌اطمینان، کنترل مناسب، فضای جادار کابین و صندوق عقب، بازار دسته دوم پررونق، هزینه نگهداری قابل‌قبول و برخورداری از گیربکس جدید JHQ اشاره کرد. در مقابل کمبود امکانات رفاهی، هندلینگ ضعیف و طراحی نه‌چندان جذاب جزو نقاط ضعف این محصول ایرانی‌فرانسوی به‌شمار می‌رود که با توجه به رده قیمتی آن، توجیه‌پذیر به‌نظر نمی‌رسد. با این وجود مزایای پارس تندر بر معایب آن برتری دارند و خریدارانی که کیفیت بالای ساخت و استهلاک کم جزو اولویت‌های اصلی آن‌ها در خرید خودرو به شمار می‌رود، در این رنج قیمتی پارس تندر در صدر لیست خریدشان قرار دارد.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : سدان
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
شتاب مناسب
استهلاک پایین
نقاط ضعف
طراحی نه چندان مناسب
امکانات رفاهی نه چندان مناسب

نظرات کاربران در مورد پارس تندر

امتیاز کاربران

( 6 کاربر )
3/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
10 نظر
کاربرناشناسپارس تندر گیربکس JHQ + مولتی مدیا 1397
۱۳۹۹/۱۰/۱۲
امتیاز
0/5
بنظر می رسه خودرو سازان تعداد زیادی ال90 ثبت نام کردن الان به دلیل عدم موجودی قیمت ماشین راپایین میارن چون ماشینی ندارن تحویل بدن باید پولش رابدن به خاطر همون قیمتش را پایین نگه داشتن که به مشتریان پول کمی بدن من سال96 ال90 ثبت نام کرده بودم به من گفتن بجاش اچ سی گراس ببر تازه یه چیزی هم سر می دادن من قبول نکردم بعد7ماه بالاخره ال90 تحویل گرفتم که دیگه بعدا ز اون که مرداد97 باشه ال90تحویل ثبت نامی ها ندادن الان اچ سی گراس500میلیونه ولی ال90 چه عرض کنم بزاریم رنو برگرده ببینید قیمتش چند میشه
اعلا احمدیپارس تندر دنده ای 1395
۱۳۹۹/۰۴/۱۵
امتیاز
0/5
من مدل 95 دارم خیلی تندو تیز هست اصلا نفس کم نمیاره واقعا عالیه .فقط کمی مصرف بنزینش زیاده که میگن عادیه
کاربرناشناسپارس تندر دنده ای 1394
۱۳۹۸/۱۱/۲۱
امتیاز
4/5
تقریباهمه ماشینهای ایرانی را سوارشده ام هیچ ماشینی تندر نمیشه کم هزینه ترین وکم مصرفترین ماشین ایرانی
fazپارس تندر دنده ای 1394
۱۳۹۸/۱۱/۱۸
امتیاز
4/5
اگه میخوای آسوده زندگی کنی فقط تندر کم خرج ترین ماشین ایران
کبیریپارس تندر گیربکس JHQ + مولتی مدیا 1397
۱۳۹۸/۰۶/۰۹
امتیاز
0/5
من دو سری ال90 داشتم در ال90 جدید گاز ش برقی شده و گریبکسش فرق کرده که البته گازش برقی شده احساس رانندگیش بهترشده ولی مثل کلاج سیمی نمیتونید مسیرهای سربالایی راباشتاب بالابرید درکل ماشین خوبی مخصوصا سری تندر .وپلاس دنده ای ایش ان شاله همه ماشین خوب سوار بشن
mrhپارس تندر گیربکس JHQ + مولتی مدیا 1397
۱۳۹۸/۰۴/۲۶
امتیاز
2/5
من خودم این خودرو را دارم. تو خودروهای این رنج قیمت عالیه
یوسفیپارس تندر گیربکس JHQ + مولتی مدیا 1397
۱۳۹۷/۱۰/۰۵
امتیاز
3/5
از خودروهای داخلی هم قیمت خودش خیلی سرتره فقط تو قیافه کم میاره ولی تو مصرف و بی دردسر بودنش و از همه مهمتر ایمنی در تصادفات سالاره.... من قبل پارس تندر 405 داشتم هر 6 ماه یه واشر سر سیلندر می خواست حالا خرجای دیگش بماند
حبیبیپارس تندر گیربکس JHQ + مولتی مدیا 1397
۱۳۹۷/۰۹/۰۳
امتیاز
2/5
من اولین بار که سوار این ماشین شدم، با توجه به اینکه از پشت یه سمند پیاده شده بودم، باورم نمیشد اینقدر شتابش بالا باشه. یعنی یه چیز وحشتناکیه سرعتش. اولش میترسی. بیرونشم بیشتر از ال نود می پسندم اما داخلش فقط یه مانیتور اضافه کردن. کلا ماشین خوبیه اما برای داخل شهر.
بیگ پورپارس تندر دنده ای 1395
۱۳۹۷/۰۸/۲۱
امتیاز
2/5
موتور و گیربکس عالی
حقیپارس تندر E2 گیربکس JHQ 1397
۱۳۹۷/۰۴/۲۶
امتیاز
0/5
سلام من یه تندر90 خریدم .فعلا که صدای موتور داخل کابین نمیاد .رانندگی که می کنم فرمانش نرمه!خداکنه همینجوری بمونه
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک