کدام تندر 90 را انتخاب کنیم؟

فهرست مطالب

رنو تندر 90 خودروی نام آشنا، با ظاهری خسته اما در درون با موتوری از جنس جهان اول، سال هاست پابه پای راننده‌های ایرانی جاده های ایران را می‌پیماید و با همه‌ی انتقاداتی که به ظاهر بی رمق آن شد، یکی از بهترین‌های بازار این روزهاست.در مقالات پیشین معرفی خودرو، از رنو تندر 90 صحبت کرده‌ایم اما در این مقاله از زاویه ای دیگر به آن می‌پردازیم و مدل های  مختلف آن را بررسی می کنیم.پس با مقاله ” کدام تندر 90 را انتخاب کنیم؟” با ما همراه باشید.

ضمنا شما می توانید در انتهای همین مقاله علاوه بر مطالعه این مقاله دانش خودرویی خود را در مسابقات خودرویی همراه مکانیک محک بزنید و برنده جایزه ویژه هفتگی ما باشید

با تندر 90 بیشتر آشنا شوید

 شروع مقاله کدام رنو تندر 90 را انتخاب کنیم را با اشنایی کوتاهی نسبت به تندر 90 آغاز می کنیم.که در سال 2004 شرکت داچیا رومانی، زیرمجموعه شرکت رنو تصمیم گرفت برای  قشری از بازار که قدرت خرید پایین تری داشتند، خودرویی با کیفیت، استاندار، استهلاک پایین و با مصرف مناسب و کابین جادار، در عین حال اقتصادی تولید کند، این خودرو داچیا لوگان نام گرفت و برای این بخش بازار توانست پاسخگوی نیازهای شهری باشد.

نکته جالب اینجا بود که لوگان بعد از ورود به بازار موفقیت چشمگیری کسب کرد و رنو تصمیم گرفت آن را در بازار کشورهای توسعه یافته مثل فرانسه و آلمان نیز عرضه کند. از ورود لوگان (که بعدها تندر90 نامیده شد) به  ایران 12 سال می گذرد. در سال های ابتدایی تندر90 با استقبال خوبی روبه رو نشد اما بعد از سال 1390  با افزایش آگاهی نسبت به این خودرو اشتیاق ایرانیان به آن بیشتر و بیشتر شد و حالا یکی از گزینه های اصلی خریداران شده است.

مدل های مختلف تندر 90

برای اینکه بدانیم کدام تندر 90 را انتخاب کنیم باید به سال های قبل تر بازگردیم.سال هایی که خودروهای خارجی هنوز نتوانسته بودند در خیابان و جاده ها قدعلم کنند و خود را به رخ رقیبان بکشند. 

تیپ E0  و E1  تندر 90

تندر90 E1

در سال های ابتدایی دو مدل تندر 90 E0  و E1 با کمترین آپشن ها وارد بازار شدند و خریدران به زودی دریافتند این  تازه وارد نمی تواند رویای داشتن خودرویی بهتراز پیکان (حداقل از لحاظ ظاهر) را تحقق بخشد. محدودیت های زیادی که اولین  تندر90 داشت باعث شد که این دو مدل از بازار خارج شود.

البته مدل E1-CPSP از امکاناتی همچون فرمان هیدرولیک، شیشه های بالابر برقی درهای جلو، ترمز ABS+EBD ، کیسه هوای ایمنی راننده و شاگرد برخوردار بود که باز هم محبوبیت چندانی برای آن در پی نداشت. هرچند دل کندن از شتاب و موتوری تندر90 برای خریداران سخت بود و همین امر باعث شد در مدل های بالاتری که بعدها تولید شد با استقبال مشتریان همراه باشد.

تندر 90 E2

تندر90-E2

 با عرضه تندر 90 مدل E2 موفق شد خود را در دل خریداران ایرانی جای دهد.این موفقیت بی دلیل هم  نبود. هم امکانات و هم توانایی فنی  این خودرو گویای این امر بود که تولیدکنندگان خودرو متوجه شده اند که خریداران هرچقدر هم هزینه زیادی برای خودرو نپردازند خواهان سطح مناسبی از کیفیت و امکانات هستند.

موتور تندر90 4 سیلندر 16 سوپاپ و حجم آن 1598 سی سی است که در دور موتور 5750، می تواند قدرتی معادل 105 اسب بخار تولید کند و به حداکثر گشتاوری معادل  140 نیوتن متر در 3750 دور دقیقه برسد.حداکثر سرعت آن 183 کیلومتر در ساعت است و در زمانی معادل 10.2 ثانیه  به سرعت 100 کیلومتر می رسد.

آپشن های که E2 نسبت به E1  داشت : نمایشگر اطلاعات سفر، قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی راننده، قابلیت تنظیم ارتفاع پشت سری راننده، قابلیت تنظیم ارتفاع پشت سری صندلی عقب، ریموت رادیویی، قاب کرومی پشت آمپر، چراغ نقشه خوان جلو، چراغ مه شکن جلو، چراغ داخل داشبورد، تزئین کروم روی جلو پنجره، رینگ 15 اینچ آلومینیومی، قاب کرومی پشت آمپر، آینه های جانبی برقی با گرمکن شیشه  بالابر برقی درهای عقب، سیستم سوخت خودکار، کیسه هوای ایمنی جلو، سیستم کنترل انتشار بخار بنزین، سیستم سوخت  خودکار قطع سوخت در مواقع اضطراری

تندر 90 اتوماتیک

در ادامه مقاله کدام تندر 90 را انتخاب کنیم باید بگوییم که مدل اتوماتیک ال نود در سال 1391 توسط ایران خودرو تولید شد و از لحاظ پیشرانه با مدل استاندارد آن تفاوتی نداشت. اما گیربکس آن وجه تمایز مهمی برای این مدل محسوب می شود.

کمپانی  zf آلمان طراحی و ساخت گیربکس آن را برعهده داشت که توانایی تحمل گشتاوری معادل 240نیوتن متر را دارد و به راحتی از عهده  معکوس کردن دنده از 4 به 2 بر می آید. بخاطرکیفیت بالای این گیربکس رنو داستر، رنو ساندرو و چند محصول دیگر ازاین پیشرانه  استفاده کرده اند.

تندر 90 پلاس

تندر 90- پلاس

دراواخر سال 1395 ایران خودرو خودروهای جدید خود  از جمله تندر پلاس را معرفی نمود. خودرویی با ظاهر لوگان 4 که در فرانسه بخاطر عدم استقبال خریداران تولید آن متوقف شده بود! حالا بازار شاهد تندری بود که با تغییرات جزئی در بخش ظاهری و داخلی و با همان پیشرانه نام تندر پلاس را یدک می کشید!

البته ناگفته نماند که تندر 90 پلاس در آزمون ایمنی URONCAP نتایج مثبتی را در مقایسه با رقیبان داخلی خود داشت. این خودرو موفق به کسب 4 ستاره در بخش کیفیت و مونتاژ، 3 ستاره در ایمنی کودکان، 3 ستاره برای ایمنی عابرین پیاده، 3 ستاره در تصادف شد.

مهم ترین تفاوت تندر 90 پلاس با مدل های معمولی :

  1. طراحی جدید چراغ های جلو و عقب
  2. اضافه شدن 4 سانتی متری طول خودرو
  3. طراحی جدید سپر جلو و عقب
  4. آینه های جانبی بزرگ و همرنگ بدنه
  5. تغییر در مه شکن جلو خودرو و تغییرات ظاهری در قسمت جلوی سپر

 پارس تندر؛ برادری برای تندر 90

پارس تندر

همانگونه که ایران خودرو برای ارتقای رنو تندر 90  خود تغییراتی را در آن به کار برد، پارس خودرو نیز از این قافله عقب نماند و خودروی محبوبش را با تغییرات کوچکی در بخش چراغ های عقب  با نام پارس تندر روانه بازار داخلی کرد. هرچند هیچ نوآوری در بخش فنی ایجاد نشده و موتور خودرو همانند مدل های پیشین تندر90، 1.6 لیتری 4 سیلندری است اما نکته مثبت در پارس تندر کسب 4 ستاره کیفی در مقایسه با تندر 90 است که 3 ستاره بود.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by همراه مکانیک (@officialhamrahmechanic) on

 

تفاوت تندر 90  “پارس خودرو” و تندر 90 “ایران خودرو”

 تندر 90  از همان سال های اول ورودش به بازار توسط هر دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو تولید می شد اما همیشه این بحث وجود داشت که تولیدات کدام یک از این دو قابل اعتمادتر است! بر طبق گزارشات سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد تفاوت هایی بین این دو وجود دارد که هرچند باعث نمی شوند در انتخاب بین این دو مدل سردرگم شوید اما ما برای شناخت بهتر شما  این تفاوت ها را بیان می کنیم.

گزاراشات این سازمان در رابطه با 9 معیار که شامل: “بدنه” ، “رنگ” ، “سیستم فنربندی و تعلیق” ، “سیستم موتور و انتقال قدرت” ، “تجهیزات الکترونیکی” ،”نفوذ آب”  ، “صداهای غیرعادی” ، “تزئینات داخلی و خارجی” و “ترمز” بود نشان داد که تندر پارس خودرو  در مقایسه با تندر ایران خودرو با اختلاف ناچیزی در رده کیفی بالاتری  قرار دارد.به پایان مقاله” کدام تندر 90 را انتخاب کنیم” رسیدیم. امیدواریم با خواندن مطالب فوق شناختی بهتر  از مدل های مختلف تندر 90 را به شما خوانندگان عزیز ارائه داده باشیم. برای اطلاع از قیمت تندر 90 و خرید اقساطی خودرو کلیک کنید.

مطالعه این مقالات را از دست ندهید:

با معایب تندر 90 آشنا شوید

مقایسه تندر 90 و دنا

مقایسه رانا و دنا و تندر 90

مقایسه پژو 206 و تندر 90

مقایسه برلیانس H330 و تندر 90 پلاس

مقایسه تندر 90 پلاس با برلیانس H230

مقایسه پژو پارس و تندر 90

مقایسه پزو 207 صندوق دار و تندر 90 پلاس

 

 

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها