تندر 90 بخریم یا نه؟ مزایا و معایب ال 90

فهرست مطالب


در این مقاله از مجله خودرو همراه مکانیک به‌سراغ خودرویی پرفروش رفته‌ایم که طرفداران سرسخت و البته مخالفان سرسختی دارد اما اغلب مخالفانش تاکنون تجربه مالکیت آن را نداشته‌اند. اگر قصد خرید تندر 90 را دارید، در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم، این اروپایی ساده و بی‌آلایش چه چیزهایی در چنته دارد که مالکانش پس از مدتی عاشقش می‌شوند و حاضر نیستند به‌سادگی آن را با خودروی دیگری تعویض کنند؟ در این مطلب قصد داریم به بررسی مزایا و معایب ال 90 بپردازیم.

 

چرا تندر 90 بخریم؟

 

معرفی تندر 90

رنو تندر 90 درواقع نسل اول داچیا لوگان است که در سال 2004 به‌عنوان یک سدان اقتصادی و با بازار هدف کشورهای در حال توسعه معرفی شد. البته از آن‌جایی که شرکت داچیا زیرمجموعه رنو بود و لوگان هم با نظارت مستقیم رنو طراحی شده بود؛ این خودرو در برخی نقاط دنیا از جمله کشور ما با نام و لوگوی رنو فروخته شد. رنو لوگان پس از کش‌وقوس‌های فراوان، سرانجام در سال 1386 و با نام رنو تندر 90 به ایران آمد و تولید آن به‌صورت هم‌زمان در 2 شرکت ایران خودرو و پارس خودرو شروع شد. رنو ال 90 تا سال 1398 در نسخه‌های مختلفی به دست خریداران ایرانی رسید و کماکان فروش بسیار خوبی داشت اما متأسفانه تشدید تحریم‌ها و خروج رنو از بازار ایران، باعث شد تا این سدان محبوب و محجوب، به‌اجبار از بازار ایران خداحافظی کند.

پیشرانه تندر 90 یک نمونه 1.6 لیتری تنفس طبیعی با حداکثر قدرت 105 اسب بخار و حداکثر گشتاور 140 نیوتن‌متر است که با کد K4M شناخته می‌شود. نیروی این پیشرانه نیز از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی یا 4 سرعته اتوماتیک، به محور جلوی تندر 90 می‌رسد. مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفرتاصد نسخه‌های گیربکس دستی رنو تندر 90 به‌ترتیب برابر با 6.9 لیتر در صد کیلومتر و 10.2 ثانیه است اما نسخه‌های اتوماتیک به‌میزان 1.4 لیتر پرمصرف‌تر و 1.5 ثانیه کُندتر هستند!

 

مزایای ال 90 چیست؟

خب بعد از مرور مختصر تاریخچه رنو ال 90 در بازار ایران و مشخصات فنی این خودرو، بهتر است به‌سراغ بررسی مزایای تندر 90 و دلایلی که خرید این خودرو را توجیه‌پذیر می‌کنند، برویم.

 

معرفی تندر 90

 

1. کیفیت ساخت بالا

قبل از این‌که بخواهیم به کیفیت ساخت بالا به‌عنوان یکی از مزایای ال 90 اشاره کنیم باید بگوییم که کیفیت ساخت بالا را با «متریال باکیفیت» اشتباه نگیرید. چون سرتاسر کابین رنو تندر 90 از پلاستیک خشک با رنگ خاکستری تشکیل شده است و هیچ حسی از کیفیت بالا را به بیننده منتقل نمی‌کند، اما نکته این‌جا است که همین پلاستیک‌های خشک به‌بهترین نحو ممکن قالب‌گیری شده است و اثر چندانی از زائده‌های اضافه دیده نمی‌شود. در ضمن، برخلاف بسیاری از خودروهای این رده، داشبورد تندر 90 در کارکردهای بالا به سروصدا نمی‌افتد و با روح و روان راننده خود بازی نمی‌کند!

 

2. استهلاک پایین

آن کيفيت بالايي که در قسمت قبل از آن صحبت کرديم، شامل مجموعه فني رنو تندر 90 نيز مي‌شود. اين کيفيت بالا باعث شده است تا تندر 90 از نظر فني به‌معناي واقعي کم استهلاک و کم دردسر باشد و بتواند تا سال‌ها، بدون تعميرات اساسي و تنها با انجام سرويس‌هاي دوره‌اي به خدمت‌رساني خود ادامه دهد. خوش‌بختانه مجموعه فنی تندر 90 در طی سال‌های مونتاژ در کشور ما، چندان دست‌خوش داخلی‌سازی و افت کیفیت نشده است و تندر 90‌های مدل بالا نیز تقریباً به همان باکیفیتی نسخه‌های اولیه هستند.

 

3. عملکرد مناسب مجموعه گیربکس

رنو تندر 90 دنده‌ای مخصوصا در مدل‌های بعد از سال 97 که به گیربکس‌های سری JHQ مجهز شده‌اند، عملکرد بسیار نرمی در مجموعه گیربکس و کلاچ را ارائه و در ترافیک کم‌تر از خودروهای هم‌رده، راننده خود را خسته می‌کند. در نسخه‌های اتوماتیک نیز هرچند از یک گیربکس 4 سرعته نه‌چندان مدرن استفاده شده است؛ اما همین گیربکس نیز در رفت‌وآمدهای روزمره عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش می‌گذارد و در کل قابل قبول است. همین نکته به‌ظاهر ساده باعث شده است تا لذت رانندگی تندر 90 به‌میزان قابل‌توجهی افزایش یابد.

 

4. فضای جادار کابین و صندوق بار

سدان‌های اقتصادی معمولاً توسط افرادی خریداری می‌شوند که تنها یک خودرو دارند و علاوه بر ترددهای روزمره، برای مسافرت نیز از همان خودرو استفاده می‌کنند. از این‌رو، فضای جادار کابین و صندوق‌بار یکی از اولویت‌های این دسته از خریداران محسوب می‌شود. خوش‌بختانه تندر 90 در این زمینه نیز به‌خوبی به توقع‌ها پاسخ می‌دهد و به‌لطف فضای مناسب کابین و صندوق‌بار، می‌توانیم با آن یک مسافرت نسبتاً راحت 5 نفره به سبک ایرانی را تجربه کنیم.

 

5. موتور پرقدرت

بی‌شک اصلی‌ترین مزیت خودرو تندر 90، موتور پرقدرت آن است. به لحن دیگی می‌توان گقت بهترین جواب سوال چرا تندر 90 بخریم؟ دقیقا همین موضوع موتوری است. حجم موتور 1600 سی‌سی 16 سوپاپه، این خودرو را یک محصول پرشتاب و چالاک قرار داده است. امکان افزایش دور موتور در دنده‌های مختلف تندر 90 باعث می‌شود که سرعت صفر تا 100 این خودرو تنها در 10.2 ثانیه رخ دهد.

پیشرانه معروف K4M رنو ال 90، توانایی تولید 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 148 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه را ایجاد کرده است. بی‌صدا بودن موتور L90 نکته مثبت در زمان رانندگی در شهرهای بزرگ و شلوغ و پرترافیک است.

 

مشخصات فنی رنو تندر 90

 

این خودرو با داشتن ابعادی برابر 4250 میلی متر طول، 1740 میلی متر عرض، 1525 میلی متر ارتفاع و فاصله بین دو محور چرخ‌های جلو و عقب 2630 میلی متر جزو خودروهای متوسط قرار می‌گیرد. وزن این خودرو 1115 کیلوگرم است که حداکثر سرعتی را برابر با 175 کیلومتر بر ساعت رقم می‌زند.

در حال حاضر از مهم‌ترین المان‌های خرید خودرو، میزان مصرف سوخت آن است. در این بخش نیز باید بگوییم که رنو ال 90 باز هم در گوی سبقت از رقبای خود پیشی گرفته است. به‌گونه‌ای که باک 50 لیتری آن، براساس اعلام رسمی ایران خودرو، مصرف سوخت در داخل شهر 9 لیتر در هر 100 کیلومتر و در خارج از شهر 5.6 لیتر در هر 100 کیلومتر است. درمجموع مصرف سوخت ترکیبی آن 6.9 لیتر در 100 کیلومتر است که به جرات می‌توان گفت بسیار کم مصرف است.

 

6. ایمنی مطلوب

خودرو تندر 90 به دلیل توانایی‌های فنی بالا و کیفیت مطلوب مونتاژ آن، طرفداران زیادی دارد. مجموعه اتاق و شاسی محکم با قابلیت ضربه پذیری بالا، سیستم تعلیق و جلوبندی بادوام دلیل بر استحکام آن در زمان تصادف شده است. درواقع ساختار بدنه‌ای مستحکم تندر 90 باعث می‌شود که در زمان وارد شدن ضربات در تصادف‌های جاد جاده‌ای، از وارد شدن ضربه مستقیم به سرنشینان پیشگیری می‌کند.

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان تندر 90 در میان خودروهای موجود در بازار ایران توانسته است بهترین عملکرد را نمایش دهد. مهندسین رنو با قرار دادن یک لایه عرضی در قسمت پشت صندلی های عقب L90 باعث حفاظت سرنشینان عقب در زمان تصادف و جلوگیری از ورود جسمی به کابین خودرو شده اند. همچنین در قسمت جلو نیز طراحی داشبورد و جنس پلی پرولین آن مانع از آسیب‌دیدگی به زانو افراد می‌شود.

در پایان باید بگوییم که باک بنزین ال 90 در کف خودرو با فاصله از کمک فنرها قرار گرفته که همین امر موجب سوراخ نشدن باک بنزین در زمان تصادف می‌شود. ضمنا این خودرو توانسته از موسسه معتبر اروپایی ENCAP در سال 2005 نمره امنیت 3 ستاره از 5 ستاره ایمنی در تصادف ها، نمره 3 ستاره از 5 ستاره در ایمنی کودکان و 2 ستاره از 4 ستاره ایمنی عابران پیاده را دریافت کند.

یکی از نکته هایی که در مورد خودروی تندر ۹۰ به صورت شایعه فراگیر رایج شده است، چپ کردن این خودرو است که ناشی از شکل مکعب مربع پلتفرم خودرو است؛ اما واقعیت اینجاست که سازنده این خودرو ادعا می‌کند در صورتی که می‌توانید خودروی خود را چک کنید واقعیت در خودروی تندر ۹۰ در سطوح جاده و پیچ های جاده خود را به شما نشان خواهد داد.

خودروی تندر ۹۰ از نوعی ثبات و پایداری در جاده‌ها برخوردار است و در صورتی که بتوانید لاستیک های فابریکه ایرانیان را با لاستیک های خارجی تبدیل نمایید مطمئناً ثبات و پایداری آن به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت ولی مطمئن باشید که این خودرو در سر پیچ‌ها شرایط ایمنی و پایداری بسیار مناسبی را برای شما ایجاد خواهد کرد. مطمئن باشید که با خودروی تندر ۹۰ از تمامی خودرو های همرده اش به راحتی و با اطمینان بیشتری می‌توانید پیچ های جاده را حتی با سرعت بالا طی نمایید.

 

معایب ال 90 کدامند؟

در ادامه بررسی مزایا و معایب ال نود، نوبت به مرور معایب این خودرو می‌رسد. یکی از نکات مهم درباره معایب ال 90 آن است که ایرادات وارد به این خودرو تا حد زیادی به بسیاری دیگر از خودروهای تولید داخل و مونتاژی در ایران هم وارد است. مجموعه بررسی‌های کارشناسان همراه مکانیک از تندر 90 و همچنین مرور نظرات و تجربیات رانندگی صاحبان این خودرو، منجر به تهیه فهرستی از معایب ال نود شد که عبارت‌اند از:

 

1. طراحی ظاهری ضعیف

اولین و مهم‌ترین نکته در رابطه با معایب L90، طراحی ظاهری ضعیف این خودرو است. واقعیت از این قرار است که وقتی نام ال 90 مطرح می‌شود، عده‌ای فورا به‌یاد ظاهر ساده و زمخت آن می‌افتند. تقریبا هیچ المانی را در طراحی ظاهری این خودرو مشاهده نمی‌کنید که به زیبایی تندر 90 کمک کرده باشد. اساسا کسانی که اهمیت زیادی برای ظاهر خودرو قائل هستند، هیچ‌گاه حاضر به خرید ال 90 نخواهند شد.

 

2. طراحی داخلی ساده

هر چند اوضاع طراحی داخلی ال 90 در مقایسه با نمای ظاهری آن بهتر است؛ اما واقعیت از این قرار است که باز هم با کابین نسبتا ساده مواجه هستیم. خلاقیت خاصی در طراحی داشبورد این خودرو به چشم نمی‌خورد. کیفیت متریال به‌کار رفته در طراحی داخلی ال 90 نیز مانند تمام خودروهای تولید داخل و مونتاژی چنگی به دل نمی‌زند.

 

کابین داخلی تندر 90

 

3. آپشن‌ها و امکانات رفاهی محدود

همان‌طور که می‌دانید ال 90 در سه نسخه E0، E1 و E2 در ایران عرضه شده است. البته تولید و عرضه نسخه‌های E0 و E1 خیلی زود متوقف شد. این دو مدل از نظر امکانات رفاهی فوق‌العاده ضعیف بودند. اوضاع آپشن‌های ال 90 نسخه E2 کمی بهتر از آن‌هاست؛ اما واقعیت از این قرار است که رقبای هم رده از نظر قیمت با L90، آپشن‌های به‌مراتب بیشتری دارند.

سیستم تهویه مطبوع ال 90 دستی است. سایر آپشن‌های این خودرو مانند ترمز EBD، ABS، چراغ‌های مه شکن جلو و عقب، سنسور پارک عقب، فرمان هیدرولیک، سیستم صوتی با چهار اسپیکر، صندلی راننده و سرنشین دستی 6 حالته، آینه بغل برقی، 2 کیسه هوا برای راننده و سرنشین مجموع امکانات این خودرو هستند که نکته قابل توجهی در آن‌ها به چشم نمی‌خورد. یک نکته هم باید درباره ترمز عقب این خودرو ذکر کنیم که از نوع کاسه‌ای است که نسبت به ترمزهای دیسکی عملکرد ضعیف‌تری دارد.

 

4. قیمت نسبتا بالای قطعات یدکی

اشاره کردیم که ال 90 یک خودرو با استهلاک پایین است؛ البته همه این‌ها منوط به رعایت اصول نگهداری و رانندگی صحیح با این خودرو است. مثلا بی‌توجهی به آب و روغن ماشین خیلی زود کار دست شما خواهد داد. یکی از موضوعات کلیدی که باید درباره معایب ال 90 ذکر کنیم، قیمت نسبتا بالای قطعات یدکی آن است.

 

رنو ال 90

 

5. دردسرهای خاص تعمیر

مورد بعدی در فهرست معایب تندر 90 مربوط به دردسرهای تعمیر این خودرو است. طراحی این خودرو به‌گونه‌ای است که تعمیر برخی از بخش‌های آن نسبت به سایر خودروها پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. مثلا برای تعمیر گیربکس یا تعویض دیسک و صفحه، بعضا نیاز به باز کردن قطعات مختلفی از خودرو است تا امکان دسترسی مناسب به بخش مد نظر فراهم شود. به‌همین دلیل دستمزد تعمیر ال 90 نسبت به سایر خودروهای سواری مشابه کمی بالاتر است.

یک نکته مهم درباره ال نود‌های مدل 90 به قبل وجود دارد که باید توجه داشته باشید. معمولا گردگیر پلوس این خودروها راحت پاره می‌شود و هزینه نسبتا زیادی برای تعمیر روی دست شما باقی می‌گذارد. البته این مشکل برای مدل‌های بعد از سال 90 برطرف شده است. شما می‌توانید برای دریافت کارشناسی سیار خودرو اقدام کنید.

 

6. طراحی غیر ارگونومیک صندلی‌ها

اشاره کردیم که کابین ال 90 جادار است و از این نظر سرنشینان با مشکل روبه‌رو نخواهند شد. اما با نگاهی به فهرست معایب تندر 90 باید به موضوع مهم طراحی غیر ارگونومیک صندلی‌های عقب آن اشاره کنیم. بسیاری از کسانی که تجربه رانندگی با این خودرو در مسافرت‌ها را دارند، اذعان می‌کنند که سرنشینان عقب معمولا در مسافت‌های طولانی احساس ناراحتی می‌کنند.  

 

کلام پایانی

در این مطلب به بررسی مزایا و معایب ال 90 پرداختیم. همان‌طور که مشاهده کردید، تندر 90 یک خودرو با ویژگی‌های مثبت و منفی قابل توجه است. واقعیت از این قرار است که نمی‌توان از کنار مزایایی مانند پیشرانه قوی و استهلاک پایین برای یک خودروی سواری گذشت. در عین حال طراحی ظاهری نه‌چندان مناسب ال 90 هم نارضایتی بسیاری از افراد را در پی دارد. با وجود تمام مطالبی که در رابطه با مزایا و معایب ال نود بیان کردیم، نظر شما درباره این خودرو چیست؟ برای اطلاع از قیمت تندر 90  و خرید و فروش اقساطی خودرو کلیک کنید.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
40 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
رحیمی
1403-08-17 19:37

تندر کارکرده ده سال کار فرسوده و فرتوت از نظر اتاق بسیار زشت و زمخت و میشه گفت هیچ زیبایی نداره و کلا معلوله و از نظر آپشن صفر یه اتاق قوطی کبریتی با ۴ تا چرخ و بعلاوه موتور گیربکس خوب که آنهم دیگه فرسوده است با هزینه نگهداری بالا و لوازم کمیاب و گران بدلیل از رده تولید خارج شدن

حامد
1403-08-15 18:17

با سلام و احترام
بنظر بنده که 9سال ال نود داشتم و الان هم پارس تندر مولتی مدیا دارم.
موتور کم استهلاک و قوی.مصرف سوخت نسبتا پایین.ایمنی بالا. بدون دردسر و رو مخ نبودن و بدون سروصدا کابین. در پایان یکی از بهترین گزینه های زیر 800م ت در بازار.
فقط از لحاظ آپشن ضعیف البته اگه برات مهم نیست بهترین گزینه.
توصیه میکنم حتما لاستیک خارجی استفاده کنید تا از نظر کنترل ماشین راحت باشین
بدون اغراق بسیار باکیفیت تر از پارس و دنا و تارا و..
انشا.. که برای دوستان مفید بوده باشه.

Last edited 18 days ago by حامد
جواد
1403-06-30 08:44

سلام .به نظر شما من کوییک یا ساینا صفر بگیرم برای سواری شخصی یا ال نود مدل ۹۲ یا ۹۳

حسین
1403-06-19 19:33

به عنوان کسی که ۱۲سال هست ال۹۰دارم یعنی سال ۹۱از ایران خودرو خریدم صفر کیلومتر و تا الان که با شما صحبت میکنم فقط روغن عوض کزدم با تسمه تایم از لحاظ شتاب و سرعت بی نظیره چون خودم ماشین پرشتاب دوست دارم در اتوبان قم و اصفهان هر وفت میرم البته شبها راحت ۱۷۰پر میکنم از نظر استحکام هم عالیه جادار هست مخصوصا صندوق عقب قبلا هایما اس هفت هم داشتم ولی صندوق عقبش به اندازه این جا نداشت در کل ازش خیلی راضی هستم البته ناگفته نماند شما باید با ماشین مدارا کنید و بهش فشار بیخودی نیارید… بیشتر »

حمید
1403-04-30 23:05
امتیاز دهی :
     

سلام من ال 90 ازسال 67 دارم همه کارباش میکنم ازبارگیری سرامیک آجر سیمان وکارگلخانه دارم بارگیری 20تا25کیسه خیار 9تاتوصندوق بقیه روصندلیها یک روز درمیان هرکیسه 19کیلو تاحالا دیسک عوض نکردم سرسیلند دست نخورده آب وروغن کم نمیکنه فقط کمک جلووعقب دوبار گرد گیرپلس 3بار دسته موتور2بار عوض کردم بوش طبق یک بارسرعت وشتاب عالی کولر خوب ماشین کم خرج وبد ریخت هست که من باریختش کناراومدو کیلومتر600هزار دیگه از آهن چه انتظاری داری.

مهدی
1403-03-19 13:54

رانا رو توی امنیت و موتوری و ظاهری به ال ۹۰ سر تر میبینم
اما اگه ال ۹۰ داری هیچ جلو بندی سازی از تو خوشش نمیاد
اینم بگم مشکل چپ کردن این ماشین با ارتفاع. لاستیک های خارجی و پهن حل میشه

کامی
1403-03-12 12:12

ال ۹۰ یکی از آشغال ترین ماشین های ایران هست . ما ال ۹۰ e1 داشتیم بعد از ۳ سال شاتون زد

رضا
1403-05-16 11:19
پاسخ به  کامی

گوه نخور وقتی هیچ چی از ال90نمیدونی ال90کل ماشین های ایرانو میخوره من خودم 14سالمه 3ساله با ال90رانندگی میکنم هیچ مشکل سفتی فرمونو سفتی دنده و کلاچ توش ندیدم تو بلد نبودی باهاش کار کنی که شاتون زده هر ماشینی رو دور موتورشو ببری بالا شاتون میزنه

آرمان
1403-03-06 00:20

با سلام ،دوستان تجارب را میگم فقط و البته هر کس سلیقه خاصی دارد. بنده ،نزدیک ۱۱ ساله ال نود e2استفاده میکنم،اصلا تعویض قطعه نداشته.۲۵۰ هزار کیلومتر رفته،شتاب خوب وکم استهلاکه.البته این در مقایسه با خودروهای هم رده است .بله ظاهرش را بعضیا نمی پسندند.قبلا سمند ef7 پایه گازسوز صفر داشتم از همان اول روغن ریزیتون و اذیت داشت.

سامی
1403-01-31 17:06
امتیاز دهی :
     

میشه گفت تندر ۹۰ تمام ماشین های ایرانی رو میکنه تو جیبش الان یه ماشین ایرانی بگید از این ماشین بهتر باشه بعدشم کسایی که میگن زشته خب سلیقه ای من خودم با قیافش مشکل ندارم خیلی هم خوشتیپه تو رنج قیمت ۴۰۰ میل یا ۵۰۰ ،۶۰۰ میل بهترین ماشینه و رقیبشم ریو هست و پارس و دنا و سمند رو میکنه تو جیبش حالا باز دنا آپشنش خوبه پارس و سمند معمولی که هیچی ندارن

کامی
1403-03-12 12:14
پاسخ به  سامی

پژو پرشیا

شهرام
1403-01-09 10:26

گشتاور ال ۹۰ نفهمیدیم ۱۴۰ نیوتن متره یا ۱۴۸ نیوتن متر در متن شما هم ۱۴۰ هست هم ۱۴۸ یادم میاد در نمایندگیهای ایران خودرو و سایپا هم عکس زده بودند هم ۱۴۰ نوشته بود هم ۱۴۸ راستی در سایتهای قدیمی هم ۱۴۸ نوشته بود ولی در سایتهای جدید ۱۴۰ نوشته آخرش نفهمیدم حالا موتور پژو ۴۰۵ و سمند که اکنون یکیه هم ۹۷ اسب بخار و ۱۴۷ نیوتن متر در ۴۰۵ نوشته بود ولی در سمند ۱۰۰ اسب بخار و ۱۵۳ نیوتن متر با همان موتور XU7JPL3 اگر کدهایشون فرق داره بگین و لااقل در سایتها دقیق بنویسید ……..

مهدی
1403-01-05 01:06

در مورد ایمنی که یک خانواده از دوستان با ۲۰۶تصادف کردند ۲۰۶سر دور برگردان زد به ال ۹۰و کل خانواده داخل ال ۹۰فوت شدند متاسفانه

سامی
1403-01-31 17:07
پاسخ به  مهدی

ممکن نیست چنین چیزی داداش

پارس
1402-10-07 23:30

گول حرفای ال ۹۰ سواران خسیس صفت رو نخورید هدف از ماشین لذت بردن از قیافه و سواری ماشینه که ال ۹ مزخرفترین و حال بهم زنترین ماشین ایرانه فقط حسنش اینه خسیسها و کله شقها رو قابل شناسایی کرده

amirreza
1402-12-01 19:14
پاسخ به  پارس

زر نزن تو برو پارس سوار شو

مهدی
1402-12-29 14:11
پاسخ به  پارس

موافقم

مجید
1403-01-03 22:07
پاسخ به  پارس

زر نزن تو پلشت. مردشورتو ببرن بااین طرز حرف زدنت

مهدی
1403-01-29 15:09
پاسخ به  پارس

ا.س.ک.و.ل، ال ۹۰ رو با پارس حلب مقایسه نکن

سامی
1403-01-31 17:09
پاسخ به  پارس

الان پارس سوار میشم لذت میبرم به نظرت؟ اصلا خودت تا حالا تندر سوار شدی ؟
تا وقتی که آدمایی مثل تو هستند و حلب دوست دارن حقمون هست حلب سوار شیم

سعید
1403-04-23 10:29
پاسخ به  پارس

تو باید بری الاغ سوار شی چمیدونی کیفیت چیه.گوساله

علی
1402-07-26 18:21

مردم عزیز ، لطفا این ال 90 رو ول کنید. دپارتمان شهریمونو زشت کرده. از حاکمان عزیز هم خواهش میکنم تعرفه رو کم کنن که بجای این خودرو بدترکیب دهه ؟ میلادی(واقعا مشابهی براش پیدا نکردم) رنو لتیتیود یا رنو فلوئنس یا سیمبل و کپچر و … سوار بشند.بخدا مردم ما اینقدرام ناقابل نیستند که کمپرسی مایلر با چهره زمان هیتلر و رنو لوگان غیرقابل تحمل سوار بشند.
اگر کسی حرفمو گوش نمیده لااقل شرکت معظم رنو بخاطر اعتبار برندش از ایران شکایت کنه که این ماشین ۳۰ سال قبل رو رها کنه و اینقدر لوگوی لوزی زیباش تخریب نشه!

سامی
1403-01-31 17:10
پاسخ به  علی

چقدر تو لوکس سواری داری از تندر ایراد میگیری

محسن
1402-04-10 13:45
امتیاز دهی :
     

من از سال ۸۵ ال۹۰ دارم ۸۵۰ هزار کیلومتر راه رفتم تقریبا هفته ای ۲ بار رفتم اردبیل و آمدم اراک تا به امروز که تاریخ ۱۴۰۲/۴/۱۰ هست به غیر از مصرفیاش و روغن موتور سر هر ۵۰۰۰ کیلومتر چیزی ازش عوض نکردم و موتور هنوز باز نشده. به شدت توصیه میکنم اگه ماشین کم خرج میخایید بخرید.

مهدی
1403-02-26 10:03
پاسخ به  محسن

سال ۸۵ ال نود تولید نشده بود مهندس فکر کنم اشتباه تایپی هستش

سلطانی
1402-03-14 13:18

من از سال ۹۶ ال نود دارم فقط برای تعویض لنت و روغن تعمیرگاه رفتم روغن سوزی روغن ریزی واشر سوزوندن تو کارش نیست جلوبندی که دیگه نگم مرگ نداره به خدا خسته میشی از بس چند سال تعمیرگاه نمیری

بهروز
1401-12-06 12:17

این خودرو برای تولید کننده بسیار کم هزینه و پر درآمد و برای خریداری که به دوام موتور و گیربکس قانع شده بسیار گران و در آخر در تامین قطعات و تعمیرات برایشان باز هم بسیار گران تمام می شود.

محسن
1401-12-02 16:10

عالی

مرتضی
1401-05-16 08:47

سلام خیلی عالی بود

محسن
1402-02-20 15:57
پاسخ به  مرتضی

سلام علیکم
خیلی عالی بود
من‌ ال۹۰ داشتم پول لازم شدم‌فروختم الآن فقط دنبال ال۹۰ هستم

ایرانی
1400-02-14 20:44

تندر نود یکی از کم اپشن تربن خودروها با صندلیهای بسیار نامناسب است .فقط موتور و گیریکس مناسب و هماهنگی دارد .این خودرو فقط در بازار انحصاری ایران دارای قابلیت فروش است اما در یک بازار ازاد دارای هیچ شانسی در برابر دیگر خودروهای هم رده ندارد.

کریم
1402-06-12 17:45
پاسخ به  ایرانی

ا خوب شد گفتی ما میخواستیم بخریم ببریم دبی بفروشیم

هر وقت خودت اسمتو گفتی،منم اسممو میگم
1402-06-18 16:27
پاسخ به  ایرانی

برو پرایدتو سوار شو

Sajad
1402-10-17 03:13

ولا رحمت بهت پراید۹۷دارم از سال۹۹شرو به روغن ریزی کرده حتی تعمیر موتور میلنگ تعویض کردم کماکان نشت داره خسته شدم پنجا کاسه نمد هلالی خریدم فقط دو روزه

هموطن
1402-08-21 19:26
پاسخ به  ایرانی

عزیزن بازار آزاد کجا بود ، لااقل فنی این خودرو از دنا و تارا و شاهین خیلی بهتره، خب اگر امکانات میخای برو سراغ ماشین های چینی که داخل خوشگلی دارند ولی فنی وضعیت خوبی ندارند.بعدش مگر میخای ببری آلمان بفروشی که صحبت از بازار آزاد میکنی اینجا ایرانه و ما محکوم به نابودی هستیم

محمدرضا ملکی
1400-01-10 15:17

ال نود E2LPفول در یک نگاه: ال ۹۰ چون در EURO NCAP امتیاز خوب سه ستاره ایمنی و کیفیت کسب کرده در اروپا و تمام کشورهای جهان مجوز فروش دارد این در حالیست که هیچکدام از تولیدات داخلی و اکثر خودروهای چینی بدلیل نا امن بودن و در نتیجه عدم امکان شرکت در تست ایمنی اروپا مجوز فروش در کشوهای توسعه یافته را ندارند. ال نود جزو معدود خودروهایی است که با سخت ترین نظارت های کارخانه مادر رنو تا قبل از خروج از ایران تولید می شد چون ۵۱ درصد سهام رنو پارس متعلق به شرکت رنو بود. +… بیشتر »

سجاد
1402-07-01 00:10

اقا مدل پایینش ۳۰۰ تا کار دارم . نسبت به ماشینای ۳۰۰ تا کار دیگه خوبه . ولی باز ۳۰۰ تا کاره …. اشتباه نکنید مدل پایینشو بخرین بنظرم…

تندر
1402-07-11 22:30
پاسخ به  سجاد

یعنی الان میگی مدل زیر ۹۰ یا ۸۸نگیریم اونام معمولا ۲۵۰یا ۳۰۰تا کار هستن اصتحلاکش ممکنه زیاد باشه چون الان همون بالای ۳۰۰ ملیونه یعنی میشه یه تیبا یا ساینا ۱۴۰۰یا ۱۴۰۱گرفت چون ماشینای الان سایپا همون صفرش هم کلی دردسر دارن و خرج دارن میگن نظر شما چیه ؟چون نمیخوام همش خرج ماشین کنم چون ممکنه نتونم از پس هزینه هاش بر بیام برای همین ماشینی میخوام ک استحلاک پایینی داشته باشه

مهران
1402-09-19 17:36
پاسخ به  تندر

تندر سالم بخر به شرط ویک ماه تضمین

ال نود
1403-05-29 11:01
پاسخ به  تندر

من وقتی بچه بودم پدرم رنو ال نود داشت یعنی یک بار هم نرف تعمیر گاه
ولی یک روز یکی ضد به شیشه ی ماشین افتاد شکست الان هم اونو فروخت چون قدیمی بود و الان یک ال نود دوباره خرید اما اپشناش زیاد تر بود و الان ۳سال گذشت این ال نود نرفته تعمیرگاه و بچه بودم بابام ماشینش رو داد دستم ۳ بار کلاچ رو زود ول کردم ولی ماشین هیچیش نشد بنظر من ال نود بخرید