مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک | کدام بهتر است؟

فهرست مطالب


در این مطلب به مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک پرداخته‌ایم تا اگر مشتری یکی از این دو هستید، بدانید کدام یک توان فنی بهتری دارد، کدام جادار و خوش‌سفر است و بالاخره ارزش خرید کدام بالاتر است. این مطلب به مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از لحاظ ظاهری، فنی، آپشن‌ها و… می‌پردازد.

 

 

مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از نظر ظاهری

در اولین مرحله از مقایسه 207 اتوماتیک و پارس اتوماتیک بهتر است به سراغ طراحی بیرونی و همچنین اوضاع کابین این دو خودرو برویم و ببینیم که کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد. احتمالا اکثر شما موافق هستید که پژو ۲۰۷ در مجموع استایل زیبا، مدرن و جذاب‌تری نسبت به پژو پارس ارائه می‌دهد؛ بنابراین از لحاظ طراحی بیرونی برتری محسوسی نسبت به پژو پارس دارد. 

پژو 207 اتومات

اما از سوی دیگر برخی مشتریان با وجود قدیمی‌تر بودن طرح بدنه پژو پارس، کماکان استایل این خودرو را باوقارتر می‌دانند.

پارس اتوماتیک

در مورد نمای داخل کابین نیز می‌توان گفت که گرچه هر دو خودرو تم نسبتا قدیمی و از مد افتاده ارائه می‌دهند، اما شاید باز هم بعضی از مشتریان نمای داخل ۲۰۷ را نسبت به پارس بیشتر بپسندند. از لحاظ جنس ادوات و سطح کیفی هم وضعیت کابین ۲۰۷ کمی بهتر از پژو پارس اتوماتیک ارزیابی می‌شود.

داخل 207 اتومات

اما وقتی صحبت از میزان جادار بودن کابین به میان می‌آید، محصول هاچبک ایران خودرو به طور کامل در گوشه رینگ قرار می‌گیرد. بنابراین اگر جادار بودن کابین برای شما اهمیت بیشتری دارد قطعا پژو پارس با توجه به ابعاد بزرگتر، می‌تواند گزینه بهتری باشد.

داخل پارس اتوماتیک

ضمنا درون صندوق عقب پژو پارس می‌توان به میزان ۴۷۰ لیتر لوازم جا داد. گنجایش صندوق پژو۲۰۷ اتوماتیک تنها ۲۴۵ لیتر است که نهایتا جوابگوی نیازهای دو نفر خواهد بود.

 

مقایسه فنی پارس اتوماتیک و 207 اتوماتیک

تفاوت پژو پارس اتوماتیک و ۲۰۷ اتوماتیک در بخش فنی تقریبا ناچیز است و این دو محصول ایران خودرو با موتور و گیربکس یکسان مشغول خدمت به کاربران خود هستند. موتور ۱۶ سوپاپ TU5 به حجم ۱۵۸۷ سی سی به علاوه گیربکس چهار سرعته اتوماتیک روی این دو خودرو نصب شده است. حداکثر قدرت موتور tu5  معادل ۱۰۵ اسب بخار بوده و نهایت گشتاور آن نیز به ۱۴۲ نیوتن متر می‌رسد.

موتور پارس tu5

البته مشخصه‌های دینامیکی یک اتومبیل علاوه بر نوع موتور و گیربکس، رابطه تنگاتنگی با وزن و ابعاد خودرو نیز دارد. با این حساب لازم است به اطلاع برسانیم که پژو ۲۰۷ اتوماتیک به دلیل ابعاد کوچک‌تر، وزن کمتر و آیرودینامیک بهتر، نسبت به پژو پارس اتوماتیک عملکرد چابکتری دارد و هیجان رانندگی بیشتری را نصیب کاربر خود می‌کند. اما شتاب اولیه پژو پارس اتوماتیک نه‌تنها خیلی تعریفی نیست، بلکه جزو نقاط ضعف این خودرو به شمار می‌رود.

البته هندلینگ و فرمانپذیری پژو پارس اتوماتیک هنگام گذر سریع از مسیرهای منحنی شکل و مارپیچ، نسبت به پژو ۲۰۷ برتر احساس می‌شود و اطمینان خاطر بیشتری در راننده و سرنشینان پدید می‌آورد.

مدل خودرو

پژو 207i اتوماتیک

پژو پارس اتوماتیک

موتور 

 4  سیلندر tu5

4  سیلندر tu5

حجم موتور

1587 سی‌سی

1587 سی‌سی

حداکثر قدرت

105 اسب بخار

105 اسب بخار

حداکثر گشتاور

142  نیوتن متر

142  نیوتن متر

گیربکس

چهار سرعته اتوماتیک 

چهار سرعته اتوماتیک 

مصرف سوخت(ترکیبی)

7.1 لیتر در صد کیلومتر

 8.15 لیتر در 100 کیلومتر

شتاب صفر تا ۱۰۰

12.6 ثانیه

15 ثانیه

حداکثر سرعت (km/h)

190

180

وزن (kg)

1118

1214

 

مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از نظر آپشن و امکانات

با مقایسه آپشن های پارس اتوماتیک و 207 اتوماتیک می‌توان فهمید که وضعیت پژو ۲۰۷ البته در نسخه‌های فول آپشن آن نسبت به پژو پارس اتوماتیک کمی بهتر است؛ زیرا مواردی مثل کروز کنترل، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی و فرمان برقی به صورت استاندارد در پژو ۲۰۷ اتوماتیک فول آپشن وجود دارد که در پژو پارس اتوماتیک موجود نیستند.

 البته از سوی دیگر ترمز دیسکی عقب و تنظیم برقی پشتی صندلی جلو جزو تجهیزات استاندارد پژو پارس اتوماتیک هستند که حریف از آنها به طور کامل (در برخی نسخه‌ها) ‌بهره نمی‌برد. پس مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از دید میزان آپشن تقریبا به نفع پژو ۲۰۷ اتوماتیک در تیپ فول آپشن تمام می‌شود.

 

مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از جنبه ایمنی

متاسفانه در مورد بررسی میزان امنیت خودروهای داخلی، مرجع دقیق و رسمی وجود ندارد و بنابراین نمی‌توان به طور مدلل درباره آن اظهار نظر کرد. اما در اینجا به دلیل آنکه نسخه‌ اورجینال پژو 206 (مدل پایه ۲۰۷) در آزمون‌های ایمنی موسسه یوروانکپ موفق به دریافت چندین ستاره ایمنی شده است، می‌توان امیدوار بود که سطح امنیت ۲۰۷ نسبت به حریف سدان خود کمی بیشتر باشد؛ البته اگر شرکت ایران خودرو تمامی استانداردهای اولیه کمپانی پژو را در ساخت ۲۰۷ رعایت کرده باشد.

عقب پژو پارس

 

 

بالاخره پژو 207 اتوماتیک بخریم یا پارس اتومات؟

احتمالا در انتهای مقاله مقایسه پژو پارس اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک می‌توانید تشخیص دهید که کدام خودرو گزینه بهتر و مطابق با نیاز شماست. با این حال باید به طور خلاصه بگوییم که اگر یک ماشین جمع‌وجور جوان‌پسند، خوش پرستیژ و تا حدودی باکلاس نیاز دارید که چابکی بیشتری در اختیار شما بگذارد، امکانات آن کمی به‌روزتر باشد و کیفیت ساخت تقریبا بالاتری به شما هدیه دهد، به نظر می‌رسد پژو ۲۰۷ اتوماتیک در مقایسه با پارس اتومات انتخاب عاقلانه‌تری خواهد بود.

نمای عقب 207

 در سوی دیگر طرفداران پژو پارس اتوماتیک هیبت این خودرو را بیشتر می‌پسندند و کابین جادار به همراه صندوق عقب بزرگ این سدان ایرانی- فرانسوی بیشتر به کارشان می‌آید. برای اطلاع از قیمت پژو پارس اتوماتیک و قیمت پژو 207 اتوماتیک کلیک کنید.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
3 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
کلوطی
1403-05-18 16:46

پارس بهتره ۲۰۷ آشغال هست پارس هم از نظر امنیت ، جادار ، زیبا تر و به روز تر هست

محمد
1401-11-01 20:04

پژو پارس خز وقدیمیه ضمنا اکثر ارازل و اوباش خریدارش هستند

حمید
1401-09-28 16:09
امتیاز دهی :
     

به نظر بنده که هر دو خودرو را تجربه کردم این مطلب کاملا بحق میباشد از بررسی دقیق شما ممنونم