آشنایی با 2 خودروی گران‌قیمت با ارزش خرید پایین و امکانات محدود

فهرست مطالب


قطعا شما انتظار دارید هرچه بیشتر پول بدهید، اصطلاحا آش بیشتری هم بخورید؛ بنابراین، وقتی مبلغ نسبتا گزافی را به‌منظور خرید یک اتومبیل مدل‌بالا هزینه می‌‌کنید، مسلما تمایل دارید که اتومبیل شما از لحاظ امکانات رفاهی و ایمنی در سطح بالایی قرار داشته باشد.

اما برخی خودروهای گران‌قیمت در بازار کشور ما یافت می‌شوند که گرچه مبلغ بالایی را جهت تملک از شما طلب می‌کنند، اما آن‌طور که شایسته است، پذیرایی مناسبی در بحث امکانات رفاهی از کاربران خود به عمل نمی‌آورند. جهت آشنایی با این خودروهای گران‌قیمت که ارزش خرید پایین نسبت به امکانات خود دارند، بهتر است ادامه این مقاله را از دست ندهید و با مجله خودروی همراه مکانیک همراه شوید.

ام وی ام x55

x55

ام وی ام x55 از همان ابتدا که وارد بازار شد، به دلیل قیمت بالا به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفت و نتوانست آن‌طور که مدیران خودرو انتظار داشت، توجهات مشتریان ایرانی را به سمت خود بکشاند. در حال حاضر نیز اگرچه بهای آن در بازار تا حدی اصلاح شده است، اما هم‌چنان جزو کراس‌اوورهای گران‌قیمت با ارزش خرید پایین به شمار می‌رود که امکانات رفاهی آن، نمی‌تواند مالک را در ازای مبلغ پرداختی خرسند نگاه دارد.

[hm_sell_form_inline]

شاید تعجب کنید؛ اما بهتر است بدانید که mvm x55 در هیچ‌یک از دو تیپ اکسلنت و اکسلنت اسپرت خود، از سیستم تهویه اتوماتیک برخوردار نیست و صندلی سرنشین جلو آن نیز صرفا به‌صورت دستی قابل تنظیم خواهد بود. هم‌چنین حس‌گر پارک نیز تنها برای قسمت عقب تعبیه شده است و هیچ‌گونه رادار ایمنی نظیر هشدار نقطه کور، تغییر لاین و … در آن یافت نمی‌شود. هیچ‌یک از صندلی‌ها به سامانه گرم‌کن مجهز نیستند و سقف پانوراما نیز برای این کراس‌اوور چینی نسبتا گران‌قیمت، در نظر گرفته نشده است.

 البته آپشن‌های ضروری مناسبی هم‌چون کروزکنترل، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل سرعت در سرپایینی، سامانه‌های کنترل کشش و پایداری، سنسور فشار باد تایر، ترمز پارک برقی با اتوهلد، دیلایت، چراغ مه‌شکن‌های جلو و عقب، نمایش‌گر لمسی، نویگیشن، دوربین‌های عقب و جانبی و ۳۶۰ درجه، نمایش‌گر هفت اینچی کیلومترشمار، ۴ عدد کیسه‌هوا، ورود و استارت بدون کلید، صندلی راننده چهارحالته برقی، آینه جانبی تاشونده برقی با گرم‌کن و سانروف در تیپ اسپرت اکسلنت ام وی ام  x۵۵ یافت می‌شوند؛ اما سطح انتظارات ما از این محصول نسبتا گران‌قیمت مدیران خودرو، کمی بیشتر از این حرف‌ها است‌. به‌ویژه اگر نگاهی به امکانات کراس‌اوور swm g01 بیندازید، متوجه کمبودهای ایکس۵۵ از این حیث خواهید شد.

میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۳

اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر نیوفیس مدل 2016 تا ۲۰۱۸، در قالب دو مدل تیپ ۳ و تیپ ۵ به بازار کشور راه یافته و یکی دیگر از شاسی‌بلندهای خانوادگی نسبتا گران‌قیمت است که گرچه امکانات رفاهی تقریبا قابل‌قبولی را به شما ارائه می‌دهد، اما با این حال، نتوانسته است انتظارات را نسبت به بهایی که مشتری بابت خرید متقبل می‌شود، برآورده کند.

به عنوان مثال این خودرو فاقد سیستم کنترل حرکت در سرازیری بوده و اتوپارک نیز در آن یافت نمی‌شود. این در حالی است که خودروهایی در این سطح معمولا این دو آپشن را به کاربران خود ارائه می‌دهند. همچنین حسگر پارک جلو، رادارهای هشدار نظیر نقطه کور و تغییر لاین و پیشگیری از تصادف، ترمز پارک برقی و ترمز اضطراری، تنظیم ارتفاع نور خودکار، چراغ چرخشی، نویگیشن، دوربین ۳۶۰ درجه، تنظیم برقی صندلی سرنشین جلو و سقف پانوراما جزو امکاناتی هستند که انتظار می‌رفت در میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۳ به عنوان یک شاسی‌بلند مدرن گران‌قیمت حضور داشته باشند اما هیچ‌کدام از آنها در این مدل یافت نمی‌شوند.

جمع‌بندی

افراد ثروت‌مند دوست دارند هنگامی‌که مبلغ نسبتا بالایی را به منظور خرید یک اتومبیل هزینه می‌کنند، آپشن‌های رفاهی متنوعی را نیز در آن خودرو بیابند و ضمن بهره‌بردن از یک عملکرد فنی مطلوب، رفاه و آسایش خود را نیز حین حضور در اتومبیل به حداکثر برسانند.

خودروهای فوق در کلاس خود، جزو مدل‌های گران‌قیمت محسوب می‌شوند؛ اما همان‌طورکه اشاره شد، امکانات رفاهی حداقلی را نسبت به قیمت در اختیار شما می‌گذارند. با این حساب، بهتر است اگر آپشن‌های رفاهی جزو اولویت‌های اصلی شما در خرید یک اتومبیل به شمار می‌رود، هنگام خرید این مدل‌ها بیشترین دقت را به عمل آورید و در صورت امکان، ابتدا به سراغ رقیبان پرآپشن‌تر این خودروها بروید؛ چراکه مدل‌های مذکور از لحاظ امکانات رفاهی، ارزش خرید بالایی ندارند و نمی‌توانند رضایت شما را در این بخش به طور کامل فراهم آورند.

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها