بررسی کوییک gx؛ جدیدترین نسخه از فرزند جوان سایپا

فهرست مطالب


بعد از توقف تولید خانواده‌های پراید و تیبا، کوییک به محصول استراتژیک سایپا تبدیل شد و یک تنه جای خالی برادران از دست رفته‌اش را پر کرد. این موضوع باعث شد تا سایپا به فکر گسترش نسخه‌های این خودرو بیفتد و تیپ‌های متنوعی از کوییک را روانه بازار کند. جدیدترین نسخه کوییک، تیپ gx است که علاوه بر آپشن‌های بیش‌تر نسبت به نسخه‌های دنده‌ای دیگر، از نظر فنی هم بروزرسانی‌هایی را تجربه کرده است. به همین بهانه امروز به سراغ بررسی کوییک gx رفته‌ایم تا این محصول جدید سایپا را بهتر بشناسیم. اگر شما هم در فکر خرید یک خودرو شهری اقتصادی هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

 

معرفی کوییک gx

کوییک که یک فیس‌لیفت اساسی از تیبا 2 محسوب می‌شود، نخستین بار در سال 1397 معرفی و به بازار عرضه شد. سایپا از سال 1400 هم کوییک s را معرفی کرد که نسخه فیس‌لیفت کوییک دنده‌ای محسوب می‌شود و علاوه بر تغییرات ظاهری، با استانداردهای جدید صنعت خودرو کشور هماهنگی دارد.

 

معرفی کوییک gx

 

کوییک gx هم در واقع نسخه فول آپشن کوییک s است که سایپا چند مرحله پیش فروش آن را انجام داده و قرار است از اواسط سال 1402 به صورت رسمی وارد بازار شود.

 

بررسی کوییک gx از نظر طراحی

بعد از معرفی کوییک gx بهتر است نگاهی مختصر به طراحی این خودرو داشته باشیم. قرار نیست در ظاهر کوییک gx تغییرات گسترده‌ای را ببینیم. چرا که این خودرو در طراحی بیرونی کاملاً با کوییک s یکسان است و تنها تفاوت‌های آن با برادر ارزان‌ترش در بهره‌مندی از رینگ آلومینیومی و شیشه‌های دودی عقب خلاصه می‌شود.

 

طراحی کوییک gx

 

اما در داخل کابین تفاوت‌ها بیش‌تر است و کوییک gx مثل کوییک اتوماتیک از مانیتور 7 اینچی لمسی در قسمت میانی داشبورد و کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان بهره می‌برد. همین تغییرات نه چندان بنیادی باعث می‌شود تا داشبورد کوییک gx نسبت به کوییک s مدرن‌تر دیده شود.

 

بررسی کوییک gx از نظر فنی

در بررسی کوییک gx از نظر فنی خبرهای جدیدتری برایتان داریم. البته در مشخصات کوییک gx تغییر شگرفی را نمی‌بینیم و این خودرو هم‌چنان نیروی خود را از همان پیشرانه مشهور M15 سایپا می‌گیرد. اما سایپا پس از مدت‌ها دستی به سروگوش این موتور قدیمی خود کشیده و آن را با تجهیز به سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها (VVT) و یک‌سری تغییرات جزئی دیگر در سینه کوییک gx قرار داده است.

پیشرانه مذکور بعد از این بهبودها، حداکثر قدرت 90 اسب بخار و حداکثر گشتاور 137 نیوتن‌متر را تولید می‌کند که به ترتیب 3 اسب بخار و 7 نیوتن متر بیش‌تر از نسخه اولیه M15 است. علاوه بر این افزایش قدرت و گشتاور جزئی، منحنی‌های قدرت و گشتاور این پیشرانه هم نسبت به نسخه قبلی بهبود پیدا کرده است و با ارائه حداکثر توان در دورهای پایین‌تر، به شتاب‌گیری روان‌تر خودرو کمک می‌کند.

 

مشخصات کوییک gx

 

مصرف سوخت ترکیبی کوییک gx  برابر با 6.9 لیتر در صد کیلومتر است که نسبت به دیگر نسخه‌های دنده‌ای، بهبود 0.3 لیتری را نشان می‌دهد. اما سایپا هنوز از عدد شتاب این خودرو صحبت نکرده است و باید تا زمان عرضه این خودرو به بازار و تست میدانی منتظر بمانیم.

ناگفته نماند که فعلاً کوییک gx تنها با گیربکس 5 سرعته دستی عرضه می‌شود و خبری از نسخه اتوماتیک آن نیست. اما به احتمال زیاد در آینده نزدیک تمامی نسخه‌های کوییک به این پیشرانه جدید مجهز شوند.

برای آشنایی بیش‌تر با مشخصات کوییک gx و مقایسه آن با کوییک s می‌توانید به جدول زیر مراجعه کنید:

مدل خودرو

کوییک GX

کوییک S

پیشرانه

4 سیلندر تنفس طبیعی با آرایش خطی سیلندرها

4 سیلندر تنفس طبیعی با آرایش خطی سیلندرها

حجم موتور (cc)

1503

1503

حداکثر قدرت

90 اسب بخار در 5250 دور

86.5 اسب بخار در 5400 دور

حداکثر گشتاور

137 نیوتن متر در 4000 دور

130 نیوتن متر در 4250 دور

گیربکس

5 سرعته دستی

5 سرعته دستی

مصرف سوخت (ترکیبی)

6.93 لیتر در صد کیلومتر

7.22 لیتر در صد کیلومتر

شتاب صفرتاصد (S)

13

حداکثر سرعت (Km/h)

170

 

بررسی کوییک gx از نظر آپشن

کوییک gx علاوه بر مشخصات فنی، در بحث آپشن هم نسبت به دیگر نسخه‌ها بهبود پیدا کرده و امکاناتی مثل سیستم مالتی مدیا، روکش چرمی صندلی‌ها، دوربین دید عقب، رینگ آلومینیومی و شیشه‌های دودی به آن اضافه شده است.

 

آپشن های کوییک gx

 

لیست کامل آپشن‌های کوییک gx را می‌توانید در قالب جدول زیر ببینید:

تجهیزات

کوییک GX

چراغ

مه‌شکن جلو و عقب، دی‌لایت، سنسور نور، چراغ بدرقه

سیستم‌های مالتی مدیا

USB، AUX، بلوتوث، نویگیشن (مسیریاب)، مانیتور 7 اینچی لمسی، کلیدهای کنترلی روی غربیلک فرمان

رینگ ها

14 اینچی آلومینیومی

شیشه و آینه

شیشه‌ها و آینه‌های جانبی برقی، شیشه‌های عقب دودی

تهویه مطبوع

الکتریکی

صندلی

روکش چرمی، تنظیم دستی صندلی راننده در 6 جهت و صندلی سرنشین جلو در 4 جهت، صندلی عقب تاشو و مجهز به ایزوفیکس

ایمنی

ترمزهای جلو دیسکی و عقب کاسه‌ای، ترمز ضدقفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، 2 ایربگ

سایر امکانات

سنسور پارک عقب، دوربین دید عقب، سنسور فشار باد لاستیک (TPMS)، شارژر USB تلفن همراه، کامپیوتر سفری، فرمان هیدرولیکی با طرح D کات

 

تفاوت کوییک gx و s

تا این‌جا کار و در چند بخش مختلف، به تفاوت کوییک gx و کوییک s اشاره کردیم. اما برای جا افتادن بهتر مطلب، تفاوت کوییک gx و s را در قالب جدول زیر نیز آورده‌ایم:

مدل خودرو

کوییک GX

کوییک S

قدرت موتور

90 اسب بخار در 5250 دور

86.5 اسب بخار در 5400 دور

گشتاور موتور

137 نیوتن متر در 4000 دور

130 نیوتن متر در 4250 دور

مصرف سوخت ترکیبی

6.93 لیتر در صد کیلومتر

7.22 لیتر در صد کیلومتر

نوع رینگ

آلومینیومی

فولادی

شیشه‌های عقب دودی

دارد

ندارد

سیستم مالتی مدیا

دارد

ندارد

دوربین دید عقب

دارد

ندارد

غربیلک فرمان

مجهز به کلیدهای کنترلی سیستم صوتی

فاقد کلیدهای کنترلی سیستم صوتی

روکش صندلی

چرم

پارچه

 

کلام پایانی

در پایان بررسی کوییک gx باید بگوییم که هرچند تغییرات انجام شده روی این خودرو جزئی هستند اما در مجموع می‌توانیم تولید این نسخه از کوییک را یک حرکت مثبت از سوی سایپا محسوب کنیم. با این اوصاف اگر در فکر خرید یک خودرو اقتصادی شهری هستید؛ کوییک gx با توجه به مزایایی مثل استهلاک پایین، مجموعه فنی بهبودیافته و آپشن‌های قابل قبول، ارزش خرید نسبتاً بالایی دارد. برای دیدن آگهی‌ها و خرید کوییک به صفحه نمایشگاه  و برای اطلاع از قیمت کوییک دنده ای GX-L همراه مکانیک و دریافت کارشناسی خودرو مراجعه کنید.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
12 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
حمید
1403-06-07 16:14

هموطنان عزیز
خودرو کوییک gx را باید با پژو ۲۰۶ تیپ دو مقایسه کرد.که کوییک از لحاظ استحکام بدنی ضعیف تر از ۲۰۶ است و از لحاظ موتوری تقریبا برابر هستند با این تفاوت که صدا موتور کوییک در کابین خودرو بیشتر شنیده می شود. در کل پژو ۲۰۶ تیپ دو که حدود ۳۰ سال از طراحی آن در فرانسه می گذرد بهتر از کوییک است.
در کل آرزوی پیشرفت برای صنعت خودروسازی داخلی باید داشت تا در شان ایران و ایرانی خودرو تولید کنند.

ناشناس
1403-01-30 22:02

اصلا این آپشن ها رو نداره همش دروغه ما تحویل گرفتیم مدلgxr-l ٣٧٤رو فول آپشن ۳۸۵ میلیون سفارش دادیم روی فرمان هیچ دکمه ای نداره مونیتور نداره وشیشه ها دودی نیست و…. اعتراض کردیم گفتن فقط اتوماتیکش این امکانات رو داره. دوستان همش دروغه کلاهبردارن فقط. تازه ما امضا کردیم وتحویل گرفتیم همون لحظه موقع حرکت از نمایندگی متوجه شدیم آینه سمت راست تا شدنی درست جا نمیره ویه فوم زیرش گذاشته بودن که معلوم نشه وتازه ۳ تا پیچ زیر آینه هم نبود گفتیم این ایرادروداره که حتی کلاهبردارها گفتن امضا کردید و تحویل گرفتید درحالیکه هنوز اونجا رو… بیشتر »

علی رحمانی
1402-11-23 17:36

کوییک GXR_ L موتورش ارتقا یافته است؟

حسین
1402-09-18 06:45

این خودرو با این تغیرات جزیی نسبت به کوییک معمولی اصلا ارزش خرید ندارد چون با قیمت 370 میلیون کارخانه قیمت کارخانه و بازار آزاد یکی هست

رحمت اله آقامرادی
1402-08-04 19:15

دست مهندسان خودرو gx کوییک درد نکند خواهشا اگه میتونند به مقاومت وزیربندی ش هم برسد واستهکام خودرو رو بیشتر بکنند .مثلا اگه خدای ناکرده درتصادف های کوچک بلای به سرمسافران نیاد ورسانه های داخلی وخارجی هی پشت سرهم تو تلوزیون نشون ندن . درود بر ایران وایرانی زنده باد وطن زنده باد امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب

Alirezaaa
1402-03-22 08:01

یکی از آشغالترین ها

ممد
1402-05-16 23:37
پاسخ به  Alirezaaa

تو خودت آشغالی

مهدی
1402-05-29 07:16
پاسخ به  ممد

محمد جان
علیرضا در مورد ماشین صحبت میکنه. درست نیست به خودش بد و بیراه بگی. اون نظرش رو گفته، شما چرا داغ میکنی مرد!؟

حسین
1402-09-18 06:47
پاسخ به  ممد

مگر به شما توهین کرده که شما اینقدر بی ادبانه جواب میدید کوییک من خودم سه سال هست دارم و کلا کوییک و تیبا و این خانواده صدای موتور داخل کابین دیوانه کننده هست چونکه موتور 8 سوپاپ همینه

علی
1402-12-10 09:50
پاسخ به  ممد

بی ادب

شمعی
1402-05-19 15:42
پاسخ به  Alirezaaa

عالیه عالی

ناشناس
1403-01-30 22:06
پاسخ به  Alirezaaa

درست فرمودید جناب
هم ماشینشون آشغاله وهم نمایندگی چهارراه لشکر آشغاله.
ان شاالله خیر نبینن.