مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90

فهرست مطالب


در سه دهه ی اخیر تویوتا لندکروز به عنوان بهترین و پرطرفدارترین SUV فول‌سایز در ایران فروش بسیار بالایی داشت. حتی قیمت بالای این خودرو نیز همچنان آن را جزء پرطرفدارترین و محبوب‌ترین خودروها در بین تمام افراد قرار داده است. اما چند سال پیش اجرای قانون منع واردات خودروهای با بیش از حجم موتور ۲۵۰۰ سی سی بازار خریدوفروش تویوتا لندکروز را متحول کرد.

با یک کلیک استعلام خلافی خودرو را بدون دغدغه از اینجا بگیرید

دو سال بعد از این اتفاق، خودرو ولوو XC90 اسکاندیناوی به ایران وارد شد و دوباره بازار خرید و فروش SUV در میان ماشین‌بازها رایج شد. اگرچه لندکروز V8 یا همان VXR هشت سیلندر امکانات و تجهیزات منحصر به فردی دارد، اما این قانون (منع ورود موتورهایی با حجم بالاتر از 2.5 لیتر) باعث جانشین شدن خودرو ولوو XC90 برای آن شد.

 

در این مطلب قصد داریم که به مقایسه لندکروز V8 اتاق J200 (سال 2007 به بعد) و ولوو XC90 بپردازیم و به طور جداگانه به بیان امکانات و تجهیزات ایمنی و رفاهی هر یک بپردازیم. پس با مجله همراه مکانیک همراه شوید.

معرفی دو خودرو تویوتا لندکروز V8 و ولوو XC90

تویوتا لندکروزر V8 که در ایران به نام لندکروز معروف است، از نمونه خودروهای کلاس بدنه شاسی بلند SUV است. درواقع تاریخچه تولید خودروهای تویوتا لندکروز به دهه ۱۹۵۰ میلادی توسط کمپانی ژاپنی تویوتا برمی‌گردد که در طی این ۶۰ سال این کمپانی از تولید خودروهای نمونه خشن بیابانی به تولید خودروهای شاسی‌بلند لوکس و قدرتمند روی آورده است.

اتاق J200 یا همان نسل دهم لندکروزر کمپانی تویوتا، تکمیل کننده مدل‌های قبلی که نمادی از تجمل، راحتی و امکانات متعدد ایمنی برای راننده و سرنشینان است، توانسته طرفداران بسیاری را به سمت خود جذب کند.

خودرو لندکروز V8 اتاق J200، آخرین نمونه مدل در تاریخچه تولید تویوتا لندکروز می‌باشد که مدل پایه لکسوس LX570 محسوب می‌شود. این سری جدید تویوتا در 2 مدل  مختلف VXR و GXR تولید و روانه بازار شده است که جدا از تفاوت های فنی، در برخی از امکانات و آپشن‌های ایمنی و رفاهی ‌با یکدیگر تفاوت دارند.

کمپانی ولوو در سال 2015 اولین خودرو SUV خود یعنی خودرو ولوو XC90 را تولید و عرضه کرد و در سال 2016 نیز توسط شرکت افرا موتور وارد بازار خودروی کشور ما شد. این خودرو، اولین اتومبیل شاسی بلند تولید کمپانی ولوو بعد از پیوستن آن به کمپانی جیلی بود. با این وجود باید بگوییم که توانست خیلی سریع نظر افراد زیادی و به خصوص منتقدان را در مورد مشخصات مثبت فنی و آپشن‌های خود جلب کند. بنابراین این خودرو سوئدی توانست در پیست رقابت با خودروهای برتر دنیا قرار گیرد که البته مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90 بسیاری از جنبه‌های مثبت این خودرو را نمایان کرده است.

تابحال خرید خودرو دست دوم با گارانتی اونم از بزرگترین نمایشگاه آنلاین خودرو در کشور رو تجربه کردی

برای کسب تجربه بی نظیر اینجا کلیک کن

مقایسه طراحی خودرو

مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90

طراحی داخلی لندکروز V8 با کابین بسیار بزرگ و فوق‌العاده لوکس آن، این مدل خودرو را جزو بهترین خودروهای شاسی‌بلند در بازار معرفی کرده است. فضای داخلی زیبا و راحت این SUV که دارای امکانات نسبتا بالایی نیز می‌باشد، راحتی بیشتری را برای شما ایجاد خواهد کرد. قابلیت گرم کن و سردکن صندلی‌ها، سنسور باران و همچنین وجود سنسورهای بیشتر برای کمک به دید راننده، کنسول میانی بزرگ و پهن و به کار بردن از چرم و چوب در طراحی کابین حس خودروهای بزرگ و لوکس را به افراد القا خواهد کرد.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

تعویض پلاک خودرو

راهنمای خرید دست دوم

درمورد مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90 باید بگوییم که لندکروز V8 در طراحی ظاهری، چهره ای بیابان‌گرد و تقریبا خشن دارد. به این معنا که ظاهر لندکروز و خطوط برجسته بر روی درب موتور و ابعاد بزرگ جلو پنجره و چراغ‌ها حس قدرت و ابهت را به بیننده القا می‌کند. اما در مورد طراحی ولوو XC90 باید بگوییم که اگرچه طراحی نسبتاً ساده ای دارد اما به نسبت لندکروز به روزتر و لوکس تر است. طراحی نمای جلوی ولوو XC90  با جلو پنجره بزرگ و چراغ های روشنایی در روز چکشی شکل تاثیر به سزایی در لوکس جلوه دادن این خودرو دارد. در نمای عقب نیز چراغ های کشیده عمودی شکل به امضای سری XC ولوو تبدیل شده است.

مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90

کابین ولوو XC90 نیز کاملاً مدرن و به دور از هر گونه شلوغی طراحی شده است. کیفیت فوق‌العاده اجزای کابین، وجود مانیتور عمودی در بخش میانی داشبورد و طراحی بیشتر کلیدهای کنترل و تنظیمات در این بخش و خلوت تر شدن داشبورد، آپشن‌های کنترلی خودرو از موارد جلب توجه کننده در این خودرو می‌باشد.

مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90 از نظر فنی

مقایسه لندکروز v8 و ولوو xc90
مقایسه فنی خودروی لندکروز V8 و ولوو XC90

خودروی تویوتا لندکروز V8 نسل دهم با دو موتور قدرتمند ۸ سیلندر خورجینی 4.7 لیتری و 5.7 لیتری به انتخاب مصرف کنندگان عرضه شد که در کشور ما فقط نمونه های 8 سیلندر 4.7 لیتری وارد شدند و در بازار آمریکای شمالی فقط موتورهای 5.7 لیتری قابل سفارش گذاری بودند. هرچند که در کشور ما مدل های فیس لیفت اتاق J200 یعنی از سال 2015 به بعد با موتورهای 5.7 لیتری در مناطق آزاد موجود و  قابل خریداری می باشند. بنابراین لندکروزهای مدل VXR که در ایران به طور عموم در دسترس می باشد دارای موتور هشت سیلندر با حجم دقیق 4664 سی سی با کد 2UZ-FE می‌باشند و طبق گفته کمپانی تویوتا قادر به تولید دقیقا 271 اسب بخار قدرت در 4800 دور در دقیقه و گشتاور 427 نیوتن متر در 3400 دور در دقیقه می‌باشند. مصرف سوخت لندکروز V8 با موتور 4.7 لیتری در بزرگراه 12 لیتر در هر 100 کیلومتر و در جاده 21 لیتر در هر 100 کیلومتر است.

اگر قصد خرید خودرو داری ولی وقت کافی برای پیدا کردن خودرو مناسب اونم با گارانتی رو نداری 

کافیه اینجا کلیک کنید و فرم ثبت خرید سفارشی رو پر کنید 

اگرچه پیشرانه خودرو ولوو XC90 کمتر از نصف حجم پیشرانه خودرو لندکروز V8 است؛ اما ولوو XC90 برتری‌های خود در مصرف سوخت و شتابگیری در مقایسه با خودروی لندکروز را به لطف بهره گیری از سیستم توِئین شارژر یعنی توربو شارژر به همراه سوپر شارژر در بخش موتور نشان داده است. البته در مقایسه خودرو لندکروز V8 و ولوو XC90 هر یک از این دو خودرو اولویت‌ها و برگ برنده‌های خاص خود را دارند.

در مورد لندکروز V8 نیز باید بگوییم که سیستم تنفس طبیعی پیشرانه آن که عملاً نگهداری و تعمیرات راحت تری را به دنبال خواهد داشت و بنابراین پیشرانه پرحجم آن برای لندکروز قابل توجیه است و به قول معروف هزینه های پایین تر نگهداری از موتورش را باید به بنزین بدهید.

مدل خودرو

لندکروز V8 موتور 4.7

ولوو XC90

پیشرانه

8 سیلندر 32 سوپاپه از نوع تنفس طبیعی

 4 سیلندر 16 سوپاپه از نوع توئین شارژ (توربوشارژر + سوپرشارژر)

حجم موتور

4664 سی سی

1969 سی سی

حداکثر قدرت

271 اسب بخار در 4800 دور در دقیقه

316 اسب بخار در 5700 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

427 نیوتن متر در 3400 دور در دقیقه

400 نیوتن متر در 2200 دور در دقیقه

گیربکس

5 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک

8 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

14.4 لیتر در هر صد کیلومتر

6.9 ثانیه

 

شتاب صفر تا 100

9.2 ثانیه طبق اعلام رسمی کمپانی تویوتا برای موتور 4.7

6.9 ثانیه

حداکثر سرعت

200 کیلومتر در ساعت

230 کیلومتر در ساعت

مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90 از نظر آپشن و امکانات رفاهی

آپشن و امکانات رفاهی لندکروزر
آپشن و امکانات رفاهی لندکروزر

تویوتا لندکروز V8 در امکانات و قابلیت‌های رفاهی دارای سانروف برقی و ریل سقفی، شیشه‌های عایق صدا و عایق اشعه خورشید، تهویه مطبوع چهارگانه بسیار قدرتمند، کروز کنترل هوشمند، مانیتور سقفی، کول باکس، سنسور نور، سنسور پارک جلو و عقب، سیستم کمکی شروع به حرکت در سربالایی‌ها و غیره می‌باشد.

خودرو خودت رو بدون دغدغه و چونه زدن با دلال به مشتری واقعی در طرح فروش سفارشی همراه مکانیک بفروش 

اینجا کلیک کن 

خودروی ولوو XC90 دارای 3 تیپ مومنتوم Momentum یا همان تیپ پایه، ار-دیزاین R-Design یا همان تیپ اسپرت، و اینسکریپشن Inscription به عنوان فول ترین تیپ در بازار ایران است. هر یک از این نمونه تجهیزات، لیست بلند بالایی را از امکانات و آپشن‌های رفاهی برای ولوو XC90 به وجود آورده است که البته در تیپ اینسکریپشن این لیست رفاهی به اوج خود می‌رسد.

آپشن و امکانات رفاهی xc90
آپشن و امکانات رفاهی xc90

شایان ذکر است که در سال های 1396 و 1397 شرکت داتیس خودرو در حال برنامه ریزی برای واردات و شماره گذاری خودروهای ولوو با تیونینگ شرکت آلمانی هیکو اسپورتیو بود که به دلیل ممنوعیت واردات خودرو به کشور موفق به ترخیص خودروها از گمرک و پلاک گذاری آن ها نشد. از جمله امکانات و آپشن‌های رفاهی ولوو XC90 می‌توان به سقف پانوراما، سیستم کروز کنترل، کیلس استارتر، سنسور نور و رطوبت، سنسور باران، هدآپ دیسپلی، ورود و استارت بدون کلید، درب صندوق برقی، مجموعه رادارها و سیستم های هشدار دهنده کامل و… اشاره کرد.

تجهیزات

لندکروز V8

ولوو XC90

چراغ

روشن و خاموش شدن خودکار چراغ‌ها (سنسور نور) – تنظیم ارتفاع نور اتومات – چراغ شور – بای زنون (نور بالا و پایین زنون)

سنسور نور – چراغ‌های هوشمند کمکی – تنظیم اتوماتیک شعاع نور چراغ‌های جلو – چراغ روشنایی در روز – گردش چراغ ها در پیچ

مولتی مدیا

دکمه‌های کنترلی سیستم صوتی روی فرمان – قابلیت پخش CD و MP3 با 9 بلندگو و چنجر – ورودی USB و iPod – بلوتوث – صفحه نمایش رنگی 8 اینچی – قابل سفارش: سیستم صوتی JBL به همراه 14 اسپیکر، دوربین عقب، نویگیشن، قابلیت پخش DVD – مانیتور سقفی

 Head-up Display – مانیتور 9 اینچی – نویگیشن – سیستم صوتی با کیفیت برند Bowers & Wilkins با پشتیبانی از USB – کابل AUX و iPod و سی دی MP3 با 19 بلندگو با توان 1400 وات و قابلیت اجرای فرامین صوتی – Wifi – *تیپ مومنتوم فاقد سیستم صوتی باورز و ویلکینز می باشد

صفحه نمایش

صفحه نمایش 8 اینچی – امکان نصب مانیتور عمودی طرح تسلا

صفحه نمایش 12.3 اینچی

آینه

آینه وسط الکتروکرومیک – آینه های جانبی تاشو برقی و مجهز به گرمکن

آینه وسط الکتروکرومیک – آینه‌های جانبی هوشمند با مموری و مجهز به گرمکن

تهویه مطبوع

 سیستم تهویه قدرتمند 4 گانه

سیستم تهویه 4 گانه با قابلیت تصفیه هوای اتوماتیک

صندلی

سه ردیف صندلی با ظرفیت 8 نفر – صندلی راننده 6 حالته برقی و سرنشین جلو 4 حالته برقی – دارای پشت سری فعال در هنگام تصادف – گرمکن و تهویه (سردکن) صندلی های جلو – صندلی های ردیف دوم و سوم دارای قابلیت تا‌شوندگی

سه ردیف صندلی با ظرفیت 7 نفر – چرم طبیعی صندلی ها – صندلی برقی 12 حالته با 3 حافظه برای راننده و سرنشین جلو – پشت سری‌های برقی – گرمکن صندلی های جلو و عقب (تیپ مومنتوم فقط گرمکن های جلو) – تهویه (سردکن) صندلی های جلو برای تیپ آر-دیزاین و اینسکریپشن – ماساژور صندلی های جلو برای تیپ آر-دیزاین و اینسکریپشن – صندلی های ردیف اول و دوم طبی – صندلی های ردیف دوم و سوم دارای قابلیت تاشوندگی

شیشه

سانروف

سقف پانوراما با سانروف – بخارزدایی اتوماتیک شیشه‌های عقب برحسب دما 

سایر امکانات 

صفحه نمایش روی سقف – سیستم قدرتمند ضد هرزگردی چرخ ها در مسیرهای صعب العبور موسوم به Crawl Control – سیستم هوشمند و پیشرفته هماهنگی بین محورهای جلو و عقب موسوم به KDSS – رادار نقطه کور در برخی از مدل ها – کیلس استارتر – انجین استارت – باک دوم بنزین – صندوق برقی – فرمان چرم و چوب – کول باکس – سنسور فشار باد تایرها – وینچ

تنظیم ارتفاع (تیپ مومنتوم ندارد) – سیستم های هشدار دهنده و رادارهای کامل: رادار تصادف – سیستم هشدار خواب آلودگی راننده و انحراف از مسیر – سیستم هشدار موانع با قابلیت فاصله – رادار نقطه کور – سیستم هشدار رانندگی بین خطوط با آلارم و هدایت اتوماتیک بین خطوط – سیستم تشخیص عابر پیاده در سرعت های پایین – سیستم تشخیص گاردریل های کنار جاده و تنظیم خودکار فرمان – سیستم تابلو خوان – *تیپ مومنتوم فاقد رادار تصادف و بین خطوط است – سیستم کنترل کشش و پایداری دینامیکی – سیستم کنترل سرعت در سراشیبی – اتو پارک – سیستم نیمه خودران فقط مختص به تیپ اینسکریپشن – سیستم حفاظت داخل کابین در زمان واژگونی – هدآپ دیسپلی (تیپ مومنتوم ندارد) – ترمز برقی – اتوهلد – محافظ قسمت بار – اندازه گیری درجه حرارت بیرون – کمک فنرهای گازی – صفحه کیلومتر شمار دیجیتالی – شیشه های نشکن جانبی از جنس لمینت – درایو مود – روکش چرمی داشبورد در برخی از آر-دیزاین ها و اینسکریپشن ها – شیفتر (تیپ مومنتوم ندارد) – سقف جیر – دوربین 360 درجه (تیپ مومنتوم ندارد) – صندوق برقی – فرمان چرم و چوب – کول باکس – سنسور فشار باد تایرها – هوک

مقایسه ایمنی خودرو تویوتا لندکروز V8 با ولوو XC90

درمورد امکانات ایمنی خودرو تویوتا لندکروز V8 باید بگوییم که وجود 6 کیسه هوای ایمنی که شامل دو کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، دو کیسه هوای جانبی برای سرنشینان جلو و دو کیسه هوای پرده‌ای برای سرنشینان جلو و عقب، امنیت سرنشینان این خودرو را کاملاً تضمین خواهد کرد. همچنین وجود سیستم‌های امنیتی و حفاظتی چون سیستم کلید ضد سرقت، قفل مرکزی، سیستم ریموت کنترل اخطار دهنده، رادار نقطه کور در برخی از مدل ها، قابلیت کنترل ثبات خودرو، فناوری توقف هوشمند، سیستم قفل و باز کردن درب‌های خودرو و روشن کردن خودرو بدون کلید، سیستم های پیشرفته ضدهرزگردی چرخ ها در مسیرهای صعب العبور موسوم به Crawl Control و هماهنگ کننده محورهای خودرو موسوم به KDSS امکانات ایمنی و امنیتی این خودرو را تکمیل کرده است.

اگر عجله داری و میخوای خودروت رو سریع بفروشی 

اینجا کلیک کن تا توی 72 ساعت خودروت به فروش بره

این خودرو توانست ۵ ستاره ایمنی از مرکز استاندارد ایمنی اروپا Euro NCAP دریافت کند. در مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90 از نظر ایمنی نیز باید بگویم که ولوو XC90 دارای قابلیت‌های ایمنی چون سیستم‌های تکمیلی محافظت در تصادفات مانند سیستم ضد شلاقی صندلی ها موسوم به WHIPS، سیستم تقویت شده و انفعال پذیر بخش های کناری بدنه خودرو در هنگام تصادف موسوم به SIPS و Reduced Guard به عنوان سیستم ایمنی مکمل در هنگام تصادفات، ترمز اتومات و اخطار، سیستم هشدار خواب آلودگی راننده و انحراف از مسیر، سیستم هشدار خروج از خط، وجود سامانه حفاظتی در هنگام واژگونی ROPS، سنسورهای نور و باران، قابلیت کنترل سرعت در سراشیبی HDS و بسیاری از موارد دیگر امنیت این خودرو را نیز تضمین کرده است. ولوو XC90 توانسته است ۵ ستاره ایمنی را در آزمون‌های ایمنی موسسات یورو انکپ و امتیاز کامل تاپ سیفتی پیک پلاس را از موسسه تست ایمنی بزرگراه های آمریکا یا همان IIHS آمریکا کسب کند. به نظر می رسد ولوو برای ایمنی این خودروی خودش سنگ تمام گذاشته، شما هم موافق هستید؟

تجهیزات

لندکروز V8

ولوو XC90

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

قفل مرکزی – ریموت کنترل اخطار دهنده – سیستم کلید ضد سرقت – سیستم قفل و باز کردن درب ها و روشن شدن خودرو بدون کلید

 

 رادارها و سیستم های هشدار دهنده کامل: سیستم هشدار خواب آلودگی راننده و انحراف از مسیر – رادار نقطه کور – تابلوخوان – سیستم هشدار موانع با قابلیت فاصله – سیستم هشدار رانندگی بین خطوط با آلارم و هدایت کمکی خودکار – سیستم تشخیص عابر پیاده – سیستم تشخیص گاردریل های کنار جاده و تنظیم خودکار فرمان – رادار تصادف – *تیپ مومنتوم فاقد رادار تصادف و بین خطوط است – سیستم کنترل کشش و پایداری دینامیکی – سیستم کنترل سرعت در سراشیبی – سیستم پارک اتوماتیک – سیستم حفاظت داخل کابین در زمان واژگونی – اتوهلد 

کیسه هوا

کیسه هوای سرنشینان جلو، جانبی و پرده‌ای – زانویی راننده و سرنشین به صورت سفارشی

کیسه هوای سرنشینان جلو،  جانبی و پرده ای

سیستم ترمز

ABS – EBD – BA – VSC – ATRC – HAC

ABS – EBD – EBA – DSTC – ترمز پارک برقی

تجربه رانندگی

مقایسه لندکروز v8 و ولوو xc90

احتمالا می دانید که خودروهای کراس اوور و همچنین SUV به دلیل ارتفاع بیشترشان از سطح زمین، کوبش بیشتری نسبت به خودروهای سواری دارند. اما جالب است بدانید که هر دو خودروی مورد مقایسه ما در این مقاله به دلیل بهره گیری از سیستم های پیشرفته در مجموعه ی تعلیق و محورهایشان نظیر سیستم KDSS و کمک فنرهای بسیار با کیفیت لندکروز و کمک فنرهای گازی XC90 سواری نرم و با کیفیتی حتی نرم تر از بسیاری از خودروهای سواری ارائه می دهند. سیستم قوای فرمان XC90 از نوع کمک برقی و لندکروز هیدرولیکی می باشد و بنابراین در هنگام ورود و خروج از پارک این نماینده ولوو است که با راحتی بیش تر خودش برتری دارد. از کیفیت بالای کابین، فنی و سیستم تعلیق لندکروز کاملا مشخص است که این کلاس از خودرو چقدر برای تویوتا اهمیت دارد. لندکروزهای  موجود در ایران به شرط آنکه مصرف کنندگانش با آن ها آفرودهای سنگین نرفته باشند پس از سال ها هنوز هم به قدری کم صدا و با کیفیت هستند که می توان حساب ویژه ای روی آن ها باز کرد. نماینده ولوو نیز خودرویی بسیار با کیفیت و دلربا از نظر امکانات رفاهی است. ولوو در بخش آپشن های XC90 اصلا خساست به خرج نداده و تقریبا از تمام تکنولوژی های روز دنیا در خودروی خودش استفاده کرده است.

هر دو خودروی مورد مقایسه ما SUV هستند و این یعنی آنکه حرف های زیادی در آفرود برای گفتن دارند. صرف نظر از آنکه با قیمت های جدیدشان در کشور ما چقدر آفرود رفتن با آن ها منطقی است، باید عرض کنیم که قطعا لندکروز به عنوان یکی از نمادهای آفرود صنعت خودروسازی و بهره گیری از سیستم قدرتمند Crawl Control در کنار قفل دیفرانسیل قطعا گزینه ی بهتری برای انتخاب آفرود سواران است.

مقایسه لندکروز v8 و ولوو xc90

پیشرانه ی هر دو خودرو بسیار نرم و کم صدا کار می کند اما در سرعت های بالا نماینده ی ژاپنی به دلیل حجم موتور بالاتر و موتور تنفس طبیعی اش کم صداتر باقی می ماند و در طرف مقابل ولوو XC90 به لطف اسب بخار بیشتر، وزن سبک تر و بهره گیری از موتور توئین شارژ خود (توربو شارژر + سوپر شارژر) شتاب بهتر و رانندگی اسپرت تری را به شما ارائه می دهد. دقت داشته باشید که پیشرانه های هر دو خودرو بالاخص XC90 به کیفیت بنزین بسیار حساس بوده و نیاز به توجه ویژه ای از سمت مالکین خودشان دارند.

بزرگ تر بودن ابعاد لندکروز احساس قدرت بیشتری به راننده القا می کند اما ولوو XC90 دقیقا به دلیل کوچک تر بودن فرمان پذیری بهتری داشته و در شهرهای پر جمعیت زمان کمتری از شما برای پیدا کردن جای پارک اتلاف خواهد کرد. صندلی های هر دو خودرو هم به لحاظ ساخت و هم به لحاظ کیفیت روکش چرم بسیار مطلوب بوده و به خوبی شما را خصوصا در پیچ و خم جاده در بر می گیرند اما صندلی های XC90 به دلیل طراحی طبی و استفاده از روکش چرم ناپا و امکانات ماساژور و پشت سری های برقی و… کمی راحت تر هستند. اگر پر جمعیت سفر می کنید بدانید لندکروز می تواند میزبان یک نفر بیشتر از دوستانتان باشد!

جمع بندی مقایسه لندکروز V8 و ولوو XC90

مقایسه لندکروز v8 و ولوو xc90

هر دو خودروی لندکروز V8 اتاق J200 با موتور 4.7 لیتری و ولوو XC90 به طور کامل در این مقاله مورد بررسی قرار گرفتند. هر کدام مزایا و معایبی داشتند و بنابراین تصمیم اینکه کدام یک خودروی بهتری است کاملا به سلیقه و نوع کاربرد خودرو برای شما بستگی دارد. اگر خودروی بسیار بزرگ با قابلیت آفرود فوق العاده و گشتاور موتور عالی مد نظرتان است لندکروز را انتخاب کنید اما یک کارت بانکی مجزا برای هزینه های بنزین سرسام آورش کنار بگذارید و اگر خودرویی می خواهید با قابلیت های آفرود نسبتا خوب اما در عین حال ظاهر و باطنی اسپرت که امکانات ایمنی بیشتر و پیشرفته تری داشته باشد و همچنین بتوانید با انبوهی از امکانات رفاهی آن حسابی پوز دهید انتخابتان محصول اسکاندیناوی باشد.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
2 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
قربان
1402-05-28 21:23

لاستیک دولتی هم داره

hossein
1400-04-02 16:41

به شخصه ولوو رو انتخاب میکنم چون هم توی شهر کارایی داره هم آفرود و واقعا ماشین قدرتمند ، شیک و بروزیه