بررسی فنی و آزمایش خودروی جیلی امگرند X٧

فهرست مطالب


خودروی جیلی امگرند X٧ در سال ۲۰۰۷ تولید گردید و تاکنون بعنوان تنها خودروی تولید شده توسط این شرکت از نوع شاسی‌بلند می‌باشد. این خودروی چهار درب، دارای دو ردیف صندلی با پنج نفر ظرفیت سرنشین می‌باشد. جیلی امگرند X٧ در ابتدا موتوری کوچک با حجم ۱۸۰۰ سی‌سی داشت اما به دلیل تقاضای خریداران، دو موتور بزرگتر و پر قدرت‌تر نیز به آن اضافه نمودند. شرکت خودروسازی جیلی بزرگترین خودروساز در کشور چین است که بسیاری از برندهای معروف از قبیل  Englon، Gleagle و حتی شرکت سوئدی Volvo نیز از مجموعه‌های همکار این شرکت هستند.
با یک کلیک استعلام خلافی خودرو را بدون دغدغه از اینجا بگیرید
در بین برندهایی که در بازار چین حضور دارند، نشان Emgrand از اعتبار بالایی برخوردار است. به نظر می‌رسد که شرکت جیلی قصد دارد بهترین محصول این کارخانه یعنی X۷ را به بازارهای جدیدتری مثل امریکای شمالی وارد نماید. 

در ادامه این نوشتار از مجله همراه مکانیک قصد داریم یکی دیگر از خودروهای چینی موجود در بازار را مورد بررسی قراردهیم که این روزها و در این شرایط بازار خودروی کشور، کم کم در حال جایگزینی مدل‌های ایرانی بازار هستند.

جیلی امگرند X٧
جیلی امگرند X٧

نقد و بررسی جیلی امگرند X٧ از لحاظ ظاهری

بررسی ظاهری خودرو را شروع می‌کنیم. نمای جلوی جیلی امگرند X٧ کپی کاملی از نسل قبلی تویوتا RAV٤ است و بلافاصله به شباهت انکارناپذیر جیلی امگرند X٧ به آن پی می‌برید. البته در اینجا چینی‌ها کمی خلاقیت به خرج داده و طرح اجزای مختلف خودرو را کمی تغییر داده اند!

به نحوی که در نمای جلو مجموعه‌ای ناهماهنگ و نه چندان دلچسب حاصل شده است. جلوپنجره طرحی مستطیل شکل دارد که با شکل چراغ‌های بزرگ جلو هماهنگ نیست. طرح سپر جلو کمی بهتر است و تا حدودی فاجعه‌ی مجموعه‌ی چراغ‌ها و جلوپنجره را جبران می‌کند.  

جیلی امگرند X٧
جیلی امگرند X٧

نمای جانبی جیلی امگرند X٧ به مراتب بهتر از نمای جلو است. گلگیرهای پف کرده به همراه خط شانه‌ حس قدرتمندی را انتقال می‌دهند. طرح شیشه‌های کناری نیز هماهنگ و مناسب با مجموعه‌‌ی طرح کناری خودرو است. خط شانه‌ی خودرو با حرکت به عقب، برجسته‌تر شده و با ادامه یافتن روی در پنجم، شباهت غیرقابل انکاری با نسل کنونی تویوتا RAV٤ دارد! مجموعه‌ی چراغ‌های عقب کمی کوچک به نظر می‌رسند ولی در عین حال گرافیک جذابی دارند.

دو قطعه‌ی پلاستیکی بر روی دو ستون C جیلی امگرند X٧ قرار دارند که تاثیر مثبتی روی نمای عقب خودرو دارند. سپر عقب خودرو نیز کمی بیرون زده است.

نقد و بررسی جیلی امگرند X٧
جیلی امگرند X٧

بررسی فنی خودرو جیلی امگرند X٧

حال به سراغ قابلیت‌های رانندگی خودرو می‌رویم. پیشرانه‌ی خودرو از نوع ٤ سیلندر به حجم ٢٤٠٠ سی‌سی و به قدرت ١٦٢ اسب بخار و گشتاور ٢٢٠ نیوتون‌متر است.

گیربکس جیلی امگرند X٧ نیز از نوع ٦ سرعته‌ی اتوماتیک با قابلیت تعویض دستی است. مصرف سوخت خودرو نیز در سیکل ترکیبی توسط سازنده ٩,٥ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است. پس از شروع حرکت، تعویض دنده‌ها به کندی و با تاخیر، به همراه تکان احساس شد. قدرت موتور خودرو برای کاربرد روزمره به نظر کافی می‌رسد ولی در حالت ظرفیت کامل و صندوق بار پر و در مسیرهای جاده¬ای ناکافی خواهد بود.

سیستم ترمز جیلی امگرند X٧ نیز علی‌رغم دارا بودن سیستم‌های کمکی رایج مانند ABD و EBD کمی ضعیف عمل می‌کند و نیاز به فشار زیادی در مواقع اضطراری وجود دارد که حس بدی را به راننده منتقل می‌نماید. برای دریافت کارشناسی خودرو سیار از همراه مکانیک کلیک کنید.

ایمنی جیلی امگرند X٧

جیلی امگرند X٧ از نظر ایمنی وضعیت مناسبی دارد و با دارا بودن سنسورهای پارک در جلو و عقب، دارا بودن ٧ کیسه‌ی هوا، دوربین دید عقب، نشانگر فشار باد لاستیک ها و … توانسته از موسسه‌ی معتبر NCAP اروپا، هر ٥ ستاره را در تست های تصادف دریافت کند که برای خودروسازان چینی پیشرفت بزرگی به حساب می‌آید.

جمع بندی بررسی جیلی امگرند X٧

در پایان می‌توان جیلی امگرند X٧ را به عنوان انتخابی نسبتا مناسب ارزیابی کرد، هرچند در هنگام فروش آن، باید مطمئن بود که افت قیمت قابل توجهی را شاهد خواهد بود. برای اطلاع از قیمت جیلی امگرند 7 و خرید اقساطی جیلی کلیک کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

مقایسه جک j4 و جیلی Gc6

مقایسه دنا پلاس و جیلی GC6

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها