میتسوبیشی لنسرMitsubishi Lancer
بازه قیمت:1,850,000,000~1,150,000,000تومان
بازه قیمت:
1,850,000,000~1,150,000,000تومان
سالهای میتسوبیشی لنسر
میتسوبیشی لنسر 2014
میتسوبیشی لنسر 2015
میتسوبیشی لنسر 2016
میتسوبیشی لنسر 2017
میتسوبیشی لنسر 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
میتسوبیشی لنسرMitsubishi Lancer
بازه قیمت:1,850,000,000~1,150,000,000تومان
بازه قیمت:
1,850,000,000~1,150,000,000تومان
سالهای میتسوبیشی لنسر
میتسوبیشی لنسر 2014
میتسوبیشی لنسر 2015
میتسوبیشی لنسر 2016
میتسوبیشی لنسر 2017
میتسوبیشی لنسر 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی میتسوبیشی لنسر
میتسوبیشی لنسر یک سدان جمعوجور و اصیل است که بهواسطه قدمت حضورش در بازار ایران برای هموطنان ما خودرویی نامآشنا و محبوب محسوب میشود. نسل پنجم میتسوبیشی لنسر در سال 2007 وارد میدان شد و سال 2014 توسط شرکت آرین موتور (نماینده رسمی میتسوبیشی در ایران) به بازار کشورمان راه یافت تا رقیبی برای خودروهایی نظیر مزدا 3 و هیوندای النترا باشد.
همچنین نسخه فیسلیفت لنسر در سال 2017 از سوی شرکت آرین موتور به مشتریان تحویل داده شد که با تغییرات ظاهری اندکی همراه شده بود. در مطلب پیش رو قصد داریم نسل پنجم میتسوبیشی لنسر را از زوایای مختلف نظیر طراحی داخلی و خارجی، تجربه رانندگی، توان فنی، ایمنی و ارزش خرید مورد نقد و بررسی قرار دهیم؛ لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
نقد و بررسی فضای داخلی
فضای داخلی میتسوبیشی لنسر در طول سالها بدون تغییر اساسی باقیمانده و کاملا رنگ و بوی زبانهای طراحی دهه اول قرن بیستم میلادی را به نمایش میگذارد. در اینجا اثری از خطوط فوق سیال و مواج مشاهده نمیشود، در عوض اشکال هندسی نسبتا ساده با نظمی خوشایند و دلنشین ادوات مختلف کابین و داشبورد را شکل دادهاند. کیفیت ساخت کابین بسیار عالی بهنظر میرسد اما متریال استفادهشده در آن عمدتا از نوع پلاستیک خشک و نهچندان باکیفیت است که میتواند در ذهنیت مثبت شما نسبت به تولیدات کمپانی ژاپنی میتسوبیشی اثر منفی بگذارد.
در داخل کابین فضای کافی برای چهار نفر سرنشین بزرگسال وجود خواهد داشت و گنجایش 350 لیتری صندوقعقب نیز اگرچه کمتر از حد انتظار است اما میتواند اسباب و وسایل یک خانواده کوچک را درون خود جای دهد. امکانات رفاهی لنسر بهعنوان یک سدان نسبتا اقتصادی (در بازار خارج از کشور) قابلقبول بوده و بهطور کامل ضروریات را تحت پوشش قرار داده است. مهمترین آپشنهای رفاهی میتسوبیشی لنسر 2017-2018 شامل موارد زیر خواهد بود:
کروز کنترل، حسگر باران، دیلایت، اتولایت، ارتفاع نور اتوماتیک، مه شکن جلو و عقب، چراغ چرخشی، چراغ شوی، پدال شیفتر، نمایشگر 7 اینچی لمسی، دوربین عقب، بلوتوث، USB، تهویه اتوماتیک، صندلی راننده با تنظیم برقی، گرمکن صندلی جلو، روکش چرمی صندلیها، آینههای جانبی برقی با گرمکن، سانروف.
نقد و بررسی بیرون خودرو
طراحی بدنه لنسر نسل پنجم بهگونهای انجام شده است که تصوراتی اسپرت و نسبتا ستیزهجویانه از آن در ذهن بیننده پدید میآید. حجم پردازیهای منطقی و استفاده از خطوط برجسته در نمای جانبی، شمایلی ورزشکارانه را برای این سدان ژاپنی رقم زده است. در نسخه فیسلیفت شاهد تحولاتی همچون تغییر گرافیک داخلی چراغها، بازطراحی سپر و جلوپنجره و همچنین استفاده از چراغهای دیلایت در جایگاه مهشکن هستیم که اگرچه اثرات بنیادین بر ظاهر لنسر نداشته اما حس مدرنتر شدن را به بیننده انتقال میدهند.
نمای عقب میتسوبیشی لنسر در مقایسه با بخش جلو، تغییرات کمتری را طی فیسلیفت تجربه کرده است، اما هنوز هم از همان طراحی ساده گذشته برخوردار است. در این بخش حضور چراغهای کشیده و ساده چندان جذاب و امروزی جلوه نمیکند و شاید بتوان این موضوع را یکی از ضعفهای لنسر دانست. بهطور کل اگرچه طراحی ظاهری لنسر همپای طراحی خودروهای روز دنیا پیش نرفته است، اما آرامش نهفته در آن میتواند رضایت خاطر عمده مشتریان را به دنبال داشته باشد.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
موقعیت قرارگیری راننده، سبک طراحی ادوات کابین و حالت خاص اهرم ترمزدستی، همگی گویای ذات اسپرت لنسر هستند. به لطف ابعاد مناسب پنجرهها، میزان تسلط راننده بر بدنه خودرو در حد مناسب ارزیابی میشود. برخلاف طراحی اسپرت این سدان جمعوجور ژاپنی، پیشرانه 1.8 لیتری آن عملکرد چندان مهیجی از خود بروز نمیدهد و نمیتواند انتظارات شما از یک سدان اسپرت با چنین طراحی خشنی را برآورده کند.
بهواسطه ذات غیر اسپرت جعبهدندههای CVT، تجربه تعویض دندهها از پشت فرمان همانند مزدا 3 لذتبخش و هیجانانگیز نیست. عایقبندی کابین قابلتحسین بوده و صدای پیشرانه چندان به داخل نفوذ نمیکند. فرمانپذیری عالی لنسر همان چیزی است که لبخند رضایت بر لبان شما مینشاند و پایداری آن حین عبور از پیچها موجب آرامش و اعتمادبهنفس شما خواهد شد. ترمزهای دیسکی میتسوبیشی لنسر از توان کافی برای متوقف کردن این خودرو برخوردار هستند و فنربندی نیز گرچه با تمایلات اسپرت همراه شده اما از نرمی قابل قبولی برخوردار شده است و حتی میتوان آن را بهمراتب نرمتر از مزدا 3 دانست.
نقد و بررسی موتور
نسل پنجم میتسوبیشی لنسر در کشور ما به دو پیشرانه 1.6 لیتری و 1.8 لیتری چهار سیلندر مجهز شده است. توان خروجی موتور 1.8 لیتری برابر با 140 اسب بخار قدرت و 176 نیوتنمتر گشتاور است که از طریق یک جعبهدنده CVT بهسوی جلو روانه میشود. پیشرانه کوچکتر نیز قدرتی برابر با 115 اسب بخار و 154 نیوتنمتر گشتاور تولید میکند و با یک گیربکس 5 سرعته دستی همراه شده است.
هر دو مدل عملکردی آنچنان هیجان برانگیز در شتابگیری از خود نشان نمیدهند. نمونه 1.6 لیتری ظرف مدت 13.6 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست مییابد و مدل 2 لیتری این کار را ظرف مدت 11.5 ثانیه انجام میدهد. بیشینه سرعت و مصرف سوخت ترکیبی مدل 1.6 لیتری برابر 180 کیلومتر بر ساعت و 7 لیتر در 100 کیلومتر خواهد بود این در حالی است که حداکثر سرعت لنسر 1.8 لیتری برابر با 193 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوخت ترکیبی آن نیز 6.6 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
نسل پنجم میتسوبیشی لنسر حداکثر امتیاز ایمنی را از موسسه یوروانکپ کسب کرده و امنیت بالایی را در اختیار سرنشینان خود قرار میدهد. در بخش تجهیزات ایمنی نیز نسبتا دستپر ظاهر شده است. نسخه فول آپشن (تیپ 4- 1.8 لیتری) این خودرو از تجهیزات ایمنی زیر بهره میبرد:
7 عدد کیسه هوا، کمربند ایمنی پیشکشنده، فرمان حساس به سرعت، ترمز ضد قفل ABS، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، ترمز کمکی، حسگر پارک عقب.
نقد و بررسی ارزش خرید
میتسوبیشی لنسر از مزایایی همچون هندلینگ و تعادل مثالزدنی، ظاهری نسبتا جذاب و اسپرت، توان فنی معقول و کیفیت ساخت قابل تقدیر بهرهمند شده است؛ با این حال در مواردی نظیر خدمات پس از فروش و وفور قطعات یدکی همسطح با رقبای کرهای یا مزدا 3 ظاهر نشده و دارای بازار خریدوفروش کمرونقتری نسبت به حریفان مذکور است.
موارد نامبرده سبب شده تا میزان استقبال از لنسر در بازار ایران در حدواندازه نام میتسوبیشی لنسر نباشد. البته در بازار کشور ما این سدان ژاپنی طرفداران خود را دارد که بابت چنین مسائلی از خرید این سدان جمعوجور منصرف نخواهد شد و سواری با میتسوبیشی لنسر را به سایر خودروهای همرده ترجیح میدهند.
کلاس بدنه : سدان
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
کیفیت ساخت بالا
استهلاک کم
فرمان پذیری مناسب
عملکرد فنی قابل قبول
نقاط ضعف
امکانات رفاهی کم نسبت به رقبا
بازار خرید و فروش نسبتا ضعیف
نظرات کاربران در مورد میتسوبیشی لنسر
امتیاز کاربران
( 15 کاربر )