پارس تندر صفر بخریم یا پژو 207 اتوماتیک کارکرده؟ اگر قصد خرید خودرو دارید و این سوال برایتان پیش آمده تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. از آنجایی که قیمت پارس تندر صفر با قیمت پژو 207 اتوماتیک کارکرده در یک رنج قیمتی است تصمیم گرفتیم تا به مقایسه و بررسی پارس تندر و پژو 207 اتوماتیک از لحاظ مشخصات فنی، طراحی، امکانات رفاهی و… بپردازیم.
بین ماشینهای داخلی که بهاصطلاح کمی باکلاس به نظر برسند و از نظر کیفیت ساخت هم نسبت به محصولات مشابه در رده تقریبا بالاتری قرار داشته باشند، پارس تندر صفر کیلومتر مدل 98 و پژو 207 اتوماتیک کارکرده مدل 97 در رنج قیمتی خودشان میتوانند تا حد زیادی نظر مثبت اقشار متوسط را به خود جلب کرده و به عنوان یک خودروی خانوادگی مناسب برای اینگونه مشتریان انجام وظیفه کنند. این دو ماشین داخلی از لحاظ قیمت تقریبا در یک محدوده هستند و همین موضوع میتواند سوالاتی را درباره ارزش خرید هر یک نسبت به دیگری در ذهن خریدار به وجود آورد.
به همین دلیل بهتر است تا این مقاله خواندنی از همراه مکانیک را بخوانید تا آخر کار ببینیم باید پارس تندر صفر بخریم یا پژو 207 اتوماتیک کارکرده؟
پارس تندر
در ابتدای مقاله ” پارس تندر صفر بخریم یا پژو 207 اتوماتیک کارکرده؟ ” به سراغ پارس تندر میرویم. پارس تندر نمونه فیسلیفت رنو ال 90 است که در سال 91 از سوی شرکت پارس خودرو وارد بازار شد. این سدان جمعوجور نسبت به L90 در بخشهایی مثل چراغها و سپر عقب، درب صندوق و یکی دو مورد جزئی دیگر تغییر پیدا کرده و ظاهر تقریبا بهروزتری را ارائه میدهد. طراحی کابین پارستندر هم تغییرات زیادی نسبت به تندر 90 ندارد و همان متریال خشک و نسبتا بیکیفیت در اکثر نقاط کابین آن استفاده شده است.
این سدان فرانسوی از موتور 1.6 لیتری K4M رنو با قدرت 105 اسب بخار و گشتاور 140 نیوتنمتر بهعلاوه گیربکس 5 سرعته دستی جهت انتقال نیرو به سمت محور جلو استفاده میکند. گیربکسهای مدل 96 به بعد پارس تندر از نوع JHQ بوده و دیگر مشکل خروج یکباره روغن گیربکس به دلیل پارگی گردگیر پلوس را ندارند.
برای خرید سریع و بدون دردسر پارس تندر به لینک خرید تضمینی خودرو در همراه مکانیک مراجعه کنید.
شتاب صفر تا صد پارس تندر حدود 10.5 ثانیه اندازهگیری شده که از این جهت نسبت به اکثر سدانها و هاچبکهای تولید داخل برتری دارد. بیشترین سرعت این خودرو هم بیشتر از 175 کیلومتر بر ساعت بوده و میانگین مصرف سوخت آن حدود 6.8 لیتر در 100 کیلومتر اندازهگیری شدهاست.
پارس تندر سواری نسبتا نرمی دارد و از لحاظ چابکی همانطور که اشاره شد، یکی از خوششتابترین خودروهای میانقیمت داخلی به حساب میآید. از جمله مهمترین امکانات این خودرو میتوان به ترمز ضد قفل ABS، مهشکنهای جلو و عقب، نمایشگر لمسی با نویگیشن (سفارشی)، USB، بلوتوث، دو کیسه هوا و آینههای جانبی برقی با گرمکن اشاره کرد.
پژو 207 اتوماتیک
حال نوبت آن رسیده که در مقاله ” پارس تندر صفر بخریم یا پژو 207 اتوماتیک کارکرده؟ ” به سراغ پژو 207 اتومات برویم. نسخه جدید پژو 207 از سال 94 با ظاهر بهروزتر و کابین جدیدتر وارد بازار شد. این خودرو به دیلایت مجهز شد، قاب آینههای آن تغییر کرد، غربیلک فرمان آن با فرم جدید به دکمههای کنترل تجهیز شده بود و سیستم مالتی مدیا لمسی برای آن در نظر گرفته شد.
پژو 207i مثل خیلی از محصولات دیگر ایران خودرو از موتور 16 سوپاپ 1.6 لیتری TU5 با قدرت 105 اسب بخار و گشتاور 142 نیوتن متر استفاده میکند. نسخه اتوماتیک این خودرو از گیربکس چهار دنده اتوماتیک جهت انتقال قدرت به چرخهای جلو بهره میبرد و شتابی معادل 11.6 ثانیه را ارائه میدهد. حداکثر سرعت پژو 207 اتوماتیک برابر 190 کیلومتر بر ساعت اعلام شده و میانگین مصرف سوخت آن هم 6.6 لیتر در هر 100 کیلومتر اندازهگیری شدهاست.
با این حساب پژو 207 اتوماتیک از لحاظ فنی نسبت به حریف خود چندان کم نمیآورد، اما با توجه به برخورداری از گیربکس اتوماتیک، در بحث شتابگیری ضعفهایی نسبت به پارس تندر خواهد داشت. سواری آن نیز چندان خشک نیست و از لحاظ کیفیت کابین و عایقبندی اتاق میتواند در مقایسه با حریف برتری داشته باشد. البته صندلیهای ردیف عقب 207 به اندازه پارس تندر جادار نیست و از این جهت سرنشینان پشتی پارس تندر رضایت بیشتری نسبت به حاضران در ردیف دوم پژو 207 خواهند داشت.
تهویه اتوماتیک، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی، ترمزهای ضدقفل ABS و EBD، ترمز دیسکی عقب به صورت سفارشی، آینههای جانبی برقی با گرمکن، سیستم مالتی مدیا با نمایشگر لمسی، دو عدد کیسه هوا، سنسور و دوربین دنده عقب و کروز کنترل (به صورت سفارشی) مهمترین آپشنهای این خودرو را تشکیل میدهند.
جمعبندی پارس تندر صفرکیلومتر بخریم یا پژو 207 اتوماتیک کارکرده؟
در پایان مقاله ” پارس تندر صفر بخریم یا پژو 207 اتوماتیک کارکرده؟ ” باید ابتدا ببینیم که شما به چه معیارهایی بیشتر اهمیت میدهید؛ اگر کیفیت بالای قطعات فنی، جادار بودن فضای کابین و شتاب بیشتر جز اولویتهای اصلی شما برای خرید یک خودرو است، مسلما با خرید پارس تندر میتوانید خودرویی متناسب با نیازهایی خود را داشته باشید.
اما در سمت دیگر پژو 207 اتوماتیک به عنوان یک هاچبک جذاب در بازار شناخته میشود و طراحی ظاهری زیباتری ارائه میدهد؛ از لحاظ پرستیژ اصطلاحا باکلاستر است و کیفیت کابین آن هم نسبت به پارس تندر بالاتر احساس میشود. همچنین گرچه قطعات فنی پارس تندر بهوفور در بازار موجود است، اما موتور TU5 پژو 207 در صورت خرابی احتمالا هزینههای کمتری را به جیب مالک تحمیل خواهد کرد. مهمتر از همه پژو 207 اتوماتیک به گیربکس خودکار مجهز است و این آپشن به تنهایی میتواند نظر شما را به سوی این محصول جلب کند؛ بنابراین خانوادههای کمجمعیت و بهویژه زوجهای جوان میتوانند از خرید 207 به عنوان یک هاچبک جذاب اتوماتیک با طراحی ظاهری زیباتر، لذت ببرند. برای دریافت کارشناسی سیار خودرو کلیک کنید.
هیچکدام . رنو سیمبل اتوماتیک وارداتی مدل ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷
بله رنو سیمبل هم تقریبا در همین بازه قیمتی قرار می گیرد فقط ممکن است بهدلیل تعداد اندک در بازار و بالطبع کمیاببودن قطعات یدکی (منظور قطعات ظاهری است) از دید بسیاری از خریداران، گزینهای پر ریسک محسوب شود.