اوتلندر هیبریدMitsubishi Outlanderphevhybrid
بازه قیمت:4,150,000,000~4,150,000,000تومان
بازه قیمت:
4,150,000,000~4,150,000,000تومان
سالهای اوتلندر هیبرید
اوتلندر هیبرید 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
اوتلندر هیبریدMitsubishi Outlanderphevhybrid
بازه قیمت:4,150,000,000~4,150,000,000تومان
بازه قیمت:
4,150,000,000~4,150,000,000تومان
سالهای اوتلندر هیبرید
اوتلندر هیبرید 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی اوتلندر هیبرید
میتسوبیشی اوتلندر هیبرید در زمره آن دسته از شاسیبلندهای سایز متوسط موجود در بازار ایران قرار میگیرد که نیروی محرکه خود را بهطور همزمان از انرژی برق و بنزین تأمین میکنند. این کراساوور هیبریدی حدود شش سال پس از اولین حضورش در میادین بینالمللی، به همت شرکت آرین موتور (نماینده رسمی میتسوبیشی) در سال 2018 به بازار ایران راه پیدا کرد.
در این مطلب قصد داریم تا میتسوبیشی اوتلندر PHEV را از تمام جوانب مورد نقد و بررسی قرار دهیم؛ بنابراین اگر تمایل به کسب اطلاعات کاملتری درباره این کراساوور دورگه ژاپنی دارید، لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
نقد و بررسی فضای داخلی
پس از ورود به کابین میتسوبیشی اوتلندر هیبرید متوجه خواهید شد که طراحی داشبورد این خودرو تا حدودی قدیمی بهنظر رسیده و اینطور تصور میشود که متعلق به یک اتومبیل تولید شده در دهه اول قرن 21 باشد تا یک شاسیبلند شهری مدل 2018. در داخل اوتلندر Phev اگر بخواهیم شکل خاص دستهدنده و کلیدهای موجود بروی کنسول میانی را نادیده بگیریم، میتوان گفت که کابین اوتلندر هیبرید تفاوت چشمگیری نسبت به نمونه بنزینی ندارد.
یکی از نکات عجیبی که درون کابین میتسوبیشی اوتلندر هیبریدی مشاهده میشود، مربوط به حذف یک دریچه تهویه از روی کنسول میانی و انتقال آن به قسمت روبهروی سرنشین جلویی است که جذابیت چندانی هم برای نمای داخلی میتسوبیشی اوتلندر در پی نداشته است.
با این وجود متریال بهکاررفته در ساخت ادوات کابین این شاسیبلند ژاپنی از کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی بهره میبرد و در قیاس با برخی رقبای همرده بسیار لوکستر و گرانقیمتتر احساس میشود. با توجه به ابعاد نسبتا بزرگ بدنه، فضای داخلی اوتلندر هیبریدی تقریبا هیچگونه محدودیتی را ازنظر فضای سر، پا، زانو و شانهها بر سرنشینان صندلیهای ردیف اول و دوم اعمال نمیکند، اما خبر بد اینجاست که برخلاف نسخه بنزینی، اوتلندر هیبرید تنها قادر به پذیرایی از پنج سرنشین بوده و فاقد صندلیهای ردیف سوم است؛ چراکه حالا دیگر موتور و تجهیزات سامانه الکتریکی جایگاه صندلی ردیف سوم را به خود اختصاص دادهاند.
در بحث آپشنها نیز باید گفت که سطح امکانات رفاهی به خدمت گرفته شده در میتسوبیشی اوتلندر هیبرید کاملا رضایتبخش برآورد میشود. ازجمله مهمترین آپشنها و امکانات رفاهی موجود در این خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کروز کنترل هوشمند، کنترل ایستایی در سربالایی، دو حالت رانندگی، دیلایت، اتولایت، نوربالا اتوماتیک، مهشکن LED از نوع چرخشی در جلو، نورپردازی داخلی، فرمانبرقی دو حالته با گرمکن، پدال شیفتر، سیستم صوتی 6 اسپیکر با شبیهساز صدای موتور، نمایشگر لمسی 7 اینچی، دوربینهای عقب- جانبی و 360 درجه، بلوتوث،USB، ورود و استارت بدون کلید، صندلی راننده با تنظیمات 8 حالته برقی، صندلی عقب از نوع تاشونده دو تکه، گرمکن صندلی جلو، درب صندوق عقب برقی، اینورتر 1500 وات، آینههای جانبی تاشونده برقی با گرمکن، سانروف.
نقد و بررسی بیرون خودرو
سبک و سیاق طرح بدنه اوتلندر PHEV از تمایز آنچنانی نسبت به نمونه بنزینی برخوردار نیست؛ ظاهر مدل هیبریدی مطابق با شمایل آخرین نسخه فیسلیفت این شاسیبلند خوش قد و قامت ژاپنی شکل گرفته و در نوع خود جذاب، مدرن و اسپرت جلوه میکند. نمای روبهرو به جلوپنجرهای با طراحی پویا مزین شده و چهرهای نسبتا قاطع را برای این کراساوور محبوب ژاپنی رقم زده است که در نوع خود دلانگیز جلوه کرده و مایه خرسندی مشتریان خواهد بود.
اعمال حجمپردازیهای غیر اغراقآمیز بر ناحیه جانبی بدنه و درپوش موتور نیز ظاهری تقریبا عضلانی و خوشتراشی را برای میتسوبیشی اوتلندر هیبرید به ارمغان آورده و باعث افزایش جذابیتهای بیشتر این خودرو شده است. در قسمت پشت هم شاهد طراحی ساده و هماهنگ چراغهای عقب هستیم که در جوار طرح سهبعدی سپر و طراحی جالب درب صندوق، موجب ارتقای نمای ظاهری اوتلندر هیبریدی شده است. بهطور کل باید بگوییم ظاهر این کراساوور ژاپنی بهگونهای سروشکل یافته که ضمن بهرهمندی از شاخصههای طراحی مدرن، میتواند موجبات خرسندی مشتریان با سلایق گوناگون را فراهم آورد.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
مکان قرارگیری ستونهای میتسوبیشی اوتلندر هیبریدی در کنار پنجرههایی با سایز مناسب، وسعت دید نسبتا کاملی را برای راننده فراهم آورده و باعث ارتقای میزان تسلط راننده بر ابعاد خودرو شده است. پس از فشردن دکمه استارت، صدایی از پیشرانه به گوش نمیرسد؛ چرا که سامانه الکتریکی میتواند عملیات راهبری این خودرو 1.8 تنی را تا سرعت 52 کیلومتر برساعت بهتنهایی بر عهده بگیرد. عدم طراحی صفحه مدرج دورسنج موتور به شیوه مرسوم در خودروهای احتراقی نیز در وهله اول اندکی نامأنوس جلوه میکند.
گشتاور لحظهای ناشی از موتورهای برقی موجب شتابگیری نسبتا سریع اوتلندر هیبرید در بدو حرکت میشود و پس از وارد شدن پیشرانه بنزینی به مدار، شاهد شتاب ثانویه و سرعتگیری قابلقبول خودرو در جاده خواهید بود. سیستم تعلیق بهگونهای طراحی شده که عملکردی رضایتبخش را در بحث جذب ضربات ناشی از ناهمواریهای جاده و عدم انتقال آن به سرنشینان از خود به نمایش میگذارد. هندلینگ خودرو و پایداری آن حین عبور از پیچها نیز اگرچه فوقالعاده نیست، اما چسبندگی قابل قبولی را هنگام عبور از پیچها در اختیار راننده قرار میدهد.
ترمزهای دیسکی میتسوبیشی اوتلندر هیبرید به کمک سامانه بازیابی انرژی (Regenerative Braking) علاوه بر شارژ باتری لیتیوم یونی در حین ترمزگیری، عملکردی اطمینانبخش را در متوقف کردن و یا کاهش سرعت خودرو از خود بروز میدهند که قطعا این مهم میتواند موجب ایمنتر شدن رانندگی با اوتلندر هیبریدی شود.
نقد و بررسی موتور
میتسوبیشی اوتلندر هیبرید قوای محرکه خود را بهصورت ترکیبی از یک پیشرانه دو لیتری بنزینی به همراه دو موتور الکتریکی و یک باتری لیتیوم یون 12 کیلوواتساعتی دریافت میکند. توان خروجی حاصل از این پیشرانه هیبریدی بهصورت ترکیبی معادل 203 اسب بخار قدرت و 190 نیوتنمتر گشتاور است. نکته جالبتوجه اینجاست که میتسوبیشی اوتلندر هیبرید فاقد گیربکسهای متعارف بوده و بهواسطه یک نوع سیستم مخصوص عملیات انتقال قدرت بهسوی چرخها را انجام میدهد که در نوع خود کمنظیر است. شتاب 0 تا 100 این کراساوور برآمده از سرزمین آفتاب معادل 10.5 ثانیه بوده و مصرف سوخت آن در سیکل ترکیبی به رقم شگفتانگیز 1.8 لیتر در 100 کیلومتر خواهد رسید. بیشینه سرعت میتسوبیشی اوتلندر هیبرید هم بالغبر 170 کیلومتر بر ساعت خواهد بود. با توجه به آمار فوق اینطور برداشت میشود که میتسوبیشی اوتلندر هیبرید بهعنوان یک شاسیبلند خانوادگی شهری از چالاکی مناسب بهمنظور رفع نیازهای یک خانواده پنجنفره برخوردار بوده و قادر به کسب رضایت کامل اینگونه مشتریان است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
اوتلندر هیبرید یکی از ایمنترین شاسیبلندهای متوسط موجود در بازار ایران و جهان بهحساب میآید؛ چرا که موفق به کسب پنج ستاره از موسسه یوروانکپ شده و لیست آپشنهای امنیتی-حفاظتی آن سرشار از گزینههای مطابق با فناوریهای مدرن و بهروز دنیاست. در ادامه به مهمترین تجهیزات ایمنی میتسوبیشی اوتلندر هیبرید اشاره شده است:
7 عدد کیسه هوا، کمربند ایمنی پیشکشنده و محدودکننده، ABS، EBD، ترمز کمکی، ترمز پارک برقی، ترمز اضطراری، هشدار تصادف از جلو و پشت سر، سامانه تشخیص عابر پیاده، حسگر فشار باد تایر، حسگر پارک جلو و عقب، کنترل شتاب ناگهانی، سامانههای کنترل کشش و پایداری.
نقد و بررسی ارزش خرید
میتسوبیشی اوتلندر هیبرید شاسیبلندی خوش استایل است که در زیر پوسته خوشتراش خود لیستی نسبتا بلندبالا از تجهیزات ایمنی-رفاهی را جای داده و سواری نرم آن موجبات آرامش اعضای خانواده شما را در مسافرتهای طولانی فراهم خواهد آورد؛ کابین جادار، توان فنی مناسب و کیفیت ساخت بالا نیز از جمله دیگر نقاط قوت این کراساوور جذاب ژاپنی به شمار میروند.
با این حال درروی دیگر سکه شاهد آن هستیم که به دلیل واردات بسیار محدود و پیچیدگی فنی بالا، مشتریان کمتری ریسک خرید اوتلندر هیبرید را به جان میخرند و متأسفانه باید اذعان کنیم که بازار خریدوفروش اوتلندر PHEV از رونقی همسطح با سایر محصولات همرده نظیر هیوندای سانتافه؛ کیا سورنتو و یا حتی اوتلندر بنزینی برخوردار نیست.
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
کیفیت ساخت بالا
استهلاک کم
فضای کابین جادار
قابلیت آفرود
مصرف سوخت بسیار کم
نقاط ضعف
واردات محدود
بازار خرید و فروش نسبتا ضعیف
کمبود امکانات رفاهی نسبت به رقبا
پیچیدگی سیستم فنی
نظرات کاربران در مورد اوتلندر هیبرید
امتیاز کاربران
( 1 کاربر )