این روزها هوای نامناسب کلانشهرها همه را به تکاپو انداخته تا راهی برای کاهش آلاینده بیابند. در این بین وسیال نقلیه برقی راهی بسیار نو و جذاب در از میان بردن تولید آلودگی و بهبود کیفیت هوا بوده و تمامی کشورهای دنیا در پی ایجاد زیر ساختی مناسب برای خودروهای برقی هستند.
در همین راستا در کشور ما نیز دانشگاه تهران و یکی از خودروسازهای بزرگ در حال همکاری برای مهیا ساختن زیرساختهای لازم خودروهای برقی به منظور استتفاده در حمل و نقل عمومی هستند. در همین رابطه، به گزارش مجله همراه مکانیک، سید شهریار زینی، مدیر طرحهای کلان ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: رونمایی از اتوبوس برقی تا پایان سال انجام خواهد شد و در پی تولید انبوه این محصول هستیم. همچنین بومیسازی بیش از 70 درصد از بخش قوای محرکه این اتوبوس، از اهداف آتی ما است.
در این زمینه، مشاور مدیرعامل ایرانخودرو با اشاره با نوپا بودن این صنعت در کشور خاطرنشان کرد: چنین اقداماتی هزینههای سنگینی در بر دارد و قطعا نیاز به حمایتهای دولت خواهد داشت. امیرحسن کاکایی یکی از مشکلات و پیچیدگیهای خودروهای برقی را شارژ باتریهای این خودروها بیان کرد که نیازمند ایستگاههای متعدد شارژ در سطح شهر هستند. وی در عین حال پارکینگهای مجهز شرکت واحد اتوبوسرانی را محلی مناسب برای تجهیز این ایستگاهها نامید که میتوان از زمانهای کممصرفی برق برای شارژ اتوبوسها بهره برد و کاهش بار برق را نیز شاهد بود.
مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید :
بهترین خودروهای هیبریدی بازار ایران
مقایسه تویوتا کمری هیبرید و هیوندای سوناتا هیبرید