مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر ؛ میتسوبیشی لنسر بخریم یا نه؟

فهرست مطالب


مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر را در این مقاله از سری مقالات نکات خریدوفروش مجله خودرو همراه مکانیک شرح داده و به بررسی مزایا، معایب و ارزش خرید میتسوبیشی لنسر می‌پردازیم. اگر می‌خواهید به پاسخ میتسوبیشی لنسر بخریم یا نه؟ دست پیدا کنید یا علاقه‌مند هستید اطلاعاتی راجع‌ به مزایا و معایب این سدان ژاپنی به‌دست آورید در ادامه با ما همراه باشید.

تاریخچه میتسوبیشی لنسر

در ابتدای مقاله ” مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر ؛ میتسوبیشی لنسر بخریم یا نه؟ ” بهتر است نگاهی به تاریخچه این سدان ژاپنی داشته باشیم. کمپانی ژاپنی میتسوبیشی از سال 1973 اقدام به تولید یک خودرو سدان با نام لنسر کرد که تاکنون پنج نسل از این خودرو تولید و به بازار جهانی عرضه شده‌است.

در بازار کشورمان نیز خودرو لنسر طرفداران خاص خودش را دارد. نسل پنجم این سدان در سال 2014 و پس از گذشت هفت سال از آغاز تولید جهانی، بالاخره مهمان جاده‌های کشورمان شد. ناگفته نماند که حضور رقبایی نظیر مزدا3، هیوندای النترا و سراتو باعث شد تا این سامورایی نتواند فروش پررونقی را تجربه کند. لنسر با پیشرانه 1.6 لیتری و مجهز به گیربکس دستی و اتومات (تیپ دو) و همچنین موتور 1.8 لیتری و جعبه دنده CVT (تیپ چهار) به بازار داخلی عرضه شدند. در سال 2017 میتسوبیشی لنسر فیس‌لیفتی را تجربه کرد که با تغییراتی در چراغ‌ها، جلوپنجره و سپر همراه بود.

در ادامه مقاله مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر به بررسی طراحی، مشخصات فنی، آپشن‌ها و ارزش خرید این سدان ژاپنی خواهیم پرداخت.

معرفی میتسوبیشی لنسر
میتسوبیشی لنسر

طراحی میتسوبیشی لنسر ،جذاب و دلربا

در ادامه موضوع مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر طراحی ظاهری و داخلی این خودرو را بررسی خواهیم کرد.

طراحی ظاهری میتسوبیشی لنسر

میتسوبیشی لنسر بخریم یا نه؟
طراحی خارجی میتسوبیشی لنسر

میتسوبیشی لنسر یکی از هنرهای طراحان ژاپنی به‌حساب می‌آید و می‌توان گفت که در کل این خودرو از ظاهری زیبا و جذاب برخوردار است. میتسوبیشی لنسر در قسمت جلویی از یک جلوپنجره و هواکش دوقسمتی در بالا و پایین سپر بهره می‌برد؛ همچنین در ادامه جلوپنجره قسمت بالایی چراغ‌های ظریف این خودرو قرارگرفته‌اند. چراغ‌های باریک و جلوپنجره ظریف در قسمت بالایی باعث شده‌است تا نمای جلوی میتسوبیشی لنسر دارای یک ظاهر تندوتیز باشد. قسمت پایینی جلوپنجره در میانه سپر قرار گرفته است و در امتداد آن‌ چراغ‌های دی لایت و پروژکتورهای جلوی نیز زیبایی ویژه‌ای به لنسر داده‌اند و بر تیپ اسپرت این خودرو افزوده‌اند. دو خط از بالای درب کاپوت تا پایین این قسمت امتداد می‌یابد و زیبایی دوچندانی را به قسمت جلوی خودرو بخشیده است.

با همراه مکانیک خودرو خود را به بهترین قیمت بفروشید

بخش جانبی میتسوبیشی لنسر از سادگی خاصی برخوردار است و بزرگ‌ترین نکته آن را می‌توان لبه‌های پایین در و همچنین خطی که از میانه گلگیر جلو شروع‌ شده و تا قسمت عقبی خودرو امتداد می‌یابد دانست. همچنین رینگ‌های بزرگ و اسپرت آلومینیومی این خودرو از زیبایی‌های قسمت کناری میتسوبیشی لنسر هستند. در قسمت عقبی میتسوبیشی لنسر باز هم جذابیت‌های ویژه‌ای برای چشم مخاطبان وجود دارد. چراغ‌های عقب خودرو کاملاً اسپرت هستند و سپر بلندی نیز برای این خودرو طراحی ‌شده‌ که در میان آن دو چراغ مه‌شکن قرار گرفته است. لبه در صندوق‌عقب نیز زیبایی ویژه خود را دارد و می‌توانید جزو آپشن‌های اضافه یک باله مخصوص میتسوبیشی لنسر برای آن خریداری کرده و بر روی درب صندوق‌عقب نصب کنید تا خودرو را زیباتر از پیش داشته باشید.

طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر

مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر
طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر

طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر نیز دست‌کمی از طراحی بیرونی آن ندارد. داشبورد و کنسول میانی آن‌ که محل قرارگیری مانیتورِ تمام‌رنگ این خودرو است و وجود کلیدهای کنترل‌گر سیستم تهویه مطبوع در قسمت پایین داشبورد، زیبایی خاصی به کابین این سامورایی بخشیده‌اند. دسته تعویض دنده و غربیلک فرمان اگرچه چندان به‌روز و جدید نیستند، اما باهم همخوانی مناسبی دارند. بر روی فرمان نیز کلیدهای کنترل سیستم صوتی و تصویری وجود دارد و همچنین صفحه نمایشگر آمپرهای این خودرو نیز از قسمت‌های جذاب طراحی داخلی میتسوبیشی لنسر است. در کل می‌توان گفت که اگر با طراحی‌های اندکی قدیمی‌تر و کلاسیک‌ مشکلی ندارید، میتسوبیشی لنسر می‌تواند یک گزینه مناسب از لحاظ وضعیت ظاهری و داخلی برای شما باشد.

مشخصات فنی میتسوبیشی لنسر

میتسوبیشی لنسر بخریم یا نه
مشخصات فنی میتسوبیشی لنسر

یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که بر اساس آن باید تصمیم گرفت که میتسوبیشی لنسر بخریم یا نه مشخصات فنی خودرو است. میتسوبیشی لنسر یک سدان سایز متوسط است که به یک پیشرانه 4 سیلندر خطی 1.8 لیتری 16 سوپاپ با تکنولوژی MIVEC مجهز شده‌است. این خودرو توان تولید 140 اسب بخار قدرت و 176 نیوتن‌متر گشتاور را دارد که از طریق یک گیربکس CVT با امکان تعویض شش دنده‌دستی انتقال نیروی خود را به چرخ‌های جلو امکان‌پذیر می‌سازد. پیشرانه استفاده‌شده در میتسوبیشی لنسر دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 بوده و مصرف شهری آن در صد کیلومتر معادل 8.6 لیتر و در جاده‌های برون‌شهری معادل 5.5 لیتر و به‌صورت ترکیبی برابر با 6.6 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر مسافت است که از مزایای این خودرو می‌توان به مصرف سوخت پایین آن اشاره کرد.

سیستم پیشرانه و جعبه‌دنده‌ میتسوبیشی لنسر هماهنگی مناسبی باهم دارند و می‌توانند شتاب مناسبی را در حدود 11.5 ثانیه برای این خودرو فراهم کنند. همچنین سازگاری این دو قسمت از خودرو در بخش فنی میتسوبیشی لنسر بسیار مؤثر بوده و باعث می‌شود در حین رانندگی احساس نرمی و آسایش خوبی داشته باشید. یکی دیگر از قسمت‌های فنی خودرو که باعث می‌شود میتسوبیشی لنسر یکی از اتومبیل‌های راحت قلمداد شود، سیستم تعلیق مناسب آن است. میتسوبیشی لنسر در قسمت جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در قسمت عقب از سیستم تعلیق مولتی لینک استفاده کرده است.

 استهلاک پایین میتسوبیشی لنسر

مزایا و معایب لنسر
میزان استهلاک پایین میتسوبیشی لنسر

خودروهای ژاپنی همیشه به جان‌سخت بودن و استهلاک پایین معروف بوده‌اند؛ میتسوبیشی لنسر نیز از این قاعده مستثنی نیست و می‌توانید برای سالیان طولانی بر روی آن حساب باز کنید. یکی دیگر از مزایایی که در قسمت فنی نیز به آن اشاره شد، بهره‌گیری از تکنولوژی ویژه‌ای در موتور این خودرو بانام MIVEC است. این تکنولوژی به معنای زمان‌بندی متغیر سوپاپ بوده که شرکت میتسوبیشی برای موتورهای خود از آن استفاده می‌کند. استفاده از این سیستم و تکنولوژی باعث شده‌است تا کارکرد و همچنین مصرف سوخت این خودرو در مقایسه با رقبا در شرایط بهتری قرار گیرد؛ البته اگر کمی واقع‌نگر به این ماجرا بنگریم باید گفت که میتسوبیشی لنسر نسبت به رقبای ژاپنی مانند تویوتا کرولا و مزدا ۳ نیو در رده‌های پایین‌تری در مقایسه عملکرد و مصرف سوخت قرار خواهد گرفت.

سواری نسبتاً خشک میتسوبیشی لنسر

میتسوبیشی لنسر چه مزایا و معایبی دارد؟
سواری نسبتاً خشک میتسوبیشی لنسر

یکی از خصوصیت‌های خودروهای اسپرت را می‌توان خشک‌تر بودن سواری آن در مقایسه با سدان‌های دیگر دانست؛ به‌همین‌دلیل نیز معمولاً این‌گونه خودروهای اسپرت جوان‌پسند هستند. میتسوبیشی لنسر نیز در مقایسه با رقبای ژاپنی مانند تویوتا کرولا، هوندا سیویک و حتی در برخی از تست‌ها نسبت به مزدا ۳ نیو در رده پایین‌تری ازلحاظ راحتی سرنشینان و راننده قرار خواهد گرفت. این خودرو که از سیستم سواری خاصی برخوردار است و سعی شده تا پارامترهای یک خودروی اسپرت در آن رعایت شود، در جاده‌ها اندکی خشک به‌نظر می‌رسد و می‌تواند برای یک خانواده خودروی مناسبی نباشد؛ بنابراین اگر می‌خواهید این خودرو را برای استفاده خانوادگی و احیاناً سفرهای برون‌شهری خریداری کنید، باید گفت که بهتر است به سراغ رقبای این خودرو بروید یا پیش از خرید تحقیقات بیشتری در رابطه با سیستم تعلیق و نشیمن صندلی‌های این خودرو انجام دهید.

کمبود آپشن‌ در میتسوبیشی لنسر

آپشن‌ها و امکانات لنسر
کمبود آپشن های میتسوبیشی لنسر

میتسوبیشی لنسر در مقایسه با رقبای هم‌رده‌اش از لحاظ آپشن و امکانات ضعیف‌تر عمل کرده است؛ به‌طوری‌که برخی از آپشن‌های بسیار ساده در این خودرو وجود ندارد. برای مثال سیستم صوتی و تصویری این خودرو از فیش AUX پشتیبانی نمی‌کند، همچنین در این خودرو خبری از دکمه‌ها، کنترل‌گرهای مدرن و به‌روز نیست. یکی دیگر از ایراداتی که در میتسوبیشی لنسر خواهید یافت عدم پشتیبانی این خودرو از سیستم‌های سرگرم‌کننده و اتصال آن‌ها به سیستم‌های اندروید اتو و اپل کار پلی است؛ بنابراین در این خودرو باید به‌کل قید اتصال گوشی به‌روش‌های مدرن را بزنید. همچنین صفحه نمایشگر این خودرو نیز نسبت به رقبای موجود در بازار خیلی قدیمی‌تر هستند.

آیا می دانید همراه مکانیک به عنوان بزرگترین نمایشگاه خودرو آنلاین کشور تا کنون به بیش از 50 هزار معامله بی دغدغه خودرو کمک کرده است

نکته دیگری که در رانندگی به‌خصوص در جاده‌های برون‌شهری با آن روبرو خواهید شد عدم وجود کروز کنترل است. ناگفته نماند که این خودرو مجهز به سیستم شیفت کنترل‌گر یا همان دسته‌های تعویض دنده در پشت فرمان است.

آیا میتسوبیشی لنسر در مقایسه با رقبای خود ارزش خرید دارد؟

در انتهای مقاله مزایا و معایب میتسوبیشی لنسر بهتر است ارزش خرید این خودرو را با سایر رقبای آن بررسی کنیم.

باید گفت که میتسوبیشی لنسر در بازار امروز که تنوع خودرو‌های سدان مدرن و به‌روز بسیار است، از رقبای خود نظیر مزدا 3، هیوندای النترا، سراتو و کرولا عقب مانده‌است. سواری خشک، شتاب پایین، آپشن‌ها و امکانات محدود، شبکه محدود خدمات پس از فروش و همچنین توقف تولید این خودرو باعث شده تا از بازار خوبی برخوردار نباشد. بنابراین به‌نظر می‌رسد که این خودرو علی‌رغم تمامی شایستگی‌هایش ارزش خرید چندانی در بازار کشور نداشته باشد. برای اطلاع از قیمت میتسوبیشی لنسر و کارشناسی سیار خودرو از همراه مکانیک کلیک کنید.

 

 

مقالات مرتبط:

مقایسه میتسوبیشی لنسر و مزدا 3 جدید

مقایسه هیوندای النترا و میتسوبیشی لنسر

مقایسه کیا سراتو و میتسوبیشی لنسر

امن ترین هاچبک های جهان

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
4 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
Arman
1402-10-20 20:50
امتیاز دهی :
     

لنسر با توجه به اینکه خشکه ولی حس رانندگی محشری داره
تا خود آدم نرونه متوجه این حس نمیشه

حسین
1399-01-22 10:10

من خودم خیلی لنسر سوار شدم و یه مدل 2015 هم دارم.
همش کروز داره.

فرزاد
1398-05-23 13:59

کروز کنترل داره. اطلاعات اشتباه ندید

محمد رحیمیان
1398-05-26 14:58
پاسخ به  فرزاد

این نسل مورد بررسی از خودرو کروز نداره و اکثر مدل هایی که هستن تو بازار هم کروز ندارن