قیمت امروز (22 دی) جک S5 و هایما S7

فهرست مطالب

جک S5 و هایما S7 دو خودروی محبوب و موفق در بازار ایران هستند. دو کراس اوور چینی که توانسته‌اند طرفداران زیادی را برای خود جذب کنند. اما افزایش افسارگریخته قیمت خودرو گریبان این دو خودرو را نیز گرفته‌است.

 

نوع خودروقیمت امروز (تومان)قیمت دیروز (تومان)
جک S5625.000.000 (تومان)625.000.000 (تومان)
هایما S7 توربو670.000.000 (تومان)670.000.000 (تومان)

نوسان قیمت جک S5

جک S5

نوسان قیمت هایما S7

haima s7

معایب جک S5، در حرف قوی، در عمل ضعیف

جک یکی از برندهای شناخته شده چینی در بازار خودرو ایران است و مدل‌های مختلفی از این خودرو در خیابان‌های کشورمان به‌چشم می‌خورد. جک S5 یک کراس‌اوور جمع‌وجور شهری است که در سال 2012 در نمایشگاه گوانجو چین رونمایی و در سال 2013 به بازار جهانی عرضه شد. شرکت کرمان‌موتور تصمیم گرفت تا در سال 1393 مونتاژ نمونه دنده‌دستی این شاسی‌بلند چینی را در کشورمان آغاز کند.

[hm_sell_form_inline]

فروش بسیار خوب جک S5 باعث شد تا در سال 1395 نمونه دنده اتومات این خودرو نیز به بازار داخلی عرضه شود. جک S5 از یک پیشرانه 2 لیتری توربوشارژ 4 سیلندر بهره می‌برد که 174 اسب‌بخار قدرت و 265 نیوتن‌متر گشتاور توان خروجی این کراس‌اوور چینی است. نیروی تولید شده پیشرانه به کمک یک گیربکس 6 دنده اتومات دوکلاچه به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود؛ همچنین جک S5 در مدت زمان 11.7 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسد و مصرف سوخت ترکیبی این خودرو 7.7 لیتر ذکر شده است.

معایب جک S5

برندهای خودروسازی چینی چند سالی است به‌شکل قوی‌تری در بازار خودرو حضور دارند و تولیدات خودرویی زیادی را به بازار عرضه می کنند. همانند سایر خودروهای چینی، طراحی و تولید محصولات این کشور با کپی‌برداری از سایر برندهای خودروسازی انجام می‌شود. جک S5 نیز از این قاعده مستثنی نیست و شباهت زیادی به هیوندای توسان LM دارد. به‌طوری‌که در طراحی، ابعاد کلی خودرو و فرم بدنه، شکل درب‌ها و زاویه پشت خودرو می توان شباهت به هیوندای توسان کره‌ای را مشاهده کرد. ناگفته نماند که در چراغ‌های عقب این خودرو نیز شاهد شباهت‌هایی با خودرو آئودی Q5 هستیم. برای مطالعه کامل معایب جک s5 کلیک کنید.

معایب هایما S7 توربو، خودرویی پرحاشیه

طی سال‌های گذشته علاقه‌مندی خریداران ایرانی به خودروهای شاسی‌بلند، موجب شده است تا شرکت‌های داخلی بتوانند با مونتاژ و عرضه چنین خودروهایی در بازار کشور، سهم بیشتری را در این بازار پرتقاضا از آن خود کنند. به‌همین دلیل شرکت ایران‌خودرو در سال 1394، هایما S7 را مهمان جاده‌های کشورمان کرد. بعد از گذشت یک‌سال هایما S7 توربو با پیشرانه‌ای قوی‌تر، طراحی به‌روزتر و زیباتر به بازار کشورمان عرضه شد که در کنار مزایا، از معایبی نیز برخوردار است. برای اطلاع از معایب هایما  s7 توربو کلیک کنید.

 

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها