شیائومی SU7 اولترا، ابرخودروی جدید این روزها!

فهرست مطالب

به گزارش همراه مکانیک، شیائومی تنها مدل SU7 استاندارد خود را در چین عرضه کرده و در حال حاضر، دومین مدل خود را با نام اولترا در آزمایش‌های جاده‌ای تست می‌کند. به‌تازگی، در جریان سخنرانی سالانه بنیان‌گذار این شرکت، از نمونه اولیه شیائومی SU7 اولترا رونمایی شد. این خودرو نخستین مدل با پیشرانه‌های هایپرانجین ۸ سیلندر شیائومی است. نمونه اولیه SU7 اولترا به سه موتور توسعه‌یافته شامل دو موتور V8 و یک موتور V6 مجهز شده که حداکثر توان ۱۵۴۸ اسب بخار را ارائه می‌دهند. این موتورها، شیائومی SU7 اولترا را به یک ابرخودرو با شتاب زیر 2 ثانیه تبدیل کرده‌اند.

قدرت موتور در ابرخودروی شیائومی

به گفته کمپانی شیائومی، هدف از توسعه مدل SU7 اولترا، شکستن رکورد در پیست نوربرگ‌رینگ بوده است. این خودرو نسخه ارتقایافته مدل استاندارد است و مجهز به هایپرانجین V8 شیائومی با حداکثر قدرت ۵۷۸ اسب بخار و گشتاور ۶۳۵ نیوتن متر، که قوی‌ترین موتور تولیدشده توسط این شرکت محسوب می‌شود.

شیائومی SU7 اولترا

علاوه بر این، SU7 اولترا با باتری پرقدرت Qilin ۲.۰ CATL که مخصوص مسابقات است، با حداکثر توان خروجی ۱۳۳۰ کیلووات و شارژ ۸۹۷ ولتی ارائه می‌شود که می‌تواند در کمتر از ۱۲ دقیقه شارژ شود. این خودرو به کالیپرهای ترمز با عملکرد بالای AP Racing مجهز شده که در دمای بیش از ۸۰۰ درجه سانتی‌گراد نیز کارایی دارد. همچنین، از موتور معکوس برای بازیابی انرژی ترمز استفاده می‌کند و می‌تواند شتاب صفر تا صد را در ۱.۹۷ ثانیه و حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت را فراهم کند.

طراحی خیره‌کننده شیائومی SU7 اولترا

شیائومی SU7 اولترا

طراحی شیائومی SU7 اولترا به طور قابل توجهی با مدل SU7 استاندارد تفاوت دارد. SU7 اولترا بال عقب عظیمی از فیبر کربن دارد که تا ۲۱۴۵ کیلوگرم نیرو رو به پایین تولید می‌کند. سایر قسمت‌های خودرو نیز برای بهبود ساختار آئرودینامیکی اصلاح شده‌اند. این خودرو با ابعاد ۵۲۶۰/۲۰۶۴/۱۴۰۶ میلی‌متر و فاصله بین دو محور ۳۰۰۰ میلی‌متر، به دلیل کیت بدنه پرفورمنس به طور قابل‌ توجهی عریض‌تر و کشیده‌تر از SU7 استاندارد است. وزن این خودرو نیز کمتر از ۱۹۰۰ کیلوگرم است.

در کنار مشخصات فنی فوق‌العاده، شیائومی قصد دارد با SU7 اولترا رکورد جدیدی را در کلاس سدان‌های برقی چهار درب در پیست نوربرگ‌رینگ ثبت کند. در حال حاضر، سریع‌ترین خودروی الکتریکی در نوربرگ‌رینگ، فولکس‌واگن ID.R با زمان ۶:۰۵.۳۳۶ دقیقه است. سریع‌ترین خودروی برقی چهار درب نیز، خودرو پورشه تایکان توربو GT با زمان ثبت‌شده ۷:۰۷.۵۵ دقیقه است. هدف شیائومی شکستن این رکوردها در پیست افسانه‌ای نوربرگ‌رینگ در ماه اکتبر است. این خودرو با قدرت ۱۵۴۸ اسب بخار و حداکثر سرعت ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت به طور کامل از مدل‌های قدرتمند دیگر پیشی گرفته و به سریع‌ترین خودروی ۴ درب جهان تبدیل شده است.

شیائومی SU7 اولترا

با توجه به گزارش‌های جدید، SU7 اولترا مجهز به فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند سیستم‌های الکتریکی و آیرودینامیکی بهینه شده است که توانایی رقابت با برندهای معتبر دنیا را دارد. این خودرو همچنین با استفاده از فیبر کربن در ساختار بدنه، وزن خود را به حداقل رسانده و همین امر منجر به بهبود کارایی و سرعت خودرو شده است. هدف شیائومی از توسعه این مدل نه‌تنها ایجاد یک خودرو قدرتمند و سریع، بلکه نمایش توانایی‌های فنی و تکنولوژیکی خود در صنعت خودروهای الکتریکی است.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها