همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

آلفارومئو 4C
Alfaromeo 4c

بازه قیمت:
9,000,000,000~8,500,000,000تومان

سال‌های آلفارومئو 4C
آلفارومئو 4C 2015
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت آلفارومئو 4C

آلفارومئو 4C
Alfaromeo 4c

بازه قیمت:
9,000,000,000~8,500,000,000تومان

سال‌های آلفارومئو 4C
آلفارومئو 4C 2015
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت آلفارومئو 4C

نقد و بررسی آلفارومئو 4C

جذابیت نام آلفارومئو در این است که همان اصالت ایتالیایی فراری و مزراتی را دارد؛ البته در پکیجی کوچک‌تر و دست‌یافتنی‌تر. اما چهره این روزهای آلفارومئو کوچک‌ترین نشانی از میراث سرعت و هیجان این برند دوست‌داشتنی ندارد.با نگاهی به این گذشته پر از هیجان، جای تاسف دارد که ساخته‌های 2 دهه اخیر این ایتالیایی اصیل محدود شده‌اند به خودروهایی دور از هیجان برپایه پلت‌فرم‌های اقتصادی فیات و محصولات دیفرانسیل جلو ناامید‌کننده. در این بین، هر از ‌گاهی، کورسوی امیدی هم دیده می‌شد مثل 8C Competizione که البته همچون ساخته‌های فراری و مزراتی، گران‌قیمت بود و نه‌چندان دست‌یافتنی. اما آلفارومئو دیگر خسته شده از این درجا زدن‌های مدام در مسیر بازگشت به میراث گذشته. با 4C، آلفارومئو می‌خواهد به روزهایی بازگردد که با ساخته‌های دلربا و مهیجش، ستوده می‌شد. در واقع 4C تنها یک خودرو اسپرت خوش‌چهره و مهیج نیست بلکه آغاز دوباره آلفارومئو است. آلفارومئو 4C یک خودرو اسپرت کوچک است که در سال 2013 معرفی شد و پا به بازارهای جهانی گذاشت. البته آلفارومئو پیش از معرفی نسخه نهایی، در سال 2011 یک نسخه کانسپت و یا مفهومی از 4C را در نمایشگاه خودرو ژنو به نمایش گذاشت ولی مدل نهایی در سال 2013 در همین رویداد معرفی شد تا به عنوان اسپرت‌ترین محصول کمپانی ایتالیایی شناخته شود.

نقد و بررسی فضای داخلی

آلفارومئو 4C یک سوپرکوپه موتور وسط دو نفره با ابعاد کوچک است که شباهت زیادی به سوپراسپرت‌های مثل فراری و لامبورگینی دارد. از همین روی زمانی که شما با یک آلفا 4C رو‌به‌رو می‌شوید، ممکن است در نگاه اول دچار تردید شوید که آیا یک مک لارن پیش رویتان قرار دارد یا آلفارومئو. به هرحال فراری و آلفارومئو از زیرمجموعه‌های کمپانی مادر فیات به‌حساب می‌آیند که همین موشوع سبب شده وجوه اشتراک زیادی در بخش طراحی و تکنولوژی و موتور و غیره داشته باشند. به کابین این خودرو که وارد می شویم ، ابتدا چیزی که شما را جذب خودش می کند طراجی کلاسیک و به دور از هیجان این خودروی یک میلیارد تومنی است. کیفیت کابین و قطعات در نوع خودش بی نظیر است و جای گله و شکایت را برای ما نمی گذارد.آلفارومئو 4C تنها دو صندلی دارد که کاملا اسپرت هستند و با روکشی از چرم پوشیده شده‌اند. فرمان D کات با استفاده از چرم، پلاستیک و پارچه ساخته شده و لوگوی زیبای آلفارومئو بر روی آن خودنمایی می‌کند.کابین آلفا 4C با پوشش پلاستیک سبک و فیبر کربن حس و حال یک ماشین مسابقه را ایجاد می کند. آلفا مجهز به سیستم پخش ساده با 4 بلندگو و یک نمایشگر بسیار کوچک در بالای کنسول متمایل به سمت راننده است.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

اندازه آلفارومئو 4C آنچان کم و کوچک است که حتی از برادر خود یعنی میتو نیز کوچک تر است و 3988 میلیمتر طول، 1864 میلیمتر عرض و 1184 میلیمتر ارتفاع دارد و تقسیم وزن آن با توجه به قرارگیری موتور در وسط خودرو و درست پشت سر سرنشینان 38 درصد در جلو و 62 درصد در عقب است. چرخ هایی که در عقب 19 اینچی و در جلو 18 اینچی هستند و تایر بکار رفته در آلفارومئو 4C از نوع Pirelli P Zero است. همچنین ترمزهای قرمز رنگی که از بیرون نیز قابل مشاهده است از نوع برمبو می باشند و در جلو 305 میلیمتری در عقب 292 میلیمتری هستند. در نمای عقب آلفارومئو 4C همانند فراری با چراغ های ساده گرد رو به رو هستیم، و مجموعه سپر،اسپویلر و درب یک تکه موتور و صندوق کوچک قرار گرفته در پشت موتور، ظاهر بسیار جمع جوری به آن داده است. نکته عجیب در خصوص آلفا 4C، بسته بودن کاپوت جلویی خودرو است که تنها خود شرکت سازنده مجاز به باز کردن آن است و برخلاف سایر خودروهای اسپرت موتور عقب، حتی فضایی برای قرار دادن چمدان نیز به خریداران ارائه نمی دهد.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

یکی از افتخارات آلفارومئو این است که توانسته یک شاسی تمام فیبرکربنی را بسازد که خود نشانگر تکنولوژی بالایی است که در ساخت این خودرو استفاده شده است. البته برای بالابردن امنیت در جلو و عقب از قسمت های آلومینیومی نیز استفاده شده و همچنین یک (Roll Bar) پشت دو سرنشین قرار داده شده تا در هنگام واژگونی از آنها محافظت شود. این ساختار تمام فیبرکربنی شاسی، چنان آن را سبک کرده که تنها 65 کیلوگرم وزن دارد و وزن کلی خودرو را به تنها 895 کیلوگرمکاهش داده است.شاسی ساخته شده از فیبر کربن ، سیستم تعلیق مسابقه ای و ارتفاع بسیار پایین ملا آلفا رومئو 4C را به یک ماشین مناسب برای پیست تبدیل کرده است.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

پیشرانه ای توربوشارژرآلفا 4C با حجم دقیق 1742 سی سی که 240 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن متر گشتاور تولید می کند و نیرو توسط یک گیربکس 6 سرعته شیفت ترونیک به چرخ های عقب منتقل می شود . وزن سبک آلفا 4C و پیشرانه پر بازده آن باعث شده اند تا تنها زمان 4.5 ثانیه برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر از حالت سکون لازم باشد و به لطف آیرودینامیک خوب شتابگیری تا سرعت 260 کیلیومتر در ساعت بدون کوچکترین مشکلی انجام خواهد شد . کالبد شکافی آلفا 4C نشان می دهد که ذات این ماشین مسابقه ای است و از اینرو استهلاک و هزینه های نگهداری پیشرانه آن بالا است. مصرف سوخت آلفا 4C حدود 6.5 لیتر در هر صد کیلومتر است.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

از نظر ایمنی آلفارومئو 4C باید گفت این ایتالیای جذاب جزو ایمن ترین خودروهای موجود در بازار کشورمان است. طراحی و عملکرد مهندسان ایتالیایی نشان می دهد که آلفا در 4C به دنبال آپشن و تجهیزات نبوده است و کاهش وزن و افزایش ایمنی در اولیویت قرار داشته است. این خودرو مجهز است به سیستم های ایمنی مثل : ABS – EBD – سیستم الکترونیکی دینامیک خودرو VDC – سیستم تعدیل و کنترل لغزش ASR – سیستم کنترل سرعت موتور MSR – سیستم افزارش قدرت ترمز BA – سیستم واکنش سریع ترمز RAB – سیستم کنترل در سربالایی HSA
نقد و بررسی ایمنی خودرو
کلاس بدنه : کوپه
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب موتور و گیربکس
کیفیت قطعات کابین مناسب
فرمان پذیری مناسب
شتاب بالا
نقاط ضعف
واردات محدود
کمیاب بودن قطعات و لوازم یدکی
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک