راهنمای خرید هایما s7 دست دوم

فهرست مطالب

باتوجه به این‌که بازار خودروی ایران دارای ثبات چندانی نیست و تقریبا هرروز شاهد تغییر قیمت خودروهای صفر هستیم، و از طرفی بسیاری از خودروها پس از خرید دچار افت‌قیمت می‌شوند، تعداد زیادی از افراد ترجیح می‌دهند با پرداخت هزینه‌ی کمتر به‎جای خودروهای صفر، خودروهای دست دوم را خریداری کنند. باتوجه به قیمت‌های سرسام‌آور خودروهای برندهای مطرح دنیا، چندسالی است بازار خودروهای چینی(صفرو دست دوم) در ایران داغ شده‌است، در نتیجه در مقاله راهنمای خرید هایما s7 دست دوم از مجله همراه مکانیک برآن شدیم تا یکی از این خودروهای چینی موجود در بازار کشورمان یعنی هایما s7 را از جهات مختلف بررسی کنیم؛ تا اگر شما هم تصمیم به خریداری نمونه دست دوم از این خودرو را دارید دید بازتری نسبت به آن پیدا کنید. پس با مقاله راهنمای خرید هایما s7 دست دوم همراه باشید.

معرفی هایما s7

هایما s7
هایما s7

در اولین بخش از مقاله راهنمای خرید هایما s7 دست دوم ، ابتدا نگاهی به تاریخچه این خودرو داشته‌باشیم؛ تاسیس شرکت خودروسازی هایما اتومبیل که با سرمایه‌گذاری مزدا و استان هاینان به‌منظور فروش محصولات مزدا در چین راه‌اندازی شد، به سال ۱۹۹۲ بازمی‌گردد. اما پس از گذشت بیش از یک دهه از این سرمایه‌گذاری مشترک و در سال ۲۰۰۶ گروه خودروسازی دولتی فاو(FAW) در چین مالکیت این شرکت خودروسازی را برعهده گرفت و خودروهای سواری خود را تحت عنوان هایما روانه‌ی بازار کرد. با این‎که مزدا در حال حاضر جزء سرمایه‌گذاران این برند نیست، اما گفته می‌شود کماکان خودروهای هایما دارای تکنولوژی مزدا هستند.

هایما s7
هایما s7

شروع تولید اولین هایما s7 یا هایما 7(شاسی بلند شرکت چینی هایما اتومبیل)، به سال ۲۰۱۰ میلادی بازمی‌گردد. این شاسی‎بلند چینی که یک خودروی پنج در محسوب می‌شود، ابتدا در سال ۲۰۱۰ با نام هایما 7 وارد بازار چین شد، سپس در سال ۲۰۱۳ به هایما s7 تغییر نام پیدا کرد. فیس‌لیفت‌هایی هم با تغییراتی درجهت بهبود عملکرد و ظاهر هایماs7   در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶  تولید و روانه‌ی بازار شد.

ورود این خودروی چینی به بازار ایران هم مربوط‌به سال ۱۳۹۴ است؛ البته در ابتدا مدل دو لیتری از این شاسی‎بلند وارد بازار خودروی کشور شد و پس از آن در سال ۱۳۹۶ مدل توربوشارژ که شتاب‌گیری و عملکرد بهتری دارد جایگزین آن شد، و از سال ۱۳۹۷ نیز مونتاژ مدل دولیتری در ایران متوقف شد.

بررسی ایرادهای هایما s7

وقتی خواهان خرید خودرویی هستید باید معایب و مزایای آن خودرو را شناسایی کنید؛ به‌همین دلیل ما در این بخش از مقاله راهنمای خرید هایما s7 دست دوم به بررسی معایب هایما S7 دست دوم خواهیم پرداخت. اما در این قسمت باید به موضوعی بپردازیم که در کنار قیمت خودرو، از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب خودروهای دست دوم است؛ که این موضوع چیزی نیست جز ایرادهایی که پس از خرید خودرو توسط مشتریان و کارشناسان امر در مورد هایما s7 گزارش شده‌است. لازم‌به‌ذکر است مواردی که در ادامه عنوان می‌کنیم ممکن است در تمامی مدل‌های این شاسی بلند دیده نشوند یا حتی تعدادی از آن‌ها مربوط‎به مونتاژ بد آن باشند، اما قطعا برای یک خرید مطمئن بررسی تمام آن‌ها توصیه می‌شود.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

ضعف گیربکس

یکی از مواردی که در تعداد زیادی از این شاسی‌بلند گزارش شده‌است، ضعف گیربکس هایماs7 است. در برخی از موارد، مالکین این خودرو مدتی پس از خرید نمونه صفر آن مجبور به تعویض گیربکس شده‌اند که هزینه‌ی زیادی هم برای آن‌ها داشته است. بنابراین در نمونه دست‌دوم هم این امکان وجود دارد که گیربکس دچار مشکل باشد و بعد از خرید شما را به دردسر بیاندازد. پس قبل از خرید حتما آن‌ را توسط کارشناسان فنی بررسی کنید.

بررسی باتری خودرو

باتری هایما s7
باتری هایما s7

گزارش‌هایی در هایماs7 صفر وجود داشته‌است که باتری به‌کار رفته در آن‌ها از نوع لیتیومی است که جزء باتری‌های قدیمی محسوب می‌شود و در خودروهایی در این رنج قیمت چندان معمول نیست. این باتری‌های قدیمی زمانی‌که درپوش آن‌ها دچار مشکل می‌شود، مقداری از آب آن روی موتور ریخته می‌شود و قسمت‌هایی از موتور و سیم‌کشی را دچار مشکل می‌کند. بهتر است در هنگام خرید هایماs7 حتما باتری را چک کنید که از نوع اتمی باشند نه لیتیومی، که درآینده مجبور به پرداخت هزینه‌ی بیشتر برای تعمیر موتور نشوید.

بررسی شمع

یکی دیگر از مواردی که باید مد نظر داشت باشید این است که شمع مناسب برای هایماs7 شمع‌های پایه‎بلند سوزنی هستند که ممکن است در زمان تعویض در تعمیرگاه‌ها یا حتی در نمایندگی به اشتباه شمع‌های پایه کوتاه استفاده شده‌باشد، که مشکلاتی مانند ریپ‌زدن مقطعی یا خام‌سوزی را به همراه خواهد داشت. پس حتما در هنگام خرید هایماs7 دست‌دوم این مورد را نیز بررسی کنید.

بررسی سلامت کابین

نمای داخلی هایماs7
نمای داخلی هایماs7

یکی از معایبی که برای هایماs7 عنوان می‌شود کیفیت پایین مواد به‌کار رفته در ساخت داشبورد و کابین است، که در همان نگاه اول متوجه آن خواهید شد. پس زمانی‎که قصد خرید یک هایما اس7 دست‌دوم را دارید باید بیشتر به این موضوع دقت کنید؛ زیرا قطعا پس از مدتی استفاده به مراتب ازکیفیت آن کاسته خواهد شد. درکنار این نیز تعدادی از مالکین از عایق‌بندی ضعیف خودرو و نفوذ صدای موتور به داخل کابین در دورهای بالا شاکی هستند.

کابین هایما s7
کابین هایما s7

ترمزهای ضعیف

یکی دیگر از مواردی که توصیه می‌شود در هنگام خرید هایماs7 بررسی کنید، ترمزهای این خودرو است که گزارش‌هایی در مورد ضعف آن در مدل صفر وجود دارد. پس طبیعتا در نمونه دست‎دوم که مدتی استفاده شده‎است باید با دقت بیشتری مورد بررسی قرارگیرد.

برای محاسبه عوارض خودرو کلیک کن

در پایان این بخش چند نکته‌ی دیگر نیز وجود دارند که بهتر است آن‌ها را نیز مد نظر داشته باشید. اولین مورد، ضعف موتور این خودرو است که سبب می‌شود در بحث شتاب‌گیری نیز به خوبی عمل نکند، گرچه در مدل توربوشارژ موتور قدرتمندتری قرار داده شده‎است اما کماکان  عدم هماهنگی میان وزن خودرو، قدرت موتور و عملکرد گیربکس رفع نشده‎است. بنابراین اگر به دنبال شاسی‎بلندی با شتاب زیاد هستید هایما s7 را فراموش کنید. نکته‌ی دیگر هم خدمات پس‎از فروش هایماs7 است که چندان مطلوب نیست و برای تعمیر و تعویض قطعات، کمی با مشکل مواجه خواهید شد.

 

بررسی قیمت‌گذاری و بازار دست دوم هایما S7

اما نوبت به بررسی قیمت هایما اس7 دست‎دوم در بازار ایران می‌رسد، بخشی که به احتمال زیاد نقش خیلی مهمی در انتخاب یک خودروی دست‎دوم ایفا می‌کند؛ البته این را هم مدنظر داشته باشید که صحبت کردن در مورد قیمت قطعی خودروها در بازار ایران به دلیل نوسانات زیاد کمی دشوار است.همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم، دو نمونه از هایماs7 در بازار موجود است که البته مونتاژ مدل دولیتری از سال ۹۷ متوقف شده است. رنج قیمت برای هایماs7 دولیتری بین ۲۸۰ تا ۳۱۵ میلون تومان است و برای مدل توربو ۳۳۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان، که البته با توجه به عملکرد بهتر مدل توربو احتمالا ارزش خرید آن بیشتر است.

نمای پشت هایما s7
نمای پشت هایما s7

اما در مورد بازار دست دوم این خودرو باید بگوییم مانند اغلب خودروهای چینی پس از خرید با افت‌قیمت مواجه می‌شود. درواقع به دلیل ناشناخته بودن و البته قیمت تقریبا بالا نسبت به رقبا، بازار دست‌دوم آن نه خیلی بد و نه خیلی خوب است؛ ولی ممکن است برای فروش، کمی شما را به دردسر بیندازد. بنابراین باتوجه به رنج قیمت و بازار دست‎دوم نه چندان خوب، بهتر است با این بودجه به سراغ خودروهای رقیب مانند چری تیگو 5، جکs5، هاوالh2 یا حتی پژو۲۰۰۸ بروید.

جمع‌بندی بررسی راهنمای خرید هایما s7 دست دوم

در پایان مقاله راهنمای خرید هایما s7 دست دوم ، با آپشن‌ها، مشخصات فنی و البته قیمت نمونه دست‎دوم آن تا حدودی آشنا شده‌اید و بهتر می‌توانید تصمیم بگیرید که این خودرو مناسب سلیقه‌ی شما هست یا خیر. در هرصورت فراموش نکنید که هایما اس7، بازار دست دوم معمولی دارد، ایمنی آن توسط موسسات بین‌المللی معتبر سنجیده نشده‌است، خدمات پس‎از فروش چندان قوی ندارد و شتاب‌گیری آن ضعیف است. اما درکنار تمام این معایب شاید افرادی باشند که جادار بودن خودرو و ظاهر موجه آن بتواند آن‌ها را برای خرید قانع کند؛ اما همانطورکه در متن نیز عنوان کردیم توصیه ما خودروهای دیگری مانند چری تیگو5، جک s5، هاوالh2 یا حتی با کمی هزینه‌ی بیشتر پژو2008 است که خدمات و امکانات راضی‌کننده‌تری را در اختیارتان قرار خواهند داد.

 اما در کنار همه‌ی این اطلاعات، زمانی‏که تصمیم خود را اتخاذ کردید، برای خرید خودروی دست‎دوم از کارشناسان امر کمک بگیرید تا مواردی مانند بدنه‌ی خودرو، کیلومتر استفاده شده و سلامت موتور را به دقت بررسی کنند تا متحمل ضرر و زیان‌های بعدی نشوید. برای اطلاع از قیمت هایما S7 و خرید اقساطی هایما S7 کلیک کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها