همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

نیسان مورانو
Nissan Murano

بازه قیمت:
2,250,000,000~1,200,000,000تومان

سال‌های نیسان مورانو
نیسان مورانو 2008
نیسان مورانو 2009
نیسان مورانو 2010
نیسان مورانو 2012
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت نیسان مورانو

نیسان مورانو
Nissan Murano

بازه قیمت:
2,250,000,000~1,200,000,000تومان

سال‌های نیسان مورانو
نیسان مورانو 2008
نیسان مورانو 2009
نیسان مورانو 2010
نیسان مورانو 2012
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت نیسان مورانو

نقد و بررسی نیسان مورانو

نسل دوم نیسان مورانو در سال 2007 به بازار معرفی شد، اما با کمی تأخیر و در سال 2009 به بازار ایران راه پیدا کرد. ازآنجایی‌که نسل اول نیسان مورانو (Z50) با تأخیر بسیاری به ایران آمده بود، نسل جدید این خودرو تنها یک سال پس از عرضه مدل اولیه توانست جای خود را در بازار کشور باز کند. به این ترتیب بود که نیسان مورانو نسل دوم (Z51) تبدیل به اصلی‌ترین رقیب نسل اول خود شد و خیلی سریع مدل قدیمی را به حاشیه راند. نیسان مورانو نسل دوم تا سال 2012 در بازار کشور به‌صورت صفرکیلومتر موجود بود و هنوز نیز نمونه‌های دست‌دوم آن طرفداران بسیاری دارند. نسل دوم نیسان مورانو از هر جهت بهبود پیدا کرده بود و در آن زمان جزو بهترین و به‌روزترین کراس‌اوورهای موجود در ایران بود. عرضه نیسان مورانو نسل دوم را باید از هوشمندانه‌ترین تصمیمات پارس خودرو در آن زمان دانست و این خودرو به‌خوبی با رقبای قدری مانند لکسوس RX و بی‌ام‌و X3 رقابت می‌کرد. در ادامه قصد داریم تا دومین نسل از نیسان مورانو را از نظر فاکتورهای مختلف مورد بررسی قرار دهیم.

نقد و بررسی فضای داخلی

بزرگ‌ترین جهش روبه‌جلو در مورانو نسل دوم در مقایسه با مدل قبلی را باید طراحی کابین آن دانست. بر خلاف کابین خشک و زمخت نسل قبلی، در مورانو نسل دوم شاهد کابینی زیبا و متناسب هستیم که حس لوکس بودن را به سرنشینان منتقل می‌کند. داشبورد طراحی لوکس و زیبایی دارد و در کنار آن شاهد یک غربیلک فرمان چهار شاخه و زیبا نیز هستیم. نمایشگر نارنجی‌رنگ مدل قبلی در این مدل جای خود را به یک نمایشگر رنگی با کیفیت بهتر داده است. فرمان از نوع چندمنظوره است و روی آن کلیدهای کنترلی مختلفی نیز دیده می‌شوند. ارگونومی کابین مورانو نسل دوم هم در سطح بسیار خوبی قرار دارد اما آنچه بیش از ارگونومی جلب‌توجه می‌کند کیفیت بالای مواد و مونتاژ کابین است. از نظر فضاسازی نیز مورانو خودرویی است که رضایت خانواده‌ها را جلب می‌کند. گرچه بر خلاف رقیبی همچون هیوندای سانتافه، نیسان مورانو توانایی حمل 7 سرنشین را ندارد ولی برای پنج سرنشین خود راحتی مناسبی را ارائه می‌دهد. دیگر پیشرفت چشمگیر مورانو نسل دوم به امکانات این خودرو مربوط است. مواردی همچون سنسور باران، نورپردازی داخلی، سیستم صوتی حرفه‌ای Bose، چنجر 6 تایی، مانیتور 7 اینچی، نویگیشن، سیستم ورود و استارت بدون کلید، تهویه خودکار دوگانه، صندلی‌های برقی جلو با مموری صندلی راننده، گرمکن صندلی جلو و عقب، صندوق‌عقب برقی، سیستم ورود و استارت بدون کلید سقف پانوراما، آینه‌های تاشو برقی و تنظیم برقی پدال از امکاناتی هستند که درون کابین نیسان مورانو مشاهده می‌شوند.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

مورانو نسل دوم در بخش نمای ظاهری نیز شباهت چندانی به نسل اول خود ندارد، ولی یک‌چیز بین این خودرو مشترک است و آن اینکه مورانو شبیه هیچ خودروی دیگری نیست. این مسئله تا به امروز و در مورد آخرین نسل مورانو نیز صدق می‌کند. طراحی کلی بدنه حالتی پف‌کرده و تخم‌مرغی دارد. فرم خاص چراغ‌های جلو با LEDهایی که تا میانه جلوپنجره و لوگوی نیسان کشیده شده‌اند نیز نمایی اسپرت، زیبا و درعین‌حال متفاوت را ایجاد کرده است. در نمای جانبی نیز باید به گلگیرهای عضلانی و البته تناسب خوب سایز رینگ‌ها نسبت به بدنه اشاره کرد. نمای عقب به نسبت جلوی خودرو ساده‌تر و معمول‌تر است ولی در همین قسمت نیز نیسان سعی کرده تا با قرار دادن دو خروجی اگزوز واقعی هیجان کار را بالاتر ببرد. در کل مورانو در بخش طراحی خارجی در مقایسه با نسل قبلی خود می‌تواند مشتریان بسیار بیشتری را جلب خود کند و امتیاز بالایی دارد.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

هنگام قرار گرفتن پشت فرمان مورانو در همان ابتدا چند موردتوجه راننده را به خوب جلب خواهد کرد که مهم‌ترین آن‌ها، ارگونومی بالای کابین، تسلط خوب به لطف ارتفاع بالا و عایق‌بندی مناسب کابین است. گیربکس CVT خودرو در شروع حرکت، عملکرد سریع گیربکس‌های معمولی را ندارد، اما به‌محض راه افتادن خودرو گشتاور بالای موتور در بهینه‌ترین حالت خود به چرخ‌ها منتقل می‌شود و شتاب‌گیری بسیار خوبی را شاهد خواهید بود. یکی از مزایای گیربکس‌های CVT ایکس ترونیک این است که سرنشینان هیچ تکانی را بابت تعویض دنده‌ها تجربه نمی‌کنند و از سویی گشتاور نیز به‌صورت خطی و یکنواخت در اختیار راننده قرار دارد. با وجود تمام این مزایا، یک نکته منفی نیز در مورد مورانو دیده می‌شود و آن خشکی نسبی سیستم تعلیق است؛ به‌طوری‌که در مقایسه با رقیبی مثل لکسوس RX350 تکان‌های بیشتری به کابین وارد می‌شود. از نظر خشکی البته مورانو در وضعیت بهتری در مقایسه با نسل اول بی‌ام‌و X3 قرار دارد، اما در هر صورت نمی‌توان آن را در رده خودروهای نرم بازار قرار داد. البته ناگفته نماند که همین سیستم تعلیق خشک پایداری بسیار خوبی را برای مورانو Z51 فراهم کرده است، به‌طوری‌که در پیچ‌ها همانند یک خودروی سواری می‌توانید روی چسبندگی مورانو حساب کنید. عملکرد فرمان، هماهنگی موتور و گیربکس و همین‌طور ترمزهای قوی مورانو را باید از اصلی‌ترین نقاط قوت این کراس‌اوور ژاپنی در رانندگی دانست.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

زیر کاپوت نیسان مورانو نسل دوم پیشرانه‌ای مشابه با نسل اول دیده می‌شود که البته قدرت آن افزایش پیدا کرده است. این پیشرانه 3.5 لیتری V6 می‌تواند 256 اسب‌بخار قدرت و 334 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. نیروی موتور با استفاده از گیربکس CVT ضریب متغیر خودکار به هر دو محور انتقال می‌یابد و می‌تواند این کراس‌اور 1858 کیلوگرمی را در عرض 8 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برساند. حداکثر سرعت مورانو نیز 210 کیلومتر بر ساعت است و در هر صد کیلومتر نیز به‌طور میانگین 10.9 لیتر سوخت مصرف می‌کند.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

مورانو در بخش ایمنی به تجهیزاتی همچون 6 عدد ایربگ، پشت‌سری‌های فعال، کمربندهای ایمنی پیش کشنده، دوربین دید عقب، سنسور عقب، سیستم هشدار فشار باد تایر، ترمز ضد قفل، سیستم کنترل پایداری و سیستم کنترل کشش مجهز شده است. نیسان مورانو در تست تصادف موسسه IIHS آمریکا موفق به کسب امتیاز Top Safety Pick در سال 2010 شد که بالاترین رتبه ایمنی در آن سال‌ها بود..
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

مورانو قطعا پر فروش‌ترین و پرطرفدارترین خودرو در سگمنت خود محسوب نمی‌شود، اما این خودرو می‌تواند برای افرادی که از شاسی‌بلندهای چهار سیلندر سال‌های اخیر خسته شده‌اند گزینه‌ای بسیار لذت‌بخش و راضی‌کننده باشد. نیسان مورانو نسل دوم مجموعه‌ای کامل از هر آنچه از یک کراس‌اوور انتظار دارید است. نکات مثبت این خودرو قدرت بالا، توانایی حرکتی قابل‌قبول، امکانات متنوع و طراحی زیبا هستند. موارد منفی نیز شامل خشکی سواری، محدود بودن بازار دست‌دوم و کمیاب بودن قطعات در مقایسه با رقبای دیگر هستند. نیسان مورانو در بازار دست‌دوم رقبایی مانند هیوندای سانتافه 3.5 لیتری، بی‌ام‌و X3 3.0i نسل اول و لکسوس RX350 دارد بااین‌حال مورانو در تمامی فاکتورها می‌تواند به‌خوبی در برابر رقبایش قرار گیرد و از گزینه‌های خوب برای طرفداران خودروهای ژاپنی است.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 2 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب پیشرانه
فضای کابین جادار
کیفیت ساخت بالا
قابلیت آفرود
نقاط ضعف
مصرف سوخت بالا
واردات محدود
استهلاک بالا
بازار خرید و فروش ضعیف

نظرات کاربران در مورد نیسان مورانو

امتیاز کاربران

( 3 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
5 نظر
کاربرناشناسنیسان مورانو فول 2008
۱۴۰۲/۰۸/۱۰
امتیاز
0/5
سلام عرضه ادب خدمت همه عزیزان من سه روزه مورانو خریدم توی ترافیک ماشین یه هوی لش میشه گاز ننیخوره اصلا اگه کسی تجربه داره تورا خدا راهنمایی کنید 09112303466
حمیدرضا اورامانینیسان مورانو فول 2009
۱۴۰۰/۰۱/۱۰
امتیاز
4/5
خوب
Bita Sharifikiaنیسان مورانو فول 2008
۱۳۹۹/۰۶/۱۷
امتیاز
4/5
من چن ساله که مورانو سوار میشم .ماشین فوقالعاده ایه منتها مشکل گیربکس پیدا کرد که گمونم این مشکل عمومیت داره تو این مدل...پشتیبانی قطعاتشم یکم دردسر سازه...
hemنیسان مورانو فول 2008
۱۳۹۸/۰۸/۲۵
امتیاز
5/5
10 سال باهاش رانندگی کردم، هیچ مشکلی نداشته و همچنان سر حال و سر پا است. اصلا صدایی بهش اضافه نشده است. کاملا پر قدرت است و واقعا راضی ام.
کاربرناشناسنیسان مورانو فول 2008
۱۳۹۸/۰۶/۱۰
امتیاز
0/5
مورانوی سری اول طراحی بینظیره و ایمن و مستحکمه. قدرتشم که واقعا عالیه. ضعف اصلی این ماشین توی گیربکسش هست که با اضافه کردن یه رادیاتوره روغن سرد کن در جلوی رادیاتور اب این مشکل به کل برطرف میشه و دیگه گیربکس خراب نمیشه یا کم بیاره
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک