همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

کیا پیکانتو
Kia Picanto

بازه قیمت:
1,120,000,000~780,000,000تومان

سال‌های کیا پیکانتو
کیا پیکانتو 2012
کیا پیکانتو 2013
کیا پیکانتو 2014
کیا پیکانتو 2015
کیا پیکانتو 2016
کیا پیکانتو 2017
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت کیا پیکانتو

کیا پیکانتو
Kia Picanto

بازه قیمت:
1,120,000,000~780,000,000تومان

سال‌های کیا پیکانتو
کیا پیکانتو 2012
کیا پیکانتو 2013
کیا پیکانتو 2014
کیا پیکانتو 2015
کیا پیکانتو 2016
کیا پیکانتو 2017
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت کیا پیکانتو

نقد و بررسی کیا پیکانتو

دسته‌ی خودروهای هاچبک یکی از سگمنت‌های خودرویی است که سابقه آن به سال‌های میانی قرن بیستم و دوران پس از جنگ جهانی دوم باز می‌گردد. پس از بحران سوخت در دهه هفتاد میلادی و کاهش تقاضا برای خودروهای بزرگ، هاچبک‌های اقتصادی و کم‌مصرف به محصولات پررونق بازار تبدیل شدند و در پس این دوران محصولات شناخته‌شده‌ای همچون فولکس‌واگن گلف یا مینی ماینر پا به عرصه وجود نهادند. سنت تولید خودروهای هاچ‌بک بعدها توسط خودروسازان کره‌ای نیز دنبال شد که محصولاتی همچون کیا پیکانتو یا هیوندای i10 نتیجه مستقیم این روند بودند. تاکنون دو نسل از کیا پیکانتو بر اساس پلتفرمی مشترک با هیوندای i10‌ به تولید رسیده است که نسل دوم آن با اتاق TA حضور گسترده‌ای در بازار کشورمان دارد. تولید نسل دوم کیا پیکانتو از سال 2011 آغاز شد و تا سال 2017 ادامه یافت. این خودرو علاوه‌بر کره جنوبی، در مالزی، ویتنام، پاکستان، الجزایر و تایوان نیز به تولید می‌رسید. در سال 2017 نیز نسل سوم کیا پیکانتو با کد اتاق JA جایگزین نسل دوم شد که تولید آن تا به امروز ادامه دارد. کیا پیکانتو اولین‌بار در سال 2012 راهی خیابان‌های کشورمان شد و پس از آن در سال‌های 2015 و 2016 فیس‌لیفت اول و دوم این خودرو نیز راهی بازار کشور شدند. در نهایت سال در 2017 به‌صورت بسیار محدود تیپ اسپرت (Sport Pack) این خودرو تحت عنوان سومین فیس‌لیفت راهی بازار کشور شد. با وجود استقبال سرد خریداران از هاچبک‌های وارداتی، کیا پیکانتو در بازار کشورمان به فروش قابل‌قبولی دست یافت. آنچه در ادامه خواهید خواند، بررسی کامل این کره‌ای ریزنقش است که به شما تقدیم می‌شود.

نقد و بررسی فضای داخلی

کابین کیا پیکانتو شاید عجیب‌ترین فضای داخلی در بین خودروهای کره‌ای باشد که تاکنون دیده‌اید. به‌نظر می‌رسد طراحان کیا برای خلق کابین کیا پیکانتو در جایگاهی مابین سدان اقتصادی و هاچبک ساده گیر کرده‌اند، چرا که فضای داخلی کیا پیکانتو ترکیبی از سبک‌های طراحی مختلف را همزمان ارائه می‌دهد که ظاهر نه‌چندان هماهنگی را در کنار یکدیگر خلق کرده‌اند. برای مثال طراحی غربیلک فرمان و مجموعه نشانگرها کاملا منظم و منطقی است، اما در میانه کابین الگوی طراحی تغییر می‌یابد و نظم جای خود را به آشفتگی می‌دهد. حتی کنترلرهای سیستم صوتی و سیستم تهویه نیز در یک راستا نیستند و هرکدام از دریچه‌های کنترل هوا به یک‌ شکل طراحی شده‌اند. به‌نظر می‌رسد فضای داخلی کیا پیکانتو بیش از برادر بزرگترش یعنی کیا ریو، به خودروهایی همچون کیا سراتو یا کیا سید شباهت دارد. دکمه‌های کنترلی فراوانی در کابین کیا پیکانتو وجود دارد؛ بنابراین انتظار می‌رود تا تجهیزات مختلفی را در این خودرو تجربه کنیم. از جمله امکانات کیا پیکانتو می‌توان به مواردی همچون دی‌لایت و اتولایت، چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب، فرمان برقی با روکش چرم و مجهز به گرمکن، سیستم صوتی با شش بلندگو، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه اتوماتیک، گرمکن صندلی‌های جلو و سانروف اشاره کرد.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

خودروهای کیا به‌طورمعمول نمونه‌های جذاب‌تر و اسپرت‌تر از محصولات هیوندای هستند و این مسئله در مورد کیا پیکانتو نیز صدق می‌کند. در قسمت جلو، طراحان کیا از اصول طراحی نوین خود موسوم به بینی ببر استفاده کرده‌اند تا ظاهر کیا پیکانتو همچون دیگر محصولات این شرکت جذاب و خشن باشد. نمای جانبی نیز با استفاده از خطوط شکسته و حجم‌های فانتزی به تقویت حس اسپرت خودرو کمک کرده است. در نمای عقب اما کیا از اصولی کاملا متفاوت استفاده کرده و به‌جای چراغ‌های افقی، از لامپ‌های عمودی بهره گرفته است که برای یک هاچبک کوچک قابل‌قبول به‌نظر می‌رسند. در مجموع می‌توان طراحی کیا پیکانتو را زیبا و جذاب توصیف کرد. این خودرو المان‌های دوست‌داشتنی در ظاهر خود دارد که در کمتر هاچبکی دیده می‌شود.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

نخستین انتظاری که هر مشتری از خرید یک هاچبک کوچک دارد، فضای کاربردی برای استفاده‌های روزمره است که در این زمینه پیکانتو نسبتا موفق عمل کرده و جزو بهترین‌های کلاس خود محسوب می‌شود. عرض اندک کیا پیکانتو سبب شده تا راننده و سرنشین جانبی بیش از حد به یکدیگر نزدیک باشند که این مسئله برای سواری‌های طولانی‌مدت آزاردهنده خواهد بود. ابعاد کوچک کیا پیکانتو سبب شده تا تمامی ادوات خودرو در دسترس راننده باشند و از این حیث کمبودی برای او وجود ندارد. عملکرد قوای فنی کیا پیکانتو نسبتا رضایت‌بخش است و خودرو در تمامی لحظات تحت کنترل شما خواهد بود، هرچند نباید انتظار زیادی از کوچک‌ترین عضو سبد محصولات کیا در ایران داشته باشید. ترمزهای کیا پیکانتو نیز عملکرد مطلوبی دارند و به‌خوبی قادر به کنترل این خودرو خواهند بود. برخلاف بسیاری از هاچبک‌های قدیمی، تأثیرات وزن اندک به‌وسیله طراحی خاص سیستم تعلیق و سیستم‌های کنترل پایداری خنثی شده و احساس سبکی را هنگام رانندگی با کیا پیکانتو تجربه نخواهید کرد. در مجموع می‌توان گفت که رانندگی با کیا پیکانتو به‌عنوان یک هاچبک کوچک شهری، برای راننده لذت‌بخش خواهد بود.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

زیر کاپوت هاچبک کوچک و اسپرت کیا، یک موتور 1250 سی‌سی چهارسیلندر قرار گرفته که حداکثر 85 اسب‌بخار قدرت و 121 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. برای قسمت جعبه‌دنده کیا پیکانتو نیز از گیربکس 4 سرعته اتوماتیک استفاده شده است. طبیعی است که پیکانتو با وزن 940 کیلوگرمی و پیشرانه کم‌حجم، مصرف سوخت اندک و شتاب قابل‌قبولی داشته باشد. این خودرو به‌صورت ترکیبی در هر صد کیلومتر 5.5 لیتر بنزین مصرف می‌کند و شتاب صفر تا صد آن نیز حدود 13.5 ثانیه است که اعدادی مطلوب برای یک هاچبک کوچک محسوب می‌شوند.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

کیا پیکانتو عرضه گسترده‌ای در سطح جهان داشته و به همین دلیل توسط موسسات ایمنی مختلفی مورد آزمون ایمنی قرار گرفته است. برای مثال پیکانتو موفق به کسب چهارستاره ایمنی در تست تصادف یوروانکپ و پنج ستاره ایمنی در تست تصادف انکپ استرالیا شده است. در زمینه تجهیزات ایمنی نیز کیا پیکانتو هر آنچه لازم دارید را در اختیار شما خواهد گذاشت. ترمزهای دیسکی چهارچرخ مجهز به ABS، EBD، BAS، کنترل پایداری، کنترل ایستایی در سربالایی، سیستم مدیریت پایداری خودرو و شش کیسه هوا از جمله تجهیزات ایمنی پیکانتو هستند.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

خرید هاچبک‌های وارداتی به دلیل قیمت بالایی که برای آن‌ها طلب می‌شود، همواره با اما و اگر از سوی مشتریان همراه بوده است. این قیمت بالا معمولا به دلیل عوارض و مالیات سنگینی است که بر خودروهای وارداتی وضع می‌شود و نوسانات نرخ ارز نیز این قیمت غیرمنطقی را بیش از گذشته غیرواقعی جلوه می‌دهند. به همین دلیل افراد خاصی نسبت به خرید چنین خودروهایی اقدام می‌کنند و نمی‌توان هاچبک‌های وارداتی را دارای مخاطب عام دانست. اگر بخواهیم رقبای هم‌قیمت کیا پیکانتو را ذکر کنیم، می‌توان به خودروهایی همچون جک S5 یا چری تیگو 5 در بازار خودروهای کارکرده اشاره کرد که هر دو طیف گسترده‌ای از مشتریان را به سمت خود کشانده‌اند. جک S5 به‌واسطه موتور پرقدرت و چری تیگو 5 به دلیل امکانات رفاهی رنگارنگ، موجب شده‌اند تا خودروهایی همچون کیا پیکانتو در بازار به حاشیه رانده شوند. در این میان تنها افرادی اقدام به خرید کیا پیکانتو می‌کنند که یا از این هاچ‌بک به‌عنوان خودرو دوم استفاده می‌کنند و یا آن‌که به دنبال خرید خودرویی در کلاس جهانی و با بودجه حداقلی هستند. هر دو گروه از این مشتریان علاقه‌ای به برندهای چینی ندارند و ترجیح می‌دهند هاچبکی از برندی مطرح را سوار شوند. اشتراک قطعات فنی مابین هیوندای i10 و کیا پیکانتو یکی از نقاط قوت این هاچبک وارداتی در مقایسه با دیگر خودروهای هم‌رده است که انجام تعمیرات آن را با ریسک کمتری همراه می‌کند و شاید تنها دسترسی به قطعات ظاهری پیکانتو برای خریدار با دردسر همراه باشد.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
کیفیت قطعات کابین مناسب
مصرف سوخت مناسب
ایمنی مناسب
فضای کابین مناسب به نسبت کلاس بدنه
نقاط ضعف
پیشرانه ضعیف
شتاب پایین

نظرات کاربران در مورد کیا پیکانتو

امتیاز کاربران

( 1 کاربر )
5/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
1 نظر
Robert Riveraکیا پیکانتو فول TA 2017
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
امتیاز
5/5
ماشین خوبیه تو هم رده های خودش بین رقبا پیکانتو از همه اشون بهتره
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک