همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

پژو پارس
Irankhodro Peugeotpars

بازه قیمت:
850,000,000~147,000,000تومان

سال‌های پژو پارس
پژو پارس 1380
پژو پارس 1381
پژو پارس 1382
پژو پارس 1383
پژو پارس 1384
پژو پارس 1385
پژو پارس 1386
پژو پارس 1387
پژو پارس 1388
پژو پارس 1389
پژو پارس 1390
پژو پارس 1391
پژو پارس 1392
پژو پارس 1393
پژو پارس 1394
پژو پارس 1395
پژو پارس 1396
پژو پارس 1397
پژو پارس 1398
پژو پارس 1399
پژو پارس 1400
پژو پارس 1401
پژو پارس 1402
پژو پارس 1403
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت پژو پارس

پژو پارس
Irankhodro Peugeotpars

بازه قیمت:
850,000,000~147,000,000تومان

سال‌های پژو پارس
پژو پارس 1380
پژو پارس 1381
پژو پارس 1382
پژو پارس 1383
پژو پارس 1384
پژو پارس 1385
پژو پارس 1386
پژو پارس 1387
پژو پارس 1388
پژو پارس 1389
پژو پارس 1390
پژو پارس 1391
پژو پارس 1392
پژو پارس 1393
پژو پارس 1394
پژو پارس 1395
پژو پارس 1396
پژو پارس 1397
پژو پارس 1398
پژو پارس 1399
پژو پارس 1400
پژو پارس 1401
پژو پارس 1402
پژو پارس 1403
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت پژو پارس

نقد و بررسی پژو پارس

پژو پارس یک فیس‌لیفت موفق از پژو 405 است که در سال 1379 توسط ایران‌خودرو معرفی شد. این خودرو با ارائه ظاهری جذاب‌تر و امکاناتی بیشتر نسبت به پژو 405، موفق شد به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خودروهای ایران تبدیل شود. پرشیا همچنان روی خط تولید قرار دارد و تاکنون نسخه‌های مختلفی از آن به بازار عرضه شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به پژو پارس سال، پژو پارس LX و پرشیا اتوماتیک اشاره کرد. پژو پارس از ابتدای تاریخ فعالیت خود تاکنون با خودروهای مختلف کره‌ای، اروپایی و چینی به رقابت پرداخته و همواره یکه‌تاز آمار فروش بوده است. در ادامه قصد داریم به بررسی طراحی، مشخصات فنی، آپشن‌ها و ایمنی این سدان سالخورده ایرانی-فرانسوی پرداخته و ارزش خرید آن را مورد بررسی قرار دهیم. اگر قصد خرید پژو پارس را دارید، در ادامه با ما همراه شوید.

نقد و بررسی فضای داخلی

با وجود آن‌که پژو پارس نسخه فیس‌لیفت پژو 405 محسوب می‌شود، در نمونه‌های نخستین این خودرو تفاوت‌های چندانی میان کابین پژو پارس و پژو 405 به چشم نمی‌خورد. درواقع برخلاف ظاهر خارجی این خودروها که کاملا متفاوت است، در فضای داخلی با تشابهات بسیاری روبرو هستیم. این مسئله با توجه به شباهت کابین سه محصول پژو پارس، پژو 405 و پژو روآ موجب نارضایتی مشتریانی شد که وجه بیشتری را برای تملک پارس پرداخت کرده بودند. از ابتدای دهه 90 ایران‌خودرو در نمونه‌های تولیدی پژو پارس تصمیم گرفت تا طرح فرمان این خودرو را تغییر داده و با افزودن یک کیسه هوا، محصول خود را ایمن‌تر کند. در ادامه و به‌واسطه الزامات سازمان استاندارد مبنی بر نصب کیسه هوای راننده و سرنشین جانبی، ایران‌خودرو از تریم جدید داشبورد پژو پارس در سال 93 رونمایی کرد. طرح جدید داشبورد پژو پارس در بین فعالین بازار به داشبورد سوناتایی شهرت دارد که موجب تنوع‌بخشی به این سدان جمع‌وجور شده است، اما کیفیت متریال استفاده‌شده در ساخت آن تعریف چندانی ندارد! از سوی دیگر شرکت سازنده برای ایجاد تمایز میان پارس و پژو 405، برخی امکانات رفاهی را به این خودرو افزوده است. برای مثال فرمان پژو پارس مزین به دکمه‌های کنترلی سیستم صوتی است که در پژو 405 دیده نمی‌شود. همچنین این خودرو به سیستم کولر اتوماتیک مجهز بوده و در نسخه‌های گران‌تر نظیر پژو پارس اتوماتیک (سفارش مدیران) مواردی همچون مانیتور 13 اینچی لمسی، کروز کنترل و دوربین دید عقب نیز گنجانده شده است. یکی از بزرگ‌ترین مزایای پژو پارس که از ابتدای حضورش تاکنون موجب برتری این خودرو در مقابل رقبایش شده، فاصله محوری مناسب و صندوق‌عقب جادار این خودرو است. با توجه به محبوبیت خودروهای خانوادگی در ایران، پژو پارس انتخاب مناسبی برای خانواده‌های ایرانی است. فاصله بین دو محور پژو پارس 2669 میلی‌متر بوده و حجم صندوق‌عقب این خودرو نیز 470 لیتر اعلام شده است. امکانات رفاهی پژو پارس در مدل‌های سال و LX در مقایسه با نمونه‌های اولیه تغییر چندانی نداشته‌اند که موجب شده تا امروزه این خودرو محصولی ضعیف از نظر تجهیزات رفاهی قلمداد شود. مواردی همچون سنسور عقب، چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب، آینه جانبی با تنظیم برقی و کولر اتوماتیک اندک تجهیزات پژو پارس را تشکیل می‌دهند که در مقابل رقبای چینی حرفی برای گفتن ندارد و تنها قادر به رویارویی با محصولات دهه هشتاد خورشیدی بازار ایران است.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

پژو پارس حاصل یک تغییر چهره موفق بر روی پژو 405 است و ایران‌خودرو در توسعه این محصول سعی داشته تا خودرویی جذاب‌تر و متفاوت از پژو 405 خلق کند. در اواخر دهه هفتاد خورشیدی به‌نظر می‌رسید که ظاهر پژو 405 برای مخاطبین اندکی کسل‌کننده به‌نظر می‌رسد و این محصول نیاز به بازاریابی مجدد دارد. به همین دلیل ایران‌خودرو تصمیم گرفت با اجرای برخی اصلاحات، سدان سالخورده فرانسوی را به نسل جدیدش یعنی پژو 406 شبیه کند و حاصل این تغییرات تولد پژو پارس بود. پژو پارس خودرویی با ظاهر جذاب و هماهنگ است که در مقابل بسیاری از رقبا همچون کیا ریو برتر به‌نظر می‌رسد. این خودرو همچنان برای مخاطبان ایرانی جذاب تلقی می‌شود، هرچند در طول دو دهه عرضه به بازار، بخش اعظم جذابیت و تازگی خود را به دلیل ورود رقبای جدید از دست داده است. ستون‌های باریک و کاپوت کشیده امروزه دیگر چندان نوآورانه محسوب نمی‌شوند و به‌واسطه حضور سدان‌های تازه‌نفس، چشم مصرف‌کنندگان به مشاهده خودروهایی با ظاهر به‌مراتب زیباتر و مدرن‌تر عادت کرده است.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

رانندگی با پژو پارس برای افرادی که پیش‌ازاین خودرو مالک سمند، 405 یا محصولات مشابه بوده‌اند، هیچ نکته جدیدی در بر ندارد و تفاوت چندانی میان تجربه رانندگی این خودروها احساس نمی‌شود. تنها می‌توان گفت پرشیا به دلیل بهره‌‌مندی از ستون‌های باریک، دید مناسب‌تری را نسبت به محصولات خانواده سمند ارائه می‌دهد و برای استفاده در مسیرهای درون‌شهری مناسب‌تر است. اما برای افرادی که پیش از پژو پارس، مالک خودروهای کوچک شهری نظیر پراید یا تیبا بودند، رانندگی با این خودرو یک تجربه شیرین و حتی هیجان‌انگیز محسوب خواهد شد. کابین این خودرو جادار بوده، راننده در جایگاه راحتی قرار دارد و در سفرهای طولانی‌مدت بدن راننده آسیب کمتری خواهد دید. عایق‌بندی کابین پژو پارس، به‌خصوص در نسخه‌های قدیمی، نسبت به خودروهای اقتصادی داخلی بهتر است و صدای پیشرانه کمتر وارد کابین می‌شود، ازاین‌رو با فضایی آرام‌تر روبرو خواهید بود. فرمان ماشین نیز استحکام قابل توجهی داشته و خودرو در سرعت‌های بالا پایداری مناسبی از خود نشان می‌دهد که این موضوع باعث افزایش حس اطمینان هنگام سواری خواهد شد. در مورد مصرف سوخت تفاوت‌های قابل توجهی میان تیپ‌های مختلف پارس وجود دارد. مرسوم‌ترین نسخه این خودرو موسوم به پارس سال، از پیشرانه 1.8 لیتری هشت سوپاپه مشترک با پژو 405 استفاده می‌کند که با معیارهای امروزی مصرف سوخت بالایی را ثبت کرده و به 9.1 لیتر در هر صدکیلومتر می‌رسد. این رقم در خصوص پارس LX‌ یا پارس اتوماتیک اندکی کاهش را نشان می‌دهد و با مصرف سوخت به‌مراتب بهینه‌تری مواجه هستیم. با توجه به ظرفیت باک پرشیا که در حدود 70 لیتر است، راننده نیاز چندانی به سوخت‌گیری در فواصل کوتاه‌مدت نخواهد داشت.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

پژو پارس با چند پیشرانه به بازار کشورمان عرضه شده است. نمونه‌های مرسوم پژو پارس سال و پژو پارس دوگانه‌سوز از موتور 1.8 لیتری L3 با قدرت 100 اسب‌بخار و گشتاور 153 نیوتن‌متر استفاده می‌کنند. تیپ LX و اتوماتیک این خودرو نیز از پیشرانه TU5 بهره می‌برند که 108 اسب‌بخار قدرت و 142 نیوتن‌متر گشتاور ارائه می‌دهد. تمامی تیپ‌های پژو پارس دیفرانسیل جلو هستند و از گیربکس پنج سرعته دستی استفاده می‌کنند، به‌جز نمونه اتوماتیک که از گیربکس چهارسرعته AL4 بهره می‌برد. شتاب پژو پارس نیز بسته به نوع پیشرانه مورد استفاده، رقمی بین 10 الی 14 ثانیه برآورد می‌شود. نمونه‌های ELX سریع‌ترین نسخه‌های پژو پارس هستند که از پیشرانه‌های حجیم دو لیتری استفاده می‌کردند و دیگر به تولید نمی‌رسند؛ کندترین نمونه نیز پژو پارس اتوماتیک با موتور TU5 و گیربکس AL4‌ است و برای علاقه‌مندان به رانندگی‌های تهاجمی خودرو مناسبی به‌نظر نمی‌رسد.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

پژو پارس همانند دیگر محصولات داخلی هیچ‌گاه در آزمون‌های تست تصادف بین‌المللی شرکت نکرده و از این رو نمی‌توان برآورد دقیقی از میزان امنیت این خودرو داشت. علاوه بر آن پژو پارس خودرویی متعلق به دهه هشتاد میلادی است؛ خودروهای فرانسوی در این دوره ایمنی چندانی در تصادفات ندارند و امتیازات ضعیفی را در آزمون‌های ایمنی کسب کرده‌اند. از سوی دیگر تجهیزات ایمنی امروزی در هیچ‌کدام از نسخه‌های پژو پارس دیده نمی‌شود و تمامی این خودروها فاقد مواردی همچون سیستم کنترل پایداری یا سیستم کنترل کشش هستند. تنها امکانات ایمنی پژو پارس محدود به کیسه‌های هوا راننده و سرنشین، سیستم ترمز ضد قفل و سیستم توزیع نیروی ترمز می‌شود و اکثر نمونه‌های این خودرو حتی از ترمز دیسکی عقب نیز محروم هستند؛ بنابراین بهتر است تا هنگام رانندگی با پژو پارس، جوانب احتیاط را به‌دقت رعایت کنید!
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

پژو پارس یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهای بازار ایران است. این محصول سال‌هاست که با موفقیت بر رده سدان‌های خانوادگی داخلی حکمرانی می‌کند و انتخاب اول بسیاری از مصرف‌کنندگان ایرانی است. خرید و فروش پژو پارس در بازار خودروهای کارکرده رونق قابل توجهی دارد و برای فروش این خودرو به مشکل چندانی برخورد نخواهید کرد. هرچند افزایش قیمت سوخت در دو دهه اخیر بخشی از مشتریان پرشیا را به سمت سدان‌های کم‌مصرف نظیر 206 صندوقدار سوق داده است. یکی از نکات منفی پژو پارس، استهلاک بالای این خودرو است که در طولانی‌مدت موجب افزایش هزینه‌های نگهداری این خودرو می‌شود. قطعات ظاهری این خودرو نیز نسبت به پژو 405 گران‌تر هستند و در صورت وقوع سانحه، متحمل زیان‌های سنگین‌تری خواهید شد. با این وجود، شبکه گسترده خدمات پس از فروش ایران‌ خودرو و آشنایی تعمیرکاران با پرشیا، این خودرو را به انتخابی کم‌ریسک در مقایسه با رقبای چینی تبدیل می‌کند.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : سدان
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
فضای کابین جادار
در دسترس بودن قطعات و لوازم یدکی
خدمات پس از فروش مناسب
بازار خرید و فروش مناسب
نقاط ضعف
استهلاک بالا
کیفیت قطعات کابین نه چندان مناسب

نظرات کاربران در مورد پژو پارس

امتیاز کاربران

( 31 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
44 نظر
کاربرناشناسپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۳/۰۱/۲۶
امتیاز
0/5
بهترین ماشین ایرانی. شتاب بالا ، دور بالا عالی ، داخلش نرم و خوبه ، شکل ظاهری عالی ،سیستم تعلیق عالی.
کاربرناشناسپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۲/۰۴/۰۶
امتیاز
0/5
بنده پارسtu5مدل 1400 دارم.تجربه شخصی بنده اینه. اتاق ظعیفی داره، دوتا بچه روی کاپوت ماشین رفتن، بحدی داغون شد،که مجبور شدم برم صافکاری، کیفیت رنگ بحدی پایینه که سنگ ریزه های توی جاده رنگو میکنه، مخصوصا جلوی کاپوت. ضخامت لایه رنگ بسیارکمه، اگه خط روی ماشین بیوفته نمیشه سنباده زد، چون کلا رنگ از بین میره و به فلز میرسی. از مدل 98 به بعد همگی مشکل جعبه فرمان دارن، و تق تق صدا میده.ماشین لاستیک سابی داره، مشکل کوییل داره، گاز برقی تاخیر داره، مشکل abs داره. از پشت داشبورد صدا آب میاد. اصلا ارزش ندار
کاربرناشناسپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۲/۰۳/۲۲
امتیاز
4/5
بنظرم خوبه سلطان جاده است
کاربرناشناسپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۲/۰۳/۲۲
امتیاز
4/5
بنظرم خوبه
کاربرناشناسپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۲/۰۱/۱۶
امتیاز
0/5
به نظر من 206 بهتره. مزایای پارس فضای کابین بزرگ و سرعت خوبی هم داره اما با این قیمت بازار ازاد نمی صرفه گزینه های بهتری هم هست مثل شاهین یا 206 من چون شاهین رو نداشتم نظر نمیدم ولی 206 از لحاظ شتاب، امنیت طراحی بهتر و اپشن بالاتره از پارس بهتره تازه با قیمت کمتر. توی لوازم یدکی هم که شاهین گیر نمیاد ولی 206 و پارس من خودم از سایت های مختلفی میگیرم. جدیدن یه آینه بغل با پمپ بنزین رو از یدک یار خریدم که خیلی سریع برام آوردن. ولی قطعاتش گرون تره. در کل پارس برای سرمایه گذاری انتخاب خوبیه.
آقای مرادیپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۰/۱۱/۰۵
امتیاز
0/5
سلام به همگی من در تعجبم که چرا پارس معمولی از موقع افزایش قیمت کارخانه ای تا الان قیمت بالایی نگرفت من مقایسه اش میکنم با 405slx قبلا یک قیمت بودن
کاربرناشناسپژو پارس معمولی 1382
۱۴۰۰/۰۲/۰۵
امتیاز
4/5
سلام به دوستان گرامی به نظر من این پارس های بالای 90 ارزش خرید پایین تری نسبت به پارس های زیر 90 دارند چون امتحان کردم اونها استهلاک بیشتری دارند و مصرف سوخت بالای 10 اما زیر 90 صدی 8الی9 میسوزونن ما یک پارس بژ 82 داریم خیلی هم راضی هستسم 180 تا پر میکنیم بعد از 3سال یک واشر سر سیلندر که نیم سوز بود عوض کردیم سواریی که این ماشین به شما میده هیچ پارس جدیدی نداره این ماشین ها فرانسوی هستند و به شدت از کیفیت ساخت بالایی بهره میبرن فقط آب روغن رو نگاه کن دور دنیا رو بچرخ بدون اینکه جایی کم بیاره
کاربرناشناسپژو پارس معمولی، داشبورد جدید 1397
۱۴۰۰/۰۱/۰۵
امتیاز
5/5
از تمام مدل خودرو های ایران بهتره فقط تیو فایو
کاربرناشناسپژو پارس LX 1399
۱۳۹۹/۱۲/۲۱
امتیاز
1/5
😶😶😶😶😶😶
کاربرناشناسپژو پارس LX 1399
۱۳۹۹/۱۲/۰۶
امتیاز
3/5
فضای کافی برای مسافرت مهمترین نکته بود گشتاور بالایی دارد بیشتر مواقع در سرعت 30 تا 80 کیلومتر دنده 4 استفاده می کنم دنده 5 از 90 به بالا دور موتور با سرعت جریمه نشدن 110 کیلومتر زیر 3500 دور در دقیقه هیدرولیک خیلی فرق میکند براحتی از رفتن در شکم خودرو مقابل فرار می کنیدبرعکس پراید. پارس دیر سرعت می گیرد خودروهای پشتی بی صبر می شوند اما پس از چندین ثانیه سرعت به نزدیک 120 می رسد که البته خطر جریمه دارد جریان سرسیلندر چیه؟ دمای موتور میزانه فن هم کار می کنه دنده سنگین دور بالا قاتل خودروس نکنید
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک