آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ؛ بررسی 10 آپشن خاص اوتلندر

فهرست مطالب

میتسوبیشی اوتلندر یکی از کراس‌اوورهای محبوب ژاپنی است که دو نسل از آن در بازار ایران حضور دارد. مدل نخست این خودرو بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ به بازار عرضه شد، اما به دلیل طراحی قدیمی و امکانات رفاهی محدود، نتوانست به موفقیت چندانی دست پیدا کند. آرین موتور به‌عنوان عرضه‌کننده محصولات میتسوبیشی در بازار ایران، از سال ۲۰۱۶ مدل جدید اوتلندر را با طراحی جدید و امکانات بیشتر وارد ایران کرد. عرضه این خودرو تا زمان ممنوعیت واردات خودرو در بازار ادامه داشت و طی این مدت اوتلندر موفق شد به‌تدریج جای خود را در بازار پیدا کند.  از همین رو در ادامه قصد داریم شما را با آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر آشنا کنیم.

میتسوبیشی اوتلندر در بخش فنی از یک موتور ۲.۴ لیتری ۴ سیلندر استفاده می‌کند که ۱۷۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۳۲ نیوتن‌متر گشتاور دارد. آرین موتور اندکی پیش از ممنوعیت واردات خودرو مدل پلاگین هیبریدی اوتلندر را هم با پسوند PHEV به بازار عرضه کرد که اگر به‌طور  گسترده در بازار عرضه می‌شد، حتما به موفقیت بزرگی دست پیدا می‌کرد. 

حال قبل از شروع بررسی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ، اگر سابقه رانندگی با اوتلندر را دارید، همینجا با ما در میان بگذارید.
4
تجربه رانندگی با اوتلندرx

آپشن‌ های میتسوبیشی اوتلندر

حال وقت‌ آن رسیده که آپشن ‌های اوتلندر را بررسی کنیم. اگر دقت کرده باشید اغلب خودروهای ژاپنی در مقایسه با رقبای کره‌ای خود دارای آپشن‌های رفاهی کم‌تری هستند. به‌عنوان مثال سه کراس‌اوور پرفروش ژاپنی بازار کشور، یعنی تویوتا RAV4، نیسان X-Trail و میتسوبیشی اوتلندر در مقایسه با رقبای کره‌ای خود یعنی هیوندای سانتافه و کیا سورنتو دارای تجهیزات رفاهی کم‌تری هستند؛ البته این کمبود تجهیزات فقط در بخش رفاهی دیده می‌شود و در بخش ایمنی، ژاپنی‌ها دست پری دارند.

با این وجود، اوتلندر را همچنان می‌توان به‌عنوان خودرویی مجهز معرفی کرد؛ از همین‌رو برای آشنایی هرچه بیشتر شما مخاطبین گرامی با « آپشن‌‌ های میتسوبیشی اوتلندر »، در ادامه به برخی از مهم‌ترین تجهیزات و امکانات تیپ پنج این خودرو اشاره کرده‌ایم:

سیستم UMS

سیستم UMS

بررسی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر را با سیستم UMS  آشنا می‌کنیم. از UMS با عنوان سیستم ممانعت از کاربرد اتفاقی پدال گاز نیز یاد می‌شود. زمانی‌که راننده دنده را در حالت درایو (D) قرار می‌دهد، این سیستم فعال خواهد شد و امکان وجود موانع در جلوی خودرو را بررسی می‌کند. در صورت وجود مانع، اگر راننده به‌طور اتفاقی پدال گاز را فشار دهد، این سیستم پس از پخش یک هشدار صوتی، نیروی گاز را کم می‌کند تا خودرو با شدت کم‌تری به مانع یا خودروی جلویی برخورد کند. این سیستم را نباید با سامانه پیشگیری از تصادف در هنگام پارک اشتباه بگیرید، چون UMS ترمزها را فعال نمی‌کند ولی به‌هرحال یکی از خاص‌ترین آپشن ‌های اوتلندر محسوب می‌شود.

آینه الکتروکرومیک

آینه مرکزی در میتسوبیشی اوتلندر از نوع الکتروکرومیک است و جزو عمومی‌ترین گزینه‌ها در فهرست آپشن ‌های اوتلندر است. این آینه‌ها از سنسور نور و فناوری تیره‌کننده آینه استفاده می‌کنند. هنگامی که نور خودروی پشت‌سر به‌طور مستقیم با آینه مرکزی اوتلندر برخورد کند، این آینه به‌سرعت تیره می‌شود تا شدت‌ نور چشمان راننده را آزار ندهد. آینه الکتروکرومیک را می‌توان یکی از بهترین آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر دانست.

گیربکس CVT مجهز به شیفتر

پدل شیفتر اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر از گیربکس ضریب متغیر یا اصطلاحا CVT استفاده می‌کند. در این نوع گیربکس اثری از چرخ‌دنده‌های مختلف دیده نمی‌شود، بلکه ضریب انتقال نیرو به چرخ‌ها با توجه به دور موتور، سرعت و بار خودرو به‌طور پیوسته و مداوم تغییر می‌کند و با توجه به هوش بالایی که دارد، یکی از شاهکارهای میتسوبیشی در فهرست آپشن ‌های اوتلندر است. از آنجایی که چنین جعبه‌دنده‌هایی از عملکرد چندان سریعی برخوردار نیستند، کمپانی میتسوبیشی سعی کرده‌است با اضافه‌کردن شیفترهای پشت فرمان، جذابیت رانندگی با اوتلندر را اندکی افزایش دهد. 

شیفترهای پشت فرمان چندسالی است که به دنیای شاسی‌بلندها راه پیدا کرده‌است؛ برای مثال این آپشن را می‌توان در خودروهای آلمانی، سانتافه، سورنتو و سری اف اسپورت لکسوس نیز مشاهده کرد.

سیستم 4WD

4WD اوتلندر

یکی دیگر از آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ، سیستم 4WD یا چهرچرخ محرک است. این خودرو از یک کلید روی کنسول مرکزی بهره می‌برد که با استفاده از آن می‌توانید وضعیت‌ سیستم انتقال نیرو را تغییر دهید. در حالت اکو (ECO) نیرو تنها به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود تا خودرو مصرف سوخت پایینی داشته باشد. در وضعیت نرمال (Normal) نیز بیشتر مواقع نیرو تنها به چرخ‌های جلو می‌رسد؛ اما در صورتی که سیستم، عدم‌چسبندگی در محور جلو را تشخیص دهد مقداری از نیروی موتور را به محور عقب منتقل می‌کند.

حالت سوم نیز قفل (Lock) نام دارد و با فعال کردن آن نیرو به‌طور مساوی بین محور جلو و عقب تقسیم می‌شود. گرچه هیچ‌گاه نباید انتظار عملکرد یک شاسی‌بلند تمام‌عیار مانند تویوتا اف جی کروزر یا تویوتا پرادو را از یک خودروی کراس‌اوور داشت، ولی در مجموع توانایی خارج جاده‌ای اوتلندر در حد قابل‌قبولی قرار دارد و این مورد را می‌توانیم یکی از مهندسی‌شده‌ترین آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر بدانیم.

ایربگ زانو

ایربگ زانو اوتلندر

ایربگ زانو یکی از آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر است که این خودرو را ایمن‌تر از قبل می‎کند؛ اکثر خودروهای موجود در بازار دارای ۶ ایربگ هستند. این شش ایربگ شامل دو ایربگ جلو، دو ایربگ پرده‌ای و دو ایربگ جانبی درون صندلی‌های جلو می‌شوند. در میتسوبیشی اوتلندر ۷ ایربگ وجود دارد و ایربگ هفتم برای زانوی راننده در نظر گرفته شده‌است.

وجود ایربگ زانو را باید یکی از باارزش‌ترین آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر دانست؛ چون به شکل بهتری می‌تواند از راننده محافظت کند. وجود لیست کاملی از تجهیزات ایمنی در کنار استحکام بالای بدنه این کراس‌اوور ژاپنی باعث شده‌است تا اوتلندر موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی از موسسه یورو NCAP اروپا شود.

دوربین ۳۶۰ درجه

یکی از آپشن‌ های میتسوبیشی اوتلندر دوربین 360 است. در قسمت جلو، عقب و زیر آینه‌های جانبی این کراس‌اوور ژاپنی، دوربین‌هایی قرار دارد که تصویر آن‌ها درون کابین برای راننده به‌صورت ۳۶۰ درجه نمایش داده می‌شود. تصویر این دوربین‌ها در کنار سنسورهای کمکی پارک جلو و عقب باعث می‌شود تا هنگام پارک‌کردن با اوتلندر یا عبور از فضاهای تنگ، مشکلی وجود نداشته باشد. 

ترمز پارک برقی

ترمز پارک برقی

در میتسوبیشی اوتلندر خبری از ترمز دستی به شکل یک اهرم نیست. این خودرو از ترمز پارک برقی استفاده می‌کند و تنها با فشردن یک کلید، ترمزهای عقب درگیر می‌شوند. استفاده از ترمز پارک برقی به کمپانی سازنده این امکان را داده است تا از اشغال فضای کنسول مرکزی توسط اهرم ترمز دستی جلوگیری کند. 

گرمکن فرمان

میتسوبیشی اوتلندر علاوه‌بر گرم‌کن صندلی‌های جلو به سیستم گرم‌کن فرمان نیز مجهز است؛ بنابراین راننده در روزهای سرد زمستانی می‌تواند با روشن کردن این آپشن، از گرمای فرمان خودرو لذت ببرد. البته که اکثر رقبای اوتلندر نیز این آپشن را دارند تا گرمکن فرمان، گزینه‌ای معمولی در فهرست آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر باشد.

تهویه دوگانه

میتسوبیشی اوتلندر از آپشن تهویه مطبوع دوگانه برخوردار است. به‌وسیله این سیستم هر یک از سرنشینان جلوی اوتلندر، می‌توانند دمای مورد نظر خود را تنظیم کنند. البته از ایرادهای اوتلندر در این بخش باید به نبود خروجی تهویه برای سرنشینان عقب اشاره کرد. ولی به‌هرحال به‌قدری عملکرد خوب داشته است که در فهرست آپشن ‌های اوتلندر جایی برای خود دارد.

چراغ شور

چراغشور اوتلندر

شوینده چراغ، یکی دیگر از آپشن‌ های میتسوبیشی اوتلندر است. در مواقعی که با این خودرو به آفرود رفته باشید و روی چراغ‌های جلو را گل‌ولای پوشانده باشد، می‌توانید از داخل کابین چراغ‌شور را فعال کنید تا چراغ‌ها شسته شوند. چراغ‌های میتسوبیشی اوتلندر از نوع LED هستند و نوردهی بالایی نیز دارند.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

از دیگر آپشن‌ های میتسوبیشی اوتلندر می‌توان به سیستم اتوهلد، چراغ‌های روشنایی در روز LED، آنتن کوسه‌ای، صندوق عقب برقی، تودوزی چرمی، چراغ‌های عقب LED، کروز کنترل، سیستم کنترل فشار باد تایر، سیستم صوتی راکفورد، آینه‌های تاشوی برقی، صندلی برقی راننده و سانروف برقی ۳ حالته اشاره کرد. 

در این مقاله با ما همراه بودید تا آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر را بررسی کردیم؛ به‌نظر شما بهترین آپشن اوتلندر کدام مورد است؟
1
نظر شما برای آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ؟!x

جمع‌بندی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر

آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر

 

در مقاله آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر با ما همراه بودید تا به بررسی امکانات رفاهی این خودرو انداختیم؛ میتسوبیشی اوتلندر خودرویی با امکانات کافی در این رنج قیمتی محسوب می‌شود. گرچه این کراس‌اوور ژاپنی نسبت به رقبای کره‌ای خود از آپشن‌های کمتری برخوردار است، اما توانایی فنی قابل قبول، مصرف سوخت اقتصادی و مهم‌تر از همه کیفیت ساخت بالا را باید از اصلی‌ترین مزیت‌های اوتلندر در بازار کشور دانست.

علاوه‌بر این اعتبار برند میتسوبیشی، طراحی اسپرت و سواری به‌وضوح نرم‌تر این خودرو در مقایسه با برخی رقبا را می‌توان به‌عنوان مزایای اوتلندر عنوان کرد. در مجموع می‌توان گفت که میتسوبیشی اوتلندر یک کراس‌اوور توانمند و با ارزش است که به راحتی می‌تواند رضایت خریدار خود را جلب کند.

بیشتر بخوانید:

سیستم 4WD اوتلندر چگونه کار می‌کند؟

میتسوبیشی اوتلندر از یک کلید روی کنسول مرکزی برای سیستم 4WD خود بهره می‌برد که با استفاده از آن می‌توانید وضعیت‌ سیستم انتقال نیرو را تغییر دهید. 

سیستم ترمز پارک برقی اوتلندر چیست و چگونه کار می‌کند؟

در میتسوبیشی اوتلندر خبری از ترمز دستی به شکل یک اهرم نیست. این خودرو از ترمز پارک برقی استفاده می‌کند و تنها با فشردن یک کلید، ترمزهای عقب درگیر می‌شوند.

آینه الکتروکرومیک اوتلندر چگونه کار می‌کند؟

این آینه‌ها از سنسور نور و فناوری تیره‌کننده آینه استفاده می‌کنند. هنگامی که نور خودروی پشت‌سر به‌طور مستقیم با آینه مرکزی اوتلندر برخورد کند، این آینه به‌سرعت تیره می‌شود تا شدت‌ نور چشمان راننده را آزار ندهد.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
17 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
علیرضا نجفی تبار
1402-06-28 15:06
بازخورد روی دیدگاه در این مقاله با ما همراه بودید تا آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر را بررسی کردیم؛ به‌نظر شما بهترین آپشن اوتلندر…" بیشتر »

سلام
همه آپشن های خوب را دارد ولی متاسفانه شیشه ها اتومات بعد از قفل کردن بالا نمیره باعث تعجب

عاملی
1402-05-17 18:51
بازخورد روی دیدگاه حال قبل از شروع بررسی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ، اگر سابقه رانندگی با اوتلندر را دارید، همینجا با ما…" بیشتر »

هندلینگ بسیار خوبی دارد و فوق العاده ماشین نرمی نسبت به هم ردیف های خودش می باشد.

صامد
1401-08-12 14:13
بازخورد روی دیدگاه حال قبل از شروع بررسی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ، اگر سابقه رانندگی با اوتلندر را دارید، همینجا با ما…" بیشتر »

سلام
از بستگان نزدیکم هم سانتافه ۲۰۱۷ و هم رافور ۲۰۱۸ دارند که من هم تجربه استفاده طولانی مدت از این دو ماشین رو دارم خودم اوتلندر ۲۰۱۷ دارم بدون هیچ جانب داری اوتلندر از سانتافه و رافور خیلی عملکرد بهتری داره ، بدنه به شدت بی سر و صدا ، صدلی موتور خیلی کم ، کیفیت ساخت بالا ، شتاب از سانتافه خیلی بالاتر از رافر کمی کمتر ، نرمی خیلی زیاد ، عملکرد گیربکس بخصوص در آفرود بهتر ، مصرف سوخت کم و…

داود
1400-05-25 16:36

سلام من اوتلندر دارم قبلا هم هم تویوتا داشتم هم سانتافه مبتونم بگم اوتلندر بسیار سواری بهتری از این دو تا داره از سانتافه که خیلی سر هستش کسی میخواد بخره بنظره من پولتون رو دور نریزید وقتی ی ماشینی مثل اتوتلندر هست چرا کره ای سواری که اتولندر داره واقعا قابل مقایسه با رقبای خودش نیست بسیار تیز و نرم هستش شما هیچوقت در هیچ بزنگاهی لنگ نمیمونی خلاصه از هر حادثه ای میشه سریع باهاش در رفت بسیار تیز و تند و نرم

داود
1400-05-25 16:33

با سلام من اوتلندر دارم قبلا هم هم تویوتا داشتم هم سانتافه مبتونم بگم اوتلندر سواری بهتری از این دو تا دارد از سانتافه که خیلی سر هستش کسی میخواد بخره بنظره من پولتون رو دور نریزید وقتی ی ماشینی مثل اتوتلندر هست چرا کره ای سواری که اتولندر داره واقعا قابل مقایسه با رقبای خودش نیست بسیار تیز و نرم هستش شما هیچوقت در هیچ بزنگاهی لنگ نمیمونی خلاصه از هر حادثه ای میشه سریع باهاش در رفت بسیار تیز و تند و نرم هستش

Last edited 3 years ago by داود
کامران قلی زاده
1399-11-06 00:42
بازخورد روی دیدگاه حال قبل از شروع بررسی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ، اگر سابقه رانندگی با اوتلندر را دارید، همینجا با ما…" بیشتر »

سلام.بنده اوتلندر فول فیس جدید ۶سیلندر دارم.الان ۴ساله دارمش.هیچ کم و کسری نداره.مسافرت با اوتلندر چیز دیگست

احمد
1399-05-09 09:32

فقط تويوتا رافور

عاشق اوتلندر
1399-04-29 12:02

اوتلندر بهتره یا لندکروز؟؟؟

1399-04-29 13:07

سلام عرض ادب
در یک تیپ نیستند اما اگر برای مصرف شهری می‌خواهید اوتلندر بی‌دردسرتره ولی خب لندکروز بهتره.

مهدی
1399-04-16 12:58

من اوتلندر داشتم و راضی بودم و با توجه به آپشنای خاصش خیلی پیشنهادش میکنم

شادمهر
1399-04-16 12:23

فیسش خیلی خفنه

محمد
1399-04-16 12:22

خیلی خوبه این ماشین .ممنون از اطلاعات خوبتون

1399-04-16 12:24
پاسخ به  محمد

سپاس از حسن توجه شما.
هدف ما انتقال اطلاعات مفید خودرویی هست.

hyper
1399-04-16 12:21

من خیلی باهاش حال نمیکنم!
ماشینای بهتری ام هست با این قیمت

1399-04-16 12:22
پاسخ به  hyper

ممنون بابت مطالعه مقاله آپشن های اوتلندر
به نظر شما چه خودرویی بهتر از اوتلندر توی بازار ایران در این محدوده قیمت هست؟

مانی
1399-04-16 12:11
بازخورد روی دیدگاه حال قبل از شروع بررسی آپشن ‌های میتسوبیشی اوتلندر ، اگر سابقه رانندگی با اوتلندر را دارید، همینجا با ما…" بیشتر »

من اوتلندر داشتم سانتافه ام داشتم
آپشن های اوتنلدر خوبن ولی من بیشتر با سانتافه حال کردم

1399-04-16 12:18
پاسخ به  مانی

آپشن های اوتلندر و سانتافه هر دو قابل قبول و ارزشمند هستند.