نیسان تیاناNissan Teana
بازه قیمت:1,900,000,000~1,550,000,000تومان
بازه قیمت:
1,900,000,000~1,550,000,000تومان
سالهای نیسان تیانا
نیسان تیانا 2009
نیسان تیانا 2010
نیسان تیانا 2011
نیسان تیانا 2012
امتیاز کارشناسان
3/5
نیسان تیاناNissan Teana
بازه قیمت:1,900,000,000~1,550,000,000تومان
بازه قیمت:
1,900,000,000~1,550,000,000تومان
سالهای نیسان تیانا
نیسان تیانا 2009
نیسان تیانا 2010
نیسان تیانا 2011
نیسان تیانا 2012
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی نیسان تیانا
نیسان تینا از سال 88 ابتدا بهصورت وارداتی و سپس در قالب مدلهای مونتاژی توسط پارسخودرو به بازار عرضه شد تا شاید بتواند موفقیت مدل بسیار پرطرفدار و محبوب ماکسیما را مجددا تکرار کند.
تولید تینا (تیانا) تا سال 1392 در کارخانههای پارسخودرو ادامه داشت و باوجود استقبال نسبتا مناسب مشتریان ایرانی از این خودرو، نتوانست در حد و اندازه ماکسیما ایرانیان را عاشق و دلباخته خود کند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا نیسان تینا وارداتی را در بوته نقد قرار داده و این سدان خانوادگی میان سایز ژاپنی را از تمام جوانب مورد بررسی قرار دهیم؛ لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
نقد و بررسی فضای داخلی
طراحی کابین نیسان تینا وارداتی در مقایسه با مدلهای امروزی بوی چندانی از جسارت نبرده و خیلی مهیج بهنظر نمیرسد؛ اما این سبک طراحی هنوز هم میتواند مشتریان بازار کمتنوع ایران را تا حد زیادی راضی نگه دارد و موجب خرسندی خانوادهها شود. طرح داشبورد از خطوط ساده و نهچندان سیال شکلگرفته که باظرافت و هنرمندی خاصی در کنار یکدیگر آرام گرفتهاند. در این میان ظاهر غربیلک فرمان کاملا جذاب و خوشایند بهنظر میرسد، بهطوریکه وسوسه نشستن روی صندلی راننده و به دست گرفتن آن ذهن بیننده را به خود مشغول میکند.
سطح کیفی متریال بهکاررفته در کابین نیز کاملا رضایتبخش است و احساس خوشایندی از لمس آنها به انسان دست میدهد. همچنین فاصله بین محورهای جلو و عقب خودرو دارای طول بسیار مناسبی بوده و همین امر کابینی فراخ و جادار را برای تینا به وجود آورده است که تقریبا هیچگونه محدودیتی بر سرنشینان خود تحمیل نخواهد کرد. صندوقعقب 506 لیتری نیز تمامی نگرانیها در مورد فضای موردنیاز برای جای دادن وسایل یک مسافرت خانوادگی را از دلها میزداید. بهطورکلی میتوان طراحی داخلی و فضای کابین نیسان تیانا وارداتی را دلپسند و نسبتا جذاب قلمداد کرد؛ بهطوریکه حتی شاید برخی افراد در مقایسه با خودروهای امروزی، طراحی داخلی نیسان تینا را ترجیح دهند.
نیسان تینا وارداتی در بحث تجهیزات رفاهی تقریبا خوب عمل کرده و امکانات معقول و قابلقبولی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. آینههای جانبی با تنظیمات برقی و گرمکن، سقف پانوراما، گرمکن و سردکن صندلی جلو، صندلیهای جلو با تنظیمات برقی، تهویه اتوماتیک دوگانه + دریچه عقب، ورود و استارت بدون کلید، نمایشگر 5 اینچی، چنجر 6 تایی، دکمههای کنترل روی فرمان، ارتفاع نور اتوماتیک، اتولایت، مه شکن جلو و عقب و کروز کنترل از جمله مهمترین آپشنهای رفاهی این خودرو به شمار میآیند.
نقد و بررسی بیرون خودرو
طراحی بیرونی نیسان تینا نیز مانند طرح داخلی این خودرو، در عین جذابیت و زیبایی نسبت به مدلهای روز تا حدی رنگ کهنگی به خود گرفته است؛ بااینحال انحناهای پویا و سیالی که در برخی از نواحی بدنه مورد استفاده قرار گرفتهاند، همچنان جاذبههای بصری این خودرو را زنده نگاه داشته و باید اذعان کرد که تینا در رنج قیمتی خود تقریبا چشمنواز جلوه میکند.
با اینکه طرح کلی بدنه چندان عضلانی بهنظر نمیرسد، اما حالت کشیده آن حکایت از شمایل یک هیبت نسبتا رویفرم دارد که تا رسیدن به وزن ایدهآل احتیاج به چند هفته تمرین خواهد داشت! از طرف دیگر انحناهای زیبای سقف و طول نسبتا کوتاه درب صندوق حالتی متمایل به اتومبیلهای فستبک را برای این سدان ژاپنی به وجود آورده که در نوع خود دلربا و زیبا بهنظر میرسد.
چراغهای یکتکه عقب که در دو طرف درب صندوق جا خوش کردهاند نیز زیبایی را در عین سادگی برای این بخش از نیسان تینا به ارمغان آوردهاند. بهطورکلی علیرغم سن و سال نسبتا بالای نیسان تینا، میتوان نمره قابلقبولی برای سبک طراحی بیرونی آن در نظر گرفت؛ درواقع هنوز هم برخی از مشتریان طراحی آن را برتر از بعضی رقبای دیگر، بهویژه محصولات چینی میپندارند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
نیسان تینا باوجودآنکه از یک جعبهدنده CVT جهت انتقال قدرت استفاده میکند، اما میزان شتابگیری و چابکی آن قابلقبول بهنظر میرسد. گرچه برخی مالکان از نحوه عملکرد غیراسپرت گیربکس CVT خودرو رضایت کامل ندارند، بااینحال نیسان تینا بهخوبی از پس از تأمین نیازهای شهری و جادهای خانوادهها بر خواهد آمد و عملکرد خوبی در سبقتگیریها از خود به نمایش خواهد گذاشت. صندلیهای راحت و خوشفرم در کنار رفتار بسیار نرم و آرامشبخش سیستم تعلیق این سدان فول سایز ژاپنی، باعث میشود که طی مسافرتهای طولانی خستگی و کوفتگی کمتری بر بدن سرنشینان وارد آید.
عایقبندی مناسب کابین عامل دیگری برای افزایش آسایش سرنشینان این سدان خانوادگی محبوب به شمار آمده و تا حد امکان از نفوذ سروصدای مزاحم به درون خودرو ممانعت به عمل میآورد. هندلینگ و پایداری خودرو هنگام عبور از پیچها هم باوجود نرمی سیستم تعلیق، قابلقبول و مایه اطمینان خاطر و ارتقاء اعتمادبهنفس راننده خواهد بود.
نقد و بررسی موتور
نیسان تینا به یک پیشرانه شش سیلندر تنفس طبیعی با حجم 2.5 لیتر مجهز شده است که توان خروجی آن معادل 182 اسب بخار بوده و گشتاور حاصل نیز به رقم 228 نیوتنمتر میرسد. این مقدار نیرو توسط یک جعبهدنده CVT بهسوی چرخهای جلو ارسال میشود.
شتاب صفر تا صد نیسان تینا معادل 9.6 ثانیه اعلام شده است و حداکثر سرعت آن برابر 200 کیلومتر بر ساعت خواهد بود. مصرف سوخت ترکیبی خودرو نیز در هر 100 کیلومتر برابر 9.4 اعلام شده است. با توجه به آمار ارائهشده چنین برداشت میشود که نیسان تینا از چابکی معقولی برخوردار است، اما مصرف سوخت آن کمی بیشازحد معمول باشد.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
درج 5 ستاره ایمنی موسسه ASEN-NCAP در کارنامه نیسان تینا نشان از امنیت بالای این سدان ژاپنی در بحث مراقبت از جان سرنشینان دارد. لیست تجهیزات ایمنی که در کنار استحکام بدنه، این سطح از امنیت را برای نیسان تینا فراهم آوردهاند به شرح زیر خواهد بود:
ترمزهای ضد قفل ABS، EBD، ترمز کمکی، سامانه کنترل کشش و پایداری، ترمز پارک برقی، 6 کیسه هوا جلو-جانبی و پردهای، پشتسری فعال.
نقد و بررسی ارزش خرید
نیسان تینا بهعنوان یک سدان خانوادگی از ظاهری زیبا، کابینی خوشساخت، توانایی فنی قابلقبول، عملکرد بسیار نرم جعبهدنده و سواری آرامشبخش برخوردار است که در قیاس با رقبای کرهای میتواند راحتی بیشتری را به کاربران خود هدیه بدهد.
بااینحال خدمات پس از فروش محدودتر و همچنین عدم دسترسی آسان به قطعات یدکی در مقایسه با رقبایی نظیر کیا اپتیما و هیوندای سوناتا سبب شده تا بازار خریدوفروش آن بهاندازه اینگونه محصولات گرم و پررونق نباشد.
کلاس بدنه : سدان
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد موتور و گیربکس مناسب
فضای کابین جادار
سیستم تعلیق نرم
نقاط ضعف
واردات محدود
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی
بازار خرید و فروش ضعیف
نظرات کاربران در مورد نیسان تیانا
امتیاز کاربران
( 1 کاربر )