همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

هیوندای وراکروز
Hyundai Veracruz

بازه قیمت:
3,400,000,000~2,400,000,000تومان

سال‌های هیوندای وراکروز
هیوندای وراکروز 2009
هیوندای وراکروز 2010
هیوندای وراکروز 2011
هیوندای وراکروز 2012
هیوندای وراکروز 2013
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت هیوندای وراکروز

هیوندای وراکروز
Hyundai Veracruz

بازه قیمت:
3,400,000,000~2,400,000,000تومان

سال‌های هیوندای وراکروز
هیوندای وراکروز 2009
هیوندای وراکروز 2010
هیوندای وراکروز 2011
هیوندای وراکروز 2012
هیوندای وراکروز 2013
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت هیوندای وراکروز

نقد و بررسی هیوندای وراکروز

هیوندای وراکروز (Hyundai Veracruz) یک کراس‌اوور سایز متوسط است که از سال 2009 به بازار ایران نیز وارد شد و در زمان خود یکی از لوکس‌ترین و قوی‌ترین شاسی‌بلندهای بازار به‌حساب می‌آمد. کمپانی هیوندای، مدل وراکروز را به قصد رقابت با نسل دوم لکسوس RX ساخته است و به همین دلیل این خودرو از هر نظر در مقایسه با سایر کراس‌اوورهای کره‌ای یک سروگردن بالاتر است. وراکروز در بازار ایران با نام iX55 نیز شناخته می‌شود؛ در حقیقت iX55 و وراکروز تنها از نظر طراحی و آپشن‌، تفاوت‌های کوچکی با یکدیگر دارند و یک خودرو محسوب می‌شوند؛ در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی هیوندای وراکروز بپردازیم.

نقد و بررسی فضای داخلی

کابین وراکروز نه‌تنها از نظر طراحی بالاتر از دیگر ساخته‌های هیوندای در آن زمان دیده می‌شود؛ بلکه کیفیت متریال به‌کار‌رفته در کابین این خودرو نیز به‌وضوح بالاتر از دیگر خودروهای کر‌ه‌ای زمان خود به‌نظر می‌رسد. طراحی داشبورد وراکروز ساده و دلپذیر جلوه می‌کند، اما به‌واسطه وجود انبوهی از کلیدها و همچنین نمایشگرهای کوچک آبی رنگ، با معیارهای امروزی هماهنگی چندانی ندارد. با این حال چه از نظر ظاهری و چه کیفی، وراکروز برای مصرف کننده‌ای که تا قبل از آن تنها سانتافه نسل دوم (2007-2009) سوار شده است، قدمی رو به جلو به‌حساب می‌آید. صندلی‌های وراکروز نیز راحت هستند و سرنشینان جلو و عقب با هیچ محدودیتی از نظر فضا مواجه نخواهند بود. صندلی‌های ردیف دوم نه تنها قابلیت تنظیم در طول را دارند، بلکه زاویه پشتی‌ آن‌ها نیز قابل تنظیم است که این مسئله تاثیر بسزایی در افزایش راحتی آن‌ها دارد. وراکروز دارای سه ردیف صندلی است و صندلی‌های ردیف سوم آن در کف صندوق عقب تا می‌شوند. فضای این صندلی‌ها بیشتر برای کودکان مناسب است، با این وجود هیوندای در این قسمت نیز خروجی سیستم تهویه پیش بینی کرده است. یکی از مزیت‌های وراکروز این است که صندلی‌های ردیف سوم آن برخلاف تویوتا پرادو فضایی از صندوق را اشغال نمی‌کنند. در بخش امکانات رفاهی، وراکروز در زمان خودرو خودروی بسیار مجهزی به‌حساب می‌آمد. حتی امروزه نیز این خودرو قابلیت رقابت با محصولات روز بازار را دارد و امکانات آن مناسب هستند. از امکانات این خودرو می‌توان به تنظیم برقی فرمان، گرمکن صندلی‌های جلو، سردکن صندلی راننده، صندلی‌های جلوی برقی، حافظه صندلی راننده، سیستم صوتی اینفینیتی با 10 بلندگو، تودوزی چرمی، سانروف برقی 3 حالته، اتولایت، چراغ‌های زنون، تهویه خودکار سه منطقه‌ای، شیشه‌های دودی عقب، سنسور دنده عقب، پشت آمپر سوپر ویژن، جا عینکی و آینه کنترل کودک اشاره کرد.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

وراکروز کاملا بر اساس زبان طراحی نسل قدیمی خودروهای هیوندای شکل گرفته است. با این حال طراحی این خودرو در مقایسه با دیگر خودروهای زمان خود نظیر کیا موهاوی، هیوندای سانتافه نسل دوم، لکسوس RX نسل دوم و نیسان مورانو نسل اول اندکی بهتر به‌نظر می‌رسد. خطوط منحنی و حجم‌دهی‌های متعدد اصلی‌ترین مشخصه‌های طراحی وراکروز هستند. چراغ‌های جلو و عقب نیز خوش فرم هستند و هماهنگی مناسبی با ظاهر کلی خودرو دارند. در بخش عقبی نیز گرافیک خاص چراغ‌های LED عقب در کنار دو خروجی اگزوز بیضی شکل بیش از هر چیز دیگری جلب توجه می‌کند.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

هیوندای وراکروز با اینکه از وزن زیاد و ابعاد بزرگی برخوردار است، اما شروع حرکت آن با شتاب خوبی انجام می‌شود. این شتاب خوب را هیوندای مدیون قدرت موتور 6 سیلندر خود است. در خط مستقیم وراکروز عملکردی بسیار رضایت‌بخش دارد و همچنان می‌توان آن را از خودروهای سریع خیابان دانست. در کنار این شتاب هیجان‌انگیز، سیستم تعلیق عملکرد اسپرتی ندارد و سواری خودرو بسیار نرم است. نرمی سواری به‌حدی رضایت‌بخش است که می‌توان وراکروز را نرم‌ترین شاسی‌بلند کره‌ای موجود در بازار کشور دانست. ناگفته نماند که وراکروز در قبال این نرمی سواری بخش بزرگی از هندلینگ و چسبندگی خود را فدا کرده است. درصورتی‌که بخواهید حین رانندگی با هیوندای وراکروز با سرعت وارد پیچ شوید، کم‌فرمانی شدیدی را از این خودرو شاهد خواهید بود. با توجه به عملکرد سیستم تعلیق و نقطه‌ثقل بالای این خودرو، بهتر است در چنین مواقعی روی سیستم کنترل پایداری خیلی حساب باز نکنید. از سوی دیگر ترمزهای وراکروز نیز چندان رضایت‌بخش نیستند و نمی‌توانند انتظارات را برآورده کنند. عملکرد گیربکس 6 دنده خودکار وراکروز نیز از دیگر نقاط قوت این خودرو است. این گیربکس که توسط آیسن ژاپن ساخته شده است، تعویض‌هایی نرم و هوشمند را ارائه می‌دهد. در انتها نیز باید به سیستم فرمان اشاره کنیم که عملکرد متوسطی دارد و برای خودرویی در این رنج قیمتی مناسب به نظر می‌رسد. وراکزور از نظر مصرف سوخت نمره چندان خوبی دریافت نمی‌کند. با اینکه مصرف ترکیبی 11.5 لیتری وراکروز برای چنین خودرویی معقول به‌نظر می‌رسد، ولی مصرف شهری در عمل چندان رضایت‌بخش نیست.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

با بالازدن کاپوت وراکروز متوجه خواهید شد که این خودرو از پیشرانه‌ای مشترک با هیوندای جنسیس کوپه و کیا موهاوی شش سیلندر برخوردار است. البته به دلیل تفاوت خودروها، قدرت خروجی و میزان چالاکی موتور در هر مدل فرق می‌کند. این موتور V6 تنفس طبیعی با حجم 3.8 لیتر می‌تواند 260 اسب‌بخار قدرت و 345 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. شتاب صفر تا صد کیلومتر وراکروز 8.5 ثانیه و حداکثر سرعت آن 210 کیلومتر بر ساعت است. با توجه به ممنوعیت واردات خودروهای پر حجم در سال 2013، در حال حاضر باید وراکروز را جزو معدود شاسی‌بلندهای قدرتمند و تنفس‌طبیعی بازار دسته‌بندی کرد.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

در لیست تجهیزات ایمنی هیوندای وراکروز مواردی مانند 6 ایربگ، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، پشت سری‌های فعال، سنسور دنده عقب، سنسور فشار باد تایرها، ترمز ضد قفل، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز و کمربندهای ایمنی پیش کشنده دیده می‌شوند. وجود چنین تجهیزاتی در کنار بدنه مستحکم وراکروز باعث شد تا این خودرو، نمرات بسیار خوبی را از موسسه KNCAP، IIHS و NHTSA دریافت کند. موسسه IIHS در سال 2007 به وراکروز بهترین رتبه ایمنی را در تصادف از جلو و عقب اعطا کرد.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

هیوندای وراکروز به‌عنوان یک خودروی مدرن شناخته نمی‌شود، اما با توجه به اینکه در زمان خود پرچمدار کراس‌اوورهای هیوندای به‌حساب می‌آمد، هنوز نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. هیوندای وراکروز درحال حاضر یکی از معدود کراس‌اوورهایی است که از موتور قدرتمند تنفس‌طبیعی بهره می‌برد؛ چنین موتورهایی دردسر و هزینه‌های نگهداری کمتری نسبت به نمونه‌های توربوشارژ دارند. از سوی دیگر نرمی سواری، اتاق جادار و امکانات متنوع نیز جزو مواردی هستند که در کمتر کراس‌اووری می‌توان آن‌ها را یک‌جا یافت. علاوه‌بر این وراکروز خودرویی کم هزینه و کم‌استهلاک است و می‌تواند در مقایسه با گزینه‌هایی همچون نیسان مورانو یا بی ام و X3 نسل اول، انتخاب منطقی‌تری باشد. با توجه به تمامی این مزایا و همین‌طور عرضه گسترده این خودرو، نگرانی از بابت تامین قطعات و بازار فروش دست دوم آن نیز وجود ندارد؛ بنابراین می‌توان ارزش خرید نسبتا بالایی را برای هیوندای وراکروز در نظر گرفت.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
قوای پیشرانه مناسب
فضای کابین جادار
نقاط ضعف
واردات محدود
استهلاک بالا
مصرف سوخت بالا

نظرات کاربران در مورد هیوندای وراکروز

امتیاز کاربران

( 6 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
7 نظر
کاربرناشناسهیوندای وراکروز فول EN 2011
۱۳۹۹/۱۰/۲۰
امتیاز
4/5
با سلام من از سال 90 تا 99 داشتم. واقعا عالی بود
کاربرناشناسهیوندای وراکروز فول EN 2011
۱۳۹۹/۰۸/۱۴
امتیاز
0/5
Ix55 من مدل2011 هست توجاده واقعا غولیه واسه خودش از بیشتر شاستی بلندها یک سرو گردن بالاتره برای سبقت گرفتن کافیه پدال رو بچسبونی دیگه هیچی جلودارش نیس مصرفش هم توی جاده حدود9 هست البته اگه جاده مسطح باشه ولی اگه سربالایی باشه به10 تا11 هم میرسه قدرت موتورش فوق العاده هست شیب 75 درجه رو مثل آب خوردن بالا میره خلاصه اونایی که یه شاستی بلند خفن میخوان ،وراکروزix55 بخرن اگه پول دارین 2013 بخرید امکاناتش کمی بیشتره
کاربرناشناسهیوندای وراکروز فول EN 2011
۱۳۹۹/۰۷/۰۳
امتیاز
4/5
تجربه و لذت رانندگی با یک خانواده پرجمعیت بدون هیچ گونه خستگی در سفر
کاربرناشناسهیوندای وراکروز فول EN 2011
۱۳۹۹/۰۴/۲۴
امتیاز
5/5
ما یک بار یک وراکروز داشتیم یک پژو با ما تصادف کرد یعنی وراکروز هیچ نشد ولی در عوض پژو نابود شد
az7هیوندای وراکروز فول EN 2011
۱۳۹۸/۱۰/۱۲
امتیاز
4/5
برای مسافرت فوق العاده هست. صندوق عقب از وانت بیشتر جا داره و احساس راحتی فوق العاده ای داره.
91dهیوندای وراکروز فول EN 2012
۱۳۹۸/۱۰/۰۵
امتیاز
5/5
نسبت هزینه وکیفیت فنی وسواری ،نسبت به بقیه ماشین های هم سطح این ماشین واقعا عالی هست
shaهیوندای وراکروز نیمه فول EN 2011
۱۳۹۸/۰۴/۲۳
امتیاز
4/5
خیلی راحت و مسلط در رانندگی
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک