سامانه ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد

فهرست مطالب

سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی، از آغاز آزمایشی سامانه ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات خبر داد و گفت: این طرح به‌زودی در سراسر کشور به‌صورت یک‌پارچه اجرا می‌شود.

وی افزود: هدف از این طرح، سرعت در رسم کروکی، کاهش هزینه و جلوگیری از ایجاد تصادف ساختگی و سوءاستفاده از بیمه است.

بر اساس گفته وی، یکی از برنامه‌های جدی در پلیس راهور علاوه بر برنامه‌هایی ازجمله کاهش تصادفات، مدیریت صحیح ترافیک و ارائه خدمات مطلوب، تحول سیستمی در حوزه هوشمندسازی و اثبات پلیس در این بخش است.

هادیانفر ادامه داد: حذف جریمه و کروکی‌های کاغذی، منجر به صحت کار و کاهش هزینه‌های دولت و مردم می‌شود؛ براین‌اساس، این اقدام از برنامه‌های جدی پلیس است.

او هم‌چنین افزود: حدود 6 هزار دست‌افزار در کشور به این منظور در اختیار همکاران قرار گرفته است و تقریباً درصد زیادی از همکاران در پلیس‌راه‌های شهرها، از دست‌افزارهای هوشمند استفاده می‌کنند که از طریق این دست‌افزارها، نسبت به وضعیت راننده و وسیله نقلیه مطلع می‌شوند.

همه چیز در مورد کروکی تصادفات خودرو و نحوه اعتراض به آن

سردار سید کمال هادیانفر ادامه داد: با الکترونیکی‌شدن جریمه و کروکی‌ها، کافی است شماره پلاک را وارد سیستم کنیم تا همه اطلاعات وسیله نقلیه در دست‌افزار پلیس رویت ‌شود و دیگر نیازی نیست که بقیه اطلاعات مرتبط به خودرو وارد شود. با واردکردن کد ملی یا شماره گواهی‌نامه، اطلاعات خودرو به‌راحتی در اختیار پلیس قرار می‌گیرد.

هادیانفر افزود: از طریق دست‌افزارها، می‌توان بیمه خودروها را چک کرد و از معتبربودن بیمه‌نامه‌ها مطمئن شد؛ البته اطلاعات دیگری نیز از جمله مسروقه یا توقیفی‌بودن خودرو نیز در اختیار افسر پلیس راهور قرار می‌گیرد.

وی گفت: به‌زودی سیستم الکترونیکی جریمه و کروکی‌ها در کشور، به‌صورت یک‌پارچه انجام می‌شود. یکی از اقداماتی که بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی صورت گرفته، این است که جریمه‌ها را بلافاصله به‌صورت پیامک به افرادی که تخلف کرده‌اند، اطلاع‌رسانی کنیم که بدانند در کجا و به چه دلیلی جریمه شده‌اند. از این طریق، اقدام پیشگیرانه صحیح اتفاق می‌افتد و هم‌چنین هم‌وطنان از میزان جریمه خود مطلع می‌شوند تا مشمول پرداخت دوبرابری جرایم نشوند.

تصادف

رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی افزود: اکنون در سراسر کشور بیش از 90 درصد جریمه‌ها با سیستم دست‌افزار انجام می‌شود؛ هرچند با پانچ دستی نیز پیامک به هم‌وطنان ارسال می‌شود؛ اما دست‌افزارهای پلیس، بلافاصله جریمه‌ها را ارسال می‌کند.

هادیانفر در مورد حذف کروکی‌های دستی گفت: با انجام کروکی الکترونیکی، از کروکی‌های تقلبی و کلاهبرداری در این بخش جلوگیری می‌شود و صحت این نوع کروکی، بسیار بیشتر از کروکی‌های دستی و زمان‌بر است.

منبع: ایرنا

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها