خودروهای زیر 100 میلیون با کیفیتی که طرفدار ندارند!

فهرست مطالب

شاید اگر به همین 5 سال پیش بازگردیم، انتخاب‌های متنوعی برای خرید خودرو با در اختیار داشتن مبلغی کمتر از 100 میلیون تومان پیش روی خود داشتیم. اما رویدادهای گوناگونی موجب رشد انفجاری قیمت‌ها در بازار خودرو شد تا خرید را بیش از پیش دشوار کند. اما مشکل بازار خودرو فقط بالا رفتن قیمت‌ها نسبت به چند سال پیش نیست، بلکه تلاطم عجیب و تغییر گاها بدون دلیل نرخ‌ها کار خرید خودرو را بسیار پیچیده کرده و معامله خودروی صفر در قیمت‌های پایین عملا به چند گزینه محدود شده است.

اگر قصد فروش خودروی خودت رو داری، اونم تو سریع‌ترین زمان ممکن، کافیه اینجا کلیک کنید 

تا در طرح فروش سفارشی همراه مکانیک بدون پرداخت هیچ وجهی بعنوان پورسانت خودروت رو بفروشی

این شرایط، بازار خودروهای کارکرده را نیز آشفته کرده و پر واضح است که مالکان خودروها نیز در هنگام فروش قیمت خود را در سطح امروز بازار قرار می‌دهند، قیمتی که حتی گاها بسیار بالاتر از مبلغ خریداری شده صفر خودرو است. در این بین اما فعالیت سوداگران بازار قطعا عامل مهم بر هم زننده دیگری است که نباید آن را فراموش کرد. تنها نتیجه و خروجی این اوضاع نابسامان، سردرگم شدن خریداران واقعی در انتخاب خودرو متناسب با نیازهایشان است. شرایط هنگامی پیچیده‌تر می‌شود که در بازه قیمتی زیر 100 میلیون تومان اگر به بازار تسلط کافی نداشته باشیم به انتخاب خوبی نمی‌توان دست پیدا کرد. در این مقاله از همراه مکانیک امروز می‌خواهیم خودروهای زیر 100 میلیون با کیفیتی که طرفدار ندارند را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

لیفان ۶۲۰

لیفان ۶۲۰
لیفان ۶۲۰

پس از خروج شرکت دوو موتورز از بازار ایران، کرمان خودرو که از شرکای اصلی این خودروساز بود سعی در جایگزینی این شرکت کره‌ای داشت. بدین ترتیب در آن زمان که خبرهایی از حضور شرکت‌های چینی به گوش می‌رسید، نهایتا یک خودروساز چینی تازه با کرمان موتور قرارداد همکاری امضا کرد. لیفان که نام چندان آشنایی در صنعت خودرو نبود، تا پیش از سال ۲۰۰۵ که تصمیمی برای ورود به عرصه خودروسازی نگرفته بود، به‌شکل تخصصی موتور سیکلت تولید می‌کرد. اولین خودرویی که این شرکت چینی در همکاری با  کرمان موتور به بازار ایران وارد کرد، یک سدان نسبتا ارزان و اقتصادی با نام لیفان ۵۲۰  بود. این خودرو اما به‌دلیل ظاهر نسبتا سرد و آپشن‌های نه‌چندان هیجان انگیز، با اقبال خوبی از سوی مردم مواجه نشد. چند سال بعد کرمان موتور دست به انتخابی هوشمندانه زد و این بار خودرو لیفان ۶۲۰ را به ایران آورد.

این خودرو که در سال ۸۹ پا به بازار گذاشت، با موتور ۱.۸ لیتری خود از لحاظ فنی انتظارات را نسبت به قیمت خود برآورده کرد. لیفان بعدتر این خودرو را با موتور ۱.۶ لیتری تولید کرد، اما آن را تنها در بازار چین به فروش رساند و از آن پس بود که بعضا نام این خودرو را لیفان ۶۲۰  1800 ذکر می‌کردند. این سدان چینی از موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه با حجم موتور 1800 سی‎سی بهره می‌برد که حداکثر قدرت 131 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه را تولید می‌کند. این خودرو خوانوادگی برای رانندگی در شهر و جاده بسیار مناسب است و به واسطه موتور قدرتمند خود سرعت، شتاب و کشش خوبی دارد. کیفیت بالای این خودرو موجب شده تا در هنگام عرضه، استقبال خوبی از آن پدید آید و هنوز هم چند سال پس از توقف تولید، انتخاب خوبی برای خرید باشد. با این حال لیفان 620 نسبت به کیفیت خود چندان طرفداری در بازار خودروهای زیر 100 میلیون تومان ندارد.

ام وی ام ۵۵۰

ام وی ام ۵۵۰
ام وی ام ۵۵۰

در سال 2013 شرکت خودروسازی چری خودروی ام‌وی‌ام 550 (MVM 550) یا E5 را روانه بازار کرد. چری، یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی چینی است که از کارخانه‌های اصلی تولید خودرو و موتور خودرو در این کشور به‌شمار می‌رود. ام‌وی‌ام 550 (MVM 550) بر پایه خودروی پیشین خود یعنی ام‌وی‌ام 530 یا A5 ساخته‌شده‌‎است. در همان سال شرکت مدیران‌خودرو این سدان خانوادگی را مونتاژ و وارد کشور کرد و در دو نسخه دنده‌ای و خودکار به‌فروش رساند. ام‌وی‌ام ۵۵۰ از موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه با حجم موتور 2000 سی‎سی بهره می‌برد که حداکثر قدرت 139 اسب بخار را در 5750 دور در دقیقه تولید می‎کند. این خودروی اقتصادی که استاندارد آلایندگی یورو 4 را دارد، با توجه به قدرت پیشرانه و وزن خود و همچنین در اختیار داشتن جعبه‌دنده‌ی خودکار از نوع CVT، سواری بسیار خوبی دارد. اگرچه که ظاهر و نمای این خودرو نظر مثبت کارشناسان را جلب نکرده، اما با در نظر گرفتن محدوده قیمتی خودرو و از آن مهمتر مقایسه با محصولات داخلی هم‌قمیت بسیار از آن‌ها جلوتر می‌ایستد. فضای داخل اتاق خودرو نیز طراحی بسیار خوب و به‌روزی دارد. داشبورد با تریم دورنگ مشکی و کرم کاملا چشم‌نواز بوده و قواعد ارگونومی در چیدمان شاسی‌ها و مانیتور به‌دقت رعایت شده است. میزان پلاستیک استفاده‌شده در کابین نیز بیش از حد نیست و شکل کاریکاتوریزه‌ای به خود نگرفته تا سرنشینان را آزار دهد. ام‌وی‌ام 550 در بازه قیمتی خود آپشن‌های کاملا امیدوار کننده‌ای دارد و از این لحاظ نمره قابل قبولی می‌گیرد. این خودرو امکاناتی نظیر شیشه‌ بالابر برقی، نمایشگر لمسی، سیستم صوتی با ۴ بلندگو و ورودی USB، چراغ مه‌شکن جلو و عقب، سانروف برقی، سنسور دنده عقب، روکش چرمی صندلی‌ها و رینگ‌های آلومینیومی را در خود جای داده است. ام‌وی‌ام 550 با توجه کیفیت بالای خود، در بازه قیمتی زیر 100 میلیون تومان انتخابی کاملا هوشمندانه است؛ خصوصا آنکه نسبت به رقبای خود در این محدوده قیمتی از کیفیت خوبی برخوردار بوده و می‌تواند انتظارات را برآورده سازد. با این حال به‌نظر می‌رسد ام‌وی‌ام 550 نتوانسته طرفداران زیادی را برای خود  دست و پا کند و قیمت پایین آن در کنار برچسب چینی بودن، این تصور را در عامه به‌وجود آورده که چندان گزینه مناسبی برای خرید نیست.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید:

خرید خودرو ایرانی/چینی صفر بهتر است یا خارجی کارکرده؟

بهترین خودروی چینی که می‌توانیم بخریم کدامند؟ + ویدئو

پر فروش ترین خودروهای چینی در بازار ایران

با بهترین و بدترین خودروهای چینی موجود در بازار کشور آشنا شوید

نگاهی به خودروهای شاسی بلند چینی بازار خودرو ایران

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها