مقایسه تویوتا راوفور و پرادو

فهرست مطالب


مقایسه تویوتا راوفور و پرادو را در این مقاله مد نظر قرار دادیم تا ببینیم این دو شاسی بلند ژاپنی در ایران نسبت به یکدیگر چه مزایا و معایبی دارند؛ زیرا در حال حاضر قیمت تویوتا راوفور ۲۰۱۸ فول آپشن تقریبا با قیمت با تویوتا پرادو ۲۰۱۰ TXL آنرود در یک محدوده قرار دارند و همین موضوع باعث می‌شود تا مشتریان به چشم رقیب این دو خودرو را بنگرند. بنابراین در این مقاله به مقایسه پرادو و راوفور می‌پردازیم تا ببینید خرید کدام یک از این دو شاسی بلند ژاپنی نفع بیشتری برای مشتری خواهد داشت.

مقایسه تویوتا راوفور و پرادو از نظر طراحی

طراحی این دو خودرو مربوط به سال‌ها پیش است و در مقایسه با محصولات امروزی کمی ساده و حتی شاید از مد افتاده به نظر برسد. با این حال شاید برخی مشتریان با نگاه به هیبت تویوتا پرادو تاحدودی تحت تاثیر آن قرار بگیرند و جلب هیکل نسبتا خوش‌تراش آن بشوند. به ویژه نمای چهره پرادو نیز در مقایسه با تویوتا راوفور ۲۰۱۸ سادگی بیشتری دارد اما این سبک ساده می‌تواند همچنان با سلیقه بسیاری از مشتریان تطابق بیشتری داشته باشد.

پرادو 2010

البته از سوی دیگر افرادی که به دنبال طراحی کمی جدیدتر هستند، احتمالا با ظاهر تویوتا rav4 راحت‌تر ارتباط برقرار می‌کنند. در مجموع بسته به سلیقه مشتری می‌توان هر یک از این دو ماشین ژاپنی را به نوبه خود زیبا و آراسته قلمداد کرد.

تویوتا rav4

در مورد نمای داخل نیز وضعیت به همین گونه است؛ گرچه طراحی داشبورد راو۴ امروزی و مدرن‌تر است اما قاطعیت و صمیمت طرح داشبورد تویوتا پرادو نیز به نوبه خود جذاب به نظر می‌رسد و می‌تواند دسته‌ای دیگر از خریداران را با خود همراه کند.

نمای داخل پرادو
نمای داخل پرادو

ضمنا با توجه به ابعاد بزرگتر بدنه و اتاق تویوتا پرادو، قطعا خانواده‌های پرجمعیت‌تر از حضور در کابین پرادو خوشحال‌تر خواهند بود. صندوق عقب بزرگتر آن نیز می‌تواند پذیرایی بهتری از لوازم و اسباب کاربران به عمل بیاورد و حضور در صندلی‌های ردیف دوم برای سرنشینان پرادو با محدودیت کمتر همراه خواهد بود.

نمای داخل rav4
نمای داخل rav4

مقایسه فنی پرادو و راوفور

در بحث مقایسه فنی پرادو و راوفور ۲۰۱۸، همه افرادی که با این دو خودرو آشنا هستند به خوبی می‌دانند که پرادو به دلیل برخورداری از موتور ۶ سیلندر، توان حرکتی بهتری ارائه می‌دهد و از این نظر قاعدتا برنده رقابت با راوفور محسوب می‌شود.

 البته به دلیل آنکه پرادو ۲۰۱۰ مورد نظر ما در مقایسه با راوفور ۲۰۱۸ کارکرد بسیار بالاتری دارد، بنابراین مشتری باید هنگام خرید به سلامتی موتور و گیربکس خودروی مورد نظر کاملا دقت داشته باشد و تاییدیه آن را از متخصصان دریافت کند؛ چراکه موتورهای شش سیلندر با کارکرد بالا استهلاک نسبتا زیادی خواهند داشت و این احتمال وجود دارد که در طول زمان با ایراداتی همچون روغن سوزی و… مواجه شوند.

به هر حال موتور V6 تویوتا پرادو ۲۰۱۰ به قدرت ۲۷۱ اسب بخار و گشتاور ۳۸۱ نیوتون متر عملکرد بهتری نسبت به موتور چهار سیلندر تنفس طبیعی تویوتا راوفور به قدرت ۱۷۷ اسب بخار و گشتاور ۲۳۳ نیوتن متر ارائه می‌دهد و وضعیت شتاب نسبت به راو۴ بهتر ارزیابی می‌شود.

موتور پرادو

شتاب صفر تا صد تویوتا پرادو در صورتی که از لحاظ فنی کاملا سالم باشد، حدود ۹ ثانیه است اما این رقم برای تویوتا rav4 به حوالی ۱۰ ثانیه می‌رسد. از لحاظ نرمی سیستم تعلیق نیز به نظر می‌رسد که سرنشینان هر دو خودرو خیلی از کوبش سیستم تعلیق احساس نارضایتی نکنند اما در این بین شاید افراد حاضر در تویوتا راوفور رضایت خاطر بیشتری از وضعیت عملکردی سیستم تعلیق در جذب ضربات داشته باشند. در مورد هندلینگ و پایداری خودرو حین گذر سریع و پرشتاب از مسیرهای منحنی شکل هم وضعیت تویوتا راوفور به دلیل برخورداری از سیستم تعلیق مستقل در قسمت عقب و همچنین ابعاد کوچکتر بدنه نسبت به پرادو، برتر برآورد می‌شود.

تویوتا rav4

در این میان افرادی که تویوتا پرادو می‌خرند، قطعا باید به مصرف سوخت موتور بزرگ ۴ لیتری خورجینی اتومبیل خود دقت داشته باشند؛ زیرا این پیشرانه به طور متوسط در هر ۱۰۰ کیلومتر به حدود ۱۳ لیتر بنزین نیاز دارد که این رقم در سطح شهر و یا در طبیعت‌گردی قطعا به‌مراتب بیشتر خواهد شد. اما مصرف متوسط تویوتا راوفور ۲۰۱۸ چیزی حدود ۸.۲ لیتر در هر صد کیلومتر است که برای یک کراس اوور خانوادگی در این کلاس کاملا منطقی و مقرون‌به‌صرفه خواهد بود.

نکته دیگری که در مبحث مقایسه فنی پرادو و راوفور و تجربه رانندگی با این دو خودرو می‌توان به آن اشاره کرد، قدرت آفرود یا بیراهه نوردی است که از این حیث تویوتا پرادو به دلیل برخورداری از شاسی مستقل و ارتفاع بیشتر از سطح زمین همچنین پیشرانه پرقدرت‌تر، قطعا عملکرد بسیار بهتری نسبت به تویوتا راوفور خواهد داشت.

تویوتا پرادو

 البته تویوتا راوفور به عنوان یک کراس اوور شهری ساخته شده و کسی از آن انتظار قدرت آفرود بالا ندارد اما دست کاربران راوفور هم چندان خالی نیست؛ چراکه این خودرو به صورت دو دیفرانسیل همراه با قفل الکترونیکی در دسترس قرار گرفته که در بیراهه‌نوردی‌های نسبتا سبک و طبیعت‌گردی‌های عادی بسیار کارآمد نشان داده است. با این حال از لحاظ توان عبور از مسیرهای آفرود، به طور کل پرادو در این بین حرف اول را می‌زند.

مدل خودرو

تویوتا روافور 2018

تویوتا پرادو 2010

نوع موتور

2.5 لیتری- 4سیلندر-تنفس طبیعی

4 لیتری- v6 -تنفس طبیعی

توان (اسب بخار)

177

271

گشتاور (نیوتن متر)

233

381

گیربکس

شش سرعته اتوماتیک AT

پنج سرعته اتوماتیک AT

شتاب 0-100 (ثانیه)

10

9

مصرف سوخت(lit/100km)

8.2

13

وزن(kg)

1780

2435

ابعاد بدنه (mm)

4600-1845-1715

4930-1885-1890

فاصله محوری (mm)

2660

2790

مقایسه آپشن‌های پرادو و راو4

تویوتا راوفور مدل ۲۰۱۸ فول آپشن و همچنین تویوتا پرادو ۲۰۱۰ txl فول آنرود امکانات قابل قبول و نسبتا مناسبی در دسترس کاربران خود قرار می‌دهند و از این نظر هر دو خودرو تقریبا در یک سطح قرار می‌گیرند.

در این بین امکاناتی مثل کروز کنترل، کنترل توقف در سربالایی، سیستم کنترل کشش و پایداری، سنسورهای پارک جلو و عقب، ترمزهای ضد قفل abs و ebd و ترمز کمکی، اتولایت، تنظیم اتوماتیک ارتفاع نور جلو، چرخش نور چراغ در پیچ، دوربین عقب، نمایشگر سیستم مالتی مدیا، بلوتوث، usb، کیسه‌های هوای جلو و جانبی و پرده‌ای، ورود بدون کلید، تهویه اتوماتیک دوگانه، استارت دکمه‌ای، تنظیم برقی صندلی راننده، گرمکن صندلی‌های جلو، آینه جانبی تاشونده برقی با گرمکن و سانروف، آپشن های مشترک این دو خودرو به حساب می‌آیند.

البته از یک سو تویوتا راوفور فول ۲۰۱۸ به درب صندوق برقی هوشمند، تنظیم برقی صندلی شاگرد، نویگیشن، فرمان برقی، دیلایت و سنسور فشار باد تایرها مجهز است که در پرادو موجود نیستند. اما از طرف دیگر تویوتا پرادو ۲۰۱۰ txl آنرود فول نیز دارای کروز کنترل تطبیقی، رادار هشدار تصادف از جلو، ترمز اضطراری خودکار، پشت سری فعال، ایربگ زانویی راننده، و دوربین جانبی سمت راننده است که در حریف دیده نمی‌شود.

نتیجه‌گیری؛ تویوتا راوفور بخریم یا پرادو؟

در پایان مقایسه پرادو و rav4 باید خاطرنشان کنیم که تویوتا راوفور ۲۰۱۸ فول آپشن مورد نظر ما از لحاظ کارکرد تقریبا در محدوده ۲۰ هزار کیلومتر قرار دارد اما تویوتا پرادو ۲۰۱۰ کارکردی بیش از ۲۰۰ هزار کیلومتر داشته و از این جهت با فرسودگی بیشتری نسبت به برادر کوچکترش مواجه است که باید این نکته را حتما پیش از خرید مورد نظر قرار دهید.

تویوتا پرادو

در مجموع به نظر می‌رسد که اگر خانواده پرجمعیت‌تری دارید، کابین جادار از اولویت‌های شماست، چابکی و توانایی آفرود اتومبیل خود را همواره می‌ستایید، از مصرف سوخت بالا ترسی ندارید و استهلاک نسبتا بیشتر موتور ۶ سیلندر به ویژه از نوع کارکرد بالا برایتان اهمیتی ندارد، تویوتا پرادو TXL 2010 می‌تواند انتخاب بهتری برای شما باشد.

تویوتا راوفور 2018

 اما در سمت دیگر خانواده‌هایی که علاقه زیادی به آفرودنوردی ندارند و صرفا می‌خواهند یک کراس اوور شهری نسبتا شیک و جدیدتر سوار شوند، بهتر است به سراغ تویوتا راوفور ۲۰۱۸ بروند تا از سواری متعادل و کیفیت فنی بالای این خودرو لذت ببرند. برای اطلاع ازخرید اقساطی تویوتا  و دریافت کارشناسی سیار خودرو از همراه مکانیک کلیک کنید.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها