همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

نیسان سرانزا
Nissan Seranzaparskhodro

بازه قیمت:
1,060,000,000~1,010,000,000تومان

سال‌های نیسان سرانزا
نیسان سرانزا 1383
نیسان سرانزا 1384
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت نیسان سرانزا

نیسان سرانزا
Nissan Seranzaparskhodro

بازه قیمت:
1,060,000,000~1,010,000,000تومان

سال‌های نیسان سرانزا
نیسان سرانزا 1383
نیسان سرانزا 1384
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت نیسان سرانزا

نقد و بررسی نیسان سرانزا

نیسان سرانزا یکی دیگر از خودروهایی است که در اوایل سال 80 شمسی روی خط تولید شرکت پارس خودرو قرار گرفت. این SUV سایز متوسط که از ساختاری مشترک با نیسان پیک آپ و نیسان سرانزا بهره می‌برد، یکی دیگر از خودروهای پر فروش و محبوب در این بازه قیمت است. رونیز در واقع نیسان Xterra است. نیسان سرانزا توانست در دهه 80 به فروش خوبی در ایران دست پیدا کند و درآن زمان یک خودروی محبوب برای سازمان ها و ارگان های دولتی به حساب می آمد و حتی نسخه مجهز به آمبولاس و مدلی دیگری نیز در پارس خودرو مونتاژ شد که اکثرا بانک ها برای حمل و نقل پول از آن استفاده می کردند. نام این اتومبیل برگرفته از روستایی با همین اسم در استان خراسان است در ادامه این خودرو 7 نفره را مورد برسی فنی و آزمایش رانندگی قرار می دهیم.

نقد و بررسی فضای داخلی

وقتی داخل کابین خودرو می شویم و با دقت بیشتری نگاه کنیم. اولین نکته ای که به آن پی خواهید برد کیفیت پائین مواد بکار رفته در کابین نیسان سرانزا است. دومین نکته منفی نیز هنگام استفاده از کلیدهای داشبورد خودرو است که ارگونومیک خوبی را برای استفاده راننده از آنها را ندارد. از نکات مثبت کابین خودروی نیسان سرانزا باید گفت که در زمان خودش به امکانات رفاهی مناسبی مثل سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، شیشه های بالابر برقی، آینه های جانبی با قابلیت تنظیم الکتریکی، فرمان هیدرولیک، قفل مرکزی مجهز است.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

از همان ابتدا که وانتهای نیسان سرانزا به بازار ایران ارائه شد به دلیل عد م وجود یک خودرو suv مناسب در بین محصولات خودروسازان داخلی بسیاری ا زخریداران وانتهای پیکاپ اقدام به نصب انواع مد لهای اتاق در قسمت بار این خودرو تبدیل نمودن خودرو به صورت استیشن نمودند اگر چه ا نجام این عمل با ارائه خودرونیسان رونیز تا حد ودی کاهش یافت اما همچنان اختلاف مدل پیکاپ و رونیز و همچنین طراحی قسمت جلوی نیسان رونیز که مورد پسند برخی افراد نبود موجب گشت تا هنوز هم عده ای مدل پیکاپ اتاق دار را به رونیز ترجیح دهند به همین جهت سازنده در پی آن بر آمد تا یک suv هفت نفره را بر اساس مدل پیکاپ ارائه نمایید و این خودرو را سرانزا نامید.رونیز علاوه بر شکل عجیب چراغ‌ها، ویژگی‌های خاص دیگری هم دارد از جمله محل قرارگیری دستگیره درهای عقب که بر روی ستون C قرار گرفته‌اند. بدون شک دلیل نیسان برای این جانمایی، حفظ ابعاد کوچک درهای عقب است.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

اگر برای اولین بار سوار بر نیسان سرانزا شوید، با احساس خشکی بیش از حد تعلیق آن حتما به این فکر می‌روید که آیا بر روی خودرو کمک فنری نصب شده یا نه ؟! برای آنهایی که بیشتر جابجایی هایشان در مسیرهای نسبتا هموار شهری است خشکی تعلیق این خودرو تاحدودی آزار دهنده خواهد بود، اما درعوض برای افرادی که می‌خواهند حمل بار را در مسیرهای آفرود انجام دهند، این ویژگی تا مقدار زیادی کمک کار آنان خواهد شد. بنابراین برای خریداری آن می‌بایست از قبل توقعات خود را کاملا مشخص سازید. این کلاس از خودروها بیشتر در شرایط سخت و ناهموار خارج از جاده مورد استفاده قرار می گیرند و توانایی عبور از مسیرهای صعب‌العبور نیز گشتاور بالایی را می‌طلبد که با توجه به وزن کم سرانزا 208 نیوتن‌متر بایستی کافی به نظر بیاید و نمی‌شود از آن توقع خودروهایی مثل تویوتا را داشت! تجیهزات جانبی و ایمنی خوب و مناسبی هم به همراه دارد و فراموش نکنیم که سرانزا را برای قابلیت چهارچرخ متحرک آن انتخاب کرده‌ایم و بایستی از تمامی قابلیت‌های آفرود آن نهایت استفاده را برد. ترمزها خیلی پاسخگوی نیاز خودرو نیستند و بهتر است هنگام رانندگی با آن، حتماً به این موضوع توجه نمایید.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

موتور به کار رفته در نیسان سرانزا حجمی معادل 2.4 لیتر و 4 سیلندر دارد و قادر است 133 اسب بخار قدرت و 197 نیوتن متر گشتاور تولید کند. برای انتقال این قدرت به چرخ‌های عقب، یک جعبه دنده 5 سرعته دستی در نظر گرفته شده که با جعبه دنده کمکی همراه شده است. این جعبه دنده کمکی به نیسان سرانزا کمک می‌کند در مسیرهای صعب‌العبور راحت‌تر حرکت‌ کند. نیسان سرانزا عملکرد آفرود خوبی دارد و تنظیمات سیستم تعلیق در کنار ویژگی‌های فنی دیگر، آن را به یک گزینه آفرودی برای آفرودسوارها تبدیل می‌کند. نقاط ضعف سرانزا: کیفیت ساخت پایین، ضربه گیرهای درب خودرو و ایجاد ظاهری بدفرم بر روی خودرو،طراحی ضعیف چراغ های عقب از لحاظ ظاهری مشکل در نحوه ی اتصال بچه گلگیرها نقاط قوت سرانزا: پوشش کروم بر روی آینه های بغل خودرونحوه ی طراحی اصولی سپرهای عقب زاپاس بند لاستیک خودرو
نقد و بررسی موتور
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
توان فنی مناسب
فضای کابین جادار
نقاط ضعف
سیستم تعلیق خشک
عرضه محدود
بازار خرید و فروش ضعیف

نظرات کاربران در مورد نیسان سرانزا

امتیاز کاربران

( 1 کاربر )
2/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
1 نظر
کوچکی مطلقنیسان سرانزا دنده ای 1384
۱۳۹۷/۰۷/۲۹
امتیاز
2/5
نیسان سرانزا شاید بهترین ماشین آفرودی زیر 100 میلیون تومانی بازار است که هنوز که هنوز ارزش خرید دارد.
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک