لکسوس CTLexus Ct
بازه قیمت:3,800,000,000~2,700,000,000تومان
بازه قیمت:
3,800,000,000~2,700,000,000تومان
سالهای لکسوس CT
لکسوس CT 2012
لکسوس CT 2013
لکسوس CT 2014
لکسوس CT 2015
لکسوس CT 2016
امتیاز کارشناسان
3/5
لکسوس CTLexus Ct
بازه قیمت:3,800,000,000~2,700,000,000تومان
بازه قیمت:
3,800,000,000~2,700,000,000تومان
سالهای لکسوس CT
لکسوس CT 2012
لکسوس CT 2013
لکسوس CT 2014
لکسوس CT 2015
لکسوس CT 2016
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی لکسوس CT
لکسوس CT نهتنها جزو اولین هاچبکهای لوکس وارد شده به کشور بهحساب میآید، بلکه نخستین خودرو هیبریدی بازار ایران نیز لقب گرفته است. این محصول در قالب مدلهای 2012 و 2013 روانه بازار کشور شد اما همانطور که انتظار میرفت، پیشرانه کممصرف هیبریدی آن نتوانست روی سلیقه مشتریان ایرانی موجسواری کند و CT ناگزیر به یکی از کمطرفدارترین خودروهای لوکس بازار کشورمان تبدیل شد.
نام این هاچبک جمعوجور از سال 2011 در لیست تولیدات کمپانی لکسوس به چشم خورد و بعد از مدتی از سوی شرکت ایرتویا (نماینده رسمی تویوتا) مهمان خیابانهای کشور شد. در ادامه این مطلب قصد داریم تا لکسوس CT200h را از جنبههای گوناگون نظیر طراحی داخلی و بیرونی، تجربه رانندگی، ارزش خرید و ایمنی مورد نقد و بررسی قرار دهیم. لطفا در ادامه با «همراه مکانیک» همراه باشید.
نقد و بررسی فضای داخلی
کابین لکسوس CT200h از طراحی متین و متمایل به سبکهای کلاسیک بهره میبرد و سرشار از دکمههای متعدد است که روی کنسول میانی و سایر نقاط داشبورد جاخوش کردهاند. کیفیت متریال و پلاستیکهای بهکاررفته در کابین این خودرو مرغوب بهنظر میرسد و لمس آنها احساس خوشایندی را به شما منتقل خواهد کرد. صندلیها که بهوسیله چرم باکیفیت روکش شدهاند، از ارگونومی مطلوبی برخوردار بوده و راحتی دلنشینی به سرنشین اعطا میکنند.
البته صندلیهای عقب بهواسطه سفتیشان قابلیت آن را دارند که پس از نشستن طولانی، موجبات گلهمندی و آزار سرنشینان را فراهم کنند. میزان فضای سر، پاها و زانوها در ردیف عقب برای دو نفر با قد متوسط در سطح قابلقبول بوده و دارای حداقل محدودیت ارزیابی میشود. صندوقعقب 375 لیتری این خودرو چندان بزرگ نیست، اما گنجایش تقریبا کافی برای جای دادن حداقل وسایل موردنیاز یک مسافرت چهار نفره را در اختیار میگذارد.
سطح امکانات رفاهی لکسوس CT نسبت به رقبای همرده خود تقریبا مناسب ارزیابی میشود و شامل موارد زیر میشود:
کروز کنترل، کنترلایستایی در سربالایی، درایو مود (4 حالت رانندگی)، حسگر باران، دیلایت اتولایت، ارتفاع نور اتوماتیک، فرمان برقی چهارحالته، سیستم صوتی لویسنون با 13 اسپیکر، نمایشگر لمسی 8 اینچی، رهیاب و دوربین عقب، بلوتوث، تاچ پد، استارت و ورود بدون کلید، تهویه اتوماتیک دوگانه، صندلی راننده ده حالته برق + مموری و تنظیم گودی کمر، گرمکن صندلی جلو، آینههای جانبی تاشونده برقی با گرمکن و مموری آینه.
نقد و بررسی بیرون خودرو
طراحی ظاهری لکسوس سیتی 200 هیبرید، از همان زبان طراحی ویژه لکسوس که مطابق باهنر ژاپنی اوریگامی است، پیروی میکند. نمای روبرو خودرو با وجود جلوپنجره دوکیشکل و چراغهای گوشهدار، لکسوس بودن خود را فریاد میزند. در اینجا سعی شده تا از خطوط و حجم پردازیهای منطقی بهمنظور عضلانیتر جلوه دادن بدنه بهره گرفته شود.
شاید بتوان لقب ناهماهنگترین و متفاوتترین شاخصه طراحی بیرونی لکسوس CT را به ناحیه کوچک شیشهای روی ستون C اختصاص داد که موجب ایجاد یک اعوجاج نهچندان زیبا در طراحی بدنه این خودرو شده است. بهطورکلی طراحی بیرونی لکسوس CT آن طور که از سایر محصولات لکسوس شاهد بودهایم، نتوانسته بر دل مشتریان ایرانی بنشیند و سلیقه عمومی را در ایران با خود همراه سازد؛ کاری که سری NX و RX بهخوبی از پس آن برآمدهاند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
اگرچه لکسوس CT200h عملکرد یک هاچبک اسپرت را دارا نیست و نمیتواند رفتاری شبیه به آنها از خود بروز دهد، اما میزان چابکی آن مطابق با سطح انتظارات عمومی از یک هاچبک شهری برآورد میشود. گستره دید به اطراف از روی صندلی راننده به مقدار کافی وجود دارد، اما شیشه کوچک عقب دید به سمت پشت را محدود کرده است. عایقبندی مطلوب کابین موجب آرامش سرنشینان خواهد شد و سروصدای زیادی از ناحیه پیشرانه به گوش افراد حاضر در کابین نخواهد رسید.
کیفیت سواری و میزان نرمی سیستم تعلیق به حدی است که جذب ضربات جاده توسط آن بهخوبی انجام میشود و سواری لذتبخشی را نصیب سرنشینان خواهد کرد؛ منتهی به دلیل ارتفاع نهچندان زیاد کف خودرو از سطح زمین، احتمال برخورد این بخش با ناهمواریها و برآمدگیهای جاده وجود خواهد داشت که میتواند موجب دلمشغولی مالک خودرو باشد. هندلینگ و پایداری لکسوس CT200h نیز باعث ایجاد اعتمادبهنفس کافی حین عبور از پیچها با سرعتهای معمول خواهد شد، اما در سرعتهای بسیار بالا باید مراقب تکانهای عرضی بدنه بود.
نقد و بررسی موتور
لکسوس CT200h قوای محرکه خود را از یک سامانه فنی دورگه برقی-بنزینی متشکل از پیشرانه 1.8 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی و یک موتور الکتریکی دریافت میکند. پیشرانه بنزینی معادل 134 اسب بخار و 142 نیوتنمتر توان ایجاد کرده و قدرت موتور الکتریکی نیز برابر 60 کیلووات و 207 نیوتنمتر است. توان کل این سامانه بهوسیله یک جعبهدنده cvt بهسوی چرخهای جلو روانه میشود.
شتاب صفر تا صد این هاچبک هیبرید حدود 10.5 ثانیه است که چندان هیجانانگیز به نظر نمیرسد و حداکثر سرعت آن نیز معادل 180 کیلومتر بر ساعت است. همان طور که از یک هاچبک هیبرید جمعوجور میتوان انتظار داشت، لکسوس CT200h نیز از مصرف سوخت بسیار پایینی برخوردار است؛ بر اساس اعلام رسمی شرکت تویوتا این خودرو در یک سیکل ترکیبی تنها 4.1 لیتر سوخت را در هر 100 کیلومتر مصرف میکند.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
لکسوس سیتی 200 هیبرید، موفق به کسب 5 ستاره ایمنی از موسسه یوروانکپ شده و ایمنی بالای آن در امر حفاظت از سرنشینان تا حدود زیادی تضمینشده است. CT200h ایمنی مطلوب خود را علاوه بر استحکام بالای بدنه و شاسی، مدیون حضور تجهیزات زیر است:
حسگرهای پارک جلو و عقب، ABS، EBD، ترمز کمکی، 8 کیسه هوا، کمربند ایمنی پیشکشنده و محدودکننده، TCS، ESP، سنسور فشار باد تایر و ترمز کمکی (EBA).
نقد و بررسی ارزش خرید
لکسوس CT200h بهعنوان یک هاچبک لوکس توانسته امکانات رفاهی و ایمنی مناسبی را درون خود جای دهد و علاوهبر آن از کیفیت ساخت بالا، متریال مرغوب و دوام فنی مطلوبی برخوردار است.
با این حال پیچیدگی فنی قوای محرکه هیبریدی آن، واردات محدود و ظاهر نهچندان گیرا، سبب شده تا مشتریان نسبت به تصاحب این هاچبک شهری از خود رغبت نشان ندهند و بازار خریدوفروش پررونقی برای آن دستوپا نکنند. با این وجود، اگر قصد خرید یک هاچبک لوکس، باکیفیت، خاص و کممصرف را در ذهن میپرورانید، لکسوس CT200h میتواند یکی از گزینههای مورد نظر شما باشد.
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
طراحی اسپرت و زیبا
کیفیت قطعات کابین مناسب
نقاط ضعف
پیچیدگی فنی بالا
واردات محدود
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی
نظرات کاربران در مورد لکسوس CT
امتیاز کاربران
( 0 کاربر )