میتسوبیشی میراژMitsubishi Mirage
بازه قیمت:980,000,000~730,000,000تومان
بازه قیمت:
980,000,000~730,000,000تومان
سالهای میتسوبیشی میراژ
میتسوبیشی میراژ 2015
میتسوبیشی میراژ 2016
میتسوبیشی میراژ 2017
میتسوبیشی میراژ 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
میتسوبیشی میراژMitsubishi Mirage
بازه قیمت:980,000,000~730,000,000تومان
بازه قیمت:
980,000,000~730,000,000تومان
سالهای میتسوبیشی میراژ
میتسوبیشی میراژ 2015
میتسوبیشی میراژ 2016
میتسوبیشی میراژ 2017
میتسوبیشی میراژ 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی میتسوبیشی میراژ
روزهای پس از پایان جنگ جهانی دوم، دورانی سیاه برای صنایع سنگین ژاپن از جمله صنعت خودروسازی بود. صنایع ویران، شرکتهای ورشکسته و مشتریان بیپول نویدبخش روزهایی تاریک برای صنعت خودروسازی ژاپن بودند که روزگاری در فکر رقابت با محصولات آمریکایی بود. در چنین شرایطی، خودروسازان ژاپنی تصمیم گرفتند به جای صرف هزینههای گزاف برای توسعه و تولید محصولات متداول، نسبت به ساخت خودروهای کوچک شهری اقدام کنند که مشتریان قادر به خرید آنها بودند.
فرآیند ساخت خودروهای کوچک شهری در خودروسازی ژاپن پس از مدتی به یک سنت تبدیل شد و تقریبا تمامی شرکتها چنین محصولاتی را روانه بازار کردند. با افزایش قیمت سوخت در سطح جهان، استقبال از این خودروها بیشتر و بیشتر شد تا جاییکه هاچبکهای ژاپنی به خودروهای پرفروش بازار جهانی تبدیل شدند. میتسوبیشی میراژ یکی از همین خودروها است که بین سالهای 2015 تا 2018 نسل ششم آن در دو نسخه قبل از فیسلیفت و پس از فیسلیفت به بازار کشورمان راه یافت و به رقابت با هاچبکهای کرهای موجود در ایران پرداخت. امروز در همراه مکانیک بررسی همهجانبه میتسوبیشی میراژ را خواهید خواند و با این خودرو کوچک ژاپنی بیشتر آشنا خواهید شد.
نقد و بررسی فضای داخلی
همانطور که احتمالا میدانید، اصول طراحی مینیمال به سبک مرسوم ساخت فضای داخلی خودروهای امروزی تبدیل شده است اما در خصوص هاچبکهای شهری این قضیه به شکلی متفاوت پیگیری میشود.
در کابین خودرویی همچون میراژ، طراحان فضای اندکی در اختیار دارند و باید حجم زیادی از امکانات رفاهی و ایمنی را در آن قرار دهند. در نتیجه دکمههای کنترلی متعددی را در قسمتهای مختلف کابین خواهید دید و میتوان گفت داشبورد میراژ نسبتا شلوغ است. با توجه به اینکه میراژ خودرویی ارزانقیمت در بازار جهانی محسوب میشود، کابین پرجزئیات را میتوان فاکتور مثبتی برای این خودرو ارزیابی کرد.
طراحان و سازندگان میتسوبیشی میراژ موفق شدهاند تا تخصیص فضای مناسبی را در کابین این خودرو انجام دهند، در نتیجه سرنشینان در فضای داخلی میراژ راحت خواهند بود و قسمت بار نیز قادر به پاسخ دادن نیازهای مشتری است. تنها نکته منفی در کابین میتسوبیشی میراژ، استفاده از مواد با کیفیت نهچندان مطلوب در ساخت فضای داخلی این خودرو است که ممکن است موجب ناامیدی خریداران شود.
میتسوبیشی میراژ یک هاچبک مجهز ژاپنی است و از این نظر قادر به برآورده کردن خواستههای معمول یک مشتری خواهد بود. از جمله امکانات رفاهی این خودرو میتوان به مواردی همچون کروز کنترل، دیلایت، سیستم ورود و استارت بدون کلید، تریم چرمی داخلی، گرمکن صندلیهای جلو و نمایشگر دنده عقب در آینه اشاره کرد. با این حال نبود مواردی همچون نمایشگر لمسی و سانروف، میراژ را تا حدی در موضع ضعف نسبت به رقبای همقیمت در کشورمان قرار میدهد.
نقد و بررسی بیرون خودرو
نسل ششم میتسوبیشی میراژ برای اولین بار در سال 2015 وارد بازار کشورمان شد. ظاهر فوقالعاده ساده این خودرو سبب شد تا مشتریان ایرانی تمایل چندانی به خرید میراژ کم حاشیه نشان ندهند، اما شرایط پس از عرضه نسخه فیسلیفت در سال 2017 تغییر پیدا کرد.
فیسلیفت نسل ششم میتسوبیشی میراژ از زبان طراحی جدید محصولات میتسوبیشی بهره میبرد و شباهتهای آن با خودرویی همچون میتسوبیشی ASX از همیشه بیشتر شده است. چهره این خودرو در جلو خشن طراحی شده و جزئیات فوقالعاده زیادی را در خود جای داده است که برای یک هاچبک اقتصادی مطلوب بهنظر میرسند.
همانند اکثر فیسلیفتها، عمده توجه طراحان در فیسلیفت میراژ نیز معطوف به طراحی قسمت جلو بوده است. درحالیکه نسخه اصلی تقریبا جلوپنجره ندارد و کاپوت بدون واسطه به سپر متصل شده، در نسخه فیسلیفت جلوپنجره مشبک مشکیرنگی برای میراژ در نظر گرفته شده است. سپر جلو نیز دستخوش تغییراتی شده و نوار کرومی دوشاخه دوبل جایگزین قطعات پلاستیکی در مدل اصلی شده است.
چراغهای میراژ تغییر چندانی نداشتهاند اما اصلاح جلوپنجره و سپر موجب شده تا چهره خودرو اکنون خشنتر بهنظر برسد. قسمت جانبی خودرو تقریبا بدون تغییر بوده و لازم بود تا میتسوبیشی خطوط تندوتیزی را به این قسمت اضافه میکرد. عمده توجه میتسوبیشی در طراحی عقب میراژ فیسلیفت معطوف به چراغها و سپر بوده است. چراغها با گرافیک جدیدی ارائه شدهاند و براقتر از گذشته بهنظر میرسند. سپر نیز اندکی حجیمتر شده و ظرافت بیشتری در طراحی آن به خرج داده شده است. بهنظر میرسد میتسوبیشی در طراحی قسمت عقب سعی داشته تا میراژ را به مزدا 2 شبیه کند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
میتسوبیشی میراژ یک هاچبک شهری است و بنابراین نباید انتظار داشت تا رانندگی با این خودرو جذابیت خاصی را برای عشاق قدرت و سرعت به همراه داشته باشد. میراژ برای رانندگیهای طولانیمدت در ترافیکها و معابر باریک شهری طراحی شده و با تأکید بر المانهایی همچون مصرف سوخت اندک، عملکردی اقتصادی را از خود به نمایش میگذارد.
درصورتیکه بخواهید برای اولینبار با میراژ رانندگی کنید، فرمان تندوتیز این خودرو در گذر از معابر پرتردد شهری بسیار کاربردی بهنظر میرسد، اما در گذر از اتوبانهای بینشهری برای اینکه بتوانید رانندگی ایمن و لذتبخشی را تجربه کنید، کنترل فرمان این خودرو اندکی نیاز به تمرکز دارد. علاوهبر آن به دلیل نبود سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، میتسوبیشی میراژ چسبندگی نسبتا زیادی ندارد؛ بنابراین بهتر است تا از انجام مانورهای ناگهانی با میراژ پرهیز کنید.
کیفیت سواری میتسوبیشی میراژ قابلقبول ظاهر میشود و سیستم تعلیق ساده این خودرو قادر است تا ضربات و صدمات ناشی از ناهمواریهای جاده و مسیر را بهخوبی خنثی کند. این مورد یکبار دیگر ثابت میکند که میراژ خودرویی شهری است و صرفا برای استفاده در معابر شهری کاربرد دارد.
نقد و بررسی موتور
اصلیترین مزیت یک هاچبک اقتصادی، موتور کمحجم و مصرف سوخت اندک آن است. در این زمینه میراژ سربلند بیرون میآید چرا که با بهرهمندی از پیشرانه سه سیلندر 1.2 لیتری و جعبهدنده CVT، عملکردی قابلقبول و درعینحال اقتصادی به نمایش میگذارد.
پیشرانه میتسوبیشی میراژ حداکثر 79 اسببخار قدرت و 100 نیوتنمتر گشتاور تولید میکند. این قدرت و گشتاور از طریق جعبهدنده اتوماتیک CVT به محور جلو منتقل میشوند. شتاب صفر تا صد میراژ حدود 14 ثانیه است که رقمی مطلوب برای یک هاچبک اقتصادی محسوب میشود. مصرف سوخت ترکیبی میتسوبیشی میراژ نیز 4.6 لیتر در هر صد کیلومتر عنوان شده که مهمترین نقطه قوت میراژ در بازار است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
فیسلیفت نسل ششم میتسوبیشی میراژ توسط موسسات ایمنی مختلفی مورد آزمون ایمنی قرار گرفته که از جمله آنها میتوان به موسسه ایمنی بزرگراههای آمریکا یا NHTSA اشاره کرد. حاصل این آزمون نیز کسب چهار ستاره از پنج ستاره ممکن برای میتسوبیشی میراژ بوده است.
امکانات ایمنی میراژ نیز رضایتبخش هستند. شش کیسه هوا، ترمزهای دیسکی مجهز به ABS و EBD به همراه کمربند ایمنی پیشکشنده از جمله تجهیزات ایمنی میراژ هستند که در عین مطلوب بودن، جای خالی برخی امکانات همچون سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری نیز در این خودرو حس میشود.
نقد و بررسی ارزش خرید
خرید هاچبکهای وارداتی همواره برای مصرفکنندگان در بازار ایران با اما و اگر همراه بوده است؛ چرا که به دلیل قوانین سختگیرانه واردات و عوارض سنگینی که بر خودروهای خارجی وارد شده به بازار کشورمان وضع میشود، ذات اقتصادی خودروهایی همچون میراژ موردتردید قرار میگیرد و مشتری ایرانی ترجیح میدهد با هزینهای که صرف خرید میتسوبیشی میراژ صفرکیلومتر میکند، یک کراساوور چینی را خریداری کند که برای استفاده در معابر درونشهری و برونشهری کاربرد دارد.
اصلیترین رقبای میتسوبیشی میراژ در بازار کشور را میتوان کیا پیکانتو، هیوندای i10 مونتاژی کرمان موتور و ام جی 3 دانست. در مقایسه این چهار رقیب میتوان گفت که کیا پیکانتو و ام جی 3 نسبت به باقی رقبا فروش بهتری را تجربه کردهاند و از اقبال بیشتری در بین مشتریان ایرانی برخوردار بودهاند. به همین دلیل خرید خودرویی همچون کیا پیکانتو نسبت به میتسوبیشی میراژ منطقیتر بهنظر میرسد.
این مورد بهخصوص در مورد کیا پیکانتو بیشتر صدق میکند چرا که این خودرو با بهرهمندی از امکاناتی همچون سیستم کنترل پایداری و سیستم مدیریت پایداری خودرو در کنار چهره جذابتر، فروش موفقتری نسبت به میتسوبیشی میراژ داشته است. در حقیقت باید گفت که فیسلیفت میتسوبیشی میراژ کمی دیر به بازار جهانی عرضه شد و اگر میتسوبیشی زودتر هاچبک خود را مورد جراحی زیبایی قرار میداد، شاید امروزه با خودرویی موفقتر از گذشته روبهرو بودیم که ارزش خرید بیشتری در نظر مشتریان دارد.
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
کیفیت ساخت بالا
استهلاک کم
مصرف سوخت کم
فرمان پذیری قابل قبول
نقاط ضعف
واردات محدود
امکانات رفاهی کمتر نسبت به رقبا
نظرات کاربران در مورد میتسوبیشی میراژ
امتیاز کاربران
( 4 کاربر )