با رنو کپچر و مشخصات فنی آن آشنا شوید

فهرست مطالب


برای همه ی ما نام رنو در کنار صفاتی همچون کیفیت، نوآوری، و لوکس بودن قرار می‌گیرد. این بار می‌خواهیم از یکی دیگر از محصولات رنو سخن بگوییم که ویژگی‌های خاص خود را دارد. رنو کپچر که به معنای “تسخیر” است، با داشتن قابلیت سفارشی سازی به شما اطمینان را  هدیه می‌دهد. این برند فرانسوی با داشتن دو رنگ متمایز در قسمت سقف، ستون‌ها و قاب آینه‌ها نظر همه را به خود جلب کرده و در سرتاسر جهان طرفداران خود را دارد. با ما همراه باشید تا در مقاله ” با رنو کپچر و مشخصات فنی آن آشنا شوید ” مروری بر این خودروی محبوب داشته باشیم.

تاریخچه رنو کپچر

 شروع مقاله “با رنو کپچر و مشخصات فنی آن آشنا شوید” را با نگاهی به تاریخچه آن آغاز می‌کنیم. ون دن آکر، نایب رئیس ارشد طراحی کمپانی رنو که در خودروسازی داچیا، خودروسازی رنو سامسونگ موتورز و آلپاین (هرسه از برندهای گروه رنو هستند) مسئول توسعه طراحی خودرو است، در سال2011 از کراس اور مفهومی‌ رونمایی کرد که قرار بود به زودی وارد بازار شود.

با توجه به تب بالای ورود کراس آور به بازار خودروی آن سال‌ها مشتاقان زیادی چشم به انتظار بودند تا نتایج فروش این برند فرانسوی را ببینند. تا اینکه در سال 2013 رنو کپچر تجاری در نمایشگاه ژنو به معرض نمایش گذاشته شد و در همان سال به بازار عرضه شد.

اگر قصد خرید رنو کپچر دارید اینستاگرام همراه مکانیک بهترین فضا برای پیدا کردن رنو کپچر‌های به قیمت رسیده است؛ برای عضویت در اینستاگرام همراه مکانیک اینجا کلیک کنید(با فالو کردن پیج ما در مسابقات ایسنتاگرامی‌ما شرکت کنید و جایزه ببرید.)

در آشنایی رنو کپچر نکته جالب توجه در مورد این برند اروپایی این بود که در اولین سال ورودش بعد از داستر و جوک موفق به کسب جایگاه سوم در  بازار فروش  قاره سبز شد. عرضه کپچر به ایران به بعد از برجام بر می‌گردد که در ابتدای ورود نظر خریداران را بخاطر قامت کوچک و حجم موتور پایینش جلب نکرد. اما به مرور زمان با افزایش آگاهی ایرانیان نسبت به نقاط مثبت خودرو از جمله مصرف مناسب آن و هزینه‌های نگهداری منطقی، روز به روز بر محبوبیت آن افزوده شد و ایران خودرو که عرضه ی آن را برعهده دارد امیدوار است بتواند فروش بالاتری را برای آن بدست آورد.

نگاهی به طراحی ظاهری رنو کپچر

طراحی ظاهری رنو کپچر

در آشنایی با مشخصات رنو کپچر باید بدانید که رنو برای طراحی کراس اور چند منظوره  خود (MPV)، از ظاهر نسل چهار رنو کلیو و نیسان جوک بهره گرفته است. خودرویی غیر تهاجمی‌که با هدف جذب بیشتر جوانان، ” اسپرت و مفهومی‌” بوده و با رنگ بندی دوگانه برای خریدارانی که بدنبال متفاوت بودن و جلب توجه هستند می‌تواند بهترین گزینه باشد. نکته جالب توجه اینجاست که نیمی‌از اعضای گروه طراحی رنو کپچر را بانوان تشکیل می‌دهند تا با سلیقه ی این قشر از بازار نیز هم خوانی داشته باشد. گویا رنو برای هر خودروی که طراحی می‌کند فکر همه چیزش را می‌کند!

در سال 2017  تغییراتی بر روی کراس اور چابک رنو  صورت گرفت تا با ظاهری متفاوت تر از قبل بتواند فروش بهتری را تجربه کند. تغییراتی همچون نصب یک نوار کرومی‌در حواشی جلوپنجره، چراغ‌های جدید LED، سفارشی سازی ترکیب رنگ بندی برای بدنه، سقف شیشه ای پانوراما، و ایجاد چراغ‌های نواری  C شکل در اطراف مه شکن خودرو صورت گرفته است.

طراحی داخلی رنو کپچر

طراحی داخلی رنو کپچر

مرور مقاله  ” با رنو کپچر و مشخصات فنی آن آشنا شوید” را با بررسی طراحی داخلی آن  ادامه می‌دهیم. کابین رنو کپچر در عین  سادگی، زیباست و  به شما حس آرامش را منتقل می‌کند. هرچند  جنس متریال به کار رفته در داشبورد و قطعات آن چندان با کیفیت نیست و توقع خریداران از رنو بیشتر بود اما با داشتن  دیگر ویژگی‌های مثبت آن می‌توان از آن چشم پوشی کرد. فضای داخلی خودرو به اندازه کافی بزرگ است و بخاطر ارتفاع مناسب بین سر سرنشینان و سقف خودرو مشکل کمبود فضا رخ نمی‌دهد.

یکی دیگر از بهترین مواردی که در آشنایی رنو کپچر باید به آن پرداخت عایق بندی فوق العاده آن است که ورود صدا به داخل کابین تا حد بسیار زیادی کم شده است و این ویژگی در مقایسه با رقبایش برای کپچر یک امتیاز مثبت محسوب می‌شود. دوطبقه بودن صندوق عقب و قابلیت حجمی‌معادل 445 لیتر و حتی  رسیدن به حجم 1235 لیتر با خواباندن صندلی‌های عقب  نیز از مواردی است که باید به آن اشاره کرد!

مشخصات فنی رنو کپچر : چابک تر از همیشه

مشخصات فنی رنو کپچر

در بخش فنی  ” با رنو کپچر و مشخصات فنی آن آشنا شوید ”  باید بدانید که پیشرانه کپچر در مدل‌های مختلفی از دیزلی و بنزینی ارائه می‌شود، موتوری کم حجم اما پرقدرت و کم مصرف ! با دارا بودن موتوری چابک به حجم 1200 سی سی که به  توربور شارژر مجهز است در 4900 دور دقیقه قدرتی معادل 120 اسب بخارتولید می‌کند. حداکثر گشتاور آن190 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه است. کپچر برای رسیدن به شتاب 100  به 10.9 ثانیه زمان احتیاج دارد. خودرو به گیربکس اتوماتیک 6 سرعته و محور محرکه  دیفرانسیل جلو مجهز است. در جدول زیر مشخصات فنی بصورت کامل ارائه شده است:

مدل خودرو

رنو کپچر

کلاس

 

شاسی بلند کوچک

گیربکس

 

6 سرعته اتوماتیک

محور متحرک

 

دیفرانسیل جلو /(fwD)

تعداد و آرایش سیلندر

 

4خطی/ سوپاپ

حجم موتور

 

1197 توربو شارژر

حجم قدرت

 

4900/ 120

حداکثر گشتاور

 

2000/190

حداکثر سرعت

 

192 کیلومتر در ساعت

شتاب صفر تا 100 کیلومتر

 

10.9 ثانیه

طول/ عرض/ ارتفاع

 

4122/1778/1566
وزن خالص (کیلوگرم) 1180 کیلومتر

فاصله بین دو محور

 

2606  میلیمتر

استاندارد آلایندگی

 

یورو5

مصرف سوخت ترکیبی

 

5.9  لیتر در هر صد کیلومتر

حجم مخزن سوخت

 

45 لیتر
میزان تولید co2 125 گرم در هر کیلومتر

ایمنی رنو کپچر

برای آشنایی با رنو کپچر باید بدانیم این خودرو در ایمنی هیچ کم ندارد. تلاش کمپانی رنو برای هرچه بالاتر بردن سطح ایمنی محصولاتش قابل تقدیر است. کپچر در تست‌های موسسه Euro NCAP  در سال 2013  موفق به کسب 5 ستاره ایمنی شد.

امکانات و تجهیزات رنو کپچر

تجهیزات مشخصات

سیستم‌های ترمز و پایداری

 

سیستم ترمز ضد قفل ABS-  سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز EBD – سیستم کنترل پایداری الکتریکی  ESP –  سیستم  ترمز کمکی در مواقع اضطراری EBA – سیستم کمکی حرکت در سربالایی HAS

سیستم‌های فرمان و هدایت

 

فرمان برقی تلسکوپی با روکش چرم –  دکمه‌های کاربردی بر روی فرمان

سیستم امنیتی

 

قفل مرکزی –  ایموبلیزر- باز و بسته شدن در با ریموت

کیسه هوا

 

راننده –  سرنشین  جلو و جانبی

سیستم صوتی تصویری

سیستم صوتی با 6 بلندگو –  مانیتور 5 اینچی-  USB-Bluetooth

سیستم روشنایی

 

مه شکن جلو /Day light

سیستم صتدلی

 

تنظیم ارتفاع صندلی راننده –  پشت سری‌های فعال

 سایر تجهیزات

 

چراغ‌های LED  روز روشن – آینه‌های جانبی برقی و تاشونده و مجهز به گرم کن عقب – کارت قفل و استارت هوشمند رنو – نمایشگر فشار باد TPMS  ( سنسور و چراغ هشدار کم بودن باد لاستیک) –  بدنه دو رنگ – گرم کن صندلی‌های جلو –  سیستم‌های تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو – سیستم مصرف بهینه موتور (ECO- MODE) – دکمه بخار گیر-  سنسور اتواتیک نور چراغ‌ها – کنسول میانی صندلی‌های جلو و شیشه عقب تیره –  دوربین دید عقب- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه- رینگ آلومینیوم 17 اینچ – تو دوزی چرم –  سیستم محدود کننده سرعت –  غربیلک فرمان چرخی – کروز کنترل – 3 عدد پشت سری قابل تنظیم-  سنسور باران – iSOFix – دریچه ورودی هوای رادیاتور اتوماتیک – روکش چرمی

 

تحلیل رانندگی بهترین جا برای معرفی کپچر

رنو کپچر

راحتی و آرامش با رنو کپچر در سرعت‌های پایین به راحتی احساس می‌شود. تصور کنید در جاده ای با کپچر همرا شده اید و از وضعیت  سیستم تعلیق خودرو و موتوری آن اطلاع ندارید. بعد از رسیدن به سرعت‌های بالا متوجه خواهید شد که عملکرد سیستم تعلیق آن در حد انتظار شما نیست، اما در سرعت‌های پایین حتی اگر با ناهمواری‌ها مواجه شدید می‌توانید روی آن حساب باز کنید. در دور موتور پایین  نیز صدا به داخل کابین نفوذ پیدا نمی‌کند و آرامش سرنشینان بهم نمی‌خورد.

هندلینگ رنو کپچر انتظارات شما را برآورده می‌سازد و در پیچ جاده می‌توانید از فرمان پذیری آن اطمینان خاطر داشته باشید.در کل بخاطر اینکه کپچر بر طبق پلت فرم کلیو طراحی شده می‌توانید رانندگی راحت و لذت بخشی با آن داشته باشید

رقبای رنو کپچر

در بازار خودروی ایران برای رنو کپچر رقبای زیادی قدرت نمایی می‌کنند. اگر این رقبا را به دو دسته چینی و غیر چینی تقسیم بندی کنیم، در  بخش خودروهای چینی می‌توان دانگ فنگ، چانگان سی اس 35، جکS7 ،‌هایما اس 7 و… را نام برد و در بخش غیر چینی خودروهایی همچون سانگ یانگ تیولی، نیسان جوک، پژو 2008  و …. پا به پای کپچر در بازار برای برتری یافتن  و گرفتن بخش بیشتری از بازار تلاش می‌کنند.

افتخارات رنو کپچر : برتری برای همیشه

رنو کپچر
  • بهترین خودرو در نمایشگاه سئول
  • فروش 1000 دستگاه خودرو به مدت 7 دقیقه در کره جنوبی
  • کسب رتبه اول اس یو وی در سال 2015  فرانسه
  • کسب رتبه سوم اس یو وی در سال 2014  اروپا
  • فروش 255000 دستگاه  درمدت  20 ماه  در اروپا

نتیجه گیری رنو کپچر

در پایان مقاله با “رنو کپچر و مشخصات فنی آن آشنا شوید” باید بگوییم که کپچر هنوز راه‌های زیادی برای طی کردن دارد. مسیری طولانی و پر چالش برای جای دادن خود در ذهن خریدران! باید ببینیم که کپچر می‌تواند در میان این تعداد از رقبا خود را بیشتر از گذشته ثابت کند تا به جایگاهی که سزاوار آن است دست یابد. امید بر این است که این مقاله اطلاعات مفیدی به شما دوستان و همراهان همیشگی ارائه داده باشد. با همراه مکانیک همراه باشید! برای اطلاع از قیمت رنو کپچر و خرید اقساطی رنو کلیک کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

چرا رنو کپچر بخریم؟

معایب رنو کپچر

5 دلیل برای اینکه رنو کپچر نخریم

مقایسه رنو کپچر و رنو داستر

مقایسه پژو 2008 و رنو کپچر

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
RenaultRadioCode
1402-09-14 16:05
امتیاز دهی :
     

فعالسازی آنلاین مالتی مدیا و رادیوپخش رنو کپچر