پاجرو مونتاژMitsubishi Pajerobahmangroup
بازه قیمت:1,800,000,000~1,200,000,000تومان
بازه قیمت:
1,800,000,000~1,200,000,000تومان
سالهای پاجرو مونتاژ
پاجرو مونتاژ 1384
پاجرو مونتاژ 1385
پاجرو مونتاژ 1386
امتیاز کارشناسان
3/5
پاجرو مونتاژMitsubishi Pajerobahmangroup
بازه قیمت:1,800,000,000~1,200,000,000تومان
بازه قیمت:
1,800,000,000~1,200,000,000تومان
سالهای پاجرو مونتاژ
پاجرو مونتاژ 1384
پاجرو مونتاژ 1385
پاجرو مونتاژ 1386
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی پاجرو مونتاژ
شاسیبلندهای ترکیبی ژاپنی از اوایل دهه هفتاد میلادی بهتدریج وارد بازار جهانی شدند و از دهه نود میلادی دوره جدیدی از حیات را تجربه کردند. تویوتا لندکروزر، نیسان پاترول و میتسوبیشی پاجرو بخشی از این خودروها هستند که عمده شهرت خود را در مناطق سخت و خشنی همچون خاورمیانه بهدست آوردند.
در این میان میتسوبیشی پاجرو بهعنوان شاسیبلندی فول سایز تاریخ پرفراز و فرودی دارد. این خودرو در ابتدا بهعنوان رقیبی جدی برای تویوتا لندکروزر و نیسان پاترول به تولید رسید، اما با ایجاد بحرانهای مالی متعدد برای میتسوبیشی و اوج گرفتن لندکروزر، اندکاندک به حاشیه رانده شد تا در نهایت از سبد محصولات میتسوبیشی خارج شد.
تاکنون چهار نسل از میتسوبیشی پاجرو به بازار عرضه شده که میتوان گفت هر چهار نسل آن را در کشورمان شاهد هستیم. سهم نسل دوم میتسوبیشی پاجرو نسبت به دیگر نسخههای این خودرو پررنگتر است چرا که در فاصله سالهای 2005 تا 2007 میلادی توسط بهمن موتور به تولید میرسید و رقیبی قدرتمند برای نیسان رونیز پارس خودرو بود. آنچه در ادامه میخوانید، نگاهی جامع به نسل دوم میتسوبیشی پاجرو است که برای مدتی یکی از بهترین خودروهای مونتاژی کشورمان بهحساب میآمد.
نقد و بررسی فضای داخلی
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو در فاصله سالهای ابتدایی تا انتهایی دهه نود میلادی به تولید رسید و ظاهر کابین این خودرو نیز از زبان طراحی مشترکی با دیگر خودروهای این دوره بهره میبرد. با ورود به کابین نسل دوم میتسوبیشی پاجرو، خود را در فضایی آشنا خواهید یافت که قبلا مشابه آن در نیسان رونیز و نیسان پیکاپ مونتاژی پارس خودرو دیده شده بود.
دهه نود میلادی دوران تولید خودروهای اقتصادی و جایگزین کردن پلاستیک به جای چرم و چوب در فرآیند تولید خودروها بود. نسل دوم میتسوبیشی پاجرو نیز از چنین رویکردی پیروی میکند و قطعات پلاستیکی به رنگ خاکستری تمامی فضای کابین را به انحصار خود درآوردهاند. حتی روکشهای پارچهای صندلیها نیز از همین تریم رنگی پیروی میکند. چنین فضایی برای دنیای امروز خستهکننده تلقی میشود اما در آن دوران اکثر خودروهای میانرده بازار چنین ظاهری داشتند.
با وجود تمامی کاستیها، خرید نسل دوم میتسوبیشی پاجرو برای مصرفکننده یک مزیت بزرگ دارد و آنهم کابین بزرگی است که در اختیار شما قرار خواهد گرفت. فضای داخلی پاجرو برای پنج سرنشین بزرگسال کافی خواهد بود و در کنار آن قسمت بار نیز برای استفاده خانوادگی مناسب ظاهر میشود.
همانطور که اشاره شد نسل دوم میتسوبیشی پاجرو خودرویی متعلق به دهه نود میلادی است، بنابراین امکانات رفاهی متعددی با استانداردهای امروزی در پاجرو یافت نمیشود. مجموعه نشانگرهای شیبسنج، ارتفاعسنج و قطبنما، سیستم تهویه مطبوع دستی، آینهها و شیشههای برقی، دریچه تهویه برای سرنشینان عقب و صندلیهای تاشو از امکانات استاندارد نسل دوم پاجرو هستند. اگر نسخه اتوماتیک این خودرو را خریداری کنید، امکانات بیشتری همچون سانروف، تنظیم برقی صندلی راننده، کنسول میانی و تزئینات چوبی کابین را دریافت خواهید کرد.
نقد و بررسی بیرون خودرو
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو در فاصله سالهای 1991 تا 1999 به بازار جهانی عرضه شد و بنابراین تولید آن در کشورمان با اندکی تأخیر همراه بوده است؛ بنابراین حس و حال دهه نودی این خودرو با یک نگاه به ظاهر آن مشخص میشود. البته شاسیبلندهای ژاپنی بهطورکلی طراحی مدرنی ندارند و در ساخت آنها بر مواردی همچون استحکام و کارایی تأکید شده است.
چراغهای گرد و راهنماهای منظم به همراه جلوپنجرهای کاملا ساده با لوگو قرمزرنگ میتسوبیشی، نمادی از یک خودرو ساده و سختکوش ژاپنی هستند. نمای جانبی نسل دوم میتسوبیشی پاجرو نیز کاملا ساده و بیآلایش بوده و تنها رکاب بزرگ این خودرو است که جلبتوجه میکند. این سادگی در نمای عقب نیز ادامه مییابد و نکته چندان خاصی را در این قسمت نیز نمیتوان یافت.
در نسل دوم میتسوبیشی پاجرو همانند بسیاری از خودروهای همدوره، لاستیک زاپاس روی درب پنجم خودرو نصب شده است که نمادی از خودروهای آفرودی به شمار میرود. این طرح بعدها توسط خودروسازان چینی نیز مورد تقلید قرار گرفت. علاوهبر آن سپر و زههای جانبی بدنه در نسل دوم میتسوبیشی پاجرو طوسیرنگ هستند و با رنگ بدنه فرق دارند که علت آن استحکام بیشتر در مقابل ضرباتی است که هنگام عبور از جادههای آفرودی به خودرو وارد میشود.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
اگر تجربه رانندگی با خودروهایی نظیر نیسان پاترول نیسان رونیز را داشته باشید، قرار گرفتن پشت فرمان نسل دوم میتسوبیشی پاجرو نسل دوم حس مشابهی را به شما القا میکند و در برقراری ارتباط با یک شاسیبلند آفرودی دچار مشکل نخواهید شد. کابین نسل دوم میتسوبیشی پاجرو شما را به یک دهه پیش میبرد و اگر طرفدار تجربه حس نوستالژی باشید، از این کابین ساده و کاربردی لذت خواهید برد.
به دلیل شکل جعبهای مانند پاجرو و ارتفاع مناسب خودرو از سطح زمین، راننده تسلط خوبی بر تمامی زوایا دارد و در صورتی که کمبودی را از این نظر احساس کنید، میتوان این مشکل را با نصب نمایشگر و دوربین عقب بهصورت افترمارکت برطرف کرد.
نسل دوم پاجرو خودرویی کاملا آفرودی بهحساب میآید و این موضوع از نشانگرهای شیب و ارتفاع به همراه زیربندی مستحکم و برخورداری از دنده کمک و تنظیمات میزان سختی سیستم تعلیق بهخوبی مشخص است؛ بنابراین اگر از علاقمندان به آفرود هستید، رانندگی با میتسوبیشی پاجرو در معابر خارج جادهای برای شما لذتبخش خواهد بود. با این وجود باید بدانید خودرویی را خریداری کردهاید که از تولد آن بیش از یک دهه گذشته است و در این مدت نیز ماجراجوییهای متعددی همراه این خودرو بودهاند و بهتر است تا جوانب احتیاط را هنگام تعمیر و نگهداری نسل دوم پاجرو رعایت کنید.
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو فاقد تجهیزاتی همچون سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش است که با توجه به ارتفاع از سطح زمین و عرض نسبتا کم این خودرو نسبت به ارتفاع آن، تجربه احساس عدم تعادل در سر پیچهای تند کاملا طبیعی خواهد بود. توصیه ما این است که هنگام رانندگی با نسل دوم میتسوبیشی پاجرو، سرعت خود را در بازه مطمئنی محدود نگه دارید.
نقد و بررسی موتور
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو در نمونههای سه درب و پنج درب و با پیشرانههای مختلف دیزلی و بنزینی به بازار عرضه شد. در طی دوره تولید نسل دوم میتسوبیشی پاجرو نمونههای مختلفی از این خودرو توسط اشخاص یا شرکتهای گوناگون به بازار کشورمان عرضه شدند اما بهمن موتور این خودرو را تنها با یک اتاق و یک پیشرانه به مشتریان عرضه کرد.
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو تولید شده در ایران با اتاق پنج در و پیشرانه شش سیلندر V6 با حجم 3497 سیسی به دست مشتریان رسید. این پیشرانه 192 اسببخار قدرت و 313 نیوتنمتر گشتاور ارائه میدهد و از سیستم سوخترسانی انژکتور بهره میبرد.
جعبهدندههای در نظر گرفته شده برای میتسوبیشی پاجرو نسل دوم نیز از نوع پنج سرعته دستی یا چهار سرعته اتوماتیک هستند که نسخه اتوماتیک علاوهبر بهرهمندی از گیربکس اتوماتیک، امکانات رفاهی بیشتری را نیز به مشتری ارزانی میدارد.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو در زمانی به تولید رسید که انجام تست ایمنی در مراکز معتبر به رویه مرسوم خودروسازان جهانی تبدیل نشده بود، ازاینرو اطلاعات موثق و دقیقی در خصوص ایمنی این خودرو وجود ندارد. با این وجود امکانات ایمنی نسل دوم میتسوبیشی پاجرو موجب میشوند تا ایمنی این خودرو در حد و اندازه سایر خودروهای همرده همچون نیسان رونیز برآورد شود.
نسل دوم میتسوبیشی پاجرو نیز همچون بسیاری از خودروهای همدوره امکانات ایمنی بیشتری را در نسخه گرانتر به مشتری ارائه داده است. برای مثال اگر نسخه اتوماتیک این خودرو را خریداری کنید، تجهیزاتی همچون کیسه هوا برای راننده و سرنشین جانبی، چراغهای مه شکن و سیستم ترمز ضد قفل را دریافت خواهید کرد برای خودرویی متعلق به دهه نود میلادی رضایتبخش محسوب میشود.
نقد و بررسی ارزش خرید
میتسوبیشی پاجرو همواره به استهلاک پایین خود شهرت داشته است و نسل دوم پاجرو بهعنوان خودرویی ساده و کاربردی، یکی از کم استهلاکترین شاسیبلندهای آفرودی است که امکان خرید آن در بازار داخلی وجود دارد. خرید میتسوبیشی پاجرو نسبت به خرید خودرویی همچون نیسان رونیز یا نیسان پاترول، ارزش افزوده بیشتری را روانه جیب شما خواهد کرد چرا که در ازای وجه پرداختی قوای فنی قدرتمندتر و امکانات بیشتری را دریافت خواهید کرد.
با این وجود عمده ضعف نسل دوم میتسوبیشی پاجرو در کشورمان قیمت بسیار بالا و همینطور محدودیت دسترسی به قطعات یدکی و خدمات پس از فروش است که این خودرو را در مقایسه با نیسان رونیز در موضع ضعف قرار میدهد. به همین دلیل پیشنهاد میشود قبل از اخذ تصمیم نهایی در خصوص خرید میتسوبیشی پاجرو، وضعیت خدمترسانی به این خودرو در منطقه خود را مورد بررسی قرار دهید.
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
قوای پیشرانه ی مناسب
فضای کابین جادار
نقاط ضعف
عرضه محدود
استهلاک بالا
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی
بازار خرید و فروش ضعیف