در این مقاله از سری مقالات مجله خودرو همراه مکانیک به بررسی معایب تویوتا لندکروز خواهیم پرداخت. اگر قصد خرید شاسی بلند آن هم از نوع تویوتا را دارید، بهتر است در کنار مزایای این ژاپنی غولپیکر از معایب آن هم اطلاعاتی داشته باشید تا بعد از خرید لندکروز پشیمان نشوید!
در ادامه مقاله شما مخاطبین عزیز مجله خودرو همراه مکانیک را با تاریخچه تویوتا لندکروز و معایب آن بیشتر آشنا خواهیم کرد.
تاریخچه لندکروز
لندکروز از محصولات شرکت خودروساز ژاپنی، تویوتا است. تویوتا لندکروز یکی از پرفروشترین محصولات شرکت تویوتا و از قدیمیترین محصولات این کمپانی محسوب میشود. درصورت تمایل میتوانید لیست قیمت تویوتا را بهصورت روزانه با جدیدترین قیمتها در سایت همراه مکانیک ببینید.
نسل اول تویوتا لندکروز در سال 1951 به بازار جهانی معرفی و عرضه شد. تاکنون مدلهای مختلفی از تویوتا لندکروز در اختیار خریداران ایرانی قرار گرفته و نسل پنجم این شاسیبلند غول پیکر با نام J200 آخرین نمونه از این خودرو است که در بازار کشورمان حضور دارد. در سال 2012 نمونه فیسلیفت نسل پنجم نیز در دسترس خریداران ایرانی قرار گرفت که از لحاظ ظاهری و فنی تفاوتهایی با نمونه اولیه خود داشت. مدلهای سال 2012 به بعد فاقد پیشرانه 8 سیلندر هستند و به یک پیشرانه 6 سیلندر 4 لیتری مجهز بوده که توان تولید 240 اسب بخار قدرت و 376 نیوتنمتر گشتاور را دارد.
استحکام، کیفیت بالا و خدمات پس از فروش شرکت تویوتا نسبت به سایر شرکتهای فعال در بازار ایران، موجب خوشنامی و محبوبیت محصولات تویوتا در کشور شدهاست، اما لازم به ذکر است که لندکروز، ضمن مزایای خود، دارای معایبی نیز است که در این مقاله به بررسی آن میپردازیم.
معایب تویوتا لندکروز
طرفداران لندکروز همواره بر مزایای آن تأکید کرده و از اشاره به معایب آن خودداری میکنند، اما این خودرو نقاط ضعف برجسته و قابلتوجهی دارد. این معایب از طراحی خودرو تا راحتی سرنشینان در کابین، آپشنها و امکانات رفاهی و معایب فنی را شامل میشود.
طراحی ساده و قدیمی
امروزه خودروهای کراساوور و شاسیبلند اسپرت متنوعی در بازار حضور دارند. از سوی دیگر هم تعداد و تنوع خودروها همواره رو به افزایش است. تنوع خودروها و رقابت میان آنها منجر به حضور طراحیهای مدرن گوناگونی شدهاست. از آنجایی که تمرکز اصلی خودروسازان بر جلب نظر نسل جوان است، روشهای طراحی ظاهری و داخلی جوانپسند مختلفی را هم برای جلب رضایت آنها بهکار میگیرند. متاسفانه باید گفت که شرکت تویوتا نتوانسته ظاهر لندکروز را به نحو شایستهای با معیارهای نسل جوان کنونی تطبیق دهد؛ در نتیجه در میان خودروهای متنوع موجود در بازار، طراحی و ظاهر تویوتا لندکروز از مد افتاده و قدیمی بهنظر میرسد. بههمین دلیل میتوانیم طراحی ضعیف را در میان معایب لندکروز قرار دهیم. البته ناگفته نماند که مدلهای آخر تویوتا لندکروز بهدلایل سیاستهای گمرکی و سایر قوانین ملی باتوجه به حجم موتور آنها هرگز وارد کشور نشدهاست و کاربر ناچار به خرید تویوتا مدل های پایینتر خواهد بود.
ورودیهای اتصال محدود برای وسایل هوشمند
یکی دیگر از معایب لندکروز این است که نیازهای کاربران برای اتصال گوشیهای همراه هوشمند را برآورده نمیسازد. در جلو داشبورد لندکروز تنها یک ورودی USB تعبیه شدهاست و برای اتصال بیشتر باید از طریق بلوتوث اقدام کنید. همچنین برای کارایی مطلوب تمام بخشها، باید نرمافزار مدیریت آن دانلود و نصب شود. هر دو نرم افزار Apple Carplay و Android Auto کمیاب هستند. لازم به ذکر است که این معایب برای هر خودروی مدرنی ایراد بزرگی محسوب میشود و امروزه اکثر خودروسازان در تلاشاند تا چنین کمبودهایی در خودروهای کراساوور و شاسیبلند وجود نداشته باشد.
مصرف سوخت بالا
اکثر کراساوورهای اسپرت و شاسیبلندهای موجود در بازار مصرف سوخت بالایی دارند. این خودروها شهرت چندانی برای مصرف سوخت پایین ندارند، بلکه بیشتر بهعنوان فضای مناسب برای سرنشینان و همچنین فضای بار شناخته شدهاند.
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد قلب تپنده تویوتا لندکروز یک پیشرانه 4 لیتری 6 سیلندر است که از توان 240 اسببخار قدرت و 376 نیوتنمتر گشتاور برخوردار است. همچنین این شاسیبلند 2460 کیلوگرمی به زمانی در حدود 11 ثانیه احتیاج دارد تا به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. مصرف سوخت ترکیبی تویوتا لندکروز در حدود 14 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شدهاست که مصرف سوخت بالایی برای این شاسیبلند غول پیکر بهنظر میرسد. اگرچه این خودرو از قدرت بالایی برای عبور از جادههای ناهموار و گشتوگذار در دل طبیعت برخوردار است، اما باید بدانید که لندکروز در کنار چنین قدرت تحسینبرانگیزی از تمایل فراوانی برای مصرف بنزین برخوردار است. چنین موضوعی در کنار ابعاد بسیار بزرگ بدنه خودرو و همچنین عدم برخورداری از آپشنهایی همچون سیستم تشخیص اشیا متحرک یا دوربین 360 درجه باعث شدهاست تا تویوتا لندکروز خودروی مناسبی برای رفتوآمدهای روزمره یا استفاده مکرر در فضای شهری نباشد.
دسترسی سخت به صندلیهای ردیف سوم
کمتر شاسیبلندی در خیابانها وجود دارد که 8 صندلی را برای سرنشینان تعبیه کرده باشد. لازم به ذکر است که هر سه ردیف صندلی این خودرو فضای مناسبی را در اختیار سرنشینان قرار میدهند. بهصورتیکه سرنشینان احساس راحتی در داخل کابین لندکروز خواهند داشت. اما باید گفت که یکی دیگر از معایب لندکروز در همین بخش است. بهصورتیکه دسترسی به صندلیهای ردیفهای عقب این خودرو دشوار است و طراحان روش آسانی برای دسترسی سرنشینان به این ردیف صندلیها فراهم نکردهاند. به همین دلیل سوار شدن و پیاده شدن از خودرو بهراحتی امکان پذیر نیست.
امکانات و آپشنهای محدود
در حال حاضر اغلب مدلهای تویوتا لندکروز در بازار داخلی از تیپ GXR هستند و به تعداد نسبتا محدودی نیز تیپ VXR وجود دارد. تیپ VXR تویوتا لندکروز که 8 سیلندر و به نوعی تیپ فول این شاسیبلند ژاپنی محسوب میشود، در مقایسه با لندکروز GXR شش سیلندری از امکانات و تجهیزات بیشتری نظیر مانیتور 8 اینچ، 6 عدد ایربگ، سنسور پارک جلو و عقب، کنترل کشش و پایداری، تعلیق KDSS، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه اتوماتیک، ترمز پارک برقی و… برخوردار است.
قیمت بالا تویوتا لندکروز
طی سالهای گذشته عوامل مختلفی دست به دست هم دادند تا بازار خودرو کشور ما در تسخیر کراساوورهای مختلف قرار گیرد. خودروهای جمعوجوری که همگی فاقد قابلیت آفرود بوده و عمدتا از پیشرنههای ضعیفی برخوردار هستند. در این بین حضور انگشتشمار شاسیبلندهای قدرتمند باعث شد تا قیمت این خودروها مثل قیمت لندکروز سر به فلک کشیده و بسیار فراتر از ارزش واقعی آنها در بازار کشور خریدوفروش شوند. گرچه این قیمت بالا نتوانست مانعی بر سر راه طرفداران سینهچاک تویوتا لندکروز باشد و درواقع بازار خرید لندکروز در حال حاضر نیز بسیار پررونق محسوب میشود، اما بهطور کلی میتوان قیمت بالای این خودرو را که هماکنون فراتر از ارزش واقعی آن قرار دارد یکی از معایب تویوتا لندکروز دانست. برای اطلاع از خرید اقساطی خودرو و دریافت کارشناسی سیار خودرو از همراه مکانیک کلیک کنید.
مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید:
مقایسه تویوتا لندکروزر و تویوتا پرادو ، برادرانی جذاب و قوی هیکل
تویوتا لندکروز اتاق 300، تکامل اسطوره ژاپنی
مقایسه تویوتا لندکروز و پورشه ماکان ، خیلی بزرگ و خیلی لاکچری
سلام اگه داری حال میکنی دیگه گفتنش چیه یا سوار شوحالشو ببر یا غر نزن بنزین مال همه ست حتی اونا هم که ندارن سوار میشن پولم نمیدن حالشو میبرن خودتم خبر نداری، یکی سوار بنز شده یکی سوار سمند شده یکی سوار تویوتا لند کروز ۸سیلندر شده خود راننده سوارش کرده بردش زندان اینکه چی سوار میشی ملاک نیست باید ببینی نیتت چیه اره کوچیکتونم.
یعنی فقط تعصب رو تو این مقاله میدیدم حتما دارین طراحی و امکاناتش رو با بوگانی و پاگانی و مرسدس بنز مقایسه میکنین ! بیا با ماشین موجود در ایران هم سن و سالش مقایسه کنین . قیمت حالا کاری ندارم طراحی قدیمی ؟ شما اصلا با جیپ چروکی با موتور موپار تو اخبار میان به جیپ موپار چهل سال پیش میگن لوکس چون واقعا تو ایران لوکس حساب میشه. بعدش با ماشین آفرود و خشن رو به رو هستید انتظار ندارید شیر ظاهر یه گربه ملوس داشته باشه که؟ مصرف بنزین لطفا نگین زیاد که قشنگ به اندازه همه… بیشتر »
سلطان ۱۴ لیترش نوش جونت
سلام عرض میکنم . آقایون چرا بیشترافراد از مصرف بنزین لندکروزر اضحارنارضایتی میکنند ؟ لابد این ماشین بیشتراز دوونیم تنی را باسواری مقایصه میکنند اگه اینطوره خب درست تیست زیرا لند کروزی که من دارم v8 2019 هست قدرت موتورش 5700 هست یعنی ۴ دستگاه خودروسواری نه ۳تا سواری که هست سواریهای خوبشم خساب کنی داخل شهر همشون صدی ۱۰ به بالا مصرف دارند بیرون شهرهم تعداد کمی خودروهست که صدی ۶ و۷ میسوزانند اما اخه قابل قیاس هستند شما یک موتوری داری که قدرت موتورتانکو داره باورتومیشه پس اگه مصرفش بالا هست موتور1600که نیست هرملشینی باید با قدوقواره خودش… بیشتر »
شما مصرف لندکروزو با مصرف سوخت یکی از رقباش مثل بنز کلاس G مقایسه کن! متوجه میشی که لندکروز واقعا پرمصرفه. به نظر من ظاهر ماشین سلیقه ای هست و من به شخصه کماکان ظاهر لندکروزو دوست دارم. من پشت لندکروز ننشستم و باهاش رانندگی نکردم و نمیتونم در مورد لذت رانندگی باهاش نظر بدم ولی شتابش هم به نسبت بنز کلاس G باز هم پایین تره.
دوست عزیز ، گمرکات کشور از سال ٢٠١٧ بصورت کامل و صد در صد بسته شده خودرو شما ٢٠١٩ چطور وارد شده ؟ من اطلاعات کافی در خصوص گمرکات کشور دارم اما هیچ جا نشنیدم خودرو ٢٠١٩ وارد شده باشه . مخصوصا ٨ سیلندر برای سالهای قبل هم فقط برای مناطق آزاد امکان داشت . در هر صورت اگر لندکروز داشته باشید قطعا ایراداتی بهش وارده ، اما در خصوص بنزین باید بگم خریداران این خودرو اصلا به این موضوع اهمیت نمیدن ، فقط به لحاظ فنی میشه گفت پر مصرفه
حجم موتورش ۵۷۰۰ نه قدرت موتورش
اظهار
مقایسه
ولوو
قیاس
داداش چقدر بی سوادی