همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

نیسان قشقایی مونتاژ
Nissan Qashqaiparskhodro

بازه قیمت:
1,250,000,000~1,145,000,000تومان

سال‌های نیسان قشقایی مونتاژ
نیسان قشقایی مونتاژ 1390
نیسان قشقایی مونتاژ 1391
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت نیسان قشقایی مونتاژ

نیسان قشقایی مونتاژ
Nissan Qashqaiparskhodro

بازه قیمت:
1,250,000,000~1,145,000,000تومان

سال‌های نیسان قشقایی مونتاژ
نیسان قشقایی مونتاژ 1390
نیسان قشقایی مونتاژ 1391
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت نیسان قشقایی مونتاژ

نقد و بررسی نیسان قشقایی مونتاژ

با پایان قرن بیستم، اوضاع دنیای خودروسازی نیز به‌آرامی دگرگون شد. در این زمان مصرف‌کنندگان همچون گذشته تمایلی به خرید سدان‌های بزرگ و نیمه لوکس نداشتند، بلکه به دنبال خودروهایی همه‌منظوره بودند که نیازهای متفاوت آن‌ها را در قالب یک پکیج پاسخ دهد. حاصل چنین رویکردی خلق خودروهایی همچون نیسان قشقایی بود. کراس‌اوور ترکیبی عنوان این خودروها بود که در حقیقت نه کراس‌اوور بودند، نه اسپرت و نه ترکیبی. با این وجود مصرف‌کنندگان بازار خودرو تمایل زیادی به خرید چنین خودروهایی نشان می‌دادند، چرا ارتفاع بیشتر به همراه امکانات رفاهی رنگارنگ و توانایی‌های حرکتی متفاوت، به رانندگان حس قدرت را القا می‌کرد. خوشبختانه هنگام عرضه نیسان قشقایی به بازار جهانی، هنوز تحریم‌ها صنعت خودروسازی کشور را تحت تأثیر قرار نداده بود. به همین دلیل سایپا موفق شد با عقد قرارداد همکاری با نیسان، پس از ماکسیما و رونیز نیسان قشقایی را نیز به خط مونتاژ خود بیاورد. تولید نیسان قشقایی توسط پارس خودرو در مدل‌های 2009 الی 2011 انجام شده و این خودرو در دو تیپ تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل به دست مشتریان رسید. آنچه در ادامه می‌خوانید، بررسی کامل نیسان قشقایی مونتاژی به‌عنوان یک کراس‌اوور ترکیبی با ارزش در بازار خودروهای کارکرده است؛ لطفا در ادامه با ما همراه باشید.

نقد و بررسی فضای داخلی

کابین نیسان قشقایی نیز ظاهر ساده و درعین‌حال آرامی دارد که حاکی از ذات خانوادگی این کراس‌اوور کامپکت است. نیسان سعی کرده تا در طراحی فضای داخلی قشقایی، از اشکال دایره‌ای شکل استفاده کند و حاصل این رویه را می‌توان در جای‌جای کابین مشاهده کرد. برای مثال دریچه‌های تهویه هوا، کنترلرهای سیستم صوتی و سیستم تهویه، دکمه‌های روی فرمان و سایر ادوات کنترلی دایره‌ای شکل هستند. این رویه طراحی را پیش از این در هاچبک‌ها و سدان‌های شهری مشاهده کرده بودیم و اکنون در نیسان قشقایی به‌عنوان یک کراس‌اوور جمع‌وجور نیز دیده می‌شود. با وجود ظاهر ساده نیسان قشقایی در داخل و خارج، کیفیت مواد استفاده شده در ساخت کابین قابل‌قبول است و پس از گذشت یک دهه، هنوز می‌توان روی کیفیت کابین و اجزای داخلی نیسان قشقایی حساب باز کرد. یکی دیگر از نکات مثبت کابین نیسان قشقایی، عدم حذف امکانات رفاهی این خودرو در کشورمان است؛ بنابراین برخلاف خودروهای کره‌ای، امکانات رفاهی نیسان قشقایی کاملا مطابق با استانداردهای شرکت نیسان هستند و توسط شرکت پارس‌خودرو دست‌کاری نشده ‌است. درون کابین نیز فضای کافی برای جایگیری پنج سرنشین در نظر گرفته شده است و فضای داخلی آن برای یک خودرو کراس‌اوور مناسب ارزیابی می‌شود. نیسان قشقایی در دو تیپ SE و LE به بازار عرضه شده که تیپ LE‌ امکانات رفاهی بیشتری را در خود جای داده است. از جمله امکانات این تیپ می‌توان به مواردی همچون قابلیت چهار چرخ فعال، شش کیسه هوا، سنسور عقب، چراغ‌های زنون مجهز به سیستم شستشو، سنسور باران و سنسور نور، برف پاک‌کن اتوماتیک شیشه عقب، صندلی‌های چرمی مجهز به گرمکن برای صندلی‌های جلو، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با کنترل دوگانه، کول‌باکس، سیستم استارت بدون کلید و کروز کنترل اشاره کرد که حتی برای امروز نیز کافی به‌نظر می‌رسند.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

نیسان قشقایی خودرویی متعلق به یک دهه پیش است؛ بنابراین انتظار نمی‌رود تا ظاهر این خودرو را برای امروز جذاب بدانیم. با این وجود حتی در آن دوران هم نیسان قشقایی طراحی محافظه‌کارانه و ساده‌ای داشت و در مقایسه با خودروهای خوش‌رنگ و لعاب کره‌ای، چندان زیبا و جذاب محسوب نمی‌شد. چراغ‌هایی گرد و ساده به همراه ظاهری عاری از خطوط و حجم‌های فانتزی، مشخصه‌های اصلی طراحی ظاهر خارجی نیسان قشقایی محسوب می‌شوند که به‌هیچ‌عنوان قدرت جذب مشتری را ندارند. در نمای جانبی اگر خطوط کرومی روی رکاب و خط شانه‌ای کم‌عمقی که از بالای دستگیره‌ها عبور می‌کند را در نظر نگیرید، هیچ نکته خاصی به چشم نمی‌خورد. بخش پشتی قشقایی نیز در هماهنگی کامل با سایر اجزای بدنه طراحی شده است؛ علاوه‌بر این نمای ظاهری سپر عقب نیز کاملا بیانگر ذات اقتصادی این خودرو است. البته ظاهر بیش‌ازحد ساده قشقایی نسل اول مدتی بعد تحت یک فیس‌لیفت جزئی قرار گرفت تا این خودرو در مقابل رقبایی همچون هیوندای توسان و کیا اسپرتیج حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

فضای کابین نیسان قشقایی جادار و راحت است و پس از گذشت یک دهه، در حد و اندازه یک خودرو ژاپنی باکیفیت ظاهر می‌شود. صندلی راننده در وضعیت مطلوبی قرار دارد و دید مناسبی برای او نسبت به اطراف فراهم شده است؛ از سوی دیگر به ادوات کنترلی کابین نیز دسترسی مطلوبی خواهید داشت. نخستین نکته‌ای که در رانندگی با نیسان قشقایی توجه شما را جلب می‌کند، پدال‌ها و فرمان بسیار نرم این خودرو است که به‌هیچ‌عنوان بدن شما را دچار خستگی نخواهد کرد و برای رانندگی در ترافیک‌های سنگین، نیسان قشقایی خودرو مناسبی خواهد بود. سیستم تعلیق نیسان قشقایی نیز عملکرد مناسبی دارد و هنگام رانندگی در سرعت‌های مجاز، خودرو دچار تکان‌های شدید یا حرکات عرضی نخواهد شد. سیستم‌های کنترل پایداری نیز وظیفه خود را به‌خوبی انجام می‌دهند و سواری با نیسان قشقایی تفاوت چندانی با سواری یک خودرو سدان ندارد. با توجه به مشخصات فنی نیسان قشقایی، نباید انتظار شتاب و کشش فوق‌العاده‌ای را از این خودرو داشته باشید، درواقع قشقایی خودرویی مناسب برای رانندگی آرام و مدت طولانی است. جعبه‌دنده نیز با وجود آن‌که از نوع CVT‌ است، عملکرد مناسبی دارد و رانندگی با نیسان قشقایی به‌اندازه‌ای که تصور می‌شد کسل‌کننده نیست. درمجموع می‌توان رانندگی با نیسان قشقایی را قابل‌قبول توصیف کرد، چرا که این خودرو هر انتظاری از یک کراس‌اوور جمع‌وجور شهری داشته باشید را پاسخ می‌دهد.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

زیر کاپوت نیسان قشقایی یک پیشرانه دو لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی جا خوش کرده است که می‌تواند حداکثر 139 اسب‌بخار قدرت و 196 نیوتن‌متر گشتاور ارائه دهد. نیسان برای سیستم انتقال قدرت قشقایی نیز از جعبه‌دنده اتوماتیک CVT‌ استفاده کرده که بسته به تیپ انتخاب شده، قدرت را به محور جلو یا هر دو محور ارسال می‌کند. با توجه به مشخصات گفته شده، به‌راحتی می‌توان متوجه شد که با یک کراس‌اوور اقتصادی روبرو هستیم که هدف آن کاهش مصرف سوخت و استهلاک در طولانی‌مدت است؛ بنابراین آمار شتاب و سرعت نیسان قشقایی چندان شگفت‌انگیز نیستند اما از استهلاک کمی برخوردار بوده و دوام بالایی دارد. مصرف سوخت نیسان قشقایی در سیکل ترکیبی 9.6 لیتر در هر صد کیلومتر برآورد می‌شود که برای کراس‌اووری متعلق به یک دهه پیش رقم مناسبی محسوب می‌شود. شتاب صفر تا صد 11.5 ثانیه‌ای و حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت نیز از دیگر مشخصات نیسان قشقایی هستند.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

نسل اول نیسان قشقایی در سال 2007 توسط موسسه یوروانکپ مورد آزمون ایمنی قرار گرفته که حاصل آن کسب پنج ستاره ایمنی در حوزه محافظت از سرنشینان و چهار ستاره ایمنی در حوزه محافظت از سرنشینان خردسال بوده است. نیسان قشقایی در بحث محافظت از عابران پیاده نیز دو ستاره از چهار ستاره را به خود اختصاص داده است. تجهیزات ایمنی نیسان قشقایی نیز راضی‌کننده و قابل‌قبول هستند. از جمله این امکانات می‌توان به مواردی همچون سیستم ABS، EBD و ترمز کمکی، شش کیسه هوا، کنترل پایداری و کروز کنترل اشاره کرد که در مقایسه با دیگر خودروهای موجود در بازار ایران مطلوب به‌نظر می‌رسند.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

خودروهای ژاپنی همواره به کیفیت ساخت بالای خود مشهور بوده‌اند و این مسئله خرید ژاپنی‌های کارکرده را به انتخابی مطلوب و منطقی برای خریداران ایرانی تبدیل کرده است. به‌جرات می‌توان نیسان قشقایی را یکی از باکیفیت‌ترین محصولات مونتاژی ایران طی یک دهه اخیر توصیف کرد که یاد و خاطره نیسان را همچنان در بین ایرانیان زنده نگه داشته است. در شرایطی که بازار ایران توسط کراس‌اوورهای چینی با مشخصات فنی مشابه و عملکرد متوسط اشباع شده‌است، خرید نیسان قشقایی می‌تواند برای کسانی که علاقه‌چندانی به محصولات چینی ندارند و به فکر خرید یک کراس‌اوور باکیفیت هستند، انتخاب مناسبی باشد. تنها مسائلی که نیسان قشقایی با آن‌ها دست‌به‌گریبان است، کمبود امکانات رفاهی نسبت به خودروهای به‌روز و کمبود قطعات یدکی به‌خصوص لوازم ظاهری این خودرو است. به‌خصوص اینکه قطعات و لوازم نیسان قشقایی نسبت به دیگر خودروهای ژاپنی هم‌دوره قیمت بیشتری دارند که این مسئله نشان‌دهنده نبود سیاست خدمات پس از فروش مطلوب هنگام عرضه این خودرو به بازار کشورمان است.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد موتور و گیربکس مناسب
سیستم تعلیق مناسب
کیفیت قطعات کابین مناسب
نقاط ضعف
فضای کابین نه چندان مناسب
واردات محدود
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی
بازار خرید و فروش ضعیف
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک