همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

آلفارومئو میتو
Alfaromeo Mito

بازه قیمت:
1,470,000,000~1,040,000,000تومان

سال‌های آلفارومئو میتو
آلفارومئو میتو 2012
آلفارومئو میتو 2014
آلفارومئو میتو 2015
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت آلفارومئو میتو

آلفارومئو میتو
Alfaromeo Mito

بازه قیمت:
1,470,000,000~1,040,000,000تومان

سال‌های آلفارومئو میتو
آلفارومئو میتو 2012
آلفارومئو میتو 2014
آلفارومئو میتو 2015
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت آلفارومئو میتو

نقد و بررسی آلفارومئو میتو

با وجود محبوبیت سگمنت هاچبک در ایران، هاچبک‌های وارداتی نظیر آلفارومئو میتو (Alfa Romeo MiTo) محصولاتی خاص و کمیاب در بازار کشور هستند که به‌واسطه قیمت بالا و فضای محدود خود فروش چندانی را تجربه نکرده‌اند. البته لازم به ذکر است که بخش زیادی از این قیمت گزاف ناشی از قوانین دست و پاگیر واردات و اعمال تعرفه‌ها و عوارض گوناگون است. آلفارومئو میتو را می‌توان نسخه ارزان‌سازی شده از آلفارومئو جولیتا دانست که یک گزینه اقتصادی برای علاقمندان به برند آلفارومئو محسوب می‌شود. این خودرو در بازه زمانی محدودی به کشورمان وارد شد و به‌واسطه قیمت بالا در سگمنت خود، نتوانست توجه مشتریان زیادی را به سمت خود جلب کند و همواره زیر سایه برادر بزرگ‌تر خود یعنی آلفارومئو جولیتا قرار داشت. آلفارومئو میتو رقیب مستقیم دی اس 3 در بازار است که هر دو آن‌ها هاچبک‌هایی لوکس و کوچک در بازار به شمار می‌روند. اکنون نیز این رقابت ادامه دارد هرچند پس از توقف واردات دیگر شور و حرارت گذشته را نمی‌توان در آن دید. با این حال همچنان افرادی هستند که آلفارومئو میتو را عاشقانه دوست دارند؛ اگر از این افراد هستید، در ادامه متن با ما همراه باشید.

نقد و بررسی فضای داخلی

آلفارومئو شرکتی فعال در زمینه ساخت خودروهای اسپرت بوده و به همین دلیل میتو نیز ویژگی‌های اسپرت زیادی را در درون خود جای داده است. بخش عمده‌ای از این مشخصه‌ها را می‌توان در طراحی داخلی آلفارومئو میتو مشاهده کرد، جایی‌که داشبوردی ساخته شده از فیبر کربن تمامی توجهات بیننده را به سمت خودش می‌کشاند. برخلاف خودروهایی مانند DS3 که سعی دارند مخاطب را با جزئیات لوکس خود اغنا کنند، در آلفارومئو میتو خبری از تجمل نیست و هرآن چه مشاهده می‌شود ترکیب زیبایی و سادگی است. برای مثال تریم داخلی قرمز-مشکی میتو علاوه‌بر آن که درجه زیبایی کابین را افزایش داده است، سهم موثری نیز در تزریق حس اسپرت به مالک دارد. مواد استفاده شده در فرآیند ساخت کابین آلفارومئو میتو نیز کیفیت قابل‌توجهی دارند و از این نظر هیچ نقطه ضعفی را نمی‌توان گزارش کرد. طراحان آلفارومئو سعی داشته‌اند علاوه‌بر رعایت زیبایی و سادگی، برخی المان‌های جذاب نیز به داشبورد میتو اضافه کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم نمایشگر و سیستم چندرسانه‌ای یا فرمان سه‌شاخه نسبتا برجسته اشاره کرد. آلفارومئو میتو برای رقابت با دیگر خودروهای این رده به سطح مناسبی از امکانات و تجهیزات مجهز شده است تا رضایت خاطر مالک را برآورده سازد. از جمله امکانات رفاهی آلفارومئو میتو می‌توان به مواردی همچون: سیستم صوتی BOSE، سیستم Blue&me، کروز کنترل، دی‌لایت و اتولایت، گرمکن‌ صندلی‌های جلو، خروجی 12 ولت، تریم چرمی FRAU، سانروف، آینه تاشو برقی و پدال‌های آلومینیومی اشاره کرد.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

آلفارومئو میتو را می‌توان یک بچه جولیتا دانست که با نگاهی کلی به ظاهر آن می‌توان المان‌های اسپرت را در آن دید. به بیان دیگر آلفارومئو میتو یک کودک سرحال و فعال است که با شیطنت‌های خود می‌تواند افراد بزرگسال را به وجد آورد. لامپ‌های دایره‌ای شکل و جلوپنجره مثلثی شکل، المان‌های مهم زبان طراحی آلفارومئو هستند که می‌توان این مورد را در چهره میتو مشاهده کرد. نمای عقب نیز بسیار ساده و درعین‌حال زیبا طراحی شده و اسپویلر عقب ظاهری کپل را برای این قسمت فراهم کرده است که در عین زیبایی، جذابیت خاصی نیز به بیننده القا می‌کند. به علت برند ایتالیایی میتو، زیبایی طراحی را می‌توان از روند کلی بدنه و خطوطی که در ساخت آن به کار رفته‌اند حس کرد. میتو ظاهری کوچک و درعین‌حال عضلانی دارد و به همین خاطر می‌توان آن را با سایر هاچبک‌های بازار متفاوت قلمداد کرد، بنابراین میتو را می‌توان خودرویی مناسب برای خاص پسندان دانست.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

هنگامی که پشت فرمان آلفارومئو میتو هستید، می‌توانید بین سه حالت رانندگی این خودرو یک مورد را انتخاب کنید. در حالت نرمال میتو عملکردی کاملا نرم و روان دارد و همانند یک هاچبک اروپایی متمدن ظاهر می‌شود. پیشرانه بسیار نرم و راحت فعالیت می‌کند و شاهد ورود هیچ صدای اضافه‌ای به کابین نخواهید بود. تعویض دنده‌ها نیز بسیار هوشمندانه انجام می‌شوند و پیشرانه به‌هیچ‌عنوان فشار مضاعفی را تحمل نمی‌کند. این حالت برای رانندگی‌های روزمره ایده‌آل است و به شما اجازه می‌دهد تا رقم مصرف سوخت خود را پایین و پایین‌تر بیاورید. سیستم فرمان‌پذیری هوشمند آلفارومئو میتو نیز یکی دیگر از جذابیت‌های تجربه رانندگی با این هاچبک ریزنقش ایتالیایی است. این سیستم به فرمان کمک می‌کند تا خود را با شرایط مختلف رانندگی تطبیق دهد تا در هر لحظه درک روشنی از نحوه حرکت خودرو و آنچه در انتظار شماست داشته باشید. اما وقتی قصد تجربه هیجان داشته باشید چه اتفاقی می‌افتد؟ در این وضعیت آلفارومئو میتو را در حالت اسپرت قرار دهید تا روح یک اسپرت ایتالیایی واقعی در کالبد میتو دمیده شود. در این وضعیت تمام میتو یکپارچه اسپرت می‌شود تا راننده بتواند با اطمینان خاطر پدال گاز را فشار دهد یا آن‌که در پیچ‌ها به یکباره فرمان را بچرخاند. در مورد فضای داخلی آلفارومئو میتو نیز باید گفت که این خودرو در حد یک هاچبک سه درب با ظرفیت دو سرنشین، فضای مناسبی را ارائه می‌دهد و ظرفیت کافی برای دو سرنشین و وسایل آن‌ها را در خود جای داده است. بسیاری اعتقاد دارند فضای اندک صندلی‌های عقب یک نقطه‌ضعف برای آلفارومئو میتو محسوب می‌شود، با این وجود باید دقت داشت که این خودرو سه درب و دوسرنشینه است و چنین خودروهایی برای مصارف خانوادگی مناسب نیستند. در سوی دیگر صندلی‌ها نیز بسیار راحت هستند و در سواری‌های طولانی‌مدت مشکلی را برای سرنشینان ایجاد نخواهند کرد. سیستم تعلیق نیز عملکردی نرم از خود به نمایش می‌گذارد تا نگران عبور از دست‌اندازهای شهری و بین‌شهری نباشید.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

هاچبک کوچک آلفارومئو به یک پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژر مجهز است که سیستم مولتی‌ایر نیز پشتیبانی می‌کند. قلب تپنده کوچک میتو به مدد فناوری‌های مدرن می‌تواند حداکثر 135 اسب‌بخار قدرت و 206 نیوتن‌متر گشتاور تحویل دهد. لازم به ذکر است که این پیشرانه موفق شد تا عنوان بهترین موتور 1.4 لیتری را در سال 2010 از آن خود کند. این قدرت و گشتاور از طریق گیربکس شش سرعته اتوماتیک دوکلاچه به دیفرانسیل جلو منتقل می‌شوند تا میتو بتواند در زمانی حدود 8.5 ثانیه، از حالت سکون به سرعت صد کیلومتربرساعت دست یابد. حداکثر سرعت میتو نیز 207 کیلومتربرساعت برآورد می‌شود که برای هاچبک کوچک رقمی قابل‌توجه است. این پیشرانه درعین‌حال بسیار کم‌اشتها نیز ظاهر می‌شود و مصرف سوخت آن تنها 5.6 لیتر در هر صد کیلومتر است. با توجه به باک 45 لیتری میتو، مالک خودرو نیاز چندانی به سوخت‌گیری پیدا نخواهد کرد.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

آلفارومئو میتو محصولی اروپایی است و ازاین‌رو پیش از عرضه به بازار، باید در تست‌های ایمنی موسسه یوروانکپ شرکت کند. حاصل اجرای آزمون تصادف روی میتو، کسب پنج ستاره ایمنی برای این هاچبک کوچک بوده تا با یکی از ایمن‌ترین هاچبک‌های سه درب بازار روبرو باشیم. تجهیزات ایمنی آلفارومئو میتو نیز قابل‌توجه هستند؛ برای مثال میتو مجهز به هفت کیسه هوا است که به‌خوبی تمامی نواحی کابین خودرو را هنگام تصادف و برخورد پوشش می‌دهند. سیستم‌های ترمز ضد قفل، توزیع نیروی ترمز، کنترل کشش و کنترل پایداری نیز بخش دیگری از امکانات ایمنی میتو هستند. آلفارومئو برای این خودرو حالات سه‌گانه رانندگی شامل نرمال، اسپرت و زمستانی نیز در نظر گرفته که در شرایط مختلف عملکرد خودرو را تغییر می‌دهد تا راننده با مخاطرات کمتری مواجه باشد. سیستم کنترل ترمزها در پیچ یا CBC نیز یکی دیگر از مزیت‌های ایمنی میتو در این محدوده است.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

آلفارومئو میتو در حال حاضر هاچبکی مهجور در بازار است و به‌سختی می‌توانید نمونه‌هایی از این خودرو را در خیابان‌های سطح شهر مشاهده کنید. در حقیقت واردات آلفارومئو میتو نیز محدود بوده است و تنها طی سه سال، در فاصله سال‌های 2012 الی 2015 در تعدادی اندک وارد بازار شد. ازاین‌رو برای فروش آلفارومئو میتو نیاز به‌ صرف زمان زیادی خواهید داشت و حتی ممکن است مجبور باشید درنهایت اتومبیل خود را کمتر از قیمت واقعی آن به فروش برسانید. در سوی دیگر وضعیت برای خریداران آلفارومئو میتو نیز چندان درخشان نیست. پیشرانه 1.4 لیتری میتو به‌واسطه فناوری پیشرفته‌ای که در ساخت آن به کار گرفته شده، شدیدا پیچیده است و تعمیرات آن به‌راحتی امکان‌پذیر نیست. گیربکس میتو نیز شدیدا حساس است و در صورت استفاده غیراصولی به‌راحتی آسیب می‌بیند. در کنار این موارد، مشکلاتی همچون توقف واردات و نبود بستر مناسب برای انجام سرویس‌های دوره‌ای را هم باید در نظر بگیرید. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود قبل از اخذ تصمیم نهایی برای خرید آلفارومئو میتو، بررسی دقیقی در خصوص سایر رقبای این خودرو همچون دی اس 3 و هیوندای ولستر نیز داشته باشید تا در آینده متحمل ضرر و زیان نشوید.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : هاچبک
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
کیفیت قطعات کابین مناسب
فرمان پذیری مناسب
نقاط ضعف
واردات محدود
ناسازگار با بنزین کیفیت پایین
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی

نظرات کاربران در مورد آلفارومئو میتو

امتیاز کاربران

( 2 کاربر )
5/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
2 نظر
iman Arezehآلفارومئو میتو فول 2012
۱۳۹۹/۱۲/۰۴
امتیاز
5/5
من حدود یک سال وقت گزاشتمو تمام ماشین های اسپرتی که تو ایران هست رو تست کردم چه کلاسیک چه مدرن حتی ماشین هایی که 10تا ازشون بیشتر نیست تو ایران مانند megane rs(تا قیمت 1.300.000.000)، از لحاظ موتوری و شتاب به bmw 335 و megane rs و ... نمیرسه اما موتورش قابلیت تیونینگ بالایی داره ، موتورش همونیه که دوج روی dart میزاره، با توربوی بزرگ تر و یه blow off و downpipe میشه ازش 400،500 اسب گرفت که زیر 40ملیون براتون خرج برمیداره، از نظر لذت رانندگی و هندلینگ میتو و 125i با اختلاف از بقیه بهترن!و این مهمه
کاربرناشناسآلفارومئو میتو فول 2015
۱۳۹۹/۰۹/۲۱
امتیاز
5/5
ماشین راحت و خوبی هست
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک