همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

کیا اپتیما هیبرید
Kia Optimahybrid

بازه قیمت:
4,000,000,000~4,000,000,000تومان

سال‌های کیا اپتیما هیبرید
کیا اپتیما هیبرید 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت کیا اپتیما هیبرید

کیا اپتیما هیبرید
Kia Optimahybrid

بازه قیمت:
4,000,000,000~4,000,000,000تومان

سال‌های کیا اپتیما هیبرید
کیا اپتیما هیبرید 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت کیا اپتیما هیبرید

نقد و بررسی کیا اپتیما هیبرید

کیا اپتیما هیبرید همچون اکثر خودروهای هیبریدی کمی دیر و شاید بتوان گفت دیرتر از بقیه همنوعان پایش به ایران باز شد. کیا اپتیما هیبرید از تبار نسل چهارم این خودرو یعنی مدل JF بوده اما از لحاظ ظاهری دارای برخی وجوه تمایز نسبت به نمونه بنزینی است که تشخیص آن را ساده‌تر می‌سازد؛ فرم خاص جلوپنجره، تحولات صورت گرفته در سپرها و رینگ‌های متفاوت مدل هیبریدی، از جمله اختلافات ظاهری این خودرو با اپتیما بنزینی به شمار می‌رود. کیا اپتیما هیبرید در مدل 2018 توسط اطلس خودرو (نماینده کیاموتورز در ایران) به‌صورت محدود به کشورمان راه یافت. در ادامه قصد داریم این خودرو را از لحاظ طراحی داخلی و بیرونی، تجربه رانندگی، موتور، ایمنی و ارزش خرید مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

نقد و بررسی فضای داخلی

درون کابین کیا اپتیما هیبرید تقریبا همه‌چیز به‌استثنای پنل کیلومتر شمار پشت آمپر، مشابه مدل بنزینی است. طراحی داشبورد نسبتا اصیل و متمایل به طرح‌های محصولات اروپایی به‌نظر می‌رسد که از تفکرات طراحان بین‌المللی شاغل در کمپانی کیا نشات گرفته می‌گیرد. کنسول میانی حالتی راننده‌محور داشته و به سمت جایگاه راننده متمایل شده است. غربیلک فرمان نیز خوش‌دست به‌نظر می‌رسد و فرم اسپرت آن بر هرچه دل‌نشین‌تر شدن حس نشستن روی صندلی راننده اپتیما هیبرید افزوده است. همچنین تزیینات نقره‌ای به‌کاررفته در غربیلک فرمان تطابق جالب‌توجهی با سایر تزیینات کروم-نقره‌ای‌رنگ داشبورد و کنسول میانی پدید آورده است. متریال داشبورد از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و حس لوکس بودن را به شما منتقل می‌کند. ردیف جلو محدودیتی برای سرنشینان ایجاد نمی‌کند، اما احتمالاً افراد بلندقد در صندلی‌های ردیف دوم مشکلاتی را از ناحیه سر تجربه خواهند کرد که البته چندان آزاردهنده و محدودکننده نخواهد بود. کیا اپتیما هیبرید عمدتا در یک تیپ به بازار ایران وارد شده است که مهم‌ترین تجهیزات و آپشن‌های رفاهی آن در موارد زیر خلاصه می‌شود: کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی، سه حالت رانندگی، دی‌لایت، اتولایت، چراغ شوی، چراغ چرخشی و نورپردازی داخلی، فرمان برقی چهار حالته، پدال شیفتر، گرمکن و مموری فرمان، سیستم صوتی هارمان کاردون 10 اسپیکر +آمپلی‌فایر، صفحه نمایشگر 5 اینچی لمسی یا 7 اینچی لمسی به‌صورت سفارشی، دوربین عقب، بلوتوث، USB، استارت دکمه‌ای، ورود بدون کلید، تهویه اتوماتیک دوگانه + دریچه تهویه عقب، صندلی راننده با تنظیمات برقی 12 حالته و 4 حالته گودی کمر به‌علاوه حافظه صندلی، تنظیمات برقی 10 حالته سرنشین جلو به‌علاوه دو حالت گودی کمر، گرم‌کن صندلی‌ها، سردکن صندلی‌های جلو، پورت 12 ولت، صندوق برقی، صندوق پران هوشمند، شارژر وایرلس، آینه وسط الکتروکرومیک، آینه‌های جانبی تاشونده برقی با گرمکن، سقف پانوراما با سانروف، پرده جانبی عقب، حافظه آینه.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

در قسمت بیرونی با یک کیا اپتیما JF مواجه هستیم که تغییراتی را در ناحیه سپرها، رینگ‌ها و جلوپنجره به خود دیده است. در نمای جلو شاهد چراغ‌های اخم‌آلود و اسپرتی هستیم که با جلوپنجره اکتیو (باز و بسته شونده) در یک امتداد قرارگرفته و تا گلگیرهای جلو در نمای جانبی کشیده شده است. طراحی سپر و به‌ویژه هواکش‌های جانبی آن نیز بر جنبه‌های اسپرت چهره اپتیما هیبرید می‌افزاید. گرچه از خطوط حجم‌دهنده به‌صورت اغراق‌آمیز روی بدنه اپتیما استفاده نشده اما در کل شمایلی عضلانی را از این خودرو شاهد هستیم؛ البته شاید شمایل رینگ‌های جدید کمی به حس خوب بیننده نسبت به‌ظاهر اپتیما هیبرید خدشه وارد آورد. نمای عقب نیز از طراحی زیبا، اسپرت، جسورانه و هماهنگی با سایر بخش‌ها برخوردار شده و دو طرف درب صندوق به تسخیر چراغ‌هایی کشیده درآمده است. به‌طور کل نمی‌توان ایراد خاصی بر ظاهر کیا اپتیما هیبرید وارد دانست، اما بااین‌حال طراحی نسخه GT لاین کیا اپتیما بنزینی از تطابق بیشتری با سلیقه مشتریان برخوردار است.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

موقعیت قرارگیری راننده درون کابین اپتیما هیبرید بسیار مناسب بوده و باعث تسلط بیشتر وی بر ابعاد نسبتا پهن بدنه این خودرو شده است. میزان دید به بیرون کابین نیز از نقصان خاصی رنج نمی‌برد. شتاب‌گیری کیا اپتیما هیبرید اندکی نسبت به نسخه بنزینی بهبود یافته و می‌توان چالاکی مناسبی را از این خودرو انتظار داشت که البته به‌پای سوناتا هیبریدی نمی‌رسد. سیستم تعلیق این خودرو به‌خوبی از پس جذب ضربات جاده برآمده و سواری نرمی را به سرنشینان خود اهدا می‌کند؛ این نرمی تعلیق موجب تکان‌های عرضی بیشتر و پایداری کمتر اپتیما هیبرید حین عبور پرشتاب از مسیرهای منحنی شده که البته چندان جای نگرانی نداشته و دردسرساز به‌نظر نمی‌رسد. موتور الکتریکی این خودرو حالت تمام برقی انتخابی ندارد و برحسب تشخیص ایسیو، هر زمان که لازم باشد موتور الکتریکی به کمک پیشرانه بنزینی می‌آید و موجب ارتقای قوای فنی اپتیما هیبریدی می‌شود. عملکرد پیشرانه و جعبه‌دنده نیز هماهنگ، نرم و دقیق به‌نظر می‌رسد.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

برخلاف نسخه بنزینی، اپتیما هیبرید از یک پیشرانه 4 سیلندر تنفس طبیعی 2 لیتری GDi بهره می‌برد که توانایی تولید 154 اسب بخار قدرت را داراست. این پیشرانه در کنار موتور الکتریکی با قوای 60 اسب بخار و باطری 1.6 کیلووات ساعتی، یک سامانه هیبرید را تشکیل می‌دهند که توان ترکیبی آن‌ها برابر با 193 اسب بخار بوده و گشتاور حاصل از سیستم مذکور نیز به رقم 205 نیوتون متر می‌رسد. این میزان نیرو توسط یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به‌سوی چرخ‌های جلو روانه می‌شود. مواردی همچون شتاب 0 تا صد 9 ثانیه، مصرف ترکیبی 4.7 لیتر در هر 100 کیلومتر و حداکثر سرعت 250 کیلومتر بر ساعت، بیانگر عملکرد بسیار رضایت‌بخش قوای فنی و پیشرانه کیا اپتیما هیبرید هستند.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

کیا اپتیما هیبرید موفق به کسب 5 ستاره ایمنی از موسسه NHTSA شده و امنیت سرنشینان خود را تضمین می‌کند. اپتیما هیبرید این سطح از ایمنی گسترده خود را مدیون وجود تجهیزات زیر خواهد بود: حسگرهای پارک جلو، کنترل کشش و پایداری، فشار باد تایر، ABS، EBD، ترمز کمکی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، 7 عدد ایربگ جلو-جانبی-پرده‌ای-زانویی راننده، پشت‌سری فعال، کمربند ایمنی پیش‌کشنده و محدودکننده.

نقد و بررسی ارزش خرید

کیا اپتیما هیبرید همانند بسیاری تولیدات برقی-بنزینی دیگر، همچنان در ایران مهجور مانده‌ است؛ چرا که هنوز در کشور ما خدمات پس از فروش شایسته‌ای به این‌گونه خودروها داده نمی‌شود. واردات محدود مدل‌های هیبریدی نیز مزید بر علت شده تا مشتریان عطای ماشین‌های برقی بنزینی را به لقایش ببخشند و تنها یک سری افراد خاص حاضرند به سراغ این‌گونه خودروهای دورگه بروند. به‌هرحال اگر می‌توانید با سری مشکلات عمومی که خودروهای هیبریدی در ایران با آن‌ها روبرو هستند کنار بیایید، کیا اپتیما هیبرید به دلیل برخورداری از مزایایی همچون ظاهر زیبا، کابین باکیفیت و جادار، طراحی داخلی دلنواز، شتاب‌گیری مناسب، مصرف سوخت بسیار پایین، کیفیت ساخت بالا و امکانات رفاهی - ایمنی بسیار مطلوب، می‌تواند گزینه شایسته‌ای برای شما باشد.
کلاس بدنه : سدان
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
سیستم تعلیق نرم
مصرف سوخت مناسب
کیفیت قطعات کابین مناسب
نقاط ضعف
قیمت بالا به نسبت رقبا
سیستم فنی پیچیده
واردات محدود
بازار خرید و فروش نه چندان مناسب
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک