فرمانده پلیس راهور فراجا، سید تیمور حسینی، بار دیگر کیفیت پایین خودروهای تولید داخل را بهشدت نقد کرد و گفت: «هرچه فریاد میزنیم خودروها باید ایمن باشد، اتفاقی رخ نمیدهد.» اما چرا این انتقادات درست به جایی نمیرسد و جان مردم همچنان در تصادفات رانندگی به خطر میافتد؟
به گزارش همراه مکانیک به نقل از جوان، مرگ و میر جادهای یکی از مهمترین سیاستهای پنهانِ کاهش جمعیت است که بخش مهمی از جمعیت جوان و کار کشور را یا از چرخه زندگی خارج میکند یا روی صندلی چرخدار مینشاند. «با وجود بحران کاهش جمعیت، سالانه 17 هزار کشته و معلول و مجروح شدن 310 هزار نفر در تصادفات رانندگی، فاجعهای ملی است.»
پلیس تاکید دارد که مرگ هر شهروند در سوانح رانندگی 3.8 میلیارد تومان به کشور خسارت میزند. با این حال، به نظر میرسد تعارض منافع مانع از اصلاح این روند فاجعهبار میشود. چرخه مدیریتی تولید خودرو حاضر نیست برای حفظ جان مردم از درخواست پلیس تبعیت کند. به نظر میرسد که مسئولان و مدیران شرکتها، بیحسی عمیقی نسبت به مرگ فاجعهبار انسانها دارند؛ گویی اگر به جای 17 هزار نفر، 700 هزار نفر هم در تصادفات کشته شوند، باز هم اتفاقی برای مسئولان نمیافتد و تغییری نخواهیم دید. کارخانهها به تولید خودروهای ناامن ادامه میدهند، نمایندگان مجلس بیتفاوت به این فاجعه ملی هستند، و سازمانهای نظارتی مثل سازمان بازرسی کل کشور، مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام سکوت میکنند.
به نقل از روزنامه جوان، رئیس پلیس راهور فریاد میزند که «خودروها باید ایمن باشند» و «راهها باید به گونهای طراحی شوند که خطای راننده را جبران کند» اما این انتقادات درست به گوش مسئولان نمیرسد و جان مردم همچنان در تصادفات رانندگی به خطر میافتد. این روند غیر قابل تغییر به نظر میرسد. مردم حق دارند که از بیتوجهی مسئولان به جانشان خشمگین باشند. مسئولان چه زمانی به فریاد مردم و پلیس راهور توجه خواهند کرد؟
درود بر فرماندهی محترم سید تیمور حسینی که لااقل این دغدغه رو بیان کردند شما را به خدا پیگیر این قضیه حیاتی باشید از خداوند برایتان عاقبت به خیری آرزو می کنیم تا می توانید و حرفتان برش دارد درد این مردم را بیان کنید باور کنید مردم ایران دعاگویتان هستند اگر قدمی برایشان بردارید