بهترین تیونینگ‌ های منصوری

فهرست مطالب

سال‌ها است که تیونر ایرانی‌الاصل یعنی کوروش منصوری، گران‌ترین و لوکس‌ترین خودروهای جهان را برای مشتریان مرفه و مشهور خود تیون می‌کند تا آن‌ها مالک خودرویی خاص‌تر نسبت به دیگران باشند.

اینکه منصوری در طی دوره فعالیت خود از ابتدا تا به اکنون تنها اتومبیل‌های گران‌قیمت و لوکس را بهینه‌سازی می‌کند، سبب شده تا این تیونر و شرکتش شهرت قابل توجهی را در محافل خودرویی و غیرخودرویی کسب کنند. اکنون هر خریدار مرفهی که قصد دارد مالک خودرویی خاص و چند میلیون دلاری شود، می‌داند که باید این کار را به عهده شرکت تیونینگ منصوری بگذارد.

تیونینگ به سبک منصوری

در این نوشتار، نگاهی به بهترین تیونینگ‌های منصوری خواهیم داشت؛ خودروهایی سریع و قدرت‌مند که با فیبرکربن، طلا و مرمر احاطه شده‌اند و با قیمتی باورنکردنی به دست مشتری می‌رسند. با ما همراه باشید تا نگاهی به بهترین تولیدات منصوری طی سال‌های اخیر داشته باشیم.

La Revoluzione یا فراری F12‌ تیون‌شده

فراری F12‌، یکی از بهترین سوپراسپرت‌های چندسال اخیر بوده است؛ اما منصوری اعتقاد داشت که این خودرو هنوز دارای پتانسیل برای بهبود است. به همین منظور، آن‌ها بدنه‌ای جدید را برای فراری F12 تعریف کردند تا اندک مشکلات آیرودینامیکی این خودرو نیز برطرف شود.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

بدنه‌ای از جنس فیبرکربن همراه با ورودی‌ها و خروجی‌های هوا به سبک خودروهای فرمول یک، حاصل تلاش تیم منصوری در تبدیل فراری F12‌ به La Revoluzione بود. همگام با ظاهر خارجی، فضای داخلی خودرو نیز برای تطابق با بدنه جدید، تریم جدیدی را دریافت کرد. رینگ‌های جدیدی نیز برای خودرو در نظر گرفته شدند که وجه تمایز آن‌ها با رینگ‌های عادی، پره‌های سه گانه آن‌ها است. در پس این رینگ‌ها، دیسک‌ها و کولیس‌های قرمز ترمز دیده می‌شود.

تمامی بهینه‌سازی‌های La Revoluzione، به ظاهر خلاصه نمی‌شود؛ بلکه منصوری پیشرانه V12 این خودرو را نیز با افزودن یک توربوشارژر بزرگ‌تر و برنامه‌ریزی مجدد کامپیوتر خودرو ارتقا داد. این پیشرانه اکنون 1200 اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند و La Revoluzione را قادر می‌کند در 2.9 ثانیه، از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد. حداکثر سرعت La Revoluzione، حدود 363 کیلومتر بر ساعت عنوان شده است.

منصوری لیانا دئورو یا بوگاتی ویرون 16.4 تیون‌شده

هنگامی که منصوری تصمیم گرفت تا بوگاتی ویرون را اصلاح کند، حاصل کارش در لیانا دئورو نمود خارجی پیدا کرد. نام این خودروی تیون‌شده، از یک موسیقی کلاسیک گرفته شده است و همانند اکثر تیونینگ‌های منصوری، ظاهر محصول با نسخه استاندارد به‌کلی متفاوت است.

کاپوت کوتاه‌تر، خروجی‌های هوای بزرگ‌تر، بال عقب اصلاح‌شده و چند قطعه ظاهری جدید، ازجمله افزودنی‌های منصوری به بوگاتی ویرون 16.4 هستند. تم داخلی این خودرو نیز در پیروی از ظاهر خارجی، با فیبرکربن و الیاف طلایی تزئین شده است تا ظاهر خارجی و داخلی خودرو با یکدیگر هماهنگ باشند. خرید این نسخه خاص از بوگاتی ویرون، تقریبا غیرممکن است؛ چراکه تنها یک نسخه از آن به تولید رسیده است و با برچسب قیمتی 2.5 میلیون دلار یعنی بیش از دوبرابر قیمت بوگاتی ویرون اصلی به مالک اصلی فروخته شده است.

تسلا مدل S تیون‌شده

کمتر تیونری در جهان جرات و قدرت بهینه‌سازی خودروهای الکتریکی را دارد؛ زیرا این نوع از محصولات، برای ارائه بهترین عملکرد بهینه شده‌اند و چندان قابل دست‌کاری نیستند. تسلا مدل S نیز یکی از بهترین خودروهای الکتریکی تولیدشده تاکنون است و به‌خوبی می‌توان مهندسی دقیق و بی‌عیب‌ونقص تسلا را در تمامی قسمت‌های این خودرو مشاهده کرد. با این حال، تیم منصوری فکر می‌کردند که این خودرو را می‌توان بهبود داد؛ به همین منظور، تصمیم گرفتند تا نسخه‌ای تیون‌شده از تسلا مدل S را به تولید برسانند.

تیم تیونینگ منصوری، برای ساخت این خودرو، شاسی خودرو را از فیبرکربن ساختند تا به طور هم‌زمان سبک و مقاوم باشد. برخی قطعات ظاهری خودرو نیز تغییر کردند تا آیرودینامیک خودرو نسبت به گذشته بهبود یابد. افزودن قطعاتی به اسپویلر عقب، لبه عقبی و لبه جلویی نیز سبب شده است تا شتاب تسلا مدل S افزایش یافته، قدرت ترمزگیری آن بهبود یابد و در زمینه مصرف انرژی نیز بهتر از گذشته عمل کند.

اضافه‌شدن نوارهای سبزرنگ به بدنه خودرو، از دیگر تغییرات اعمال‌شده توسط منصوری روی تسلا مدل S است. رینگ‌های 22 اینچی با کولیس ترمز سبز نیز از دیگر تغییرات پکیج منصوری برای تسلا مدل S‌ هستند.

منصوری تروفئو یا لامبورگینی هوراکان تیون‌شده

بسیاری از ابرخودروهای امروزی، به بدنه‌ای از جنس فیبرکربن مجهز هستند؛ با این حال، منصوری همواره فکر می‌کند که می‌توان درصد استفاده از فیبرکربن را در خودروها افزایش داد.

تیم تیونینگ منصوری با افزودن ورودی‌های هوای بزرگ‌تر، قاب آینه از جنس فیبرکربن و رکاب‌های جدید به لامبورگینی هوراکان، این خودرو را پهن‌تر و آیرودینامیک‌تر کرده است. جریان هوا اکنون بهتر از گذشته به سمت موتور و ترمزها حرکت می‌کند و تاثیر مثبتی بر خنک‌سازی آن‌ها دارد.

پیشرانه 5.2 لیتری V10 لامبورگینی هوراکان نیز توسط منصوری بهبود یافته و اکنون با پیستون‌های جدید، اینترکولر بزرگ‌تر و سیستم سوخت تازه مجهز شده است. تیم منصوری، دو توربوشارژر جدید را نیز به این موتور اضافه کرده است تا توان نهایی آن به 1250 اسب‌بخار برسد که دو برابر بیشتر از 610 اسب‌بخار نسخه استاندارد است. شتاب‌ صفرتاصد منصوری تروفئو، تنها 2.7 ثانیه است و حداکثر سرعت آن نیز 333 کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

منصوری گرونوس 6*6 یا مرسدس بنز AMG 6×6 تیون‌شده 

مرسدس کلاس G، یکی از جذاب‌ترین محصولات این شرکت آلمانی است که به دلیل فرم جعبه‌ای بدنه و سابقه نظامی، از محبوبیت بسیاری بین مصرف‌کنندگان و مشتریان خودرو برخوردار است. مرسدس G63 AMG 6×6، لوکس‌ترین و مجهزترین محصول این خانواده است که چند سال پیش معرفی شد و مدتی بعد نیز منصوری تصمیم به بهینه‌سازی آن گرفت.

منصوری گرونوس 6*6، محصولی است که بر اثر این فرآیند بهبود و بهینه‌سازی خلق شد. کیت بدنه فیبرکربنی، ورودی‌های هوای بزرگ‌تر و سپر عقب جدید، ازجمله تغییرات ظاهری گرونوس نسبت به نسخه اصلی است.

منصوری برای پیشرانه هشت‌سیلندر خورجینی توربوشارژر مرسدس G63 AMG 6×6، قطعاتی جدید در نظر گرفت که عملکرد این موتور را نسبت به گذشته بهبود داد. این قطعات شامل پیستون، میل لنگ، یاتاقان و سرسیلندر جدید می‌شوند؛ درنتیجه، تعویض این قطعات قدرت پیشرانه مرسدس G63 AMG 6×6 را از 537 اسب‌بخار به 829 اسب‌بخار افزایش یافت.

منصوری سیروس DB11 یا آستون مارتین DB11 تیون‌شده

آستون مارتین DB11، یکی از زیباترین و سریع‌ترین خودروهای تولیدشده توسط این شرکت انگلیسی است که نسخه‌ای ارتقایافته از مدل قبلی یعنی آستون مارتین DB9 محسوب می‌شود. منصوری هر دو مدل گفته‌شده را تیون کرد که نسخه اولی را منصوری کوروش و نسخه دومی را منصوری سیروس نام نهاد. اسامی DB11 و DB9 در این خودرو حفظ شدند؛ چراکه به نظر می‌رسد منصوری به نحوه کدگذاری محصولات آستون مارتین علاقه‌مند است.

منصوری برای تیونینگ آستون مارتین DB11، از اصلاح نمای جلویی این خودرو شروع کرد و قطعاتی هم‌چون سپر و کاپوت را تغییر داد. اصلاح قطعات نمای جلو، سبب شدند تا آستون مارتین DB11 آیرودینامیک‌تر از قبل باشد و علاوه‌برآن، هوای ورودی به پیشرانه نیز افزایش یابد.

استفاده از رکاب‌های جدید به‌همراه دیفیوزر، سبب شده‌اند تا منصوری سیروس DB11 پهن‌تر از نسخه اصلی به نظر برسد؛ درحالی‌که این قطعات موجب شده‌اند تا جریان هوا در قسمت زیرین خودرو بهتر از گذشته در حرکت باشد.

منصوری پیشرانه آستون مارتین DB11 را نیز مورد اصلاح قرار داد که منجر به افزایش 100 اسب‌بخاری قدرت این موتور شد. موتور 5.2 لیتری منصوری سیروس DB11، اکنون 700 اسب‌بخار قدرت دارد که این خودرو را قادر کرده است تا در 3.6 ثانیه، از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد.

جمع‌بندی

افراد مرفه یا ستاره‌های مشهور دنیای سینما، موسیقی و ورزش به طور معمول علاقه دارند تا ثروت و پرستیژ خود را به رخ دیگران بکشند. یکی از راه‌های نمایش این قدرت، خرید اتومبیل‌های خاص، منحصربه‌فرد و گران‌قیمت است. با این حال، همواره افرادی در اقشار مرفه و پردرآمد حضور دارند که دوست دارند نسبت به دیگر افراد این قشر، متمایز به نظر برسند.

کاری که شرکت تیونینگ منصوری انجام می‌دهد، تولید محصولاتی فوق‌العاده متمایز برای همین افراد است. عمده محصولات منصوری را خودروهایی لوکس، گران‌، قدرت‌مند و منحصربه‌فرد تشکیل می‌دهند که تنها چند نسخه از آن‌ها ساخته است و حتی مالکین اصلی آن‌ها نیز ناشناخته هستند. با این حال، به نظر می رسد منصوری تمایل ندارد تا تنها در یک حوزه فعالیت کند؛ چراکه این شرکت اخیرا اعلام کرد به تیونینگ خودروهای مقرون‌به‌صرفه نیز علاقه دارد.

پیش از این در مطلبی دیگر، به بررسی فراز و فرودهای شرکت تیونینگ منصوری و موسس ایرانی‌الاصل آن پرداخته بودیم. دیگر مطالب جذاب دنیای خودرو به همراه بهترین مقایسه‌ها را می‌توانید در صفحات مجازی همراه مکانیک با مجله همراه مکانیک مشاهده و مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها