جک J3 هاچ بکJac J3hatchbackkermanmotor
بازه قیمت:285,000,000~255,000,000تومان
بازه قیمت:
285,000,000~255,000,000تومان
سالهای جک J3 هاچ بک
جک J3 هاچ بک 1391
جک J3 هاچ بک 1392
جک J3 هاچ بک 1393
جک J3 هاچ بک 1394
امتیاز کارشناسان
3/5
جک J3 هاچ بکJac J3hatchbackkermanmotor
بازه قیمت:285,000,000~255,000,000تومان
بازه قیمت:
285,000,000~255,000,000تومان
سالهای جک J3 هاچ بک
جک J3 هاچ بک 1391
جک J3 هاچ بک 1392
جک J3 هاچ بک 1393
جک J3 هاچ بک 1394
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی جک J3 هاچ بک
خودروی جک J3 یا همان توجوی به عنوان جایگزینی برای خودروی فولکس واگن گل که تولید آن در شرکت کرمان خودرو متوقف شده بود، در سال 1391 وارد بازار ایران شد. کمپانی چینی (JAC)، یک کمپانی دولتی در کشور چین محسوب میشود و علی رغم سابقه طولانی که در صنعت خودرو دارد در سال 2007 شروع به ساخت خودروهای سواری کرده است. خودروی J3 در سال 2009 در این کمپانی طراحی شد. در طراحی این خودرو در کشورهای مختلفی شرکت داشتهاند تا محصولی مدرن و مطابق با فرهنگ و تاریخ کشور چین ساخته شود. خودروی J3 با دو نوع موتور 1.3 لیتری عرضه شده که یکی طراحی و ساخته شده در شرکت JAC و دیگری طراحی شده توسط میتسوبیشی است. در ایران به دلیل اعتبار خوب برند میتسوبیشی این موتور علی رغم قدرت کمترش در این خودرو استفاده شده است. J3 در دو مدل هاچبک و سدان تولید میشود که به غیر از تفاوتهای ظاهری، تفاوت چندانی با هم ندارند. خودروی توجوی اولین همکاری مشترک کرمان خودرو و جک بوده و پس از آن خودروهای دیگری از این کمپانی نیز وارد بازار ایران شده است.
نقد و بررسی فضای داخلی
طراحی و چینش خوب و مناسب اجزا در فضای داخلی خودروی J3 فضای خوبی را در داخل خودرو به وجود آورده است. کنسول میانی نیز طراحی خوب و منحصر به فردی دارد. کیفیت اجزای بکار رفته در فرمان، کنسول و داشبورد خیلی مناسب نیست و از پلاستیک خشک در ساخت آن استفاده شده است. فضای سر و پا برای سرنشینان جلو و عقب مناسب میباشد. استفاده از الیاف خوب در ساخت صندلیها نیز از نکات مهم در طراحی داخلی خودروست. توجوی دارای فضای بار مناسب بوده که البته صندلیهای عقب خودرو قابلیت خواباندن دارند که میتواند به ایجاد فضای بیشتر برای بار در قسمت عقب کمک کند.
نقد و بررسی بیرون خودرو
همان طور که گفته شد در طراحی این خودرو سعی شده تا از تجربیات و دانش طراحی کشورهای مختلف بهره گرفته شود و ترکیب زیبا و دلپسندی از هنر مدرن و مولفههای معماری باستانی چین را ارائه شود. این خودرو در دو مدل هاچبک و سدان تولید میشود. نمای جلوی این دو خودرو تفاوت چندانی با هم ندارد. سپر با طراحی ذکر شده در کنار جلو پنجره متناسب با این طراحی و چراغهای کشیده و انحنادار نمای خوبی را به وجود آورده است. در این خودرو نمای جانبی خودرو خوب طراحی شده و خطوط روی سپر و دربهای خودرو و انحناهای سقف و پنجرههای جلو و عقب بسیار هماهنگ هستند. شاید چرخهای کوچک این خودرو از جمله ضعفهای طراحی جانبی آن باشد. در مدل صندوق دار نیز به جز قسمت صندوق عقب تفاوتی در این نما بین این دو مدل دیده نمیشود. چراغهای عقب خودرو نیز طراحی عجیبی دارند و در هر دو مدل هاچبک و سدان چراغها در قسمت هم جوار با درب صندوق عقب به صورت صاف و بدون انحنا طراحی شده که در هاچبک به صورت یک خط عمود و در مدل سدان به صورت یک خط مورب و هماهنگ با محل نصب پلاک خودرو طراحی شده است.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
این خودرو از طراحی خوبی برخوردار است اما کیفیت نه چندان مناسب قطعات داخلی خودرو، کمی این طراحی را زیر سوال برده است. امکانات ایمنی و رفاهی خودرو نیز در سطح قابل قبولی قرار دارد و صندلیهای آن نیز نسبتا مناسب هستند. مصرف سوخت پایین این خودرو دیگر مزیت آن است اما شتاب پایین این خودرو، چندان برای کسانی که علاقهمند به رانندگی با سرعت و شتاب بالا دارند، جذاب نیست. در مجموع با توجه به همه نکات مثبت و منفی این خودرو میتوان آن را خودرویی مناسب برای استفاده داخل شهر نامید.
نقد و بررسی موتور
همانطور که در بالا اشاره شد موتور این خودرو دارای حجم 1.3 لیتر بوده و ساخت خودروساز معتبر ژاپنی یعنی میتسوبیشی است. این موتور میتواند قدرتی برابر 93 اسب بخار را ایجاد کند. حداکثر سرعت در تیپ سدان و هاچبک این خودرو نیز در حدود 160 کیلومتر بر ثانیه به ثبت رسیده است. شتاب این خودرو بسیار پایین است تا حدی که در سایت رسمی این شرکت نیز مقدار شتاب ذکر نشده است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو با 6.5 لیتر، مقدار مناسبی است. گیربکس پنج سرعته خودرو عملکرد مناسبی داشته و تعویض دنده را در این خودرو نرم و آسوده نموده است. این خودرو در سایر کشورها با موتور 1.3 لیتری دیگری که ساخت خود شرکت جک است نیز ارائه میشود که 1332 سیسی حجم آن است و میتواند حدود 6 اسب بخار قدرت بیشتر نسبت به موتور میتسوبیشی تولید کند در عین حالی که مصرف آن نیز کمتر است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
این خودرو مجهر به کیسه هوا راننده و سرنشین جلو همچنین ترمز ABS به همراه سیستم پایداری EBD است که در سرعتهای بالا قابلیت کنترل و پایداری خوبی از خود نشان داده و به لطف بهرهگیری از سیستم تعلیق مناسب، لرزش اندکی را به اتاق منتقل مینماید. در ساخت بدنه این خودرو از استیل ضد زنگ به صورت یکپارجه استفده شده که استحکام بیشتری به خودرو در برابر ضربههای احتمالی میدهد. این خودرو دارای استاندارد آلایندگی یورو 4 است.
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
مصرف سوخت کم
فضای ردیف عقب نسبتا مناسب
نقاط ضعف
عرضه محدود در بازار
بازار خرید و فروش ضعیف
نظرات کاربران در مورد جک J3 هاچ بک
امتیاز کاربران
( 3 کاربر )