برلیانس کراسBrilliance Ccross
بازه قیمت:890,000,000~640,000,000تومان
بازه قیمت:
890,000,000~640,000,000تومان
سالهای برلیانس کراس
برلیانس کراس 1396
برلیانس کراس 1397
برلیانس کراس 1398
برلیانس کراس 1399
امتیاز کارشناسان
3/5
برلیانس کراسBrilliance Ccross
بازه قیمت:890,000,000~640,000,000تومان
بازه قیمت:
890,000,000~640,000,000تومان
سالهای برلیانس کراس
برلیانس کراس 1396
برلیانس کراس 1397
برلیانس کراس 1398
برلیانس کراس 1399
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی برلیانس کراس
طی چند سال اخیر رشد بازار هاچبککراسها یا کراساوورهای کوچک در کشورمان فوقالعاده بوده است و به همین سبب هرکدام از خودروسازان داخلی سعی کردهاند تا محصولی را در این رده به بازار عرضه کنند. رنو ساندرو استپ وی، برلیانس C3 و لیفان X50 نمونهای از خودروهایی هستند که با چنین هدفی راهی بازار داخلی شدند.
هاچبککراسها در حقیقت نسخههای بلندقامت هاچبکها هستند که با افزودن تعدادی ضربهگیر پلاستیکی و دستکاریهای انجامشده در سیستم تعلیق و فنربندی، جرات اجرای مانورهای ماجراجویانه را در جادههای ناهموار به رانندگان منتقل میکنند، اما در عمل تفاوت چندانی نسبت به برادرهای هاچبک خود ندارند!
برلیانس C3 یکی از جذابترین هاچبککراسهای بازار است که در فاصله سالهای 1396 تا 1398 توسط پارس خودرو به تولید میرسید. این خودرو نمونه کراس برلیانس H320 محسوب میشود و با تکیهبر برخی بهروزرسانیهای ظاهری و فنی، در ابتدای عرضه به بازار کشور توانست به رقیب قدرتمندی برای رنو ساندرو استپ وی تبدیل شود.
نقد و بررسی فضای داخلی
برلیانس C3 یکی از خودروهای اقتصادی کشور چین محسوب میشود، بنابراین نباید انتظار چندان بالایی از طراحی و کیفیت متریال استفاده شده در کابین آن داشته باشید. نمای کلی کابین برلیانس کراس کاملا مشابه کابین برلیانس H320 بوده و شرکت سازنده زحمت ایجاد تغییراتی هرچند جزئی را به خود نداده است.
یکی از جذابیتهای کابین برلیانس C3 به رنگبندی آن مربوط میشود، جاییکه پارس خودرو تصمیم به استفاده از تریم تمام مشکی برای برلیانس کراس گرفته است تا حس اسپرت بیشتری را به بیننده القا کند. استفاده از این رنگبندی به همراه امکانات رفاهی متنوع و صندلیهای خوشفرم چرمی، سبب شده تا برلیانس کراس در مقایسه با رنو ساندرو استپ وی بسیار جذابتر بهنظر برسد.
برلیانس C3 بر خلاف دیگر محصولات برلیانس حاضر در بازار کشور که در چند سطح مختلف از امکانات و آپشنها به تولید میرسیدند، تنها در یک نسخه راهی بازار شدهاست. این خودرو به تجهیزاتی همچون سانروف، سنسور دنده عقب، نمایشگر لمسی به همراه رهیاب ماهوارهای، فرمان کمکی برقی، سیستم ورود و استارت بدون کلید و کروز کنترل مجهز است که برای یک هاچبک کراس موجود در این رنج قیمتی، کاملا مطلوب بهنظر میرسند.
نقد و بررسی بیرون خودرو
در نمای جلویی سی 3 کراس، یک جلوپنجره کلیوی شکل به سبک محصولات بی ام و قرار گرفته است که در ترکیب با حالت اسپرت چراغهای جلو و همینطور سپر نسبتا حجیم این خودرو، چهره مصمم و جوانپسندی را برای این بهاصطلاح کراساوور کوچک پدید آورده است.
در نمای جانبی طرح متفاوت رینگهای اسپرت و پهن سی 3 کراس، در کنار ضربهگیرهای تیرهرنگ و روفرک سقف بهخوبی نشانگر تفاوت برلیانس کراس با H320 خواهد بود. طراحی نمای پشتی برلیانس C3 یکی از نقاط قوت طراحی این هاچبککراس محسوب میشود؛ این بخش ضمن برخورداری از هماهنگی کافی با سایر اجزای بدنه، به لطف بهرهمندی از باله و دیفیوزر بکار رفته در بخش پایینی سپر، بسیار جذابتر از نمونه اولیه بهنظر میرسد.
بهطورکلی میتوان گفت نمای ظاهری برلیانس C3 کراس نهتنها از رقبای اصلی آن یعنی رنو ساندرو استپ وی یا دانگ فنگ اچ سی کراس زیباتر بهنظر میرسد، بلکه میتوان گفت که این محصول ترکیبی نسبت به برلیانس H320 نیز از طراحی جوانپسندتری برخوردار است.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
رانندگی با برلیانس C3 تفاوت چندانی را نسبت به تجربه رانندگی با نمونه هاچبک این خودرو برای شما ایجاد نخواهد کرد؛ اگر سابقه رانندگی با H320 را داشته باشید، این مسئله در همان دقایق اولیه رانندگی برای شما کاملا مشهود خواهد شد.
اختلاف ارتفاع اندکی که در مقایسه بین برلیانس C3 و برلیانس H320 مشاهده میشود، همانند دیگر خودروهای کراس معطوف به سیستم تعلیق و فنربندی شده تا سواری نرمتری را در مسیرهای ناهموار فراهم کند.
به لطف افزایش حجم و قدرت پیشرانه و همینطور استفاده از گیربکس چهارسرعته بهبودیافته در نمونههای مجهز به موتور 1.65 لیتری، تجربه رانندگی با برلیانس C3 نسبت به خودروهای پیشین برلیانس و دیگر هاچبککراسهای بازار که از موتور 1.5 لیتری استفاده میکنند، تفاوت چشمگیری دارد.
در حال حاضر، برلیانس کراس 1.65 تطابق بهتری با شرایط ایران پیدا کرده است و در گذر از مسیرهای درونشهری و برونشهری، کمبود کشش یا شتاب را شاهد نخواهید؛ البته نکته حیاتی در خصوص رانندگی با هاچبککراسها و بهخصوص برلیانس C3، این است که نباید از چنین خودروهایی انتظار عملکرد یک کراساوور را داشته باشید و بهتر است از آنها برای گذر از جادههای صعبالعبور یا اصطلاحا آفرود استفاده نکنید.
برلیانس C3 تنها دو سانتیمتر از نمونه هاچبک خود مرتفعتر است که این اختلاف نیز در صورت پر بودن خودرو جبران میشود؛ بنابراین استفاده از خودروهای کراس تنها هنگام رانندگی در معابر درونشهری و گذر از سرعتگیرهای غیراستاندارد کشور عزیزمان کاربرد دارد و در سایر موارد باید با برلیانس C3 خود همچون یک سواری یا یک هاچبک شهری رفتار کنید. از طرف دیگر این افزایش ارتفاع بر روی هندلینگ سی 3 کراس تأثیر منفی گذاشته است و این خودرو در مقایسه با H320 از پایداری کمتری حین عبور از جادههای مارپیچ برخوردار است.
نقد و بررسی موتور
پارس خودرو برلیانس C3 را با دو پیشرانه 1.5 لیتری و 1.65 لیتری به بازار عرضه کرده است که نسخه دوم عملکرد فنی بهتری از خود به نمایش میگذارد. نسخههای مجهز به موتور 1.5 لیتری حداکثر 103 اسببخار قدرت و 138 نیوتنمتر گشتاور در اختیار راننده قرار میدهند. گیربکس در نظر گرفته شده برای این خودرو نیز چهار سرعته اتوماتیک است. این نسخه شتاب و کشش متوسطی دارد و حدود 7.5 لیتر در هر صد کیلومتر بنزین میسوزاند.
نسخه قویتر برلیانس کراس به پیشرانه 1.65 لیتری تنفس طبیعی مجهز است که این پیشرانه 114 اسببخار قدرت و 154 نیوتنمتر گشتاور تولید میکند. برای سیستم انتقال قدرت نیز از یک جعبهدنده چهارسرعته بهبود یافته استفاده شده که در فواصل کوتاهتری نسبت به تعویض دنده اقدام میکند و هوشمندتر است. شتاب و کشش این خودرو نسبت به نسخه 1.5 لیتری بهبود قابلتوجهی یافته و از مصرف سوخت ترکیبی آن نیز حدود یک لیتر کاسته شده است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
اطلاعات دقیقی در خصوص ایمنی برلیانس کراس یا برلیانس H320 وجود ندارد؛ بنابراین نمیتوان با قطعیت در خصوص ایمن بودن یا نبودن این خودرو اظهارنظر کرد. در بررسی تجهیزات ایمنی، برلیانس C3 در سطحی مشابه با دیگر رقبای خود قرار میگیرد و به امکانات قابلقبولی مجهز است.
کیسه هوای راننده و سرنشین، سیستمهای ترمز ABS و EBD به همراه سنسور پارک عقب، اندک امکانات ایمنی برلیانس کراس را تشکیل میدهند که در مقایسه با رقبایش نه برتری خاصی را برای این خودرو به همراه دارد و نه آن را در موضع ضعف قرار میدهد.
نقد و بررسی ارزش خرید
بازار هاچبککراسها امروزه از شوق و حرارت سابق برخوردار نیست و افزایش شدید قیمتها تأثیر منفی شدیدی بر خریدوفروش این خودروها بهخصوص برلیانس C3 گذاشته است. امروزه خریداران نسبت به گذشته دقت بیشتری دارند و سعی دارند خودروهایی را خریداری کنند که ضمن برخورداری از خدمات پس از فروش همهجانبه، از بازار دستدوم بسیار پررونقی نیز برخوردار باشد!
برلیانس کراس را میتوان نمونه تیونینگ شده از برلیانس H320 دانست که از مزایایی همچون طراحی جذاب، توان فنی قابلقبول و امکانات مناسب رفاهی و ایمنی برخوردار است. این خودرو در مقایسه با اکثر کراسهای چینی بازار عملکرد فنی قابلقبولی از خود به نمایش میگذارد؛ بهخصوص در نمونههای مجهز به پیشرانه 1.65 لیتری، قدرت رقابت با ساندرو استپ وی را نیز دارد.
در مقابل این خودرو از معایبی نیز برخوردار است که از جمله آنها میتوان به عدم دسترسی آسان به قطعات یدکی و خدمات فنی، کیفیت ساخت پایینتر از رنو ساندرو، عرضه محدود و اختلاف قیمت چشمگیر با نمونه H320 اشاره کرد؛ وجود چنین معایبی باعث شده است برلیانس سی 3 کراس در حال حاضر از ارزش خرید کمتری نسبت به سایر رقبای خود برخوردار باشد.
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نظرات کاربران در مورد برلیانس کراس
امتیاز کاربران
( 7 کاربر )