بهترین کراس‌اوور‌های 400 الی 500 میلیونی بازار

فهرست مطالب


تب خرید کراس اوورهای ارزان‌قیمت با هجوم محصولات چینی به بازار کشور بیش از گذشته داغ شده و امروزه اکثر مشتریان تمایل دارند تا یک اتومبیل خوش قدوقامت اقتصادی را به جهت تامین نیازهای خانواده خود خریداری کرده و از سواری با آن لذت ببرند.

در همین راستا تلاش کردیم تا در قالب یک مقاله بهترین کراس اوورهای ۴۰۰ الی ۵۰۰ میلیونی را به حضور شما مخاطبان گرامی همراه مکانیک معرفی کنیم. اگر قصد خرید کراس اوور در این بازه قیمتی را دارید، توصیه می‌کنیم حتما مطلب پیش رو را مطالعه بفرمایید.

چری تیگو ۵ IE مدل 97

تیگو 5

چری تیگو ۵ نیوفیس تیپ IE یکی از بهترین کراس اوورهایی است که شما می‌توانید مدل‌های کارکرده آن را در بازه قیمت ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خریداری کنید. طراحی ظاهری آن زیبا و نسبتا لوکس به نظر می‌رسد و فضای کابینش نیز ضمن ارائه محیط جادار، از طراحی چشم‌نواز و متقاعدکننده بهره می‌برد. در بحث امکانات رفاهی نیز تیگو 5 IE می‌تواند نیازهای اکثر مشتریان این‌گونه کراس اوورهای چینی را به‌راحتی برآورده سازد.

همچنین چری تیگو 5 اکسلنت برخلاف بسیاری از خودروهای امروزی، قوای محرکه خود را از یک موتور تنفس طبیعی تامین می‌سازد که نسبت به انواع توربوشارژ حساسیت زیادی به بنزین کم‌کیفیت نداشته و استهلاک آن در طول زمان کمتر از نمونه‌های پرخوران است.

البته همین موضوع باعث شده تا این خودرو گزینه مناسبی برای رانندگی‌های مهیج نباشد، اما توان خروجی ۱۳۹ اسب بخار قدرت به‌علاوه ۱۸۲ نیوتن متر گشتاور آن که توسط گیربکس CVT به سوی چرخ‌های جلوی ارسال می‌شود، ذاتی نسبتا آرام اما متناسب با کاربردهای خانوادگی پدید می‌آورد و به‌راحتی می‌تواند پاسخگوی نیاز خانواده‌ها و افراد مسن‌تر باشد. کیفیت سواری تیگو ۵ اندکی خشک و اسپرت است که البته در جاده‌های آسفالت و نسبتا هموار ناراحتی چندانی را متوجه سرنشینان نخواهد کرد.

 با این تفاسیر به نظر می‌رسد تیگو 5 IE مدل 97 یکی از بهترین گزینه‌ها در بازه قیمت ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

جک S5 اتوماتیک مدل 97

جک اس 5

جک s5 اتوماتیک یکی از پرطرفدارترین کراس اوورهای کشور است که به دلیل بهره بردن از نقاط قوتی همچون توان فنی مهیج، کابین جادار، طراحی جذاب، سواری رضایت‌بخش، بازار دست‌دوم بسیار پررونق و خدمات پس از فروش گسترده، یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید با مبلغی در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خریداری کنید.

[hm_sell_form_inline]

گرچه این مدل فاقد کروز کنترل و دیلایت است اما از امکانات مناسبی نظیر کنترل پایداری، کنترل استارت در سربالایی، کنترل سرعت در سرازیری، حسگرهای پارک و باران و فشار باد تایر، ترمز پارک برقی، فرمان برقی، نمایشگر داشبورد، دوربین‌ عقب، 4 کیسه هوا، تهویه دوگانه اتوماتیک، صندلی برقی ۶ حالته راننده، سانروف و آینه‌های جانبی تاشونده برقی سود می‌برد؛ بنابراین از لحاظ آپشن نیز تقریبا اکثر نیازهای مشتریان را برآورده می‌سازد.

همچنین پیشرانه توربوشارژ ۲ لیتری این خودرو توانی معادل ۱۷۴ اسب بخار قدرت و ۲۶۵ نیوتن متر گشتاور را در اختیار کاربران می‌گذارد و شتاب صفر تا صد حدود 11.5 ثانیه را نتیجه می‌دهد که در مجموع ارقامی رضایت‌بخش و متقاعدکننده خواهند بود. سوزاندن ۷.۳ لیتر سوخت در ۱۰۰ کیلومتر نیز نشان از عملکرد تقریبا اقتصادی این خودرو از لحاظ میزان مصرف خواهد داشت. با این تفاسیر بی‌انصافی است که اگر قصد خرید خودروی ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان را داشته باشیم اما سراغی از جک s5 اتوماتیک مدل 97 نگیریم.

ام وی ام X22 اتوماتیک اسپرت اکسلنت مدل ۱۴۰۰

x22

‏X22 از همان ابتدا که وارد بازار کشور شد، به دلیل قیمت مناسب و پر کردن خلاء عدم حضور کراس‌اوورهای جذاب در رده قیمتی خودش، موفق شد زودتر از آنچه که انتظار می‌رفت توجهات بسیاری از مشتریان را به سمت خود بکشاند. از تابستان ۹۷ نیز اضافه شدن برخی آپشن‌های جدید نقایص این خودرو را در بحث تجهیزات تا حد زیادی مرتفع ساخت تا امروز به‌عنوان یک کراس اوور کوچک صفرکیلومتر، هنوز هم هواخواهان بسیاری در بازار داشته باشد.

 ام وی ام X22 در بحث فنی چندان مهیج و تاثیرگذار ظاهر نشده است؛ چراکه از یک موتور کوچک 1.5 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی به همراه گیربکس ۴ دنده اتوماتیک بهره می‌برد. قدرت این پیشرانه برابر 105 اسب بخار بوده و حداکثر گشتاور آن نیز به ۱۳۵ نیوتن متر می‌رسد. ایکس ۲۲ به دلیل وزن نسبتا کم قادر است چابکی متناسبی را از خود به نمایش بگذارد و ظرف مدت زمان ۱۲.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

میانگین مصرف سوخت آن نیز حدود ۶.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر ارزیابی شده که رقمی بسیار متعادل است. مواردی همچون: کروز کنترل، کنترل توقف در سربالایی، کنترل کشش و پایداری، حسگر پارک عقب، سنسور فشار باد تایر، ترمز کمکی، دیلایت، نمایشگر ۸ اینچی لمسی، دوربین عقب، بلوتوث و سانروف از جمله امکاناتی هستند که در لیست تجهیزات ایکس ۲۲ اسپرت اکسلنت حضور دارند و رفاه نسبی سرنشینان را تا حدی قابل قبول تامین می‌سازند.

چانگان CS35 صفرکیلومتر

cs35

ورود چانگان به کشور در ابتدا با استقبال چندانی مواجه نشد؛ چراکه این خودرو در دام قیمت‌گذاری غیرمنطقی و نامناسب افتاد؛ به نحوی که بسیاری از مشتریان ارزش خرید آن را پایین‌تر دانسته و ترجیح دادند این خودرو را خریداری نکنند؛ اما با آغاز مونتاژ این محصول در سال ۹۵، قیمت آن به میزان قابل توجهی کاهش یافت و همین امر سبب شد تا CS35 بیش‌ازپیش مورد توجه قرار گیرد.

طراحی ظاهری مناسب، سیستم تعلیق کارآمد، فضای کابین نسبتا جادار و مصرف سوخت متعادل از جمله مزیت‌های این خودرو کراس اوور به شمار می‌روند. چانگان cs35 از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی توان قابل قبولی در حد ۱۲۳ اسب بخار و 160 نیوتن متر گشتاور بیرون می‌کشد و آن را از طریق گیربکس ۴ دنده اتوماتیک به سمت محور جلو ارسال می‌کند. با این حال شتاب آن چندان مطلوب نیست و اگر به دنبال کراس‌اور چابک می‌گردید، این گزینه مناسب شما نخواهد بود.

بهره‌مندی از امکاناتی همچون کروز کنترل، سنسور پارک عقب، ترمز کمکی، اتولایت، فرمان برقی، نمایشگر لمسی، دوربین عقب، نویگیشن، چهار کیسه هوا، سانروف و آینه‌های جانبی تاشونده برقی، از جمله جذابیت‌های CS35 در بحث تجهیزات رفاهی ایمنی به شمار می‌رود.

جک S3 صفرکیلومتر

s3

در پایان به سراغ محصول کم‌حاشیه کرمان موتور می‌رویم. جک S3 علی رغم ظاهر متوسط، یکی از بهترین کراس اوورهای کوچک بازار است که ضمن بهره مندی از توان فنی مناسب و چابکی متقاعدکننده، از سواری نرم و امکانات مناسب سود می‌برد.

موتور 1.6 لیتری به قدرت 107 اسب بخار و گشتاور 155 نیوتن متری این خودرو در کنار گیربکس CVT، شتاب 10.8 ثانیه را رقم می‌زند که نشان از چابکی نسبی این محصول نسبت به سایر خودروهای همرده خود دارد؛ بنابراین در کلاس کراس اوورهای کوچک و رنج قیمت 400 تا 500 میلیون، حتما باید نگاهی ویژه به جک اس 3 داشته باشید و از سواری نرم آن در کنار امکانات مناسبش لذت ببرید.

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
16 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
زارعان
1400-03-06 16:44

چانگان از آخر ۹۶ دارم خیلی هم عالی و از همه نظر خوبه .من با اینکه از سوناتا پیاده شدم و چانگان سوار میشم ازش رازیم.

محمد
1400-03-04 11:51

جک اس ۵ یه سر و گردن بالاتره از همشون

ابوالفضل
1400-03-02 14:00

بهترین اینها که متاسفانه توی جدول نیست BYD S6
هر کی داشته راضی بوده من خودم دارم فضای بسیار زیاد در حد وراکروزر و فوق و العاده.

علی
1400-04-01 19:23
پاسخ به  ابوالفضل

بله واقعا ماشین خوبیه اما حیف که افتاده دست بدترین وارد کننده ایران یعنی کارمانیا !!!!

حامد
1400-03-01 21:27

لیفان x60 بهترین خودرو است جک سوار شدم چانگان سوار شدم x60بهترینه

فردین نوری
1400-03-01 15:57

خدا لعنتشون کنه که این آشغالا الان باید بهترین ماشین ما باشن. خدا ازشون نگذره

امیر
1400-03-01 03:54

بهترین فقط هایماs5 است من همه اینهایی که نوشتید سوارشدم ولی هایما 5 ازهمه خیلی سرتره وخودم الآن تویوتا کرولا دارم واین نظرشخصی من بود

رضا
1400-03-01 20:54
پاسخ به  امیر

دقیقا چون من دارم دو سال که دارمش عالیه عالی

مهدی
1400-03-01 01:18

ماشینای چینی وایرانی اشغالن وسلام…

مصطفی
1400-02-31 17:50

واقعا قیمت ها نجومی است حیف و صد افسوس

HAMID
1400-02-31 02:34

قیمتی که گذاشتین حداقل۲۰۰میلیون کمتر گفتین

همسفر
1400-02-30 23:08

سلام بسیار عالی بود

محسن
1400-02-30 22:41

جک s3 بهتر از بقیه چینی هاست. عالیه

شاهین
1400-02-30 19:23

اس ۳ بهترینه تو این رنج قیمتی
امکانات خوب
سواری نرم
امنیت بالا
شتاب بالا

علی
1400-04-01 19:21
پاسخ به  شاهین

نه واقعا نمیفهمم وقتی جک s5 هست چطور میگید بهترین ماشین تو این رنج قیمت ؟

وقتی میشه جک s5 گرفت چرا نسل قبلیش با امکانات کمتره بهتره ؟

حمیدی
1400-02-29 22:26

سلام طراحی ظاهری جک S3 فاجعه ایست برای خودش ! چطور از کلمه ی ظاهر متوسط براش استفاده کردید ؟!!