سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟

فهرست مطالب

سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟ موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو همراه مکانیک است که قصد داریم به بررسی مشخصات فنی، طراحی، امکانات رفاهی و… این دو برادر کره‌ای بپردازیم. با ما همراه باشید.

اگر به فکر خرید سوناتا 2017 هستید، احتمالا با این سوال مواجه خواهید شد که سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟ از آنجایی که قیمت سوناتا lf و هیبرید در یک بازه قیمتی قرار می‌گیرند و احتمالا بعضی از مشتریان نسبت به خرید یکی از این دو اطمینان کافی نخواهند داشت؛ بنابراین مثل همیشه از شما دعوت می‌کنیم به یکی دیگر از مقالات کاربردی همراه مکانیک دل بسپارید تا جواب مناسبی برای این سوال دریافت کنید و بتوانید انتخاب بهتری مطابق معیارهای شخصی‌تان در این زمینه داشته باشید.

هیوندای سوناتا هیبرید مدل 2017

سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟
سوناتا هیبرید

در ابتدای مقاله ” سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟ ” به بررسی سوناتا هیبرید مدل 2017 می‌پردازیم. ما در کشورمان توفیق این را داشتیم که هیوندای سوناتا LF فیس قدیم را هم در مدل‌های بنزینی و هم نمونه‌های هیبریدی مشاهده کنیم. هیوندای سوناتا هیبرید فیس قدیم به‌عنوان مدل‌های 2016 و 2017 به بازار ایران راه پیدا کرده که از نظر طراحی ظاهری نسبت به نسخه بنزینی تفاوت‌های کوچکی مثل تغییر جلوپنجره و گرافیک چراغ‌های جلو را تجربه کرده است.

این خودرو به‌عنوان یک سدان مید-سایز هیبریدی نیروی محرک خود را از پیشرانه 4 سیلندر 2 لیتری gdi به همراه موتور الکتریکی 38 کیلووات و گیربکس 6 دنده اتوماتیک دریافت می‌کند.

بررسی مشخصات فنی هیوندای سوناتا هیبرید
مشخصات فنی سوناتا هیبرید

از این طریق سوناتا هیبرید می‌تواند قدرتی برابر 193 اسب بخار به‌علاوه 189 نیوتن متر گشتاور را به چرخ‌های جلو خود برساند و شتاب صفر تا صد حدود 9.3 ثانیه را رقم بزند. نهایت سرعت و میانگین مصرف سوخت این ماشین کره‌ای هم به ترتیب برابر با 192 کیلومتر بر ساعت و 4.7 لیتر در هر 100 کیلومتر تخمین زده شده‌است. همان‌طور که مشاهده می‌کنید میانگین مصرف سوخت این سدان تقریبا سنگین وزن 1660 کیلوگرمی، بسیار پایین‌تر از نمونه‌های بنزینی بوده و از این طریق صرفه‌جویی زیادی در مصرف سوخت انجام می‌دهد. سواری آرامش‌بخش، عایق‌بندی مطلوب کابین و عملکرد کارایی سیستم تعلیق در ارتقای هم‌زمان هندلینگ و آسایش سرنشینان از جمله ویژگی‌های تجربه سواری با سوناتا هیبرید به حساب می‌آیند.

آپشن های هیوندای سوناتا هیبرید
امکانات رفاهی سوناتا هیبرید

سوناتا هیبرید 2017 از نظر آپشن عمدتا با تیپ 3 یا GLS پلاس به دست مشتری ایرانی رسیده و تجهیزات متنوعی مانند موارد زیر در لیست امکانات آن دیده می‌شود:

کروز کنترل، کنترل توقف در سربالایی، کنترل کشش و پایداری، سه حالت رانندگی، حسگر های پارک و باران و فشار باد تایر، رادار نقطه کور، ترمز پارک برقی، سیستم بازیابی انرژی ترمز، دیلایت، اتولایت، ارتفاع نور اتوماتیک، مه‌شکن عقب، چراغ چرخشی، چراغ شور، فرمان برقی حساس به سرعت، گرمکن فرمان، سیستم پخش اینفینیتی، 8 اسپیکر 400 وات، نمایشگر 8 اینچی لمسی، دوربین عقب، بلوتوث، USB، شش کیسه هوا، استارت دکمه‌ای، ورود بدون کلید، تهویه اتومات دو کاناله، صندلی راننده با تنظیمات 8 حالته برقی و تنظیم برقی گودی کمر و مموری، صندلی سرنشین با تنظیمات 6 حالته برقی، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، گرمکن صندلی عقب، درب برقی صندوق با جک، آینه جانبی تاشونده برقی با گرمکن، سانروف پانوراما و پرده برقی عقب.

هیوندای سوناتا LF

سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟
سوناتا LF

حال نوبت آن رسیده که در مقاله ” سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟ ” به سراغ سوناتا ال اف برویم. نسل هفتم هیوندای سوناتا (LF) از سال 2015 جایگزین مدل محبوب YF شد، اما به دلایلی نتوانست موفقیت نسل قبل را در بازار ایران تکرار کند. این خودرو ظاهری محافظه‌کارانه‌تر را برای خود در نظر گرفته و از لحاظ استحکام ساختار، کیفیت سواری و عایق‌بندی کابین نسبت به نسل پیش ارتقا پیدا کرده است.

[hm_sell_form_inline]

هیوندای سوناتا ال اف بنزینی از همان موتور 2.4 لیتری چهار سیلندر MPi مشترک با بسیاری محصولات هیوندای و کیا به قدرت 176 اسب بخار و گشتاور 229 نیوتن متر استفاده می‌کند؛ وظیفه انتقال قدرت خود را هم به گیربکس 6 دنده اتوماتیک سپرده است. این سدان کره‌ای دارای شتاب صفر تا صد 9.5 ثانیه بوده و نهایت سرعتش نیز به حدود 208 کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

میانگین مصرف سوخت سوناتا LF هم حدود 8 لیتر در هر 100 کیلومتر اندازه‌گیری شده که نسبت به مدل هیبرید بسیار بالاتر است و هزینه سوخت بیشتری را طلب می‌کند.

مشخصات فنی سوناتا LF
بررسی مشخصات فنی سوناتا ال اف

در بحث کیفیت رانندگی، سوناتا LF سواری متعادل به همراه هندلینگ مناسب و اطمینان‌بخش را ارائه می‌دهد و قدرت ترمزهای آن به دلیل فقدان سیستم بازیابی انرژی ترمزها (مورد استفاده در مدل هیبرید)، اطمینان‌بخش‌تر از برادر دورگه برقی بنزینی‌اش احساس می‌شود.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

از نظر امکانات رفاهی هم باید بدانید که نسخه‌های مختلف هیوندای سوناتا LF در بازار ما موجود هستند که بعضی از آپشن‌های رفاهی و ایمنی در آن‌ها وجود ندارد، اما اگر سوناتا ال اف فول آپشن را بخرید، می‌بینید که این خودرو نسبت به نمونه هیبریدی از لحاظ آپشن کمبود چندانی ندارد و تقریبا همان امکانات را به شما ارائه خواهد داد.

امکانات رفاهی هیوندای سوناتا LF
آپشن‌های سوناتا LF

نتیجه‌گیری سوناتا هیبرید صفر بخریم یا سوناتا LF کارکرده؟

اگر بخواهیم بحث خدمات پس از فروش را فعلا کنار بگذاریم، باید اعتراف کنیم که هیوندای سوناتا هیبریدی به دلیل ارائه سواری تقریبا چابک‌تر، آسایش بیشتر و مصرف سوخت پایین‌تر، سدان بهتری برای خانواده‌ و استفاده روزمره خواهد بود، اما مشکل اینجاست که اصولا خودروهای هیبریدی از پیچیدگی فنی بالاتری برخوردار هستند و فقدان امکانات به‌علاوه دانش فنی کافی در کشورمان، نگهداری و تعمیرات این ماشین‌ها را به مقوله‎‌ای پیچیده‌تر از مدل‌های بنزینی تبدیل کرده است.

بنابراین به نظر می‌رسد خرید هیوندای سوناتا LF بنزینی برای افرادی که ‌ریسک‌پذیری کمتری دارند گزینه بهتری باشد؛ چون‌که دردسرهای نگهداری کمتری را به صاحب خود تحمیل می‌کند و قطعات یدکی آن همه جا پیدا می‌شود. ضمنا سوناتا بنزینی بازار خریدوفروش پررونق‌تری دارد و مالک آن می‌تواند در کمترین زمان ممکن ماشین خود را بفروشد. این در حالی است که سوناتا هیبریدی به زمان بیشتری برای پیدا شدن مشتری با قیمت مناسب نیاز خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها