کیا کارنزKia Carens
بازه قیمت:2,300,000,000~950,000,000تومان
بازه قیمت:
2,300,000,000~950,000,000تومان
سالهای کیا کارنز
کیا کارنز 2008
کیا کارنز 2010
کیا کارنز 2012
کیا کارنز 2015
کیا کارنز 2016
کیا کارنز 2017
امتیاز کارشناسان
3/5
کیا کارنزKia Carens
بازه قیمت:2,300,000,000~950,000,000تومان
بازه قیمت:
2,300,000,000~950,000,000تومان
سالهای کیا کارنز
کیا کارنز 2008
کیا کارنز 2010
کیا کارنز 2012
کیا کارنز 2015
کیا کارنز 2016
کیا کارنز 2017
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی کیا کارنز
کیا را باید از آن دست کمپانیهایی دانست که نهایت استفاده را از بازار آشفته ایران کرده و توسعه چشمگیری در آن داشته است. این شرکت کرهای با ارایه محصولاتی متنوع و بهروز، روزبهروز بر سیطره خود در بازار ایران میافزاید. کارنز یک خودروی کامپکت MPV و یا مینیون سگمنت M است که نسل اول آن در سال 2007 وارد بازارهای جهانی شد. پس از آنکه نسل اول کارنز موفقیت چندانی کسب نکرد، کیا با طراحی مجدد این محصول و خلاقیتهایی بیبدیل، محصولی قابل اعتنا را روانه بازار نموده است؛ خودرویی که چه به لحاظ ظاهری و چه به لحاظ فنی، بهبود یافته است و کیا امیدوار است تا بازار با آغوش باز پذیرای این کرهای جدید باشد. از آنجا که فرهنگ استفاده از مینیونها در بازار ایران آنچنان که باید جا نیفتاده است؛ کیا مسیری بسیار خطیر را در پیش دارد و چنانچه موفق به این مهم گردد با توجه به نبود رقیب جدی در بازار، فروش فوقالعادهای را تجربه خواهد نمود.
نقد و بررسی فضای داخلی
در بدو ورود به کابین، با ظاهری دلنشین و گرم مواجه خواهید شد که این امر به واسطه استفاده از دو رنگ متضاد پدید آمده است. کیفیت مواد مورد استفاده در کابین در سطح سایر محصولات کیا بوده و در داشبورد نیز از پلاستیک استفاده شده است. فرمان خودرو سهپره بوده، تعدادی از کلیدهای کنترلی بر روی آن قرار گرفته است؛ لوگوی کیا نیز به طرز زیبایی در میان آن حک شده است. در قسمت بالای کنسولی میانی، صفحه نمایش جای گرفته است که دریچههای هوا در دو طرف تعبیه شدهاند. از امکانات این خودرو میتوان به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، سینی پشت صندلی، سقف پانوراما، فرمان سهحالته، 5 گرمکن، 2 سردکن، دنده پشت فرمان، پورتهای AUX و USB و ... اشاره نمود.
نقد و بررسی بیرون خودرو
در نمای روبرو، اولین چیزی که توجه شما را به خود جلب خواهد نمود؛ جلوپنجره مشبک مشکیرنگ به سبک دماغ ببری است که رد پایی از زبان طراحی جدید کیا است. چراغها بزرگ و تمام LED، حالتی کشیده و زیبا دارند. چراغهای مهشکن در قابی مربعی قرار گرفته و از طریق نواری باریک به صفحه مشکی مشبک پلاستیکی وصل میشوند که تا حدودی یادآور استیکرهای یاهومسنجر فقید است! در نمای جانبی با خطی برجسته مواجه هستیم که از چراغهای عقب شروع و تا چراغهای جلو کشیده است. در قسمت پایین درها نیز، فرورفتگی Lشکلی وجود دارد که بر جذابیت نمای جانبی افزوده است. چراغهای عقب به صورت دوتکه بوده و به همراه شبنماهای اطراف سپر، نمای زیبایی در عقب خودرو به وجود آوردهاند. لازم به ذکر است استفاده از اسپویلر سقفی بزرگ هم بر این امر بسیار تاثیرگذار بوده است. طول، عرض و ارتفاع خودرو به ترتیب 4525، 1805 و 1610 میلی متر است.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
میدان دید جلوی راننده به دلیل استفاده از پنجره بزرگ و ستونهای کوچک در وضعیت مناسبی به سر میبرد ولیکن در مورد دید عقب، اوضاع آنچنان که باید مناسب نیست که این مشکل با استفاده از سنسورهای دید عقب، مرتفع شده است. چیدمان داخلی تجهیزات به خوبی انجام شده و راننده تسلط خوبی بر آنها دارد. صندلیهای خودرو به اندازه کافی راحت بوده و سفری دلچسب را برای سرنشینان فراهم میآورند. فرمانپذیری خودرو کند بوده و نسبت به ورودیهای، عکسالعمل سریعی ندارد. با وجود آنکه هندلینگ خودرو تقریبا قابل قبول است ولیکن سرعتهای بالا در پیچها میتواند خطرساز باشد و نباید خیلی روی هندلینگ خودرو حساب باز کرد. نکته دیگری که نباید فراموش کرد؛ نفوذ صدای موتور به داخل کابین است که در سرعتهای بالا رخ میدهد. شتاب اولیه خودرو به دلیل وزن بالای کارنز، کند است.
نقد و بررسی موتور
کیا کارنز مجهز به موتور GDI خطی 4 سیلندر با حجم 2000 سیسی است که قادر به تولید حداکثر 166 اسب بخار توان در 6500 دور در دقیقه و 213 نیوتنمتر گشتاور در 4700 دور در دقیقه است. انتقال نیرو به چرخهای جلو از طریق جعبهدنده 6 سرعته اتوماتیک صورت میپذیرد. مصرف سوخت خودرو در جاده، شهر و حالت ترکیبی به ترتیب 10.6، 6.3 و 7.9 لیتر در هر 100 کیلومتر است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
کیا کارنز در تست تصادفی که توسط موسسه EURONCAP انجام شده است موفق به اخذ 5 ستاره ایمنی گردیده است و این امر حاکی از آن است که با خودرویی ایمنی سروکار داریم. این مهم از یک سو به دلیل استحکام بالاو طراحی مناسب بدنه و از سویی دیگر به دلیل استفاده از تکنولوژی ایمنی روز حاصل شده است. از تجهیزات ایمنی این خودرو میتوان به سیستم کنترل الکترونیکی پایداری خودرو (ESC)، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی (HAC)، دکمه پارک الکترونیک (EPB)، سیستم ایمنی بالابر شیشه و ... اشاره کرد. شایان ذکر است کیا کارنز مجهز به کیسه هوا است که ایمنی راننده و سرنشینان را افزایش میدهد.
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 2 نسل
نقاط قوت
فضای کابین بسیار جادار
مصرف سوخت مناسب
نقاط ضعف
واردات محدود
بازار خرید و فروش ضعیف
نظرات کاربران در مورد کیا کارنز
امتیاز کاربران
( 2 کاربر )