جک S3Jac S3kermanmotor
بازه قیمت:1,060,000,000~785,000,000تومان
بازه قیمت:
1,060,000,000~785,000,000تومان
سالهای جک S3
جک S3 1396
جک S3 1397
جک S3 1398
جک S3 1399
جک S3 1400
جک S3 1401
جک S3 1402
جک S3 1403
امتیاز کارشناسان
3/5
جک S3Jac S3kermanmotor
بازه قیمت:1,060,000,000~785,000,000تومان
بازه قیمت:
1,060,000,000~785,000,000تومان
سالهای جک S3
جک S3 1396
جک S3 1397
جک S3 1398
جک S3 1399
جک S3 1400
جک S3 1401
جک S3 1402
جک S3 1403
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی جک S3
تاریخچه حضور برند جک در ایران به سالهای آغازین دهه نود خورشیدی بازمیگردد. در آن دوران مصرفکنندگان ایرانی برای نخستینبار با محصولات خودروسازان چین مواجه شدند که از بین آنها برخی همانند محصولات کمپانی جک توانستند جایگاه ویژهای را در بازار کشور بهدست آورند. در طی حدود یک دهه تولید و عرضه محصولات جک در ایران توسط کرمان موتور، شاهد خودروهای مختلفی از این برند بودیم که اکثر آنها حضور موفقی در بازار داشتند.
جک S3 یکی از آخرین محصولات این برند در ایران است که تولید آن از سال 1396 آغاز شد و تا به امروز نیز ادامه دارد. این کراساوور شهری بهواسطه سابقه درخشان برادر بزرگتر خود یعنی جک S5 و همچنین برخورداری از امکانات رفاهی و ایمنی قابل قبول، موفق شد فروش نسبتا خوبی را در بازار کشور تجربه کند. جک اس 3 در بازار ایران با محصولاتی همچون ام وی ام X22، چانگان CS35 و لیفان X60 رقابت میکند. در ادامه قصد داریم این خودرو را از زوایای مختلفی مورد بررسی قرار دهیم و بیشازپیش با آن آشنا شویم. اگر به محصولات جک علاقه دارید یا دنبال خرید یک کراساوور شهری هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
نقد و بررسی فضای داخلی
کابین جک S3 برخلاف نمای خارجی آن از طرحی هماهنگی برخوردار است و تاحدودی میتوان فضای داخلی این کراساوور شهری کرمان موتور را زیبا توصیف کرد. در جک S3 جایگاه خوبی برای راننده تدارک دیده شده است و اکثر ادوات یا کلیدهای پرکاربرد خودرو نیز در دسترس سرنشینان جای گرفتهاند. به لطف پنجرههای بزرگ، مکان قرارگیری ستونها و ارتفاع مناسب خودرو از سطح زمین، دید خودرو نسبت به محیط اطراف قابلقبول ارزیابی میشود.
کیفیت مواد استفاده شده و همچنین طراحی فضای کابین قابل قبول است و با توجه به رقبای همقیمت جک اس 3، نمیتوان ایراد چندانی را به این خودرو وارد دانست. فضای کابین نیز بهصورت کلی جادار و راحت ارزیابی میشود و بهخصوص در قسمت جلو سرنشینان با هیچگونه محدودیتی از نظر فضا مواجه نخواهند بود. قسمت عقب نیز برای دو سرنشین کافی بهنظر میرسد، هرچند سقف منحنی جک S3 در قسمت عقب موجب آزار سرنشینان بلندقامت خواهد شد.
یکی از بزرگترین دغدغههای تولیدکنندگان خودرو هنگام ساخت کراساوورهای شهری این است که فضا داخلی خودرو، برای سرنشینان کافی باشد و در عین حال حجم صندوقعقب نیز بتواند به نیازهای ایشان پاسخ دهد. اکثر خودروسازان در این امر شکست میخورند و محصول تولیدی آنها در فضای داخلی یا صندوق عقب با ضعف روبهرو میشود.
خوشبختانه طراحان جک S3 در دستیابی به هر دو هدف موفق بودهاند و حاصل آن فضای بار 600 لیتری جک S3 است که در این سگمنت راضی کننده و مطلوب بهنظر میرسد. ترکیب دو سگمنت شاسیبلند و مینیون موجب شده تا طراحی ظاهری جک اس 3 ناموزون بهنظر برسد، اما همین ترکیب عجیب سبب شده تا این کراساوور شهری کمپانی جک نسبت به رقبای خود فضای بیشتری را در اختیار مصرفکننده قرار دهد.
مجهز بودن خودروهای چینی به امکانات رفاهی متعدد، یکی از برگهای برنده این محصولات در بازار جهانی بوده است و در بازار کشورمان نیز که آکنده از خودروهای قدیمی و ساده است، این موضوع برای مخاطبان اهمیتی دوچندان مییابد. جک اس فایو نیز بهعنوان یک کراساوور شهری امروزی، از تجهیزات رفاهی مناسبی بهره میبرد که از جمله آنها میتوان به چراغهای اتوماتیک مجهز به سیستم همراهی تا درب منزل، فرمان برقی، روکش چرمی فرمان و صندلی، کروز کنترل، سانروف، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، بلوتوث، چراغهای روشنایی در روز و سیستم نمایش فشار باد تایرها اشاره کرد.
نقد و بررسی بیرون خودرو
جک S3 مثال بارزی از یک خودرو عجیب و غریب است که هیچکدام از بخشهای ظاهری آن با یکدیگر همخوانی ندارند. با نگاهی دقیق به ظاهر جک S3 میتوان گفت که تکتک قطعات این خودرو از زیبایی قابل قبولی برخوردارند، اما هنگامی که در کنار یکدیگر قرار میگیرند، ساختاری ناموزون را شکل میدهند. بخش دیگری از عجیب بودن طراحی جک اس 3 نیز ناشی از تصمیم سازنده برای ترکیب دو سگمنت مینیون و شاسیبلند است، در حالیکه کراساوورهای شهری معمولا ترکیبی از هاچبکها و شاسیبلندها هستند.
جلوپنجره جک S3 برای خودرویی در این سبک بیشازحد بزرگ و خشن طراحی شده است که با نمای جانبی ساده خودرو و همچنین ذات اقتصادی آن همخوانی چندانی ندارد. در این میان شاید فقط بتوان قسمت عقبی خودرو را زیبا و موزون توصیف کرد که میزان ناهماهنگیهای آن با سایر قسمتها به حداقل میرسد. رینگهای جک اس 3 نیز به رسم گذشتههای نهچنداندور خودروسازان چینی، کوچکتر از سایز معمول انتخاب شدهاند که برای گلگیرهای پفکرده جک S3 مناسب بهنظر نمیرسند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
اندکی قبل و در قسمت نقد فضای داخلی، به چیدمان مناسب کابین و دید خوب راننده به اطراف اشاره کردیم. این دو مورد در کنار فرمان خوشدست و شعاع گردش مناسب آن، تجربه خوبی از رانندگی با جک S3 را فراهم میکنند. فرمان نرم و گردش آسان جک اس 3 سبب میشود تا این خودرو در ترافیکهای شهری کارا باشد و رانندگی با آن آسان بهنظر بیاید.
با وجود ویژگیهای مثبت گفته شده، جک S3 معایبی نیز دارد. برای مثال صندلیهای آن برای سواری طولانی مدت مناسب نیستند و تعلیق عقب این خودرو نیز قادر به دفع تمامی ضربات نیست و کوبشهای محسوسی را در این قسمت حس خواهید کرد.
مطابق تجربه ثابت شده از رانندگی با خودروهای شهری، جک S3 شتاب اولیه مناسبی ندارد و هنگام شروع حرکت چندان سریع نیست اما شتاب ثانویه خودرو قابلقبول بوده و راننده را راضی نگه خواهد داشت. یکی از مسائل آزاردهنده هنگام رانندگی با جک S3، کشش متوسط این خودرو در سربالاییها است؛ در نتیجه راننده ناچار است هنگام صعود از شیبهای تند پای خود را تا انتها روی پدال گاز نگه دارد که حاصل آن زیاد گاز خوردن موتور و وارد شدن صدای پیشرانه به درون کابین خواهد بود.
جک اس 3 ترمزهای خوبی دارد و به راحتی میتوانید خودرو را در مواقع اضطرار متوقف کنید. متاسفانه تایرهای استاندارد خودرو چسبندگی مناسبی را برای جک S3 مهیا نمیکنند و پیشنهاد میشود پس از خرید این خودرو، تایرهای استاندارد آن را با لاستیکهای باکیفیتتری دیگری تعویض کنید. در مجموع میتوان گفت که تجربه رانندگی با جک اس فایو احساسی از یک خودرو آرام و ایمن را به شما منتقل میکند و نباید در این کراساوور شهری به دنبال هیجان باشید.
نقد و بررسی موتور
جک S3 یک کراساوور اقتصادی است و نباید انتظار پیشرانهای حجیم و پرقدرت را از آن داشته باشید. علاوهبر این مساله، خودروسازان چینی بهطور معمول محصولات خود را با موتورهای کم حجم و بهینه به بازار میفرستند. جک S3 نیز در پیروی از این رویه، به یک موتور 4 سیلندر 1.6 لیتری با قدرت 107 اسببخار و گشتاور 155 نیوتنمتر مجهز شده است.
جعبهدنده در نظر گرفته شده برای جک S3 نیز از نوع اتوماتیک CVT بوده که کاملا مناسب استفاده در ترافیکهای درون شهری است. در حقیقت قوای فنی جک اس 3 برای دستیابی به بهترین راندمان مصرفسوخت و عملکرد اقتصادی بهینه شدهاند و بههیچ عنوان نباید از این خودرو انتظار عملکرد اسپرت و هیجانانگیزی داشته باشید. مصرف سوخت ترکیبی جک S3 حدود 7.6 لیتر در صد کیلومتر است که برای خودرویی با این ابعاد و وزن، مناسب ارزیابی میشود.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
نسخهای از جک S3 که در کرمان موتور مونتاژ میشود، به تجهیزاتی همچون سیستم پایداری الکترونیکی، سامانه کنترل ایستایی در سربالایی و ترمز کمکی هیدرولیکی مجهز شده است. علاوهبرآن ترمزهای هر چهار چرخ دیسکی بوده و از ABS و EBD برخوردار است.
جک S3 همانند بسیاری از خودروهای تولیدی کشور چین در سالهای اخیر توسط موسسه ایمنی CNCAP مورد آزمون ایمنی قرار گرفته و موفق به کسب پنج ستاره ایمنی شده است. تنها نکته منفی در خصوص ایمنی جک اس 3، کاهش ایربگهای آن در نسخه تولیدی ایران است. جک S3 مونتاژ شده توسط کرمان موتور فقط دو کیسه هوا برای راننده و سرنشین جانبی ارائه میدهد و سایر ایربگها از روی خودرو حذف شدهاند.
نقد و بررسی ارزش خرید
جک S3 را میتوان یکی از گزینههای مناسب خرید حال حاضر در میان کراساوورهای کشور دانست. این خودرو با ظاهر عجیبوغریب و قوای فنی اقتصادی خود، سعی میکند تا به بهترین نحو نیازهای یک خریدار از قشر متوسط را پاسخگو بوده و درعینحال برای او دردسری ایجاد نکند. از سوی دیگر مجهز بودن جک S3 به امکانات ایمنی مطلوب، این خودرو را در مقابل رقبایش برتری میبخشد.
خوشبختانه برخلاف برخی رقبا در این رده، جک S3 همچنان روی خط تولید کرمان موتور قرار دارد و هرازگاهی بخشنامههای فروش اقساطی این خودرو نیز منتشر میشوند. خودروهای جک نیز بهطورمعمول افت قیمت کمتری نسبت به محصولات مشابه دارند و ریسک خرید کمتری را برای مشتری ایجاد میکنند؛ بنابراین میتوان ارزش خرید نسبتا خوبی را بری جک اس 3 در نظر گرفت.
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
سواری نسبتا نرم
بازار خرید و فروش مناسب
امکانات رفاهی بیشتر از رقبا
نقاط ضعف
فضای محدود ردیف عقب
عایق بندی نا مناسب
نظرات کاربران در مورد جک S3
امتیاز کاربران
( 45 کاربر )