بیسو T3Bisu T3
بازه قیمت:910,000,000~810,000,000تومان
بازه قیمت:
910,000,000~810,000,000تومان
سالهای بیسو T3
بیسو T3 1397
بیسو T3 1398
بیسو T3 1399
امتیاز کارشناسان
3/5
بیسو T3Bisu T3
بازه قیمت:910,000,000~810,000,000تومان
بازه قیمت:
910,000,000~810,000,000تومان
سالهای بیسو T3
بیسو T3 1397
بیسو T3 1398
بیسو T3 1399
امتیاز کارشناسان
3/5
نقد و بررسی بیسو T3
با رشد تب کراساوور سواری در ایران، بسیاری از خودروسازان داخلی تصمیم گرفتند تا با همکاری شرکای چینی، محصولاتی را در این رده به بازار عرضه کنند. یکی از این شرکتها «سیف خودرو» بود که در گذشته تجربه ناکامی در همکاری با سوبارو داشت و در ادامه تصمیم گرفت تا با شرکت تازه تاسیس چینی بیسو (BISU) وارد همکاری شود.
بیسو T3 نخستین ماحصل این همکاری بود که عرضه آن از سال 1397 توسط سیف خودرو آغاز شد. شرکت سیف خودرو، بیسو T3 را یک کراساوور لوکس اقتصادی معرفی کرد و تاکید فراوانی هم بر امکانات رفاهی رنگارنگ و قیمت مقرونبهصرفه آن داشت. این خودرو پس از عرضه به بازار داخلی با محصولاتی همچون هن تنگ X5، هاوال H2 و چری تیگو 7 به رقابت پرداخت. در ادامه با بیسو T3 و ویژگیهای آن بیشتر آشنا خواهیم شد؛ لطفا تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
نقد و بررسی فضای داخلی
با ورود به کابین بیسو T3، خود را در انبوهی از تجهیزات رفاهی و ایمنی خواهید یافت که در نگاه اول جذاب بهنظر میرسد، اما ممکن است پس از مدتی شلوغی کابین آزاردهنده باشد. طرح کلی کابین بیسو تی 3 از سبک و سیاق خودروهای روز دنیا پیروی میکند و از این نظر میتواند موجب رضایت مشتری شود.
یکی از نکات جالب در طراحی خودروهای جدید چینی از جمله بیسو T3، نصب نمایشگر در قسمت بالای داشبورد است، به گونهای که همچون قطعهای مجزا نسبت به دیگر ادوات داشبورد بهنظر میرسد. این طرح داشبورد چند سال پیش توسط خودروسازان اروپایی ابداع شد و اکنون به زبان طراحی مشترک در بین اغلب خودروسازان چینی تبدیل شده است.
استفاده از مواد باکیفیت در ساخت کابین بیسو T3 به همراه قطعاتی با طرح چوب، ظاهری زیبا و چشمنواز را برای داشبورد این کراساوور چینی پدید آورده است. دکمههای کنترلی روی فرمان نیز نسبتا پرتعداد هستند و بهنظر میرسد بازه کنترلی گستردهای را برای راننده فراهم کنند.
کابین بیسو تی 3 برای چهار سرنشین بزرگسال از فضای کافی برخوردار است و خروجی سیستم تهویه برای سرنشینان عقب، آنها را از نظر گرمایش یا سرمایش در رفاه قرار خواهد داد. علاوهبر این درصورتی که نسخههای فول بیسو T3 را خریداری کنید، از مزیت سقف پانوراما و سانروف نیز بهرهمند خواهید شد.
بیسو T3 در دو تیپ لاکچری و اکسلنت به بازار عرضه شده که تیپ اکسلنت امکانات رفاهی بیشتری را در خود جای داده است. از جمله تجهیزات موجود در این تیپ میتوان به مواردی همچون کروز کنترل، سنسور پارک جلو و عقب، رادار تغییر خط، ترمز پارک برقی، دی لایت، تریم چرمی کابین و فرمان، سیستم صوتی با شش بلندگو، سیستم ورود و استارت بدون کلید، آینه جانبی تاشو برقی، سقف پانوراما و سانروف اشاره کرد.
نقد و بررسی بیرون خودرو
طراحی خارجی بیسو T3 مدرن، منطقی و نسبتا آرام جلوه میکند و نسبت به رویههای مشاهده شده در محصولات مشابه چینی اندکی متفاوت بهنظر میرسد. اگر با محصولات بایک آشنایی داشته باشید، متوجه شباهتهای موجود میان جلوپنجره بیسو T3 و سایر محصولات شرکت بایک خواهید شد که تهاجمی و جسور بهنظر میرسد.
نمای جانبی این خودرو همانند دیگر کراساوورهای کوچک بازار مشخصه خاصی را در خود جای نداده است، اما طراحان بیسو سعی کردهاند با الهامگیری از محصولات رنجروور، مقداری هیجان به بیسو T3 تزریق کنند. یکی از نکات منفی ظاهر بیسو تی 3 نیز در نمای جانبی آن قرار دارد. این خودرو مانند بسیاری از خودروهای چینی رینگهای کوچکی دارد که لطمه بزرگی به طراحی ظاهری این خودرو وارد کرده است.
نمای عقب T3 BISU نیز نسبتا ساده طراحی شده و ویژگیهای بارز آن خروجیهای اگزوز مصنوعی در قسمت زیرین سپر هستند که این روزها به رسمی مشترک در بین خودروسازان چینی تبدیل شده است. مه شکنهای گرد نیز در تضاد با چراغهای منظم و مستطیلی شکل عقب بهنظر میرسد که موجب جلب توجه مخاطب در نگاه اول میشود.
نقد و بررسی رانندگی خودرو
هنگامی که پشت فرمان بیسو T3 قرار بگیرید، وضعیتی مشابه دیگر کراساوورهای کوچک بازار را تجربه خواهید کرد که با خودروهای سدان تفاوت چندانی ندارند. صندلی راننده راحتی مناسبی دارد و ارگونومی کابین نیز قابل قبول است، بنابراین میتوانید به تمامی ادوات و ابزارهای کابین دسترسی داشته باشید.
فرمان این خودرو نقطه قوت آن در مقابل اکثر رقبا محسوب میشود، چرا که نسبت به سایر کراساوورهای کوچک موجود در بازار داخلی، از ابعاد بزرگتری برخوردار است و دکمههای کنترلی بیشتری نیز روی آن قرار دارد. این فرمان برقی عملکرد نرم و قابل قبولی دارد و نسبت به انواع هیدرولیک راننده را کمتر در مضیقه قرار میدهد.
هنگامی که با بیسو T3 شروع به حرکت میکنید، تجربه رانندگی اصلی شما آغاز میشود. گیربکس CVT همواره دور موتور را در محدوده ثابتی نگه میدارد و اگر علاقمند به شتاب و هیجان هستید، رانندگی با این کراساوور کوچک برای شما کسل کننده خواهد بود. همچنین در صورتی که پیشرانه را بیش از حد تحت فشار قرار داده و پدال گاز را تا انتها فشار دهید، نفوذ صدای موتور به کابین خودرو میتواند موجبات نارضایتی شما را فراهم کند.
سواری بیسو T3 نیز نسبتا نرم و قابلقبول ارزیابی میشود و در سطحی برابر با دیگر کراساوورهای کوچک بازار قرار میگیرد. نکته مثبت وجود سیستم کنترل پایداری و سیستم کنترل کشش است که حرکات عرضی بدنه را بهخوبی خنثی کرده و مانع از سلب آسایش سرنشینان میشود.
نقد و بررسی موتور
زیر کاپوت بیسو T3 یک پیشرانه کم حجم 1.3 لیتری و مجهز به توربوشارژر قرار گرفته که میتواند حداکثر 113 اسببخار قدرت و 185 نیوتنمتر گشتاور تولید کند. طبیعی است که این قدرت و گشتاور صرفا به دیفرانسیل جلو منتقل خواهد شد.
برای سیستم انتقال قدرت نیز از جعبه دنده CVT استفاده شده تا عملکرد اقتصادی خودرو تکمیل شود. مصرف سوخت بیسو T3 با استفاده از این پیشرانه و جعبه دنده، 7.4 لیتر در صد کیلومتر عنوان شده است که نسبتا معقول بهنظر میرسد. شتاب رسمی بیسو T3 نیز 12 ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن نیز 178 کیلومتربرساعت اعلام شده است که اعدادی قابل قبول برای یک کراساوور اقتصادی بهنظر میرسند.
نقد و بررسی ایمنی خودرو
سطح امنیت بیسو T3 تاکنون توسط هیچ موسسه ایمنی معتبری بررسی نشده و اطلاعات دقیقی در خصوص میزان ایمنی و استحکام این خودرو وجود ندارد. با این وجود تجهیزات ایمنی بیسو T3 قابلقبول هستند و تا حدودی میتوانند دلگرمکننده باشند.
بیسو T3 به شش کیسه هوا مجهز شده است که برای یک کراساوور اقتصادی نکته قابل توجهی محسوب میشود. سیستم کنترل کشش و سیستم کنترل پایداری نیز از دیگر تجهیزات ایمنی این خودرو هستند که وجود آنها برای یک کراساوور ضروری است. سیستم کنترل ایستایی در سربالایی به همراه توزیع نیروی ترمز و ترمز ضد قفل نیز دیگر تجهیزات ایمنی بیسو T3 هستند.
نقد و بررسی ارزش خرید
بیسو T3 کراساووری مدرن، جدید و سرشار از امکانات است که از طراحی داخلی و خارجی زیبایی نیز بهره میبرد. با این وجود ناشناخته بودن برند BISU به نقطه ضعفی بزرگ برای این خودرو تبدیل شده است. از سوی دیگر سیف خودرو نیز شرکت شناخته شدهای در میان مشتریان ایرانی نیست و مراکز ارائه خدمات آن در مقایسه با دیگر خودروسازان کشور چندان گسترده نیستند.
در کنار این موارد، برند بیسو حتی برای مصرفکنندگان در بازار خودرو چین نیز چندان شناخته شده نیست و مشتریان ایرانی با اطلاع از این موضوع، تصمیم گرفتند به سراغ رقبای این خودرو یعنی ام وی ام X33s یا هاوال H2 بروند.
تحریمهای خودروسازی نیز در این مدت گریبانگیر سیف خودرو شده است. بیسو T3 تنها ماحصل همکاری بیسو و سیف خودرو بود و تولید بیسو T5 به عنوان کراساووری خانوادگی و مجهز هیچگاه به مرحله عملیاتی نرسید. این مسئله موجب شده تا مصرفکنندگان ایرانی با نگاهی تردیدآمیز به آینده بیسو و نحوه فعالیت آن در ایران نگاه کنند.
به این معضل، مواردی همچون استهلاک بالای پیشرانه توربوشارژر و هزینههای نگهداری را نیز اضافه کنید تا خرید بیسو T3 به تصمیمی دشوار برای مصرفکننده ایرانی تبدیل شود؛ بنابراین توصیه میشود تا پیش از اخذ تصمیم نهایی برای خرید بیسو T3، رقبای این خودرو را نیز به دقت مورد بررسی قرار دهید.
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
امکانات رفاهی مناسب
مصرف سوخت مناسب
نقاط ضعف
واردات محدود
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی
بازار خرید و فروش ضعیف
نظرات کاربران در مورد بیسو T3
امتیاز کاربران
( 4 کاربر )