مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 ،آرامش یا چالش مسئله این است

فهرست مطالب


مقایسه کیا سراتو و ام جی 6 مقایسه ای دیگر از سری مقالات مقایسه ای همراه مکانیک می باشد که در آن قصد داریم حضور این دو رقیب شرقی را در بازار ایران مقایسه کنیم. مقایسه کیا سراتو و ام جی 6 مقایسه ای می باشد که در ان مسائل فنی و اپشن های رفاهی را مورد بررسی قرار می دهیم.

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 در باب مقایسه‌ بین دو کشور نزدیک به هم است. با آدم‌هایی شبیه به هم فرهنگ‌هایی شبیه به هم و البته صنعت‌های خودروسازی‌ای که هیچ شباهتی به هم ندارند. در این مقاله قصد مقایسه‌ی کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 از کشورهای کره‌ جنوبی و چین را داریم. یکی از این دو کشور، در زمان رونق، کشورمان را پر از خودروهای کلاس جهانی و باکیفیت کرد و کشور دیگر در زمان رکود و افول و با خروج کشورهایی مانند کره کشورمان را از اجناس بنجلش مالامال کرد.

این مقاله راجع به مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 است. کیا از کره جنوبی که با پراید وارد کشورمان شد و اگر بی‌انصاف نباشیم باید بگوییم که حتی در همان مقطع پراید عروس بازار بود و این تقصیر کیا نیست که پراید بعد از گذشت چند دهه همچنان فرقی نکرده و حتی با کاهش شدید کیفیت روی خط تولید قرار دارد. طرف دیگر این مقایسه ام جی است که اگر بازهم منصفانه به آن نگاه کنیم باید حسابش را از دیگر برندهای چینی جدا کنیم. حداقل ازنظر تاریخچه چیزی بسیار غنی‌تر از دیگر خودروسازان این کشور بزرگ می‌بینیم. ام جی بیش از 90 سال پیش و در بریتانیا تأسیس شد و پس از دست‌به‌دست شدن فراوان درنهایت از بی ام و به مالکان چینی رسید.

از سایپا سراتو نخرید.

برای مطالعه بیشتر در مورد معایب سراتو سایپا مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.

از سایپا سراتو نخرید

 

 

مشخصات فنی دو خودروی کیا سراتو وارداتی و ام جی

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 را با سراتو اغاز می کنیم. سراتو کلاً در هر مدلی، حجم موتوری کم‌تر از 2500 سی‌سی دارد و به همین جهت تا قبل از بسته شدن گمرک و واردات خودرو حتی بعد از اعمال محدودیت‌های عجیب‌و‌غریب (شما بخوانید مضحک) همچنان از وارداتی‌های کشور محسوب می‌شد. خودروی موردبحث ما موتوری با حجم 2 لیتر دارد که 147 اسب بخار قدرت در دور موتور 6200 دور بر دقیقه و 179 نیوتون ‌متر گشتاور در دور موتور 4500 دور بر دقیقه تولید می‌کند. این اعداد می‌توانند این خودرو را در 8.5 ثانیه از حالت سکون به‌سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسانند و درنهایت نیز 200 کیلومتر بر ساعت بیشترین سرعتی است که کیا سراتو وارداتی به آن دست پیدا می‌کند.

در ادامه مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 ، ام جی 6  دارای موتوری با حجم 1.8 لیتر می باشد که توانایی تولید 160 اسب بخار در دور موتور 5500 دور بر دقیقه و گشتاور 215 نیوتون متر در دور موتور 4500 دور بر دقیقه را دارد. این موتور 1.8 لیتری شتاب اولیه‌ای معادل 8.4 ثانیه را برای این خودرو فراهم می‌کند که به نظر می‌رسد با واقعیت فاصله داشته باشد. همچنین نهایت سرعتی که ام جی 6 می‌تواند داشته باشد توسط کمپانی سازنده 193 کیلومتر بر ساعت اعلام‌شده است.

موتور هر دو خودرو از انواع 4 سیلندر خطی و 16 سوپاپ هستند.

در ضمن هر دو خودرو دارای جعبه‌دنده‌های اتوماتیک هستند. کیا سراتو وارداتی از گیربکس 6 دنده‌ی شیفت ترونیک بهره می‌برد و ام جی 6 گیربکسی 5 دنده و تیپ ترونیک در ساختار خود دارد.

شاید حیرت‌انگیز نباشند، اما به‌هرحال خوشگل هستند

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 به ایستگاه طراحی داخلی رسیده است و در مورد طراحی ظاهری دو خودرو باید بگوییم که بدون شک در مقایسه با محصولات آلمانی و دیگر کشورهای اروپایی و حتی ماشین‌های هم‌رده‌ی سامورایی شاید ظاهر گیرا و خیلی جذابی نداشته باشند، اما به‌هر‌حال خوشگل هستند.

کیا سراتو وارداتی به پیروی از نسل‌های گذشته‌ی خود ادامه داده است و این وفاداری را می‌توان در طراحی این خودرو به‌وضوح مشاهده کرد. اشتباه نکنید. منظورمان این نیست که این خودرو مانند خودروهای داخل تنها با تغییر زاویه‌ی چراغ به بازار عرضه‌شده است، بلکه طرح به‌روز و زیبای خود را با امضای سراتو ادامه داده است. هرچند که می‌توانست ظاهر زیباتری داشته باشد، اما به‌هرحال قابل‌قبول است. در مورد طراحی داخل اتاق اما تفاوت زیادی با نسخه‌ی قبلی مشاهده نمی‌شود و شاید از مد افتادن عناصر مورداستفاده برای دیزاین داخلی کمی توی ذوق بزند.

ام جی 6 را هم نمی‌توان خودرویی زشت نامید اما خوب چینی‌ها بدسلیقه هستند و این را در طول سالیان گذشته به‌خوبی ثابت کرده‌اند. هرچقدر هم که در طراحی خودروهای برندهایی که اصالتی چینی دارند، به کمک ایتالیایی‌ها پیشرفت کرده باشند، اما بازهم نتوانستند دین خود را به ام جی که درزمانی سوپر اسپرت‌های اروپایی تولید می‌کرد، ادا کنند. در کل ام جی 6 هم باکمی ارفاق نمره‌ی قبولی را در فاکتور طراحی دریافت می‌کند.

 

مصرف سوخت، بنزین سهمیه‌بندی، شروع مجدد دردسر در مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6

این‌طور که مشخص است سهمیه‌بندی مجدد بنزین از رگ گردن هم به ما نزدیک‌تر است و طبق معمول مسئله‌ای مطرح شد و علی‌رغم تکذیب همه‌جانبه‌ی مسئولین این شتر عزم راسخی برای خوابیدن درب منزل ایرانیان دارد. به همین جهت مقوله‌ی کم‌مصرف بودن و یا پرمصرف بودن خودروها مجدداً به یکی از فاکتورهای مهم ارزیابی هر خودرویی بدل شده است.

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6 از نظرمیزان مصرف سوخت ادامه می دهیم. میزان مصرف رسمی‌ای که برای کیا سراتو وارداتی اعلام‌شده، 7.1 لیتر به‌صورت ترکیبی به ازای هر 100 کیلومتر است و این عدد برای ام جی 6 نیز دقیقاً به همین میزان برای 100 کیلومتر برآورد شده است.

البته به دلیل کیفیت پایین بنزین‌ کشور ما نسبت به استاندارد جهانی این عدد ممکن است تا 8 لیتر در هر 100 کیلومتر هم برسد که بازهم عددی معقول به‌حساب می‌آید.

حجم باک ام جی 6 62 لیتر و گنجایش مخزن کیا سراتو وارداتی 50 لیتر است که در این زمینه ام جی بهتر از کیا عمل کرده است.

ایمنی و امکانات رفاهی؛ امن و آسوده

کیا سراتو وارداتی ازنظر ایمنی نمره‌ی قبولی را به‌راحتی دریافت کرده است و در بیشتر آزمون‌های تصادف سربلند بوده است. سراتویی که وارد ایران می‌شود نسخه‌ی تمام فول این خودرو نیست، اما تجهیزات ایمنی خوبی دارد که ازجمله‌ی آن می‌توان به 6 ایربگ، ABS، EBD، سیستم نگه‌داری خودرو در شیب و … اشاره کرد.

ام جی 6 هم از رقیب خود در این مقایسه عقب نمانده و علاوه بر داشتن 6 ایربگ و سیستم کامل ترمز، موفق به کسب 5 ستاره‌ی ایمنی از NCAP اروپا شده است. هر دو خودرو ازنظر ایمنی در سطحی جهانی قرار دارند.

همچنین هر دو خودرو امکانات رفاهی فراوانی برای ما ایرانی‌های عاشق آپشن دارند به که خوبی می‌توانند سر ما را گرم کنند. از صندلی برقی 6 جهت و یخچال گرفته تا گرم‌کن و حتی سردکن صندلی.

مقایسه فنی کیا سراتو وارداتی و ام جی 6

 

کیا سراتو وارداتی

ام جی 6

حجم موتور

1600CC

1796CC

قدرت موتور

128 اسب بخار در 6500 دور

160 اسب بخار در 5500 دور

تعداد سیلندر/سوپاپ

4 سیلندر 16 سوپاپ

4 سیلندر 16 سوپاپ

جعبه دنده

6 دنده خودکار شیفت ترونیک

5 دنده خودکار تیپ ترونیک

شتاب صفر تا صد(ثانیه)

12

8.4

ماکزیمم سرعت KM/H

190

193

مصرف سوخت ترکیبی لیتر

8.1

7.1

حجم باک

50 لیتر

62 لیتر

تجهیزات ایمنی و امنیتی

ESC – ABS – EBD – VSM-کیسه هوا برای سرنشینان جلو – کیسه هوای جانبی – کیسه هوای پرده‌ای – مجموعا 10 کیسه هوا

سیستم MBA (سیستم کمکی برای ترمز) – سیستم‌های DSC-TCS-EBA (سیستم کنترل دینامیکی – سیستم ضد لغزش – سیستم الکترونیک تقویت ترمز) – مجهز به سیستم هایABS و EBD – سیستم الکترونیک تقویت ترمز(SCS II NINE IN ONE) کیسه هوای ایمنی برای راننده و سرنشین-6 کیسه هوای ایمنی بصورت سفارشی

امکانات رفاهی

سیستم صوتی با قابلیت پخش CD و MP3 و مجهز به صفحه نمایش 4.2 اینچی لمسی به همراه 6 بلندگو – ورودی USB و iPod – دکمه‌های کنترلی سیستم صوتی روی فرمان – بلوتوث-گیربکس 6 سرعته خودکار – پدال تعویض دنده پشت فرمان – سیستم Flex Steer (قابلیت تنظیم عملکرد فرمان به سه حالت Comfort، Normal وSport) – دوربین عقب – صفحه نمایش Supervision – روکش چرمی فرمان – گرمکن غربالک فرمان – سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو – خروجی سیستم تهویه مطبوع برای سرنشینان عقب – گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو – قابلیت تنظیم صندلی راننده در 10 جهت – کروز کنترل – چراغ‌های LED برای روز در جلو و چراغ‌های LED در عقب – سیستم Smart Key – چراغ‌های هوشمند روی دستگیره و آینه‌های جانبی هماهنگ با Smart Key – سنسور پارک در جلو و عقب – رینگ‌های 17 اینچی (رینگ‌های 15 و 16 اینچی نیز قابل نصب است) – حافظه تنظیمات صندلی راننده برای دو نفر – سیستم استارت دکمه‌ای – روکش چرمی صندلی‌ها – تزئینات کربنی – سیستم کمکی در سربالایی (HAC) – سانروف – بال عقب

دنده خودکار تیپ‌ترونیک – رینگ اسپرت 17 اینچ آلومینیومی – روکش صندلی چرمی – سیستم تهویه مطبوع دیجیتال 2 ناحیه‌ای – صندلی برقی 6 جهته برای راننده (در صورت انتخاب) – مجهز به سیستم بسیار پیشرفته کنترل پایداری و دینامیکی – تنظیم خودکار نور در آیینه داخل خودرو – صندلی برقی 6 جهته برای سرنشین جلو (بصورت انتخابی) – شیشه‌های برقی اتوماتیک 4 درب – تکیه گاه آرنج برای سرنشینان عقب – بلوتوث برای ارتباط تلفنی (بصورت انتخابی) – دوربین دید عقب (بصورت انتخابی) – سیستم نشان دهنده میزان باد لاستیک‌ها ITPMS – سنسور باران و گرد و خاک بهمراه سیستم روشنایی خودکار داخل خودرو – سانروف مجهز به سیستم ANTI TRAP – سیستم کمکی برای پارک کردن خودرو – محفظه زیر صندلی – محفظه نگهداری عینک – سیستم تهویه مجزا برای سرنشینان عقب بهمراه یخچال – محفظه نقشه – کروز کنترل پیشرفته – سوئیچ تغییر سیستم گیربکس به حالت تیپ ترونیک – آفتاب گیر راننده و سرنشین جلو مجهز به آیینه و چراغ – چراغ سقفی جلو و عقب – هشدار نبستن کمربندهای ایمنی – تیغه‌های برف پاک‌کن پیشرفته – سوکت مجزای برق برای سرنشینان عقب – نشان‌دهنده میزان آب رادیاتور – استارت خودرو با فشار کلید – کمربندهای ایمنی 3 نقطه ای با قابلیت تنظیم ارتفاع – قفل کودک – قفل خودکار درب‌ها پس از حرکت – مجهز به ایموبلایزر – شیشه‌شور عقب – صندلی‌های عقب کاملا تاشو – سیستم مکان‌یابGPS – پدال F1امکان تعویض دنده با اهرم های تعبیه شده بر روی فرمان – ایمنی NCAP 5 ستاره – استاندارد آلایندگی EURO IVیورو 4

 

قطعاً کره‌‌ای راحت‌تر به فروش می‌رسد

مقایسه کیا سراتو وارداتی و ام جی 6

مشاهده کردید که در کل تفاوت آن‌چنانی بین دو خودرو مشاهده نمی‌شود؛ اما اگر از دید خوش فروش بودن بخواهیم به دو خودرو نگاهی اجمالی بیندازیم در ثانیه‌های اول متوجه می‌شویم که کیا سراتو وارداتی با توجه به سابقه‌ی درخشان برادران و پسرعموهایش از برند هیوندایی، خیلی راحت‌تر به پول نقد بدل می‌شود تا ام جی 6 ‌که هرچقدر هم بگوید من رگ و ریشه‌ای اروپایی دارم، بازهم مردم آن را خودرویی چینی به شمار می‌آورند. برای اطلاع از قیمت کیا سراتو  و خرید اقساطی خودرو کلیک کنید.

 

مقالات مرتبط:

مقایسه هینوندا النترا و کیا سراتو

رنو مگان بخریم یا کیا سراتو

مقایسه مزدا 3 جدید و سراتو

مقایسه لیفان 820 و سراتو

مقایسه اسپورتیج، توسان، ASX، ام جی Gs

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
2 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
shahram
1398-09-16 11:53

نگارنده محترم! بسیار خوب می بود که دو خودروی هم مدل را با هم مقایسه می کردید!! مقایسه شما مقایسه سراتوی نسل جدید با ام جی نسل قدیم است! که البته حتی قیمتشان هم اصلا با هم قابل مقایسه نیستند!! نسل جدید ام جی مدل در آخرین مدلهای موجود در بازار 2015 و 2016 (نیو فیس) دارای گیربکس 6 دنده جلو TST (سیستم کلاچ دوبل) می باشد که شتاب خودرو را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد که البته تمام ام جی های 6 قدیم و جدید دارای شیفتر پشت فرمان می باشند! در مدلهای 2015 و 2016 (نیو… بیشتر »

محمد رحیمیان
1398-09-16 11:55
پاسخ به  shahram

با تشکر از فیدبک خوب شما حتما موارد را اضافه خواهیم کرد