امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار را بیشتر بشناسید

فهرست مطالب


از میان کلاس‌بندی‌های مختلف خودروهای حاضر در بازار کشور، هاچبک‌ها یکی از محبوب‌ترین خودروهای بازار داخلی هستند که از گذشته تاکنون طرفداران زیادی داشتند. براساس دسته بندی جهانی «هاچبک» به خودروهایی گفته می‌شود که فاقد صندوق عقب بوده و درب‌ صندوق آن با شیشه‌ عقب هم‌سطح باشد.

با یک کلیک استعلام خلافی خودرو را بدون دغدغه از اینجا بگیرید

نمای عقب هاچبک‌ها شباهت زیادی به خودروهای شاسی بلند دارد و تقریبا در تمامی نقاط جهان در دو تیپ پنج درب و دو درب به بازار عرضه می‌شوند.در این مقاله از مجله همراه مکانیک قصد داریم امن ترین هاچبک های پر طرفدار بازار کشور را بررسی کنیم پس اگر به کلاس هاچبک علاقه دارید تا انتها همراه ما باشید

ضرورت بررسی امن ترین هاچبک های پرطرفدار کشور

قبل از بررسی امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار کشور باید بدانیم که از بحث نمای ظاهری و محبوبیت این خودروها که بگذریم به بحث میزان امنیت خودروهای هاچبک می‌رسیم. در دنیای امروز تمامی شرکت‌های خودروسازی سعی دارند تا با تولید محصولاتی ایمن و مستحکم، بیش از پیش در جهت حفظ امنیت سرنشینان خودروهایشان تلاش کرده و تا حد ممکن آن‌ها را از آسیب‌های احتمالی ناشی از تصادفات جاده‌ای دور نگاه دارند.

خودروهای هاچبک نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در حال حاضر تمامی هاچبک‌هایی که توسط شرکت‌های مطرح خودروسازی تولید می‌گردند از امنیت قابل توجهی برخوردار هستند.

در این میان بسیاری از افراد عقیده دارند که خودروهای هاچبک در تصادفات و حوادث جاده‌ای از استحکام و امنیت کمی برخوردار بوده و چندان قابل اعتماد نیستند، اما در مقابل برخی از کارشناسان نیز عقیده دارند که خودروهای هاچبک همچون سایر کلاس‌های خودرویی موجود در بازار، از امنیت کافی برخوردار بوده و تنها حذف صندوق یک خودرو نمی‌توان تأثیری روی امنیت آن داشته باشد.

وجود چنین اختلاف نظراتی باعث شده همراه مکانیک در این مقاله به سراغ تعدادی از هاچبک‌های پرطرفدار بازار رفته تا شما عزیزان را با میزان امنیت، تجهیزات ایمنی و مشخصات فنی امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار کشور آشنا سازد؛ در ادامه با ما همراه باشید.

امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار

1.آلفارومئو جولیتا

آلفا رومئو جولیتا
آلفا رومئو جولیتا

یکی از امن ترین هاچبک های پرطرفدار بازار کشور آلفا رومئو جولیتا است. قطعا آلفارومئو جولیتا یکی از خاص‌ترین و جذاب‌ترین هاچبک‌های موجود در بازار کشور است که تاریخ اولین حضور آن در بازار کشورمان به سال 2012 باز می‌گردد. این هاچبک ایتالیایی خاص در کنار تمامی ویژگی‌های مثبت خود، از امنیت فوق‌العاده بالایی برخوردار است به طوری که در سال 2010 پس از بررسی توسط موسسه  ایمنی Euro Ncap موفق شد با کسب امتیازات بسیار عالی 5 ستاره طلایی را از این شرکت معتبر دریافت کند.

مشخصات فنی آلفا رومئو جولیتا

قلب تپنده این هاچبک تند و تیز یک موتور 4 سیلندر توربوشارژ مولتی‌ایر 1.4 لیتری است که توان تولید 170 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن‌متر گشتاور را دارد. نیروی تولید شده توسط این پیشرانه قدرتمند به‌وسیله یک گیربکس 6 دنده دوکلاچه به چرخ‌های جلو منتقل می‌گردد تا در نهایت این خودرو 1300 کیلوگرمی بتواند در عرض 7.7 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست یابد.

ایمنی آلفا رومئو جولیتا

شرکت آلفارومئو در بخش تجهیزات امنیتی نیز برای این خودرو سنگ تمام گذاشته است به طوری که جولیتا از امکاناتی همچون 6 ترمزهای دیسکی خنک شونده، کیسه هوا، کنترل ترمزها در پیچ (CBC)، سنسور فشار باد تایر، سنسور عقب، سنسور جلو، کنترل پایداری، ترمز کمکی و … سود می‌برد.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

2.هیوندای ولستر

هیوندای ولستر
هیوندای ولستر

از میان تمامی هاچبک‌هایی که شرکت هیوندای به تولید می‌رساند، هیوندای ولستر تافته‌ای جدا بافته است! ولستر اولین بار در سال 2011 به سبد محصولات شرکت هیوندای پیوست و از همان ابتدا به لطف طراحی عجیب و اسپرتش توجهات بسیاری را به سوی خود جلب کرد.

مشخصات فنی هیوندای ولستر

این هاچبک کره‌ای به یک پیشرانه 1.4 لیتری 4 سیلندر مجهز شده است که توان تولید 128 اسب بخار قدرت و 157 نیوتن‌متر را دارد. شاید توان خروجی پیشرانه این خودرو چندان چشمگیر نباشد، اما به جرات می‌توان گفت که امنیت هیوندای ولستر تفاوت چندانی با هاچبک‌های پر زرق و برق اروپایی ندارد.

مشخصات ایمنی هیوندای ولستر

6 عدد ایربگ، ترمزهای دیسکی مجهز به ABS، EBD و BA، سنسور فشار باد تایر، سنسور عقب، کنترل کشش، کنترل پایداری، کنترل ایستایی در سربالایی تنها برخی از تجهیزات ایمنی هیوندای ولستر به حساب می‌آیند. وجود چنین تجهیزاتی در کنار بدنه مستحکم این خودرو باعث شده تا هیوندای ولستر در سال 2011 بتواند آزمون‌های موسسه ایمنی Euro Ncap با نمرات بسیار بالایی به سرانجام رسانده و موفق به کسب پنج ستاره ایمنی از این موسسه معتبر گردد.

3-هیوندای i20

هیوندای i20
هیوندای i20

هیوندای i20 یکی از پرفروش‌ترین هاچبک‌های بازار کشور و امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار به حساب می‌آید که نسل دوم آن به لطف شرکت کرمان موتور از سال 1395 در بازار کشور ما حضور دارد. البته ناگفته نماند که به غیر از نمونه‌های مونتاژی، تعداد نسبتا محدودی از این هاچبک‌های کره‌ای به صورت وارداتی هم در بازار کشورمان حضور دارد که در مقایسه با نمونه مونتاژی از امکانات بیشتری برخوردار است.

مشخصات  فنی هیوندای i20

هیوندای i20 از طراحی عامه‌پسند و جذابی برخوردار است و توان فنی پیشرانه 1.4 لیتری آن نیز نسبتا قابل قبول است، اما متأسفانه امکانات و تجهیزات آن تنوع بسیار کمی دارد. این مسئله نه تنها روی بازار خرید و فروش این خودرو تاحدودی تأثیر منفی گذاشته است، بلکه باعث شده تا هیوندای i20 از دریافت 5 ستاره اینی کامل موسسه ایمنی یوروانکپ بازماند.

مشخصات ایمنی هیوندای i20

هیوندای i20 نسل دوم در سال 2015 توسط موسسه Euro Ncap مورد بررسی قرار گرفت و موفق به کسب چهار ستاره ایمنی از این موسسه ایمنی شد. با نگاهی به جزییات امتیازات ایمنی این خودرو به راحتی می‌توان دریافت یکی از دلایلی که باعث شده هیوندای i20 از دریافت ستاره پنجم این بررسی باز بماند، کمبود تجهیزات امنیتی مدرنی همچون سیستم ترمز اضطراری خودکار (AEB) است و در واقع این خودرو در بخش حفظ امنیت سرنشینان بالغ و خردسال عملکرد قابل قبولی از خود نشان داده است.

4-تویوتا یاریس

تویوتا یاریس
تویوتا یاریس

تویوتا یاریس یک هاچبک کوچک و اقتصادی است که از سال 1999 در سبد محصولات شرکت تویوتا قرار دارد. تاکنون سه نسل از این خودرو در سه کلاس هاچبک، سدان و کوپه تولید شده است که در طی سال‌های گذشته تنها مدل هاچبک و سدان آن وارد بازار کشورمان شده است. آخرین نمونه از این خودرو در سال 2014 به بازار کشورمان وارد شد و عرضه آن تا سال 2016 نیز ادامه داشت.

مشخصات فنی تویوتا یاریس

شرکت تویوتا یاریس حاضر در بازار کشور، از یک پیشرانه 1.5 لیتری 4 سیلندر بهره می‌برد که توان تولید 107 اسب بخار قدرت و 141 نیوتن‌متر گشتاور است. امکانات و تجهیزات این خودرو شاید چندان چشمگیر نباشد، اما در رنج قیمتی خود مناسب به نظر می‌رسد؛ از جمله تجهیزات امنیتی که در تویوتا یاریس به کار رفته می‌توان به سنسور جلو و عقب، 2 عدد کیسه هوا، ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای و… اشاره کرد.

مشخصات ایمنی تویوتا یاریس

تویوتا یاریس را می‌توان یکی از امن‌ترین هاچبک‌های اقتصادی جهان دانست، زیرا جز نسل اول این خودرو که در سال 2000 توانست 4 ستاره ایمنی از موسسه ایمنی Euro Ncap دریافت کند، سایر نسل‌ها و تیپ‌های این خودرو در سال‌های 2005، 2011 و 2017 موفق به کسب پنج ستاره کامل ایمنی از این موسسه اروپایی شده‌اند که بیانگر امنیت و استحکام بالای این هاچبک جمع و جور ژاپنی است.

5-مزدا 3 هاچبک

مزدا3 هایچبک
مزدا3 هایچبک

در سال 1389 پس از پایان مونتاژ مزدا 3 نسل اول، گروه بهمن موتور تصمیم گرفت تا نسل دوم (BL) این خودرو ژاپنی را در دو کلاس هاچبک و سدان به بازار داخلی عرضه نماید. مزدا 3 هاچبک نسل دوم که تولید آن تنها تا سال 1392 ادامه داشت، از لحاظ فنی هیچ تفاوتی با نسخه سدان خود ندارد و این خودرو نیز از یک پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر به همراه یک گیربکس 5 سرعته اتوماتیک بهره می‌برد.

مشخصات ایمنی مزدا 3 هاچبک

اخرین خودرو از امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار مزدا3 هاچبک می باشد که طبق ادعای مهندسین شرکت مزدا ژاپن، 90% قطعات به‌کار رفته در پلتفرم مزدا 3 نسل دوم در مقایسه با گذشته بهینه‌سازی شده و اکنون حدود 28% از فولاد بیشتری در این پلتفرم جدید استفاده ‌شده است. مزدا 3 هاچبک همچون نمونه صندوقدار خود از تجهیزات امنیتی متنوعی سود می‌برد که از جمله آن‌ها می‌توان به 6 عدد کیسه هوا (جلو، جانبی، پرده‌ای)، ترمزهای دیسکی قدرتمند دارای ABS+EBD، کمربند ایمنی پیش کشنده، سیستم کنترل پایداری در حرکت (DSC) و پشت‌سری هوشمند صندلی‌های جلو اشاره کرد. در سال 2009 میلادی، امنیت مزدا 3 هاچبک توسط موسسه ایمنی Euro Ncap مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت پنج ستاره طلایی را برای این هاچبک ژاپنی به ارمغان آورد.

ضرورت انجام کارشناسی خودرو دست دوم

امروز یکی از آیتم هایی که شرکت ها به کمک آن ایمنی خودروهای خود را بالاتر می برند آپشن های ایمنی می باشد.

اگر قصد خرید خودرو لوکس دست دوم را دارید یکی از بهترین راه های پی بردن به سلامت آپشن های خودرو ،کارشناسی 209 نقطه ای همراه مکانیک می باشد.

برای اطلاع از جزئیات این خدمت روی عکس زیر کلیک کنید.

کارشناسی خودرو
کارشناسی خودرو

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

هیوندای i20 بخریم یا نه

مقایسه هیوندای جنسیس و هیوندای ولستر کوپه

مقایسه مزدا3 جدید و سراتو سایپا

مقایسه مزدا3 و نیسان ماکسیما

مقایسه میتسوبیشی لنسر و مزدا3 جدید

مقایسه هیوندای النترا و مزدا3 جدید

5 دلیل برای اینکه مزدا 3 جدید بخریم

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها