هیوندای i20 مونتاژHyundai I20kermanmotor
بازه قیمت:1,600,000,000~1,500,000,000تومان
بازه قیمت:
1,600,000,000~1,500,000,000تومان
سالهای هیوندای i20 مونتاژ
هیوندای i20 مونتاژ 1396
هیوندای i20 مونتاژ 1397
امتیاز کارشناسان
3/5
هیوندای i20 مونتاژHyundai I20kermanmotor
بازه قیمت:1,600,000,000~1,500,000,000تومان
بازه قیمت:
1,600,000,000~1,500,000,000تومان
سالهای هیوندای i20 مونتاژ
هیوندای i20 مونتاژ 1396
هیوندای i20 مونتاژ 1397
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی هیوندای i20 مونتاژ
خودروهای هاچبک یکی از معدود سگمنتهای خودرویی هستند که تاکنون توانستهاند در مقابل هجوم همهجانبه کراساوورها و شاسیبلندها به بازار خودرو جهان مقاومت کنند. کاربردیبودن این خودروها برای استفاده در شهرهای شلوغ و عملکرد اقتصادی خوبی که از خود به نمایش میگذارند، علت تداوم حضور آنها در بازار خودرو جهان طی سالهای گذشته محسوب میشود.
هیوندای i20 نیز یکی از این هاچبکهای دوستداشتنی است که توسط شرکت مشهور هیوندای (Hyundai Motor) در سطح گستردهای از بازار جهانی عرضه شده است. در حقیقت هیوندای i20 آنقدر در بازارهای بینالمللی محبوبیت دارد که میتوان نسلهای مختلف آن را در خیابانهای اغلب کشورهای جهان مشاهده کرد. هیوندای i20 موفق شد ابتدا از طریق واردات به بازار کشورمان راه یابد و نسل دوم آن نیز در فاصله سالهای 1395 تا 1397 مهمان خط مونتاژ کرمان موتور بود.
طراحی زیبا، پیشرانه قابلقبول و عرضه گسترده در سطح بازار، از مزایایی بودند که موجب شدند تا هیوندای i20 بتواند در دوره کوتاه حضور خود موفقیتهایی را کسب کند. هیوندای i20 در بازار کشورمان با خودروهایی همچون تویوتا یاریس، کیا ریو هاچبک و رنو اسکالا به رقابت پرداخت و از نظر قیمتی نیز با برخی کراساوورهای چینی در یک رده قرار گرفت. در این مطلب قصد داریم به بررسی همهجانبه هیوندای i20 بپردازیم، بنابراین اگر به شناخت بیشتر هیوندای i20 مونتاژ و نکات مرتبط با آن علاقهمند هستید، در ادامه با ما همراه شوید.
نقد و بررسی فضای داخلی
نمای کلی کابین هیوندای i20 ساده و درعینحال زیبا طراحی شده، هرچند میتوان در برخی نقاط آثاری از طراحی فانتزی را نیز مشاهده کرد که برای یک هاچبک الزامی بهنظر میرسند. کنسول نسبتا حالتی برآمده دارد و چیدمان ادوات نیز بهگونهای است که به شما حضور در خودرویی قویتر از یک هاچبک را القا میکند.
با بررسی کلی طراحی کابین هیوندای i20 میتوان گفت که این محصول توانایی جذب مشتریان جوان را دارد، هرچند جذابیت طراحی آن بهاندازه دیگر هاچبکهای این رده نیست و هیوندای سبکی آرام و بهدوراز هیاهو را در طراحی فضای داخلی این نسل از هیوندای i20 دنبال کرده است.
داشبورد هیوندای i20 مونتاژ شده توسط کرمان موتور از تریم دورنگ بهره میبرد که سبب شده تا این خودرو بتواند خود را لوکستر از آنچه هست نشان دهد. جنس مواد استفاده شده در ساخت کابین نیز برای یک هاچبک اقتصادی در سطح بازار جهانی مناسب بهنظر میرسند و حس نامطلوبی از لمس ادوات کابین به شما دست نخواهد داد.
فرمان هیوندای i20 از دکمههای کنترلی برخوردار است که برای خودرویی در این رده مطلوب بهنظر میرسد. قطعات و ادوات فضای داخلی هیوندای آی بیست نیز از مواد باکیفیتی ساخته شدهاند و در صورت نگهداری مطلوب، کابین این خودرو تا سالها کیفیت اولیه خود را حفظ خواهد کرد. فضای داخلی نیز برای چهار سرنشین کافی خواهد بود و برای صندوق عقب نیز 326 لیتر فضا در نظر گرفته شده است که برای یک هاچبک جمعوجور فضای نسبتا مناسبی به نظر میرسد، اما در سفرهای خانوادگی میتواند دردسر آفرین باشد!
هیوندای i20 مونتاژ شده توسط کرمان موتور از طیف گستردهای از امکانات و آپشنها بهرهمند است که به این خودرو قدرت رقابت با سایر خودروهای همرده را اعطا میکند. از جمله این امکانات میتوان به مواردی نظیر کنترل ایستایی در سربالایی (HAC)، کول باکس، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، مانیتور 7 اینچی لمسی به همراه 6 بلندگو و سیستم رهیاب، روکش صندلی پارچهای، آینه جانبی با گرمکن و دوربین عقب اشاره کرد. البته در سال 97 شرکت کرمان موتور نمونهای تحت عنوان هیوندای آی بیست آپشنال را نیز راهی بازار کرد که نسبت به نمونه اولیه از چند آپشن بیشتر برخوردار بود؛ سیستم ورود و استارت بدون کلید، نمایشگر دوربین آینه وسط و اتولایت جزو معدود تفاوتهای میان هیوندای i20 آپشنال و نمونه اولیه محسوب میشود.
نقد و بررسی بیرون خودرو
طراحی نسل دوم هیوندای i20 (GB) در زمانی صورت گرفته که این شرکت پس از اجرای راهحلهای گوناگون، به سبکی متعادل و منطقی در طراحی رسیده بود و از اینرو میتوان گفت که ظاهر هیوندای i20 زیبا و رضایتبخش است. طراحی خارجی نسل دوم هیوندای آی بیست را میتوان پخته و منطقی عنوان کرد. در نمای جلو این خودرو شاهد استفاده از چراغهای کشیده به همراه جلوپنجره مشبک مشکیرنگ و خطوط تیز و هجومی هستیم که ظاهری خشن را برای نمای جلو ایجاد کردهاند.
روند جالب طراحی در نمای جانبی هیوندای i20 نیز ادامه پیدا کرده است و برخلاف بسیاری از هاچبکهای اقتصادی بازار، طراحان هیوندای در این قسمت از خطوط تیز و کشیده برای خلق جذابیت استفاده کردهاند. در این میان رینگهای 16 اینچی آلیاژی و ستون C مشکیرنگ نیز نقش قابلتوجهی در افزایش جذابیت این بخش بر عهده دارند.
سبک طراحی قسمت عقب هیوندای i20 نیز بهگونهای است که انگار با نسخه هاچبک از هیوندای توسان روبرو هستیم و نمای کلی آن برای بیننده جذاب بهنظر میرسد؛ بنابراین میتوان هیوندای i20 را از تمامی جوانب خودرویی زیبا دانست که کمتر کسی میتواند نسبت بهظاهر آن انتقادی را وارد کند.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
نسل دوم هیوندای i20 نسبت به نسل قبلی خود دچار تغییرات اندکی در ابعاد شده که این مسئله به افزایش فاصله بین دو محور خودرو و راحتی بیشتر سرنشینان کمک کرده است. ازاینرو میتوان گفت طراحان هیوندای موفق شدهاند یکی از نقاط ضعف اصلی خودروهای هاچبک را در هیوندای i20 رفع کنند و حتی میتوان با رعایت برخی نکات، پنج سرنشین را سوار هیوندای i20 نمود.
جایگاه راننده پشت فرمان هیوندای i20 نیز مناسب ارزیابی میشود و دید مناسبی نسبت به اطراف خودرو دارد. فرمان برقی هیوندای i20 عملکردی نرم از خود نشان میدهد و تعویض دندهها نیز بسیار آرام صورت میگیرند. عایقبندی کابین نیز مناسب است و از سوی دیگر پیشرانه 1.4 لیتری هیوندای هیچگونه صدای اضافی تولید نمیکند؛ بنابراین با یک خودرو ایدهآل برای گردش در معابر درونشهری روبرو هستیم.
اگر اهل رانندگیهای پرشتاب هستید، بهتر است بدانید که پیشرانه کمحجم آی بیست در کنار گیربکس 4 سرعته و نهچندان هوشمند این خودرو، باعث شده است که هیوندای i20 بههیچوجه خودروی مناسبی برای یک رانندگی اسپرت و هیجانانگیز به شمار نرود. یکی از مزایای این هاچبک جذاب به ترمزهای آن مربوط میشود، ترمزهای دیسکی این خودرو قدرتمند عمل میکنند و توانایی متوقف کردن کامل آن را دارند.
نقد و بررسی موتور
زیر کاپوت هیوندای i20 یک پیشرانه 1.4 لیتری تنفس طبیعی قرار دارد که هدف اصلی آن کاهش استهلاک خودرو در بلندمدت و ارائه ارقام اقتصادی برای مصرف سوخت است. این پیشرانه میتواند حداکثر 99 اسببخار قدرت و 134 نیوتنمتر گشتاور تولید کند که آنها را از طریق جعبهدنده چهار سرعته اتوماتیک، در اختیار چرخهای جلو قرار میدهد.
شتاب رسمی 13.2 ثانیهای و حداکثر سرعت 170 کیلومتربرساعت مشخصههای مربوط به حداکثر سرعت و شتاب این خودرو هستند که برای یک هاچبک اقتصادی شهری کافی بهنظر میرسند. عمده تمرکز در ساخت پیشرانه هیوندای i20 نسل دوم، بر کاهش مصرف سوخت بوده که خوشبختانه میتوان گفت هیوندای به این هدف نائل آمده است، چرا که مصرف ترکیبی این خودرو تنها 6.7 لیتر در صد کیلومتر است که عددی کاملا مطلوب ارزیابی میشود.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
محصولات هیوندای برای عرضه در سطح جهان تولید میشوند و به همین دلیل میبایست از استانداردهای ایمنی مطلوبی بهرهمند باشند. هیوندای i20 نیز از این قاعده مستثنی نیست و با شرکت در تست تصادف موسسه معتبر یوروانکپ، موفق به کسب چهار ستاره ایمنی شده که برای یک خودرو کوچک راضیکننده بهنظر میرسد.
از نظر امکانات ایمنی نیز هیوندای i20 وضعیتی مطلوب دارد و به تجهیزاتی از قبیل کیسه هوای راننده و سرنشین جانبی، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، سنسور فشار هوای تایرها، EBA، ABS و EBD مجهز شده است.
نقد و بررسی ارزش خرید
هیوندای i20 در حال حاضر یکی از باارزشترین گزینههای خرید در میان محصولات اقتصادی و غیر چینی بازار محسوب میشود؛ البته باید متذکر شد که نقطهضعف اصلی هیوندای i20 در مقابل رقبا، نبود برخی آپشنها همچون سانروف، کروز کنترل، سنسور جلو و تنظیم برقی صندلی است که میتواند مشتری را به سمت خرید گزینههای دیگر سوق دهد.
با این حال مواردی همچون طراحی جذاب، کیفیت بالای ساخت، عملکرد اقتصادی و مقرونبهصرفه و فضای کافی کابین گزینههایی هستند که مصرفکننده را برای خرید هیوندای i20 تشویق میکنند. هیوندای i20 خودرویی کاملا مناسب برای مصارف شهری است و ازاینرو میتوان گفت افرادی که به دنبال یک خودرو اقتصادی و جمعوجور برای رانندگی در شهرهای بزرگ هستند، مشتری اصلی این خودرو خواهند بود.
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
فضای کابین جادار
امکانات رفاهی قابل قبول
مصرف سوخت مناسب
طراحی زیبا و جذاب
نقاط ضعف
سواری نسبتا خشک
بازار خرید و فروش نسبتا ضعیف
نظرات کاربران در مورد هیوندای i20 مونتاژ
امتیاز کاربران
( 4 کاربر )