چینی ها در سودای فتح بازار خودروهای برقی اروپا

فهرست مطالب

امروزه تولید خودروهایی با سوخت پاک، یکی از دغدغه اصلی خودروسازان بزرگ دنیا است و چینی‌ها که در بخش تولید از پیشتازان جهان هستند به این صنعت بزرگ نیز ورود کرده و همین امر سبب نگرانی خودروسازان بزرگی همچون رنو شده است. به گزارش صفحه اخبار خودرو مجله همراه مکانیک، به گفته مدیرعامل رنو، هجوم خودروهای برقی چینی به بازار اروپا، عرضه خودروهای برقی اروپایی را با مشکلاتی روبه‌رو خواهد کرد. دومینیک سنارد رقابت اصلی خودروسازان فرانسوی و آلمانی را با خودروسازان چینی می‌داند. دولت فرانسه و آلمان با اعطای یارانه‌هایی از تولید و همچنین فروش خودروهای برقی حمایت کرده‌اند و امید دارند این اقدامات تولید خودروهای برقی در اروپا را افزایش دهد.

همین حالا آنلاین خلافی خودرو بگیر
خودروهای برقی
خودروهای‎برقی
همین حالا با شرایط کامل تعویض پلاک آشنا شوید

در شرایطی که چینی‌ها بازار خودروهای برقی را در کنار تسلا، پورشه تایکان، مرسدس EQC، آئودی etorn و نیسان لیف در دست گرفته‌اند، رقابت برای خودروسازان دیگر سخت‌تر خواهد شد. مدل‌های جدید رنو زوئی برای رقابت با دیگر خودروهای برقی به زودی به بازار عرضه خواهند شد اما باید منتظر ماند و دید این مدل تازه رنو می‌تواند برنده جنگ با چینی‌ها باشد یا حجوم این شرکت‌های خاور دور در اروپا این پروژه را نیز با شکست مواجه خواهد کرد. ام جی موتور یکی از این خودروسازان چینی است که در بازار نروژ ۶۰۰ دستگاه خودرو برقی فروخته‌است. خودروهای برقی دیگری نیز که همگی از کارخانه‌های چینی بی‌وای‌دی، آی‌ویز و شرکت مشترک ولوو و هولدینگ ژجیانگ جیلی می‌آیند، بزودی به بازار نروژ راه پیدا می‌کنند؛ به‌طوری‌که بازار نروژ که چهارمین بازار بزرگ خودرو برقی در اروپا است، مرکزی برای عرضه خودروهای برقی چینی در اروپا خواهد شد.

خودروهای برقی
خودروهای‎برقی

مدیرعامل رنو راه‌حل پیروزی در رقابت شدید به‌وجود آمده را تغییر سریع رویه‌ها توصیف کرده است. او گفته تعداد بسیاری از استارتاپ‌های چینی روی تولید خودروهای الکتریکیمتمرکز هستند و خودروهایی که مناسب با بازار اروپا است را تولید می‌کنند. چینی‌ها در تولید باتری نیز پیشگام بوده بطوری که بزرگترین تولید‌کننده باتری در جهان شرکت CATL چین است که آمادگی خود را برای قبول انواع سفارشات از شرکت‌های مختلف اعلام کرده است.  در حال حاضر، این شرکت چینی با شرکت‌های بزرگی همچون تسلا، بی‌ام‌و، دایملر، هوندا، تویوتا، فولکس واگن و ولوو در زمینه تولید باتری همکاری می‌کند. به گفته مدیرعامل CATL، سال بعد تقاضا برای خرید خودرو بسیار زیاد خواهد بود، چرا که امسال به علت شیوع کرونا بسیاری از خرید خودرو جدید منصرف شدند، اما سال آینده این شرایط تغییر خواهد کرد

منبع: زومیت

مطالعه مقالات زیر را زا دست ندهید:

تویوتا پریوس بخریم یا سوناتا هیبرید؟

چرا تویوتا پریوس بخریم

مقایسه تویوتا پریوس و هیوندای النترا 2017

مقایسه تویوتا پریوس و تویوتا CHR

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها